113
FlatOut alkotóitól
-
SBT #73 Miután patcheltem a játékot nekem nemtud a szerverhez csatlakozni... Egyébként nemtom, engem annyira nemfogodd meg a soundtrackje. Saját zenével élvezetesebb. (Viszont az is Japán) -
CamelX #72 Zenék igen merészek. Japán hard scene legpikánsabbjai benne vannak. Fél óra játék után ez a legnagyobb pozitívum :D
LAN-on játszani, split screen, vagy ilyesmi, azt gondolom most azonnal felejtsem el :) multiplayer menü valami őskáosz -
SBT #71 Hát van még aszem kb. 4 másik. -
RYO21 #70 Benne van a játékban: Skrillex - Scarry Monsters and nice Spirites -
mester1987 #69 Inkább csúnya. A Domination-on kívül sok játékmód van még benne? -
SBT #68 Csak szerintem rohadtul giccses a játék? A gameplay jó, de a City Central-ban az első versenyen majd kiégett a szemem. Világít minden. -
RYO21 #67 Az irányítást h lehet beállítani? Mert amikor beállítom h xbox 360 controllert használjon, akkor utána visszadobja automatikusan keyboardra. -
#66 Miért mi azzal a baj? A fejlesztők előző projectje is legalább olyan jó volt.
Bocsi az offért :D -
#65 Am jah Nfs. A Hot pursuit 2-t pontosan emiatt kukáztam. -
#64 csak mikor egy körön belül csinálja a gép ugyanezeket huszadszor, nos az kissé idegesítő :) -
#63 Akkor hozza a jó öreg nfs-es gépcsalós időket.De nem baj kell bele valami nehogy már csak nyomd a gáz és nyerjél mindig.
-
#62 na ezt szépen megfogalmaztam.
Mindegy, a lényeg kivehető. -
#61 Amúgy az egyik legnagyobb baj ezzel a játékkal hogy a gép oylan szinten pofátlanul csal hogy az hihetetlen. Egymás után volt 2 nitro töltetem, 4 autó meg nirozás közben simán lehagynak engem a célegyenes előtt 30m-re. (úgy hogy közben ők nitro nélkül jöttek)Ráadásul sokszor oylan mintha a gép instant egymás után kapná a nitrolöketeket, mert nem egyszer láttam olyat hogy egymás után az előttem levő 3at nyomott el..
-
#60 Arról ne is beszéljünk. Azt csak videókon láttam, de a sírás és a hányás határán voltam, mikor megláttam. A Flatout 2 az isten. pont. -
#59 Tegnap hajnalban kipróbáltam!Az első pályán a látott videók alapján mondom ott aratunk ezerrel.Jött is az első szinte hivógató fal már csak azt kellett volna rá kiirna "rombolj le". És hát nem lehetett Nem is lettem azon a futamon első!
Lehet ahogy haladunk előre majd úgy tudunk jobban rombolni,mert a videóban amiket néztem elég sok mindent lehetett.
Amúgy nem rossz ,ha a game split second tetszett ez is fog! -
janihunk #58 Saját:
-
#57 próbáld ki a flatout 3-at.
Még pár kép:
A track editor am egész pofás. Rendesen kitolja a játékidőt. (már ha az embernek lesz még vele kedve játszani :D) -
mester1987 #56 Mondjuk egy 1.5 GB-ot nyomóról mit is várhattunk. -
#55 Na, ilyen szarral is rég játszottam már. -
kjhun #54 Update 1.02 -
mester1987 #53 Jobb, mint a Split / Second. Az olyan semmilyen csak annyi, hogy lerombolod a kocsikat 'oszt cső. -
#52 Nekem ezekről a képekről a kategóriáján belül a zseniális Split / Second jut eszembe
bár A ridgeről elég sok rosszat hallottam, tényleg még arra sem érdemes hogy leszedjük? -
mester1987 #51 Nem nagy szám. Olyan jó nincs, mint a FlatOut-ban! -
#50 kocsik törése milyen ? split-screen van benne valamilyen formában ? -
mester1987 #49 Egész jól rombolható a körnenyzete, de csak nálam ilyen baszott sötét vagy másnál is???
(Remélem nem a CRT-t megvilágtó panel baszakszik.) -
mester1987 #48 Bár ahhoz képest nem rossz :) -
mester1987 #47 Sokat ne várjatok ettől...nameg 2 GB-ot nyom összvissz. -
#46 utóbbi. -
#45 Hülye kérdés volt. Ridge Racer-ben sosem voltak igazi márkák :) -
#44 Liszenszelt kocsik vannak vagy képzeletbeli márkák? -
#43 Végül is annyira nem rossz :)
A játékmenet arcade mint arra számíthattunk (szerintem hangulatosabb mint a burnout) a gépigény rendben van, a látványvilág is teljesen korrekt (főleg ha azt nézzük h 1500mb feltelepítve :D)
Az irányítást pár perc után meg lehet szokni.
Pár kép:
A grafikai finomhangolást nem vitték túlzásba:
érdekes hogy nincs AA, de mégsem recés abszolút a kép. Vagy valamit nagyon tudnak, vagy alapból használ a motor AA-t.
Kinek ajánlom? Akinek tetszett a blur és a splint seconds. Szimulátor rajongók viszont nagyon nagyon messze kerüljék el, mert az autók viselkedése igencsak elrugaszkodik a valóságtól.
Részemről pedig lassan go meló, szal további jó játékot mindenkinek :D -
#42 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ridge.Racer.Unbounded.Repack-ali213
Elvileg nem fék'. -
#41 BurnSeconds...
Nekem ez így nagyon nem :( -
mester1987 #40 First 15 Minutes Gameplay Video on XBOX360
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39 Ridge.Racer.Unbounded.XBOX360-SWAG kipróbálható -
#38 Ha a FO1 szellemiségét vinné tovább simán berendelném, így viszont túl necces. -
#37 11 új kép -
#36 Egy előrendelésért cserébe limitált változatra frissíthetjük saját Ridge Racer Unbounded példányunkat -
#35 Késik! Az új dátum március 30! -
#34 Új Trailer