Third Age: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

udv
van hir arrol,hogy mikor adjak ki az uj Third Age-t?
A béta magyarítás már tölthetõ innen: http://www.2shared.com/file/QshN7bOE/TA_ksz.html

Teendõ:
A Medieval 2/Mods/Third Age/Data/Text mappa tartalmáról biztonsági másolatot készíteni, majd a letöltött fájlt kicsomagolni és felülírni a fájlokat.

A hibákat kérem jelezzétek a [email protected] címen! Valamint ne habozzatok véleményt írni 😊 Közben tovább folyik a fordítás.

Király lesz 😄
Én is elkezdtem anno de én progik nélkül.
Szia! Persze, hogy lesz hír róla 😊

Sziasztok
Ha meglesz a magyarítás itt kapunk hirt róla?<#hamm>
Mert az eröt adna 20.jára is elkezdeni a gamet😄
gondolom a fenntartása sem olcsó...
Hát ez olyan kicsit feltápolt troll szint és az össztûz alá vett trollok az elf seregem esetén nem érik el az elsõ vonalat, szóval csodát ne várj, ráadásul csak lent délen lehet utántölteni (vagy gyógyításhoz nem kell olifántos provincia?)
Akkor már nyertél is <#eplus2>

kössz.Háát az nemsok tartomány: (.
Ma elértem azt a szintet(még nem tudtam megvenni de ránéztem mit kapok majd belõle)az istálonál ami végre az olifántokról szól.130. fordulóra,vmi királyok istálolya v. mi a neve: ).Mit se mondjak ez a mümakil (megnézve az értékeit)ûberbrutál egy egység.48-as védelem,kb 30 körüli támadó Plussz van missile attacka is.Ráadásul 6 az hp-ja.hát kíváncsi leszek rá ,ma sztem meg is lessz az 1.: DD.
Maxra fejlesztett istálló kell, amihez persze maxra fejlesztett város/vár. Emiatt kell a nagy népességnövekedés, mert különben soha nem éred el a szintet. Plussz csak néhány (elefánt ikonos) tartományban tudsz majd képezni.

Hali,
Haraddal tolom és az lenne a kérdésem,hogy a mümakilok-kat mikor lehet toborozni?Tudom,hogy vmikor a játék közepe esetleg vége felé,de mikor?Esetleg függ ha a város populációja gyorsabb?
vágd le az ujját😊
el kell futni elõle és távolsági egységekkel folyamatosan lõni, a végén talán néhány lovasroham ledönti...
Ballisztákkal, kõvetõvel biztosan <#violent>

Lacoka12
szauront mivel lehet leghatásosaban ki ütni mert a egész seregemet leütöte

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
ok köszi

A Fellowship kampány leírásának végén van egy sor, amiben elírják, hogy csak Very Hard fokozatra állítva megy.

Lacoka12
miért van az a Folowship capiaginba kezdek egybõl azt irja ki hogy vesztetem?

Lacoka12
köszi

1. Magyarítás. (Hogy tisztába tegyük a dolgokat. Magyarosítás = fogsz valamit ételt, leszórod pirospaprikával, hogy jó magyaros legyen) <#vigyor2>

2. Igyekszem, azért nem kis munka ez 😊

Lacoka12
mikor készül el a teljes magyarosítás?

Toolt nem fogsz találni hozzá, mivel én is kaptam a Medieval 2 fordítóitól, õk meg tudtommal a magyar kiadón kívül mással nem osztották meg 😊 PM-ben a többit majd.

Milyen toolt használsz? Nézegettem a hivatalos fórumon, de annyira kaotikus minden (elvileg a textediting&scripting topikba kéne lennie, nem ?), hogy nem találom...
Nem tudnál linket küldeni hozzá?

Hódíts. Móriának pld egész jó bányái vannak, meglepõ módon 😊
Adjon valaki egy tuti tippet, hogy tudok egy jól prosperáló gazdaságot kialakítani Eriadorral?
Épp csak meg tudom magam tartani 10 ezer arany fölött, de így meg lassú a népességnövekedés.
Az összes jó frakció a szövetségesem, és 2 gonosszal kereskedem is,
valamint 1 el állok hadban.
Az ad valami exrtát ha visszaállítom az Arnori királyságot?
Külön program van a szerkesztéshez. És össze van minden egység ömlesztve egyetlen fájlba.

Mondjuk kezdetnek egy Rohan egységleírást meg tudnék csinálni (megpróbálom legalább is), hol találom meg a szöveges leírást a modon belül?

Már "csak" a következõ részek hiányoznak: egységek, tanácsadó szövegei, épületek leírásai, még a diplomáciai szövegek fele, nagyobb event szövegek. Az a jó, hogy a Medieval 2 fordításának készítõi áldásukat adták arra, hogy ami egyezik szöveg, azt felhasználhassam. Csak ugye át is kell emelni, az is munka. 😊 De beszélhetünk, ha tudsz segíteni.

