Third Age: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kieget nem kellett volna felpeccselni elõtte?
Van amúgy egy mappa a modok között, hátha abba megtalálod az indítófájlt.

A közelgõ pach kedvéért felraktam újra a játékot... De valahogy a mod telepítése után nem találom sehol sem a the tird age parancsikonját...
Van valakinek ötlete hogy hol lehet? esetleg valami megoldás ha már volt hasonló probléma?
De az is lehet hogy én rontottam el valamit, ugyanis kijöttem már a medieval 2 módolásásából.

Felraktam az alapjátékot aztán a kingthem et majd a 2.0 1 es, 2 es ét és végül a 2.1 est...

Elõre is köszi minden használható infót
Lacoka12
de várom már nagyon király remélem hamar ki jön és a magyarositás hogy halad ha szabad megkérdeznem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

a 3.0-val tényleg szinte senki se játszik mivel még nem jelent meg.

amúgy meg a Third Age az egyik legismertebb, legtöbb változtatást tartalmazó mód a Medieval 2 TW-hez. Legfeljebb a magyarok számára ismeretlen,sokak számára az hogy Harmadkor nem mond semmit mert nem olvasták a könyvet.

Terjesszétek a hírt az ismerõsöknek, nem játszik senki szinte ezzel a zseniális moddal.

Nem tudni mikor jelenik meg, valószínû még idén.

Lacoka12
király mikor jelenik meg?

Hát persze.
Ez lesz a 3.0 nagy dobása: az egyedi városok.

Lacoka12
ez a játékból van?

Régebben engem is támadtak a mordoriak, de még csak nem is ebben a játékkezdésemben😞
Néha harad hadat üzen ostromba fogja 1 városomat, amiben összesen 4egység van aztán békét köt , vagy én, de semmi komolyabb nincs😄
Mindenesetre érdekes. Gondornak kéne a leghúzósabbnak lennie. Én folyamatosan kaptam velük a mordori / haradi teli seregeket, kalózportyákat, ráadásul Rohannak is kellett segíteni Vasudvarddal szemben.
Néhány haradi rablóhadjárat megoldotta a problámát mondjuk.

Én egyszerüen nem értem hogy nálam mi a helyzet.😞
A legkeményebb szinten játszom Gondorral és alig támadgatnak meg, ráadásnak a hadüzenet után 2 körrel békét lehet kötni.
Az edorasi inváziót gyakorlatilag rohan nélkül semlegesitem 😄
Az Ithilieni íjászokkal megöltem 1800 orkot úgy hogy én egy embert sem veszitettem.
Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne a mod-al kapcsolatban, hogy lehet játszani hálózatban? Haverokkal tolnánk ha lehet. Köszi!

Üdv!

Magyaritásról nincs új hir?
Micsoda harc volt <#szeret>

Micsoda perverziók vannak.
Nekem eddigi legnagyobb játékélményem: Gondorként egyszerre tartóztattam fel az Osgiliath és Cair Andoros felõl támadó mordoriakat, vívtam tengeri harcot az umbari flottával miközben a szorosban tartóztattam fel olifántok légióit, plussz segítettem gyámoltalan rohani barátaimnak Vasudvarddal szemben.

legalább izgalmas xD bár...annyi mordori van hogy lecsapják a kezemrõl
Lacoka12
az nem lesz könnyû xd

csak hamar legyen,kedvem volna elfoglalni Minas Thirist a ködhegységi orkokkal xD
Modoknál sosincs, csinálják ahogy tudják. Majd úgyis írjuk <#awink>

akkor még nincs konkrét megjelenési dátum?
en mar nagyon varom de remelem meg az iden befejezik
Lacoka12
ha ennyi textura változás lesz egy kicsit nagyobb lesz a igény

Nem várostextúra lesz, hanem komplett városok: Minas Tirith, Mória, Feketekapu, Ork és Tünde városok, Edoras, Völgyzugoly, Minas Morgul, Helm szurdok, Vasudvard már biztos, aztán ki tudja mivel lepnek meg még minket.

Lesznek új hõsök, talán a gusztustalan barlogot is lecserélik a filmben lévõre. Meg számtalan újdonság persze, amit majd akkor közölnek ha kész lesz.

