89
Lego Star Wars III The Clone Wars
-
WinStar #9 PÉNTEKTŐL KAPHATÓ:
8990 FT(Péntektől) -
#8 Ez a LEGO játék más lesz! FULL nextgen grafika, fizika. Nekem nagyon bejövős ennek a videó láttán: Video -
#7 ugyan az a lagymatag 10 év körüli korosztályra belőtt hulladék mint a többi lego játék -
WinStar #6 nemtudom,nekem alapból a sorozat nagyon tetszik,remélem hogy a játékot nem basszák el... -
#5 A fiamnak tetszik, és nekem ez a lényeg :)
Tény, hogy nem a 18+ korosztálynak van elsődlegesen szánva. -
#4 Az első is jó volt, s a második is. :) Én várom. Lego Indiana Jones -sal még nem játszottam, de a SW-et illetve a HP -ket nekem tetszettek. A storyk ugyan azok, de mókásak. :) Van egy egyedi filingjük, és ez jó. Nem a megszokott megyek lövök mert én vagyok az ultimate gyilkos. -
#3 nem unják még? a legelső még poén volt ps2-n ezer éve, de amúgy egy copy-paste szar. a lego indiana jones még annál is szarabb -
#2 a thrawn vagy a jedi akadémia trilógiákkal miért nem foglalkoznak? lerágott csont már ez az egész -
WinStar #1 A messzi-messzi galaxis minden eddiginél nagyobb csetepaté színhelye: a rendkívüli népszerű Klónok háborúja rajzfilmsorozat eseményei elevenednek meg,természetesen Lego-formába öntve.Vívj hatalmas csatákat,vegyél részt űrharcokban,vagy alkosd meg a saját pályáidat.
A masszív csatákat ígérő Lego Star Wars III: The Clone Wars sajnos több mint egy hónappal később érkezik a tervezettnél. Új dátumnak Március 25-ét tűzték ki, reméljük több halasztásra nem kerül sor. Hivatalos bejelentés nem érkezett a késés okáról, így feltehetőleg csupán hibajavításról és a portolással kapcsolatos problémák orvoslásáról lehet szó, hiszen a játék nem kevesebb mint 6 platformra készül.
HIVATALOS HONLAP
Én még hivatalosan annyit tudok hogy megvan az ár minden platformra.
Wii/PS3/X360 12 990 Ft
PSP/NDS 10 990 Ft
PC 8990 Ft
És íme pár kép:
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép