Duty Calls

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felbontást hol lehet átállítani?

darkerlomy
Teljesen eggyetértek, amúgy nagyon nagy ez a játék, milyen dumák vannak benne hogy : I am an enemy too XD ( én is ellenség vok) meg "Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max"

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Kongy
A Bulletstorm nagyon jó játék lett, és most, hogy így kipróbáltam, és játszottam vele pár órát, azt kell h mondjam, jogos a paródia. A Bulletstorm tényleg sokkal eredetibb, és érdekesebb bármelyik CoD-nál. NEm akarok spoilerezni, aki játszik majd vele, az megtudja. Miért. Rég játszottam ilyen jó játékkal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rowlend
Éppen azt támasztottam alá amit The Protector írt, hogy akkor még bõven nem voltak Perkek :)

GET OVER HERE!

Kongy
mert abban voltak perkek mi? <#taps>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
namosteztmégegyszerszóközökkelpls

TheGrinder
necsaksingleplayerbengondolkodjunkmegvanazokahogymiértaviláglegnagyobbszámábanjátszottfpsstílúsujátékaszalnemazönkészülékébenvanabaj

Rowlend
1999 - Unreal, én pedig csak ennyit mondok :)

GET OVER HERE!

Kongy
2007 - CoD4 ennyit tudok erre mondani.

The Protector
amikor az kijött még nem nagyon voltak elterjedve a perkek meg társaik.talán nem is léteztek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
azt én is tudom. de egy szar az egész. semmi szintlépés, semmi perk... csak egy buta lõdd szarrá a másikat játék.

Rowlend
Talán mert az egy Multiplayer játék? :D

GET OVER HERE!

Kongy
hát az UT3 inkább csak egy techdemó... szart sem ér, agyatlan puffogtatás 0 sztorival.

SZilaJMaGGoT
A bulletstorm nyers darálás lesz, de ez nem változtat a tényen, h a cod egy rakás szar(interaktív mozi kábé)... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Az epic nem csinált még fps-t? :D Ezt gondold át mégegyszer... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok nekem kiírja a címét meg hogy töltés de nem csinál semmit nem indul segítsetek mit tegyek?elõre is köszi!
Végigjátszottam.
A fõellenfél mindig kifogott rajtam, így trainerrel sikerült csak.

:DDDD 8évig énis ott voltam :D 1hete váltottam :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mr_no_NaMe
apu, stabil 1024ben vagyok 8 éve :D
armageddon666
cod4 cod6...
esetleg mw? mw2?

@

Hát miért, a te kommented mégis mi? Mert ha emiatt lemorogsz valakit, az már elég fura...

Kongy
nemá h ezt nem tod futtatni xD Akk mi lesz a Bulletstormnál? :D

TreDoR
Vedd le a felbontást 1280x1024-re, talán megoldja.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mr_no_NaMe
fekete képernyõvel mit lehet kezdeni?
Mystic Pookie
a black opsot nemirtam bele a rangsoromba mint láthattad, mert azzal nemjátszottam multin..

Kongy
könnyebb lett, mer 2 kill után már robbantgathatsz kisautóval Black Opsban....2 killt halál nélkül meg azért egy casual játékosnak is sikerülhet összehozni...

armageddon666
-hajolás kivétele (azt tényleg miért kellett?)

Gamepaden nincs elég gomb hozzá

@

Mystic Pookie
márakinek. aki napi 8 órába codozik anak lehet h egyre könnyebb..

Fpocok
LOL... a multi, ahogy minden más... egyre könnyebb lett. LOL...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
"multin pedig szerintem egyre nehezebbek (2<5<4<6)"

hahaha, ekkora marhaságot is régen olvastam, ez lehetne a honap vicce :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

p2p szerver ötletes volt, csak szarul lett megcsinálva :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fec papa
Vagy valamilyen hülye binded volt valami Zaranycsirkés. :D de ha nem akkor sry. :D

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Csirke én egyetértek veled, UO volt a legjobb és az is marad. :) Nekem amugy tetszettek a COD részek singleplayerben, de multiban csak az uoval és a 4el tudtam magam sokáig lefoglalni, esetleg még az mw2, de azt se sokáig játszottam. GFM meg a világ egyik legjobb modja, emlékeszem volt egy szerver németeknél ahol mindig voltak, az volt az egyetlen, bántam is hogy magyarok nem annyira tolták. Amugy nem te toltad Aranycsirke néven? :D

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Csirke4
"ezért még jó h arra épül, pár ujitással?"

Az a probléma, hogy a pár "újítás"-ba benne volt olyan mint:
-dedikált szerverek kivétele
-hajolás kivétele (azt tényleg miért kellett?)
-játékmódok tönkrebaszása
Csirke4
necsak vaktába ugassak, German Front mod.
Csirke4
Te se láttál még normális modot...
lolSL
akkor vegyé kodot, idén talán kettõt is kiadnak

TheGrinder
...ja és még egy ok, hogy nem fogom megvenni, mert ilyen szánalmas dolgokkal próbálkoznak, meg naponta kiadnak egy kill with skill es trailert.

TheGrinder
Szánalmas ez a paródia az biztos... booring, booring, sz.tem meg ez a bulletszar lesz egy hót' unalmas korcs játék. A cod mindennek nevezhetõ, de unalmasnak 1általán nem. Vagy ha valaki 1000óra játék után megunja, sz.tem még az sem nevezhetõ unalmasnak.

Gurren
a People Can Fly és az Epic fejlesztik közösen, az EA pedig kiadja.

lolSL
mw3 meg cod8 lesz, készítsd fel a lelked a szörnyû hírre.

armageddon666
tényleg, profin lescriptelni a filmes jeleneteket, szinkronmunkákat megcsinálni, pályákat, fegyvermodelleket megcsinálni... 2 nap... biztos :)

Modern Warfare 1-2 singleben üti az összes többi CoDot... multi meg... hát, konzolos butulás (trollface.jpg)

Ez a Duty Calls meg egy nagyon jó paródia, az meg hogy Bulletstorm reklám, meg hogy lejáratás akar lenni... hidegen hagy :) ebbõl a szempontból nem jött össze, mert továbbra sem érdekel, és nem lett a szememben kevesebb egyik CoD sem. De nevettem egy jót.

@

Kongy
énis igy vagyok ezzel. CoD 4ever. Black Opsot most multiban tolom, nagyon bejön.:) Singlet am 2x végigtoltam. Sztem ennek van eddig a legjobb sztorija.

Mystic Pookie
helyes :D nekem is tetszett/tetszik mindegyik cod, multin pedig szerintem egyre nehezebbek (2<5<4<6) legalábbis szerintem.

sapkafej
te tényleg ilyen hülye vagy, vagy ez most mi?

György

sapkafej
értem, de le is szarom, nekem tetszett az összes cod

György

Mystic Pookie
a hosszabbik kommentbe meg kifejtettem szerintem hogy miért nem lehet már egyedi játékot késziteni.. már mindent beleraktak egy-egy különbözõ játékba ami lehetséges

Kongy
de ha a Bulletstorm egy jó móka lesz, és élvezni fogom, akkor megbékélek a People Can Fly-jal.

Kongy
na majd kiváncsi leszek a Bulletstorm-ra. A fejlesztõktõl eddig csak pc-s portokat láthattunk (pl Gears of War, ami hemzsegett a hibáktól, vagy a Painkiller, amirõl fogalmam sincs milyen port lett, mert nem játszottam vele soha, és nem is tervezem.)

És nem, nem az Epic a fejlesztõ, csak a kiadó.

Oldal 1 / 2Következő →