És az új város textúrákon kívül mit fog tartalmazni?
Pontos infó nincsen, de valamikor június-agusztus környékére ígérték. De biztosat modkészítésnél (meg már játékkészítésnél sem) nem lehet mondani.

Egyik nap majd csak meglepõdünk...

Csuda vigye el, én eddig csak ugy tudtam Gandalfot megvesztegetni ha a loyalitását átállitottam alacsonyra , de veszélyes mert ilyen erövel tölem is elcsábitják😄
Jó lett.
Büszke lehetsz rá 😄
PsyhoApu
És pont én írtam 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

http://gamepod.hu/teszt/mod_korkep_third_age_total_war_2/bevezetes_alapok.html

Tessék egy pár oldalas teszt.
Van errõl a modról valahol egy részletes leírás képekkel? Mert amilyen videókat találtam Youtube-on azok elég régiek (legalábbis dátum szerint).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudjuk már mikor is jön a 3.0?

Hát Eriadorban, sikerült megnyuvasztanom Gandalfot, (kár érte õ volt a legjobb tábornokom) ironikus módon pont egy balrog nyírta ki (az utolsó a 10-es brancsból) Mória mellet
Elvileg valami olyasmi van, ha meghal Eriadorban egy idõ után Fehér Gandalfként megjelenik Gondorban. De nem tudom hogy ezt megcsinálták végül, vagy csak ötlet maradt.

Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy pl Gandalfot nem lehet átszerkeszteni Gondorhoz kezdettöl fogva kapmány módban?MErt próbáltam megvesztegetni még eriadorban , de nem jött.
Szuper, köszi 😊 Már azt hittem, hogy eltûntél 😄

Hétvégén volt idõm és teszteltem kicsit, jól mûködik, és jó is lett. Csak így tovább! <#taps>
Nem sokára jön a 3.0 és talán megindul itt is az élet...

Elérhetõ a Third Age mód magyarításának legfrissebb béta verziója, immáron az összes egység le van fordítva.

Kérlek titeket, hogy elírásra, angol egységre, hibára bukkantok, itt, vagy a [email protected] címen jelezzétek.

A fordításban való segédkezésért hatalmas köszönet illeti "mindero"-t!

Letöltéshez fáradjatok ide: http://www.sendspace.com/file/a0mwmk

A fájlokat csomagoljátok ki a Medieval 2/Mods/Third Age/Data/Text mappába. (Steames verziónál nem feltétlenül Third Age mappa, hanem amelyik mód helyére bemásoltad a fájlokat.)

Jó játékot továbbra is!

A legdurvábbakat azért berakom...

annak aki nem nézi a moddb.com-ot

Ne kérdezzétek mikor jön a 3.0 nem tudja senki.

Elég az egyik Kingdoms kampányt fölrakni, nem kell mind. Szerintem megéri elbíbelõdni vele, ha van idõd, mert a legjobb mod amivel találkoztam.
De te tudod persze 😊

gabo91
Jogos...
hát nincs kedvem most azt is feltenni, akkor majd máskor próbálom ki...
azért köszi 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Persze, a kiegészítõ sem megy magában.

gabo91
Hali.

Kell ehhez az alapjáték is? (Medieval 2: Total War)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Videokártya legfrissebb drivere van fent?

próbáltam nem sikerült :S
Próbáld a grafikus beállításokat (egység részletesség fõként) lejjebb venni, hátha jó lesz.

heló valaki nem tudna segíteni? amikor harcolok akkor ott ahol az emberek vannak full fehér az egész és nem tok mit csinálni mi lehet a probléma ha valaki tud segíteni akkor azt megköszönném
Na kiprobáltam már élesben is a mümakilokat is. Hát mitsemondjak...taroltam vele.2 volt a seregemben és simmán nyertem very hardon.185 áldozat árán de az ellenségnek 2300 volt kb<#eplus2>.
Bár 1 nagyon nagy hátránya van.Nem lehet öket hajóztatni és csak gyalogos katona sebességével megy a hadjárati térképen.Így mire elér a célhoz...zzzz.
Nagyon sokára szerintem. Minimum fél év.