179
Medieval 2: Total War mod - Third Age: Total War
-
mindero #139 Nekem csinál egy parancsikont az asztalra. Megnézem neked hivatalos fórumon, hátha írnak ilyesmit.
Vagy otthon megnézem h mit indít el az a parancsikon, milyen paraméterek vannak beállítva, stb... -
Kallahiosz #138 Nektek hova teszi az exe-t???
-
Kallahiosz #137 Bezzeg minden más mód fut rendesen... még a magyar mod is
:( -
Kallahiosz #136 De a sorrend az jó nem? -
Kallahiosz #135 már kb ez lessz a 10. de nem adom fel -
#134 nem a win 7 a probléma rosszul van valami felrakva töröld le a játékot és ragd újra -
Kallahiosz #133 Okés készen van. Minden a megfelelően fel van rakva.
De parancsikon vagy exse sehol...
Win 7 em van remélem nem ez a baj
A mod mappán belül csak egy data mappa van... Ez normális?
Ha meg a launcerel indítom ott vannak a modok de az nincs a ami kellene( a gyűrűk úr-ás)
van valakinek ötlete vagy megoldása?
Egy telepítési sorrend kéne...
Én így csinájtam:
Alap játék- kingdömsz- 1.2 pach- 1.3 pech- kingdöm pach- majd a mod 2.0 a- 2.0b és végül a 2.1 -
Kallahiosz #132 Nekem nem akarta felrakni
Később olvastam a kingdem redmiében hogy fel kel rakni az 1.2 meg az 1.3 at. meg is csináltam most telpiti a 3-ad kort....
Mindjárt kiderül. -
mindero #131 Az 1.5re -
Kallahiosz #130 Melik pach re gondolsz pontosan?
Nem pacheltem -
mindero #129 A kieget nem kellett volna felpeccselni előtte?
Van amúgy egy mappa a modok között, hátha abba megtalálod az indítófájlt. -
Kallahiosz #128 A közelgő pach kedvéért felraktam újra a játékot... De valahogy a mod telepítése után nem találom sehol sem a the tird age parancsikonját...
Van valakinek ötlete hogy hol lehet? esetleg valami megoldás ha már volt hasonló probléma?
De az is lehet hogy én rontottam el valamit, ugyanis kijöttem már a medieval 2 módolásásából.
Felraktam az alapjátékot aztán a kingthem et majd a 2.0 1 es, 2 es ét és végül a 2.1 est...
Előre is köszi minden használható infót -
#127 de várom már nagyon király remélem hamar ki jön és a magyarositás hogy halad ha szabad megkérdeznem -
aadam #126 a 3.0-val tényleg szinte senki se játszik mivel még nem jelent meg.
amúgy meg a Third Age az egyik legismertebb, legtöbb változtatást tartalmazó mód a Medieval 2 TW-hez. Legfeljebb a magyarok számára ismeretlen,sokak számára az hogy Harmadkor nem mond semmit mert nem olvasták a könyvet. -
mindero #125
Terjesszétek a hírt az ismerősöknek, nem játszik senki szinte ezzel a zseniális moddal.
Nem tudni mikor jelenik meg, valószínű még idén. -
#124 király mikor jelenik meg? -
mindero #123 Hát persze.
Ez lesz a 3.0 nagy dobása: az egyedi városok. -
#122 ez a játékból van? -
mindero #121 -
Dunadan11 #120 Régebben engem is támadtak a mordoriak, de még csak nem is ebben a játékkezdésemben:(
Néha harad hadat üzen ostromba fogja 1 városomat, amiben összesen 4egység van aztán békét köt , vagy én, de semmi komolyabb nincs:D -
mindero #119 Mindenesetre érdekes. Gondornak kéne a leghúzósabbnak lennie. Én folyamatosan kaptam velük a mordori / haradi teli seregeket, kalózportyákat, ráadásul Rohannak is kellett segíteni Vasudvarddal szemben.
Néhány haradi rablóhadjárat megoldotta a problámát mondjuk. -
Dunadan11 #118 Én egyszerüen nem értem hogy nálam mi a helyzet.:(
A legkeményebb szinten játszom Gondorral és alig támadgatnak meg, ráadásnak a hadüzenet után 2 körrel békét lehet kötni.
Az edorasi inváziót gyakorlatilag rohan nélkül semlegesitem :D
Az Ithilieni íjászokkal megöltem 1800 orkot úgy hogy én egy embert sem veszitettem. -
Cypher7 #117 Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne a mod-al kapcsolatban, hogy lehet játszani hálózatban? Haverokkal tolnánk ha lehet. Köszi!
Üdv! -
HeinzGuderian #116 Magyaritásról nincs új hir?
-
mindero #115 Micsoda harc volt -
mindero #114 Micsoda perverziók vannak.
Nekem eddigi legnagyobb játékélményem: Gondorként egyszerre tartóztattam fel az Osgiliath és Cair Andoros felől támadó mordoriakat, vívtam tengeri harcot az umbari flottával miközben a szorosban tartóztattam fel olifántok légióit, plussz segítettem gyámoltalan rohani barátaimnak Vasudvarddal szemben. -
HeinzGuderian #113 legalább izgalmas xD bár...annyi mordori van hogy lecsapják a kezemről -
#112 az nem lesz könnyű xd -
HeinzGuderian #111 csak hamar legyen,kedvem volna elfoglalni Minas Thirist a ködhegységi orkokkal xD -
mindero #110 Modoknál sosincs, csinálják ahogy tudják. Majd úgyis írjuk -
HeinzGuderian #109 akkor még nincs konkrét megjelenési dátum? -
IvanJacint #108 en mar nagyon varom de remelem meg az iden befejezik -
#107 ha ennyi textura változás lesz egy kicsit nagyobb lesz a igény -
mindero #106 Nem várostextúra lesz, hanem komplett városok: Minas Tirith, Mória, Feketekapu, Ork és Tünde városok, Edoras, Völgyzugoly, Minas Morgul, Helm szurdok, Vasudvard már biztos, aztán ki tudja mivel lepnek meg még minket.
Lesznek új hősök, talán a gusztustalan barlogot is lecserélik a filmben lévőre. Meg számtalan újdonság persze, amit majd akkor közölnek ha kész lesz. -
krisss93 #105 És az új város textúrákon kívül mit fog tartalmazni? -
mindero #104 Pontos infó nincsen, de valamikor június-agusztus környékére ígérték. De biztosat modkészítésnél (meg már játékkészítésnél sem) nem lehet mondani.
Egyik nap majd csak meglepődünk... -
Dunadan11 #103 Csuda vigye el, én eddig csak ugy tudtam Gandalfot megvesztegetni ha a loyalitását átállitottam alacsonyra , de veszélyes mert ilyen erövel tölem is elcsábitják:D -
krisss93 #102 Jó lett.
Büszke lehetsz rá :D -
#101 És pont én írtam :D -
krisss93 #100 http://gamepod.hu/teszt/mod_korkep_third_age_total_war_2/bevezetes_alapok.html
Tessék egy pár oldalas teszt.