Lego Star Wars 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget kérnék, elakadtam. Ahogy a másik két LEGO Star Wars játékban (meg a Batman-ben, és az Indiana Jones-ban), itt is 100%-ra hajtok. De 92% körül elakadtam.
Ami megvan:
- 18 red brick
- az összes minikit (20 pályán 10-10 db - ebbõl kb. 10 howto-k segítségével)
- az összes fejvadász küldetés
- elvileg az összes ground battle - ebbõl tudok nézni valami szummát, hogy hogy áll, vagy meg kell néznem a 18 bolygót egyesével?
- 3 kivételével a karakterek (ezeket majd megkeresem valahol, bár lehet hogy teszek fel képet, és célzottan megkérdezem)
- 1 kivételével az ûrjármûvek (mint az elõzõ sor)
- az összes földi jármû (beleértve a fagylaltos kocsit és a motort is).
Amit tutira hiányzik:
- itt lentebb olvastam valami Super Story-król, bár nem tudom, ezeket hol találom meg, ha valaki leírná, megköszönném.
- ugyanez a Space Mission-ökre - hol találom õket?
- a leírás alapján mi hiányozhat még?
Elõre is köszi:
Herr
már felraktam én is a hp5-7et, de még nem nagyon próbálgattam
A Lego HP 5-7-et most fogom elkezdeni 😊
Clone wars-szal sehogy nem állok, egyelõre 100%oztam a HP1-4et, meg Batmant, most a SW van soron
1. Nagyon jól kell ismerni a pályákat
2. Tudni kell, hogy mi kell ahhoz, hogy a köv. szobába juss, és csak azt csinálni
3. Nem szabad meghalni/leesni
4. Jó sok gyakorlás
Persze nem gond, ha nincs meg 1 óra alatt valamelyik, elég ha végigviszed, és megkapod érte a %-ot.
A 6. rész super storyja a legdurvább, mert ott elég hosszú pályák vannak, az elsõ négy elvisz min. háromnegyed órát, a maradék kettõ sokkal rövidebb.
Az elsõ három fél órán belül megcsinálható.
A 4-6-ot sok gyakorlással mind sikerült egy órán belül <#nevetes1>#nevetes1>
A 2 játékos mód nem számít.
megtaláltam a hibát (Super story-k)
na akkor hajrá, nekik esem 😄
kösz
na mindjárt megyek és nézem
Én végigvittem, nem is 1x 😄
A cantinából át tudsz menni egy kisebb udvarba, ha jól emlékszem a 6. rész mellett van az ajtó. Itt találhatóak bónuszpályák, a régebbi részek pályái, Lego City, New Town.
Itt kell keresni az Indiana Jones reklámját, ha végignézed feloldja a karaktert.
vitte valaki 100%ig a complete saga-t?
98%on elakadtam
elvileg minden megvan, összes pálya, bónusz, gold brick stb, bonus misson, bountyhounter
full pont
összesen Indy karaktere locked
nem tudom mit csináljak
bárki tipp... kösz
A következõ problémához szeretnék tanácsokat kérni:
Felraktam a játékot mûködik, behozza a fõképernyõt, new game ok elmenti és felhozza a sárga szöveget. Mikor elkezdõdne a pálya egyszercsak megáll és felhozza a hibajelentés küldéses ablakot. Elõre is köszönöm a segítséget.
Segítséget kérnék.
Egy felhasználóm van win7-en rendszergazda jogodultsággal.
De paul dll-t nem tudom crackelni és nem indul a játék.
Mit tegyek?
/ Illetve víruskeresõben kell felvenni kivételek közé? De hogyan?/
Elõre is köszönöm!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék átmenni az ellenség hajójára hogy sith karaktereket tudjak venni?
Ha nevedben szereplõ szám a születési éved, akkor joggal elvárható tõled az, hogy tudj fogalmazni és írni. (tudod: szavak logikus összekapcsolása értelmes mondattá, kisbetû-nagybetû, írásjelek, stb...) Ha ez már megy, akkor feltehetnéd a kérdéseid értelmesebben is, akkor talán megértenénk, hogy konkrétan mi is a gondod.
Amit a hozzászólásaidból le lehet szûrni, az annyi, hogy egy nagyon kényelmes emberke vagy, aki sem gondolkodni, sem cselekedni nem szeret. Pedig nem nagy munka, ugyanis a 11 éves fiam engem is meghazudtoló módon nyomta végig a játékot, minimális segítséget kérve tõlem.
Tudod, nem egyszer kell unalmadban sétálgatni a pályákon, hanem egy kicsit megfontoltabban végigcsinálni a küldetéseket. A játék ugyan összetettebb, mint a korábbiak, azonban még nekem, öregembernek sem jelet gondot végigcsinálni.
Bocsánat a kicsit erõsebb hangnemért, de néha kiakadok azon, ahogy a ma divatos (és fiatalosan menõnek gondolt) trend szerint kommunikálnak egyesek (illetve végeznek valami tevékenységet kommunikáció néven...)
többi ennél könnyebb volt szerintem:S
@Ádám95: 1) Fogalmazz értelmesebben. Alig lehet megérteni a szövegedet.
2) Fejvadász és (szeparatista) droid karaktereket kell használnod.
1: Keresd meg a Super Speeders nevû extrát, (szerezd meg,) és kapcsold be. Sokat segít.
Ceterum censeo: Ryloth, Maridun, hiányzó aranykockák, valaki?
Átszáltam a szeparatistákhoz, megcsináltam a fejvadászos pályát, aztán a Jabba 16 idõre menõ pályáját, és végül az utolsó még fellelhetõ pályát (Castle of doom),
Így összesen 39 kockánk lett, vagyis összesen ennyi pályát találtunk és csináltunk meg. Vettünk egy halom megvehetõ embert is, és így összesen tartunk 53%-nál. Segítenétek, hogy hol vannak még feladatok, vagy miért nincs még vége a játéknak? Mégegy kérdésem lenne: A menüben a játék elejétõl az alsó sor 1-es és kettes kockája egy piros kérdõjellel van jelölve, hogy lockolt. Ez egyszer csak feloldódik, vagy mit kell tenni érte? Köszi a segítséget elõre is. Üdv!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Bail Organa karakterét hol lehet megszerezni, mert nem találom, de a fejvadász idõre menõ küldetéseinél szükséges lenne...Köszi!
Ha minden börtönlakót elfogtál, majd kiszabadítottál, akkor nyílik meg a lehetõség a power brick-hez...
Én a Bounty Hunters (Cad Bane)-t nem találom sehól. Valami fejvadász féle Karakter. Valaki nem tudja véletlenûl, hogy hól találom? Nagyon szeretném megszerezni ezt a karaktert, mert növelni akarom a százalékomat és 3 piros legó kockát kell már csak megtalálnom és megvennem. Egyébként 58,8%-nál tartok. Valaki ha tud legyen szíves már segíteni! Elõre is köszönöm.
Üdv😄anryu82