Bocsesz a dezinformációkért srácok 😊
ÉS elõre is kösz a fordításért Zoli.
Nem kéne amúgy segítség? Mi az a rész amivel legkésõbb kezdenél el foglalkozni?

El vagy tájékozódva, a Third Age sosem volt a csapat projektje, ezt még én kezdtem el a magam szórakoztatására csinálni. Pont ezért csinálgatom is szabadidõmben, nem kell a többi fordítással törõdnöm mellette. Ez el fog készülni, és ki fogom adni, ne aggódjatok 😊 Ha kéritek, akkor lehet a héten egy bétát már nyilvánosságra is hozhatok belõle.

A rocsikteam kezdte el fordítani a Third Age-et, de sajnos épp ezen a héten feloszlottak.
A félbemaradt project folytatásáért, mármint akinek van kedve fordítani
jelntkezni lehet.
http://rocsikteam.host56.com/news.php
Szia mindero!
Van magyarul kingdoms!
Sziasztok! Nagyon sokáig sem a játékkal sem pedig a fórummal nem tudtam törõdni, de az utolsók között az volt, hogy a Third Age-hez valaki csinál egy magyarítást. Nos, az után érdeklõdnék, hogy a Third Age rajongó barátunk sikeresen elkészült-e vele és ha igen, akkor esetleg hozzá lehetne-e jutni valamiképpen?

Elõre is köszi a választ!
Nekem sajnos nem magyar van úh passz. Gondolom a magyar kingdoms (már ha van olyan).

A magyar gold verziós medieval 2-höz milyen kingdoms emgy fel?
Azt írja, hogy a magyar verzióra nem telepíthetõ..
Mármint a Kingdoms.
Hát nem mert amikor telepítni akarom azt mondja, hogy a magyar verzióval nem kompatibilis..
szerintem mindegy hogy magyar vagy angol kingdomst raksz-e fel hozzá.

Valaki meg tudná mondani, hogy a magyar medivalomhoz, milyen kingdomsot tudok feltenni?
Mret mint tudjátok csak így tudom felrakni a third age-et. 😞
valószínûleg azért lassabb mert megemelték a megjelenítendõ egységszámot az alapjátékhoz képest

Buci
XP-m van

carpe diem

Nem lehet h a rammal van gond. Nagyon kevéske a videókártyához képest. Leaglább 2x ennyi kéne. Ha meg vista van akkor 4x.

De nem próbáltam a modot, úh lehet h tényleg lassan tölt be.

Buci
CoW-val csak az az egyetlen baj, h 8G a mod, és az irdatlan sok adatot a játék elég nehézkesen tölti be. Már a telepítés is egy örökkévalóság, hátmég mire betölt egy campaign, vagy a campaignban egy csata, vagy akár csak az, h a seregednek mondod h menj innen oda. (nyilván ez nem vonatkozik azokra, akiknek egy atomerõmû üzemel a lábainál.
Saját systemem, amin szarakodott:
1,8 GHz dual-core
1 Gb ram
ATI Radeon 3450 HD, 512 Mb)

carpe diem

Van még a Call of Warhammer. Azzal is el lehet szórakozni, nagyon igényes lett.

Murder3
JAjj néztem ezt a mdodot és nagyon megtetszett...
bár nem szeretem a gyûrük urát de egy fantasy tw msot elvarázsolt.
kár h kell az alap hozzá mert nincs már helyem:S😄
más ilyen komplett fantasy mod van létezik hozzá?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Entet egyszer lehet zsoldosként felfogadni ha tündékkel vagy és elfoglalod Fangornt.
A balrog pedig akkor spawnol egyszer, ha valaki betámadja Móriát. Ha utána elkalapálják, akkor nem lesz többet.

Venni ne, de amikor Móriát megtámadtam spawnolt benne egy szép nagy védõsereg és volt benne balrog. Nem 100% viszont mert más támadáskor csak orkok voltak a védõseregben.
Amennyiben fangort avagy moriát elfoglaljuk,mikkor lehet ent-et vagy balrog-ot venni?
Hát köszi bár még mindig nem tudom melyikkel is kezdjem el de gondort az már kivülröl vágom<#wink> Igy kell valami ujdonság.
A nemestündéknek jobb spearmenjei vannak, kicsit gyengébb íjászai és a hercegek lovon harcolnak (kivéve Elrondot, õ spearmanként).
Lórieni tündéknek csak közepes gyalogsága van (nagyon sokáig csak egy nem túl erõs spearman), jó íjászai és a hercegek íjász/spearmanként harcolnak (15 melee, 15 defense, 13 missile és brutál messze lõnek). Lovasíjászaik vannak de nagyon lassan jönnek (14 körönként egy talán?), amim van azt missionokból kaptam.