Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunhobo
Szerintem is drága a mozi, de azt hiszem a " A félszemû -t " azért megnézem.Felirattal már láttam de érdekelne szinkronosan is, mivel hatalmas mozi! <#gun>

\" légy a kutyák királya, de ne királyok kutyája \"

jointo
Na, remek, azt hiszem, lesz programom erre a hónapra, bár valószínûleg a legtöbbért nem megyek el a moziba (olyan pofátlanul drágák a jegyek, hogy az már nem igaz). Bár egy jó kis 3D-s szórakozásra nem fogom sajnálni kiadni a pénzt. A többit meg letöltöm torrenten, remélem, lassan már fent lesznek jó minõségben. Nem értem, ez a király beszéde miért olyan felkapott. Én láttam, pont azért néztem meg, mert annyi jó kritikát olvastam róla, ám korántsem nyerte el a tetszésemet. Olyan semmilyen. Nem rossz, nem jó, totál középszerû. És szerintem Colin Firth nagyon egysíkú színész, engem ez is zavar. Most sem gyõzött meg a dadogó király szerepében. Szóval nem értem, minek ez a nagy felhajtás. Akkor már inkább a közösségi háló, az sem szól semmirõl, de mennyivel aktuálisabb, és már alapjáraton úgy ül be rá az ember, hogy nem vár tõle semmi extrát. Szerinem:)

Én örülök, hogy behoztak "egy rakat" legjobb Oscar jelöltes filmet a kiosztó elé. Szerintem mondjuk nem kell megijedni a drámáktól, nyugodtan rá lehet szánni egy kis idõt, sõõõt.

A király beszéde - Bájos film, ahol a "nagy" esetlensége, kifigurázásra kerül. Nekem bejött mindig is az érinthetetlenek ügyetlenkedése és küzdelme. Engem nem különösen zavart a film körüli hitelesség dilemma.

A fekete hattyú - Ez viszont komoly film, csak azoknak, akik szeretnek elmélyülni a törtetõ emberek, személyiség deformációin.

A félszemû - A nagy kivétel nálam. Végre egy olyan western, ami szakít a stílus sztereotípiáival, de nem olyan korcs, mint a Wild Wild West. A téma komoly, de sok helyen mulatságos.

The Fighter - Tipikus amcsi, hõscsináló dráma. A színészek baromi jók benne, de a hosszú (és felesleges) felvezetés után azt kapjuk, amit minden Rocky filmben.

A többi, meg a többi. Nem kiugró szerintem, bár a Negyedikre lehet beülünk.
A The Fighter meg valami akkora bullshit, hogy az hihetetlen. Moziba nézésre semmiképpen sem ajánlanám. Az is érthetetlen, hogy IMDB-n hova srófolják 8 fölé, mikor egy gyenge családi dráma, se jó harcok nincsenek benne, se nagy könnyfakasztó momentumok. Szürke az egész.

Persze biztos ügyeletes tirpák Bale koma miatt már kapásból 7-rõl indul..., persze szerény véleményem szerint a színészi tehetsége majdnem a nullával egyenlõ.
Már miért is keltette fel az érdeklõdésedet?
"Akit a kevésbé igényes és szórakoztató filmek érdekelnek, annak Jack Black bolondozása, a 3D-s Gulliver utazása"

Milyen finoman fejezte ki magát a cikkíró. :) JB nek vannak jó filmjei de ez nagyon nem az.
Akkor már egyszerûen csak felrobban a fejünk attól a töménytelen mennyiségû 12 oscar díjas korszakalkotó filmtõl amik december hónap minden napján a mozikban lesznek.
jackoneill90
bevagyok szarva ezektõl a címektõl. Ki se jövök majd a házimozi elõl.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Unknown jöhet. De márciusban biztos jön valaki és beírja, hogy milyen szar a kínálat. És, hogy minden hónapban szar. <#taps>

Itt legalább meg van magyarázva, hogy miért húzós a február - ebbõl a nézõpontból tényleg nem lesz erõsebb. Egyébként meg a legtöbbeknek fingja nincs, hogy milyen filmek lesznek ezek, talán két címet, ha ismernek. Õk majd biztosan Tórot meg Transzfómerszet fognak nézni, nem A király beszédét. Ami egy héten belül a Fekete hattyúval és a Félszemûvel, nem hiszem, hogy nagyon überelhetõ.

Ezeket persze már sokan látták, engem is inkább a Mesél a láger érdekel, arról semmit nem tudok és baromi érdekesen hangzik.
A cikk végén olvasható a felhozatal,amit még kiegészítenék :

-Source Code
-The Mechanic
-Kill the Irishman
-Unknown
-Magic Boys(rendezõ: Koltai Róbert)

Én a Sucker Punch-ot ,illetve a Battle of Los Angeles-t várom.

Atért a posztnak ilyet írni ,hogy az év leghúzósabb hónapja február!?
Kicsit erõs volt..... szerintem.Fõleg úgy ,hogy az évbõl még kerek tíz hónap hátra van.
cylonflatus
" Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február "

Majdnem bevettem, aztán elolvastam a repertoárt... (tisztelet a kivételnek persze)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Fresh Duke
Még csak február van, de már meg van az év leghúsósabb mozis hónapja. Ha ez így megy tovább, akkor fogalmam sincs, hogy milyen lesz a december. :|

A heavy cost. I pay it gladly.

z99999
a 127 óra jó volt

Pszt.

"Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február"
Komolyan megláttam és elkezdem röhögni... :)
Mi várható?
m minnifield
a westernek kb 95%-a sablonos. ettõl még jóság, bridges nagy a tökvakaró alkeszcsákesz szerepben, matt damont fel nem ismertem volna ha nem írják ki, hogy õ az, és a kiccsaj is szépen játssza a minifelnõttet.
a hattyúban meg portman egészen kiváló a mimóza balettáncos szerepében, a végén meg anélkül, hogy lelõném a poént, mintha egy másik színésznõ lenne a vásznon(monitoron).
a london boulevard meg ha fele olyan jó lesz mint az in bruges, akkor megnézõs. a harcosban meg bale az isten, elképesztõ ahogy filmrõl filmre más arcai vannak.

"Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február" ......pff.....
Akkor nézzétek meg mit várhatunk márciustól!
Persze, de akkor sem jött be. Fõleg az utolsó 20 percet cseszték el. A félszemû nem mindenkinek való, ez tény, de rohadt jól megcsinálták. A sztori, na igen. Az. Meg feldolgozás is, szóval ez sem szól mellette. :)
Kinek a pap, kinek a papné...

A Fekete hattyút egyébként én is várom.
A western filmeket annyira nem szeressem. A sztorija is elég sablonosnak tûnik.

A márciusi cim gondolom valami ilyesmi lesz hogy :"erre vártál egész évben"
vagy hogy "kö kövön nem marad idén márciusban".. :D

Dynamic
Március: Rango, 127 Hours, Sucker Punch, Battle: Los Angeles, The Rite...
A februárinál is monumentálisabb jelzõkkel ellátott hír cím javaslatokat a szerkesztõség címére várjuk.
"Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február"... hát ez vicc. Ahogy a többiek is írták, most elég tré filmek lesznek 1-2 kivételével, és elég nehéz kiválasztani, hogy melyik filmre érdemes elmenni a sok rossz (alias szar) közül a kevésbé rosszat kiválasztva. De grat a Blikk, Story szintû bulváros cikk-címválasztáshoz, ezzel le van írva a stílus, hogy többet nem érdemes nézegetni az SG-n a mozis részt.
A jó filmeket? Lesz Fekete hattyú meg Félszemû, te meg a nagyon gány Rítust hiányolod? Jobb is, hogy nem látjuk.
Bezzeg a jó filmeket nem mutatják be...:

Anthony Hopkins - A rítus címû ördögûzõ thrillere vette át a hét végén az észak-amerikai toplista vezetését. A rítus péntektõl vasárnapig 15 millió dollárt hozott. (A film 40 millió dollárból készült.)

Nálunk ez a brutális februárba már nem fért bele. Remélem majd a nagyon kemény márciusba.

Igen, és kattintottam erre is, és nincs benne semmi, csak a cím miatt, rohadt egy dolog ez a pszichológia és Viktorka is tudja ezt, generálja szépen a forgalmat, nézzük a reklámokat, kivéve aki felrakja APB-t persze.
Nyilván ha csak tamponreklámokat vetítenének akkor is ûberbrutális lenne az összes hónap... A "targetálásért" meg egyértelmûen jár a Kazinczy-emlékérem.

Ja és a kedvencem a rovatban a mindenféle összefüggés és aláírás nélkül behajigált képek, mert azok igazán megkoronázzák az egész rovatot.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - - egy másik "magyar" fordítási gyönyör... szánalmas
Nethyrrea
ez húzós?

szekérnek alacsony lehet az ingerküszöbe...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

narumon
Annyira húzós a februári mozikínálat, hogy egyik sem keltette fel az érdeklõdésemet még minimálisan sem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ezen csodálatos mûvek közül csak két mû érdekel, a Csak szexre kellesz és A negyedik, Oscaros filmek nem érdekelnek, mivel általában majd elalszom rajtuk.
immovable
Tehát a cikk szerint nem tûr halasztást kiválasztani a proaktív csatlakozási pontokat, valamint nem halaszthatjuk el tipizálni a távolsági akció-rádiuszt.

bullshit generator for prezident!
Ebbõl is látszik, milyen húzós ez a fegruár :D

mindig a legjobbabb a legjobbjobb. ez a targetálás lényege.

Narxis
Aszittem már én leszek az elsõ aki megemlíti... gondolom a célzott szó nem tetszett neki, nem elég "trendy". :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem azért, de rossza a szavazás... Engem pl. ezek közül egyik sem, ilyen opció pedig nincs :/

Nenrandil
Igaz nem multiplex, hanem a KINO de akkor is filmpremier:

"Komoly dolgok" a KINO moziban

\"A book is a book\" Clive Barker

m minnifield
nyugi, lesz majd idén pókember meg más 3d-s faszság is

A targetálás (az angol target – cél szóból) – annak meghatározása, hogy a reklám bemutatása milyen formában történjen. Ön meghatározza, hogy a bannerét mely site-okon és milyen idõpontban jelenítsék meg.
" de egy megfelelõen targetált kampány " Mi van? Ha már újságírok, vagy legalábbis próbálkozom és sikeresen lenyomtam már a pórnép torkán a trélert, rebútot, tízert és társait, akkor már akármekkora baromságot megengedhetek magamnak?
immovable
Szerintem nem zavarja. