Lego Star Wars 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lacibacsi
Próbálj meg más ûrhajóval menni.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Köszönöm, bár azóta már máshonnan megtaláltam a megoldást. Sajnos két bolygónál (Maridun és Ryloth) az ûrben levõ aranykocka nem jelenik meg, ezért ne tudom a 100%-ot elérni.<#violent>
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!<#worship><#eljen>

Oké megvan a szeparista hajó, átmentem!!!😄

lacibacsi
Le kell menni a repülõ fedélzetre. Ehhez persze megfelelõ számú Goldbrick-re lesz szükséged (már nem emlékszem mennyire), hogy az ajtó kinyíljon. Az ajtót ott találod, ahol a hídról lemész a lifttel, s a nagy központi térben a jobbra-elöl lévõ ajtót keresd. Ezen ha átmész balra tarts! Jobbra a szárazföldi erõk fedélzete van.

A repülõfedélzeten kiválasztasz egy hajót azok közül amit már megszereztél, vagy vehetsz is belõlük. Felszállsz, átrepülsz a szeparatista hajóra, leszállsz (I) és felderítheted a terepet. Rengeteg minden van itt is. Új karakterek, új gépezetek, új pályák, fejvadász küldetések.

Persze mindezek elõtt a Goldbrick beszerzésre kell koncentrálnod, mert az egyes ajtók csak akkor nyílnak ki, ha megfelelõ mennyiséged van. Azt hiszem, hogy 35 db kell a "legdrágább" ajtóhoz.

Jó tanács: a sikeres Freeplay végigjátszáshoz meg kell szerezni az összes szükséges karaktert. Elárulom, hogy ez nem fog menni a 1+6+6+6+1 pálya történetének végigjátszása során. kell még valami, amit ott találsz a...... (bocs kifogyott a tintám)

Köszönöm a segítséget, de hogy lehet átmenni másik hajóra? Mert ezen a nagy hajón ahol járkálok minden fele az okés, de nem tudok másik hajóról.

lacibacsi
És tessék szépen végigcsinálni az összes Space miision-t is! 😊

lacibacsi
3x6 pálya van. Plussz a bevezetõ, plussz a Zilo. Összesen 20. Azaz mégsem. javaslom neked is, hogy alaposan nézz körül a szeparatista hajón. találhatsz még ott néhány érdekes dolgot.

lacibacsi
Menj át a szeparatista hajóra. Ott lesznek valahol...

Sziasztok

Nem tudja véletlenûl valaki, hogy hogyan lehet Sith karaktereket behozni? Már roncsá játszottam a játékot, a Story módot végigvittem, de nem tudok egy csomó karaktert behozni. Segítsetek légyszi!!!

Sziasztok, én Xboxon nyomom. Kérem szíves segítségetek, mert nem tudom a hogyan továbbot...

Volt 3 irány 6-6 pályával. Mikor mindegyik kész volt megcsináltam a zillo beast címû küldetést, melynek a végén egy nagy szörnyet kellett a nyakán lõni 4 RX200, vagy 300-as tankkal. Meg is csináltam, de nem kapok új küldetést, nincs további pálya...Mit nem veszek észre, mert ez így túl rövid játéknak tünne, hogy ezzel vége is lenne, ráadásul záró videó sem volt, csak hogy elszállítjuk a szörnyet...Köszi elõre is a választ. (apropó a két piros kérdõjel a "fõmenüben" mikor válik elérhetõvé és mik lennének azok?) Üdv!
wass12

A védõ robotokat kell hozzá vágni, mind a hatot, levered a védõburkot aztán jedi erõvel megemeled célzol és dobod rá grievosra
Elvileg az elsõ két évad és mozifilm (meg egy kicsi a második nagyfilmbõl) van benne, de komoly kihagyásokkal, a második évad pedig összesen 4 pályát kapott...<#fejvakaras>
Sziasztok.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a játékban a story meddig megy? Mármint ugye a CN-en ami megy sorozat az 3 évados. Itt is benne van mind a 3 évad vagy még csak az elsõ 2 van benne?

