Duty Calls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Én még a hogy szót is h-ra rövidítem, hát még egy regény hosszúságú címet, mint a cod-ok címei...
Legközelebb gondolkozz, hogy jogos is volt a leoltás...
meg így könnyebb átláni mik vannak a D:\warez mappában
György
helyesirási hibákért pedig elöre is bocs 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
amúgy meg a modok mindig szarabbak, mint a hivatalos extrák.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha mindenki hülye lehet, hogy nem velük van a baj😛
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Ember...
Zombimód is 10 év volt? Vagymiatököm.
Miért érzem úgy, hogy mindenki hülye?<#idiota>#idiota>
<#wilting>#wilting>
A steames IW netes bohóckodás szánalmas (másfél év alatt nem sikerült annyit belerakni hogy legalább szavazni lehessen ha már *ar szervert sorsolt alánk a kedves IW net) Arról nem beszélve hogy néha WTF nem lehet csatlakozni a másik játékoshoz. Aki bele tette ezt a sok akimbo marhaságot és a fegyver/sebzés balanszot kitalálta szerintem megérdemelné hogy felkössék... (azt nem vitatom hogy a játékban efektív az akimbo és egy két fegyver de attól még szánalmas (és komplet baromság) szerintem) Olyan bugokat??? vagy nem is tudom minek nevezzem mint a quick scope nem javítottak... A singlerõl pedig annyit hogy anno a Cod4 Single kampányát élveztem... ezek az idõk valahogy elmúltak az 5 nem kötött le (egyébként itt problémának érzem hogy egy COD!! ban 10% rendes multi és 90% zombi mod töltötte ki az online játékidõnket haverokkal) a 6 se a 7 meg ehh... szóval az sem volt bejövõs. A régi klaszikusokról most persze nem beszélek csak az utobbi idõk termésérõl. Igy az elõzetes alapján kötve hiszem hogy ezt Bullet Stromot akár még warez szinten is megnézzem de szerintem megérdemlik a fricskát.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nem játszottam vele, nem is érdekel a COD jó pár éve, de butaságokat hanyagoljuk.
Egyedül a csopper gunner ami esetleg ujítás. (De azis lényegében egy ac130-asra épülõ kód szerintem csak más a mozgása azt ennyi.)
Elárulom, cod4-ben is van TPS nézet. Sõt... cod1-ben is volt.<#idiota>#idiota>
10 év kb.
Amekkora szart adtak ki Cod6 néven szerintem jogos. Emlékszem mikor játszottam a Mohaa-val. Félelmetesen jó játék volt mikor megjelent. Egyszerûen epic. Utána lett a Call of Duty. Az is OMG WTF awesome. Jött az UO, szintúgy szuperjó, új módok multiban tankozás meg jeepezés. Aztán kiadták a Cod2-õt... Sprint sehol. Health regen. Hitbox akkora szar minth a CS-vel játszanék. Visszalépés volt szvsz. Cod3 nemvolt PC-re. Utána jött a Cod4 szerintem a második legjobb cod UO után attól függetlenül, hogy nemvoltak benne jármûvek meg kevesebb játékmód volt. Jó ötlet volt pl a hardcore mód. Erre nemsokkal utána kiadták a Cod6-ot. Se hajolás se dedikált szerverek, de még csak nem is dönthetted el igazán, hogy milyen módban játszol.
Nemtom mi lesz az IW köv játéka de körülbelül iylen lehet majd mint ez a paródia a trailer alapján. 0 újdonság, csak rókabõr. (Most õszíntén a cod6-ot a cod4-hez egy profi modder csapatnak mennyi idõ lenne megcsinálni? 2 nap?)
"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!" XD
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Véleményt lehet írni arról h sztetek jogos-e ez a paródia...stb.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az Epicnek most nagy az arca, csak aztán nehogy bebukjanak a Bulletstormmal...
CIKK