113
FlatOut alkotóitól
  • grebber
    10 új kép
  • janihunk
    Megjelenés: március 2-án De szerintem bukás lesz.
  • WinStar
    már a Flatout Ultimate Carnage-vel elcseszték mert semmi újjitást nem vittek bele,mert a 2 még iszonyatosan jó volt,de utána már kész......de úgy tudom hogy a válság a céget is utolérte ezért haldoklik most a cég és gondolom nehéz akkor így jó minőségű játékot is csinálni.
  • bulba
    Alapvetően semmi gond nem lenne a drifttel, csak nem mindegy, hogy teszel is azért hogy drifteljen a kocsi, vagy csak lenyomsz egy gombot és csinálja magától (játékok 99%-a ilyen sajnos).
    Előbbi élvezetes, utóbbi rettentő unalmas (számomra).

Szegény Bugbeares srácok. Kezdték a még mai szemmel nézve is tökéletes Rally Trophyval, aztán jött a zseniális FlatOut, most meg egy ilyen foschra van a tehetségük kárhoztatva
  • WinStar
    de ne várj el ettől a játéktól tökéletes szintet :)
    A másik fele hogy ez nem Burnout,Flatout,Split Seconds...hanem ez a Ridge Racer,és olyannak kell elképzelned mint a konzolon,csak egy fokkal jobb.Az hogy lesz-e törés modell az még kérdéses.
  • janihunk
    Azért ez egy kicsit más, tényleg split/second érzete van az embernek. Igaz abban sem volt nagy szám a törés. De én azon az elven vagyok hogy vagy törjön rendesen vagy egyáltalán ne. Nálam a törés legalább a burnout paradise-szint.
  • WinStar
    a konzolos Ridge Race-be se sérült a kocsi.....
  • janihunk
    Na mind1 még véleményt nem akarok kialakítani magamban mert még egyáltalán nincs kész a játék és szerintem valamikor nyáron jön majd jövőre addig meg úgy is csak jobb lehet.
  • grebber
    Ez egy fullosan arcade game mit akarsz törést benne? Mellesleg minimális sérülés van.Ez így jó ahogy van elökörködni jó lesz!
  • janihunk
    Mi? Az hogy áttörsz a falon és nem sérül az autó?
  • grebber
    Ennek direkt ez a lényege!
  • Fpocok
    Eh... Elég gáz.
    Látom nekik is bejött a Split Second.
    Én amúgy úgy vagyok az autósokkal, hogy olyannal nem vagyok hajlandó játszani, ahol látványos drift vagy nitró van... Igen, régen játszottam már olyannal, ahol nincs, és még jó darabig nem is fogok.
  • janihunk
    Úristen nagyon nincs még kész a játék:

Olyan mint ha habszivacs darabokat törne át az autó. Alig van törés. Kár volt nekik bemutatni a játékot ebben az állapotban szerintem.
  • grebber
    Új gameplay
  • MR ME
    jónak tűnik
  • grebber
    Gamescom Trailer
  • janihunk
    Semmi új hír?
  • grebber
    E3 Trailer!
  • MR ME
    pegi 3 :D
  • grebber
    Újra mozgásban a Ridge Racer: Unbounded
  • shumika
    zárható
  • pxxl
  • Attis38
    Rendesen mellé trafáltál ezzel a kijelentéseddel:P
  • SZilaJMaGGoT
    Honnan, tudod, hogy a verda hideg? Lehet egy 5 perccel azelőtt parkolta oda neki egy kedves ismerőse... :)
  • SötétBarom
    Így trailer alapján annak csak örülnék :DDD
    Valami elképesztően primkónak tűnik.
  • grebber
    Kíváncsi vagyok mikor hörgik be pc-re mégsem jön!
  • Csirke4
    sajna a konzoloknak már lassan leáldozik :C
  • Totti5
    Nem. 6. rész csak 360ra jött, 7. csak PS3.
  • greg benz
    Jól hangzik, kiváncsi leszek rá, bár régen nem voltam oda a ridge racer-ért
  • Jano
    Okos csaj. Az egyik szuperkocsijának nyikorog a fékje, simán átsétál a csatornából feltörekvő bűzgőzön, a másik verdájának hidegen egyből odabasz, aztán le is zúzza a következő sarkon. :-)
  • RYO21
    PC-re???? Ez nem egy PS exklúzív játék volt anno? Nembaj, örülünk neki!
  • Szabi1991
  • Bence94
    A NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S bejelentette, hgogy a több, mint 5 milliós eladással büszkélkedő autós franchise, a Ridge Racer sorozat visszatér.

A Ridge Racer Unbounded PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik majd. A sorozatnak új mottója van: Drive, Destroy, Dominate, így aztán rengeteg autó fog törni. A játékot egy finn fejlesztő, a Bugbear készíti, akik már multi-millió seladásokat podukáló autósjátékokkal szereztek tapasztalatokat. A Ridge Racer: Unbounded elkészítésével még tovább akarják tágítani a stílus határait hozzáadva a csak rájuk jellemző elemeket. Sajnos ennél több konkrétummal nem szolgált a bejelentés, így nem tudunk várható megjelenést sem, csak annyit, hogy 2012...

Nagyon örülök, hogy a bugbear nem szűnt meg biztos jó játékot hoznak össze.Persze egy FlaOut 3-nak jobban örülnék, de biztos lesz majd ezzel kapcsolatban is egyszer fejlemény.