179
Medieval 2: Total War mod - Third Age: Total War
-
rocsikzoli #59 Toolt nem fogsz találni hozzá, mivel én is kaptam a Medieval 2 fordítóitól, ők meg tudtommal a magyar kiadón kívül mással nem osztották meg :) PM-ben a többit majd. -
mindero #58 Milyen toolt használsz? Nézegettem a hivatalos fórumon, de annyira kaotikus minden (elvileg a textediting&scripting topikba kéne lennie, nem ?), hogy nem találom...
Nem tudnál linket küldeni hozzá? -
hollófernyiges #57 Hódíts. Móriának pld egész jó bányái vannak, meglepő módon :) -
krisss93 #56 Adjon valaki egy tuti tippet, hogy tudok egy jól prosperáló gazdaságot kialakítani Eriadorral?
Épp csak meg tudom magam tartani 10 ezer arany fölött, de így meg lassú a népességnövekedés.
Az összes jó frakció a szövetségesem, és 2 gonosszal kereskedem is,
valamint 1 el állok hadban.
Az ad valami exrtát ha visszaállítom az Arnori királyságot? -
rocsikzoli #55 Külön program van a szerkesztéshez. És össze van minden egység ömlesztve egyetlen fájlba. -
mindero #54 Mondjuk kezdetnek egy Rohan egységleírást meg tudnék csinálni (megpróbálom legalább is), hol találom meg a szöveges leírást a modon belül? -
rocsikzoli #53 Már "csak" a következő részek hiányoznak: egységek, tanácsadó szövegei, épületek leírásai, még a diplomáciai szövegek fele, nagyobb event szövegek. Az a jó, hogy a Medieval 2 fordításának készítői áldásukat adták arra, hogy ami egyezik szöveg, azt felhasználhassam. Csak ugye át is kell emelni, az is munka. :) De beszélhetünk, ha tudsz segíteni. -
krisss93 #52 Bocsesz a dezinformációkért srácok :)
ÉS előre is kösz a fordításért Zoli. -
mindero #51 Nem kéne amúgy segítség? Mi az a rész amivel legkésőbb kezdenél el foglalkozni? -
rocsikzoli #50 El vagy tájékozódva, a Third Age sosem volt a csapat projektje, ezt még én kezdtem el a magam szórakoztatására csinálni. Pont ezért csinálgatom is szabadidőmben, nem kell a többi fordítással törődnöm mellette. Ez el fog készülni, és ki fogom adni, ne aggódjatok :) Ha kéritek, akkor lehet a héten egy bétát már nyilvánosságra is hozhatok belőle. -
krisss93 #49 A rocsikteam kezdte el fordítani a Third Age-et, de sajnos épp ezen a héten feloszlottak.
A félbemaradt project folytatásáért, mármint akinek van kedve fordítani
jelntkezni lehet.
http://rocsikteam.host56.com/news.php -
Apa27 #48 Szia mindero!
Van magyarul kingdoms! -
Apa27 #47 Sziasztok! Nagyon sokáig sem a játékkal sem pedig a fórummal nem tudtam törődni, de az utolsók között az volt, hogy a Third Age-hez valaki csinál egy magyarítást. Nos, az után érdeklődnék, hogy a Third Age rajongó barátunk sikeresen elkészült-e vele és ha igen, akkor esetleg hozzá lehetne-e jutni valamiképpen?
Előre is köszi a választ! -
mindero #46 Nekem sajnos nem magyar van úh passz. Gondolom a magyar kingdoms (már ha van olyan). -
krisss93 #45 A magyar gold verziós medieval 2-höz milyen kingdoms emgy fel?
Azt írja, hogy a magyar verzióra nem telepíthető.. -
krisss93 #44 Mármint a Kingdoms. -
krisss93 #43 Hát nem mert amikor telepítni akarom azt mondja, hogy a magyar verzióval nem kompatibilis.. -
aadam #42 szerintem mindegy hogy magyar vagy angol kingdomst raksz-e fel hozzá. -
krisss93 #41 Valaki meg tudná mondani, hogy a magyar medivalomhoz, milyen kingdomsot tudok feltenni?
Mret mint tudjátok csak így tudom felrakni a third age-et. :( -
nagypite #40 valószínűleg azért lassabb mert megemelték a megjelenítendő egységszámot az alapjátékhoz képest -
#39 XP-m van -
mindero #38 Nem lehet h a rammal van gond. Nagyon kevéske a videókártyához képest. Leaglább 2x ennyi kéne. Ha meg vista van akkor 4x.
De nem próbáltam a modot, úh lehet h tényleg lassan tölt be. -
#37 CoW-val csak az az egyetlen baj, h 8G a mod, és az irdatlan sok adatot a játék elég nehézkesen tölti be. Már a telepítés is egy örökkévalóság, hátmég mire betölt egy campaign, vagy a campaignban egy csata, vagy akár csak az, h a seregednek mondod h menj innen oda. (nyilván ez nem vonatkozik azokra, akiknek egy atomerőmű üzemel a lábainál.
Saját systemem, amin szarakodott:
1,8 GHz dual-core
1 Gb ram
ATI Radeon 3450 HD, 512 Mb) -
mindero #36 Van még a Call of Warhammer. Azzal is el lehet szórakozni, nagyon igényes lett.
-
#35 JAjj néztem ezt a mdodot és nagyon megtetszett...
bár nem szeretem a gyűrük urát de egy fantasy tw msot elvarázsolt.
kár h kell az alap hozzá mert nincs már helyem:S:D
más ilyen komplett fantasy mod van létezik hozzá?