Elõre is köszi a választ.
Hy nekem nem akar sikerülni beüzemelni a gamepadot ajátékban :S valakitudna segíten h mit csináljak? :S Köszi

KOszi, ezt megtettem, csak erdekelt, hogy masnal is ilyen-e. Azert ha tenyleg fertozott, akkor nem szivesen hagyom futni
bon
De jelzet, téves risztás, fel kell venni a kivételek közé a viruskeresõben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Masnak nem jelzett a viruskeresoje a paul.dll-re?

Ki kell kapcsolnom a viruskeresot ha jatszani akar a gyerek. Esetleg valaki nem tenne fel a sajatjat ha az jo?

Elore is koszi

Egyebkent hozza a szokasos jo szinvonalat a jatek, remelem nem lessz tul rovid. En foleg azert szeretem, mert koopban jatszhatom a gyerekkel 😊
Tudna valaki segíteni az egyik minikittel?
A "Destroy Malevolence" pálya vége felé van egy terem, ahol Grievous-szel kell megküzdeni. A bejárható terület 3, fordított T alakban elhelyezkedõ függõfolyosó, középen egy nagyobb, kör alakú résszel, valamint van a közelben két protontorpedó (lila világító gömbök)adagoló is. A minikit-detektor a középsõ terület fölött jelzi az utolsó minikitet, de nekem egyszerûen nincs ötletem, hogyan kéne elõcsalogatni. Amit azon a területen szét tudtam lõni, azt szétlõttem, de így sem hajlandó megjelenni.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem ossza meg velem.
lacibacsi
Rájöttem!! A harmadik ág egyben a bevezetõ. Azaz nem, de elsõre félrevezetõ. A Dooku ág elsõ pályája a Battle of Geonosis. csak nem tûnt fel elsõre, hogy ez nem a Geonosis arena, amivel indul az egész. Szóval bocs, hogy itt voltam... <#papakacsint><#papakacsint>

lacibacsi
Mint mondod: még az elején vagy. Én már végigvittem a két történetet (Ventress és Grievous) és ezután vártam volna a 3. szálat. De nem jelent meg újabb lehetõség.

JackSparrow88
Üdv. 3 fejezetes pedig ami akkor ugye 6x3=18 pályát jelent. Az elején szabadon lehet választani melyik fejezetet akarod elkezdeni. Ha kész vagy eggyel akkor utána csak ki kell választani/belemenni a következõbe és ennyi.(gondolom)De többet nem tudok, én még az elején vagyok csak 😄

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

lacibacsi
Sziasztok!
A Lego SW 1-2-ben azt hiszem egész profin boldogultam. Nem tudom,hogy most én öregszem-e, vagy mi van, de elakadtam... Végigmentem story módban a Ventress és a Grievous vonalon (ugye 6-6 pálya) és nem jön fel több pálya (egy 3. story vonalra számítottam).
Ez azt jelenti, hogy ebben a játékban csak 2x6 pálya van, vagy valamit kihagytam ami miatt nem nyílik meg a többi?

Megoldódott a problémám (2 kommenttel lejjebb), amúgy akinek még elõjönne az a probléma hogy nem tudja mit kell csinálni az ûrben lévõ vörösen csillogó tárgyakkal annak mondom hogy: szeparatista hajó kell hozzá (pl egy vadászgép) és azzal már szét lehet lõni.
Az energiacellával kapcsolatosan pedig megtudtam hogy kell hozzá hogy kinyisd az összeset Naboo elfoglalása a Köztársaság által. (ground battle)
belehet állítani alapból valahol hogy csak 1-et irányits....nekem megkeleltt nyomni az F2-t hogy külön irányitsak,mert én a haverommal játszottam gamepadokon.

