Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" légy a kutyák királya, de ne királyok kutyája \"
A király beszéde - Bájos film, ahol a "nagy" esetlensége, kifigurázásra kerül. Nekem bejött mindig is az érinthetetlenek ügyetlenkedése és küzdelme. Engem nem különösen zavart a film körüli hitelesség dilemma.
A fekete hattyú - Ez viszont komoly film, csak azoknak, akik szeretnek elmélyülni a törtetõ emberek, személyiség deformációin.
A félszemû - A nagy kivétel nálam. Végre egy olyan western, ami szakít a stílus sztereotípiáival, de nem olyan korcs, mint a Wild Wild West. A téma komoly, de sok helyen mulatságos.
The Fighter - Tipikus amcsi, hõscsináló dráma. A színészek baromi jók benne, de a hosszú (és felesleges) felvezetés után azt kapjuk, amit minden Rocky filmben.
A többi, meg a többi. Nem kiugró szerintem, bár a Negyedikre lehet beülünk.
Persze biztos ügyeletes tirpák Bale koma miatt már kapásból 7-rõl indul..., persze szerény véleményem szerint a színészi tehetsége majdnem a nullával egyenlõ.
Milyen finoman fejezte ki magát a cikkíró. :) JB nek vannak jó filmjei de ez nagyon nem az.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Itt legalább meg van magyarázva, hogy miért húzós a február - ebbõl a nézõpontból tényleg nem lesz erõsebb. Egyébként meg a legtöbbeknek fingja nincs, hogy milyen filmek lesznek ezek, talán két címet, ha ismernek. Õk majd biztosan Tórot meg Transzfómerszet fognak nézni, nem A király beszédét. Ami egy héten belül a Fekete hattyúval és a Félszemûvel, nem hiszem, hogy nagyon überelhetõ.
Ezeket persze már sokan látták, engem is inkább a Mesél a láger érdekel, arról semmit nem tudok és baromi érdekesen hangzik.
-Source Code
-The Mechanic
-Kill the Irishman
-Unknown
-Magic Boys(rendezõ: Koltai Róbert)
Én a Sucker Punch-ot ,illetve a Battle of Los Angeles-t várom.
Atért a posztnak ilyet írni ,hogy az év leghúzósabb hónapja február!?
Kicsit erõs volt..... szerintem.Fõleg úgy ,hogy az évbõl még kerek tíz hónap hátra van.
Majdnem bevettem, aztán elolvastam a repertoárt... (tisztelet a kivételnek persze)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A heavy cost. I pay it gladly.
Komolyan megláttam és elkezdem röhögni... :)
a hattyúban meg portman egészen kiváló a mimóza balettáncos szerepében, a végén meg anélkül, hogy lelõném a poént, mintha egy másik színésznõ lenne a vásznon(monitoron).
a london boulevard meg ha fele olyan jó lesz mint az in bruges, akkor megnézõs. a harcosban meg bale az isten, elképesztõ ahogy filmrõl filmre más arcai vannak.
Akkor nézzétek meg mit várhatunk márciustól!
A Fekete hattyút egyébként én is várom.
A western filmeket annyira nem szeressem. A sztorija is elég sablonosnak tûnik.
vagy hogy "kö kövön nem marad idén márciusban".. :D
A februárinál is monumentálisabb jelzõkkel ellátott hír cím javaslatokat a szerkesztõség címére várjuk.
Anthony Hopkins - A rítus címû ördögûzõ thrillere vette át a hét végén az észak-amerikai toplista vezetését. A rítus péntektõl vasárnapig 15 millió dollárt hozott. (A film 40 millió dollárból készült.)
Nálunk ez a brutális februárba már nem fért bele. Remélem majd a nagyon kemény márciusba.
Ja és a kedvencem a rovatban a mindenféle összefüggés és aláírás nélkül behajigált képek, mert azok igazán megkoronázzák az egész rovatot.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
szekérnek alacsony lehet az ingerküszöbe...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
bullshit generator for prezident!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A book is a book\" Clive Barker
Hát bazmeg beszarok. :-)
(Ilyet 15 évesen "játszottunk", amikor elkezdtek angolt tanítani, hogy angol szavakat elmagyarizáltunk.)
Párizsból szeretettel már minimum fél éve megjelent blu-rayen külföldön...
ugyhogy és csodálkoznak, hogy moziban nem nézi meg a filmeket senki...
- Remek mozis április vár ránk
- Március mozifilmek: ez azért már sok!
- Kegyetlen lesz a mozis február
- Januárban minden nap mozizni fogunk
- Sûrû mozis december - 17 premierfilm!
- Novemberben csak aludni járunk haza a moziból
- Kemény októberünk lesz
- Durva egy szeptember lesz, annyi szent
- Brutális lesz a filmes augusztus
- Májusi magyar premierek: durvulás a köbön
- Nagy filmeket hoz el az április itthonra
- Már márciusban jönnek az év legjobban várt filmjei
- Ütõs lesz a magyar mozis február
- A legjobb filmek januárban érkeznek Magyarországra?
- Most is a december lesz a legütõsebb mozis hónap?
Tehát elmondhatjuk, hogy 2008 decembere óta tart a mozi sosem látott aranykora :)
Azért ahhoz pofa kell hogy valaki ilyet írjon az év 2. hónapjában