-
mindero #34 Entet egyszer lehet zsoldosként felfogadni ha tündékkel vagy és elfoglalod Fangornt.
A balrog pedig akkor spawnol egyszer, ha valaki betámadja Móriát. Ha utána elkalapálják, akkor nem lesz többet. -
hollófernyiges #33 Venni ne, de amikor Móriát megtámadtam spawnolt benne egy szép nagy védősereg és volt benne balrog. Nem 100% viszont mert más támadáskor csak orkok voltak a védőseregben. -
arel #32 Amennyiben fangort avagy moriát elfoglaljuk,mikkor lehet ent-et vagy balrog-ot venni? -
Dunadan11 #31 Hát köszi bár még mindig nem tudom melyikkel is kezdjem el de gondort az már kivülröl vágom Igy kell valami ujdonság. -
hollófernyiges #30 A nemestündéknek jobb spearmenjei vannak, kicsit gyengébb íjászai és a hercegek lovon harcolnak (kivéve Elrondot, ő spearmanként).
Lórieni tündéknek csak közepes gyalogsága van (nagyon sokáig csak egy nem túl erős spearman), jó íjászai és a hercegek íjász/spearmanként harcolnak (15 melee, 15 defense, 13 missile és brutál messze lőnek). Lovasíjászaik vannak de nagyon lassan jönnek (14 körönként egy talán?), amim van azt missionokból kaptam. -
Dunadan11 #29 A tündékkel is régota ki akarom probálni, de eddig nem sikerült pont mint vasudvarddal sem.A nyugati tündék vagy a bakacsini tündék erösebbek?Mert én néztem mind2öt és forma formának találtam.
Nem tudja valaki véletlenül hogy nincs e a third age hez vmi editor vagy valami amivel már a játékot ugy kezdeném hogy átcsábitom gandalfot és gimlit gondorhoz? -
hollófernyiges #28 A Fekete kapu már tünde kézen, ennek megfelelően a barakkok is készen vannak, csak a kultúrát kell felhúzni hozzá :) Két ezüst xp-s uruk-hais meg trollos seregekből is lement már így pár. A lényeg hogy mivel nem nagyon van veszteségem, a leggyengébb íjászok is 2-3 ezüst sávosak és új egységet sem kell építeni, inkább csak helyőrséget. -
mindero #27 Később azért lesznek problémák. A nehéz-páncélos 3500 fős orksereget már nem lehet lenyilazni gyorsan, a fejlettebb barakkok pedig a lassú népességnövés miatt csak későn építhetőek meg. Tehát azzal a 2-3 kezdeti egységgel sokáig ki kell húzni. -
hollófernyiges #26 Ki kellene próbálni Rhunt vagy Haradot, lórieni elfekkel szinte túl könnyű Mordor ellen. Orkék a nehézgyalogságra bazíroznak, a seregemben meg mindenki íjász, mire elérik a vonalakat a seregük fele elhullott. Olyan 5% szok lenni a veszteségem két fullos csapat összecsapása után, az is az automatikusan visszapótlódó hercegi kíséretből. -
mindero #25 Ami még nagyon jópofa az Arnor újjáépítése. De a dale-i hadjárat is nagyon érdekes szokott lenni.
Gonoszokat még nem is próbáltam, de egy Orthancot majd azért kipróbálok... -
Dunadan11 #24 Lehet hogy gondorral a legnehezebb lenni , de a legjobb is
Már a legelején el kell kezdened terjeszkedni ahogy mindero irta osgialath felé én ott megálltam 1 darabig és erösödtem , haraddal tüzszünetet kötöttem, rohant pedig az elején hagytam a sorsára.Amit jol tettem mert vasudvard is tökölt addig rohan erösödött terjeszkedett.Én is meguntam a mordorbol árado gonosz sokaságát, ezért az egyik vezért brutálissá alakitottam .Vele állandóan kivégeztem az elkapott mordoriakat. Ez gyengitette öket elég rendesen.Majd elfoglaltam ithilient és mordor minas morgulig szorult.Aztán probálkoztak cair androsnál de azt már hiábaBékét kötöttem velük és majdnem tönkrevertem jó pár kör alatt haradot, miközben segitettem az edorasi hadjárat ellen.Majd megvettem amon sult és északrol támaogattam rohant.Majd jöt aragorn a 80.körben kb és onnatol gondoltam nem tud ujjat mutatni a játék és gyorsitott hodito hadjáratba kezdtem. -
#23 Én nem kedveltem eddig ,de pár Sharpe sztori után megjött a kedvem hozzá,M2TW-t már untam,RTW feltupírozott grafikával meg 1 hozzáigazított Roma Surrectum moddal,szép is lenne.. -
mindero #22 Ez feature nem bug. Célszerű az egész határvidékedet + az ellenség területét folyamatosan szemmel-tartani kémekkel, meg őrtornyokkal mert a szemét AI spawnol. Pont azért mert rossz az MI és ezzel kompenzál. Mondjuk ez szerintem csak H, VH fokozaton van, normálon nincs. -
#21 A legtöbb stratégiai játékban cheatel az MI, mint állat... -
arel #20 Másnál is van az,hogy hadban állok vkivel.-Gondorral- és az eggyes elfoglalt tartományokon Hirtelen a kőr kezdetén azt vesszem észre,hogy ott egy FULL gondori sereg,amit ráadásul a játék nem is mutatta a hadjárati térképen ,hogy hogy került oda.Midigis figyelni szoktam a határaimat,nehogy baj legyen,erre már a 3. alkalom,hogy full Gondori sereg bukkan föll a határon belül.Enyhén szólva +neheziti a dolgomat ez a bug v. nem tom mi.