Én csütörtök óta ezt tolom, szerintem állati lett a játék, hozza a 2011-es szintet, de most elakadtam: már csak a 14. (nekem utolsó, mert a többi megvan) red brick kéne, jelzi is hol van, neten el is olvastam, nekem is egyértelmûnek tûnik, hogy hogy kell csinálni, de mégsem mûködik, az amikor a nagy terembõl (ahova a vezérlõszobából lejössz lifttel) elmész a jobb alsó hídon és van 5-6 energiacella, az utólsó kivételével mindenkit kiszabadítóttam (tehát mind nyitva van) használtam a falon lávõ nyitókat is a cellákban minden megvolt de nem nyilik ki a bounty-hunter-es panel...
ha vki tud erröl vmit léci irjon mert elképzelhetõ hogy crack bug sztem..
egy másik probléma: hajós pályán amikor fent vok az ûrbe hogy a fenébe lehet hajóból jedi erõt használni xd ? mer azt is kell egyik résznél az utolso lámpához
samsung123
Figyi már, tényleg minden karakter nekünk kell irányítani? Mert ez igy elég érdekes..vagy csak crack hibája? Mert olyan mintha coopban indulna alpaból, a mit meg nem irányítok karaktert semmit nem csinál, vagy ez tényleg így van kitalálva, nem hiszem...

help! mert iszonyat jónak tûník!!! Játékmenetre grafikára fizikára is, csak ez az egyszerre irányítsak 3 karaktert, hát nem tudom nem bírom...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

XenHai
Nálam nsis erroral el sem indítja a telepítõt.
nekem felment win7 ultimate-re.

XenHai
Csak nekem nem engedi telepíteni nsis erorral??...
PÉNTEKTÕL KAPHATÓ:
8990 FT(Péntektõl)

samsung123
Ez a LEGO játék más lesz! FULL nextgen grafika, fizika. Nekem nagyon bejövõs ennek a videó láttán: Video

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Klemice
ugyan az a lagymatag 10 év körüli korosztályra belõtt hulladék mint a többi lego játék

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nemtudom,nekem alapból a sorozat nagyon tetszik,remélem hogy a játékot nem basszák el...

Mighty
A fiamnak tetszik, és nekem ez a lényeg 😊
Tény, hogy nem a 18+ korosztálynak van elsõdlegesen szánva.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sceleton
Az elsõ is jó volt, s a második is. 😊 Én várom. Lego Indiana Jones -sal még nem játszottam, de a SW-et illetve a HP -ket nekem tetszettek. A storyk ugyan azok, de mókásak. 😊 Van egy egyedi filingjük, és ez jó. Nem a megszokott megyek lövök mert én vagyok az ultimate gyilkos.

Est Sularus oth Mithas!

sapkafej
nem unják még? a legelsõ még poén volt ps2-n ezer éve, de amúgy egy copy-paste szar. a lego indiana jones még annál is szarabb

György

tigeroo
a thrawn vagy a jedi akadémia trilógiákkal miért nem foglalkoznak? lerágott csont már ez az egész
A messzi-messzi galaxis minden eddiginél nagyobb csetepaté színhelye: a rendkívüli népszerû Klónok háborúja rajzfilmsorozat eseményei elevenednek meg,természetesen Lego-formába öntve.Vívj hatalmas csatákat,vegyél részt ûrharcokban,vagy alkosd meg a saját pályáidat.

A masszív csatákat ígérõ Lego Star Wars III: The Clone Wars sajnos több mint egy hónappal késõbb érkezik a tervezettnél. Új dátumnak Március 25-ét tûzték ki, reméljük több halasztásra nem kerül sor. Hivatalos bejelentés nem érkezett a késés okáról, így feltehetõleg csupán hibajavításról és a portolással kapcsolatos problémák orvoslásáról lehet szó, hiszen a játék nem kevesebb mint 6 platformra készül.
HIVATALOS HONLAP
Én még hivatalosan annyit tudok hogy megvan az ár minden platformra.
Wii/PS3/X360 12 990 Ft
PSP/NDS 10 990 Ft
PC 8990 Ft

És íme pár kép:
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép

← ElőzőOldal 2 / 2