113
FlatOut alkotóitól
  • SBT
    Miután patcheltem a játékot nekem nemtud a szerverhez csatlakozni... Egyébként nemtom, engem annyira nemfogodd meg a soundtrackje. Saját zenével élvezetesebb. (Viszont az is Japán)
  • CamelX
    Zenék igen merészek. Japán hard scene legpikánsabbjai benne vannak. Fél óra játék után ez a legnagyobb pozitívum :D

LAN-on játszani, split screen, vagy ilyesmi, azt gondolom most azonnal felejtsem el :) multiplayer menü valami őskáosz
  • SBT
    Hát van még aszem kb. 4 másik.
  • RYO21
    Benne van a játékban: Skrillex - Scarry Monsters and nice Spirites
  • mester1987
    Inkább csúnya. A Domination-on kívül sok játékmód van még benne?
  • SBT
    Csak szerintem rohadtul giccses a játék? A gameplay jó, de a City Central-ban az első versenyen majd kiégett a szemem. Világít minden.
  • RYO21
    Az irányítást h lehet beállítani? Mert amikor beállítom h xbox 360 controllert használjon, akkor utána visszadobja automatikusan keyboardra.
  • Maxtreme
    Miért mi azzal a baj? A fejlesztők előző projectje is legalább olyan jó volt.

Bocsi az offért :D
  • Maxtreme
    Am jah Nfs. A Hot pursuit 2-t pontosan emiatt kukáztam.
  • Maxtreme
    csak mikor egy körön belül csinálja a gép ugyanezeket huszadszor, nos az kissé idegesítő :)
  • grebber
    Akkor hozza a jó öreg nfs-es gépcsalós időket.De nem baj kell bele valami nehogy már csak nyomd a gáz és nyerjél mindig.
  • Maxtreme
    na ezt szépen megfogalmaztam.
    Mindegy, a lényeg kivehető.
  • Maxtreme
    Amúgy az egyik legnagyobb baj ezzel a játékkal hogy a gép oylan szinten pofátlanul csal hogy az hihetetlen. Egymás után volt 2 nitro töltetem, 4 autó meg nirozás közben simán lehagynak engem a célegyenes előtt 30m-re. (úgy hogy közben ők nitro nélkül jöttek)Ráadásul sokszor oylan mintha a gép instant egymás után kapná a nitrolöketeket, mert nem egyszer láttam olyat hogy egymás után az előttem levő 3at nyomott el..
  • Kongy
    Arról ne is beszéljünk. Azt csak videókon láttam, de a sírás és a hányás határán voltam, mikor megláttam. A Flatout 2 az isten. pont.
  • grebber
    Tegnap hajnalban kipróbáltam!Az első pályán a látott videók alapján mondom ott aratunk ezerrel.Jött is az első szinte hivógató fal már csak azt kellett volna rá kiirna "rombolj le". És hát nem lehetett Nem is lettem azon a futamon első!
    Lehet ahogy haladunk előre majd úgy tudunk jobban rombolni,mert a videóban amiket néztem elég sok mindent lehetett.
    Amúgy nem rossz ,ha a game split second tetszett ez is fog!
  • janihunk
    Saját:
  • Maxtreme
    próbáld ki a flatout 3-at.

Még pár kép:

A track editor am egész pofás. Rendesen kitolja a játékidőt. (már ha az embernek lesz még vele kedve játszani :D)
  • mester1987
    Mondjuk egy 1.5 GB-ot nyomóról mit is várhattunk.
  • Kongy
    Na, ilyen szarral is rég játszottam már.
  • kjhun
    Update 1.02
  • mester1987
    Jobb, mint a Split / Second. Az olyan semmilyen csak annyi, hogy lerombolod a kocsikat 'oszt cső.
  • Prince23
    Nekem ezekről a képekről a kategóriáján belül a zseniális Split / Second jut eszembe

bár A ridgeről elég sok rosszat hallottam, tényleg még arra sem érdemes hogy leszedjük?
  • mester1987
    Nem nagy szám. Olyan jó nincs, mint a FlatOut-ban!
  • Bence94
    kocsik törése milyen ? split-screen van benne valamilyen formában ?
  • mester1987
    Egész jól rombolható a körnenyzete, de csak nálam ilyen baszott sötét vagy másnál is???

(Remélem nem a CRT-t megvilágtó panel baszakszik.)
  • mester1987
    Bár ahhoz képest nem rossz :)
  • mester1987
    Sokat ne várjatok ettől...nameg 2 GB-ot nyom összvissz.
  • Maxtreme
    utóbbi.
  • ffxi
    Hülye kérdés volt. Ridge Racer-ben sosem voltak igazi márkák :)
  • ffxi
    Liszenszelt kocsik vannak vagy képzeletbeli márkák?
  • Maxtreme
    Végül is annyira nem rossz :)
    A játékmenet arcade mint arra számíthattunk (szerintem hangulatosabb mint a burnout) a gépigény rendben van, a látványvilág is teljesen korrekt (főleg ha azt nézzük h 1500mb feltelepítve :D)
    Az irányítást pár perc után meg lehet szokni.

Pár kép:

A grafikai finomhangolást nem vitték túlzásba:

érdekes hogy nincs AA, de mégsem recés abszolút a kép. Vagy valamit nagyon tudnak, vagy alapból használ a motor AA-t.

Kinek ajánlom? Akinek tetszett a blur és a splint seconds. Szimulátor rajongók viszont nagyon nagyon messze kerüljék el, mert az autók viselkedése igencsak elrugaszkodik a valóságtól.

Részemről pedig lassan go meló, szal további jó játékot mindenkinek :D
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ridge.Racer.Unbounded.Repack-ali213

Elvileg nem fék'.
  • Maxtreme
    BurnSeconds...

Nekem ez így nagyon nem :(
  • mester1987
    First 15 Minutes Gameplay Video on XBOX360
  • grebber
    Ridge.Racer.Unbounded.XBOX360-SWAG kipróbálható
  • bulba
    Ha a FO1 szellemiségét vinné tovább simán berendelném, így viszont túl necces.
  • grebber
    11 új kép
  • grebber
    Egy előrendelésért cserébe limitált változatra frissíthetjük saját Ridge Racer Unbounded példányunkat
  • grebber
    Késik! Az új dátum március 30!
  • grebber
    Új Trailer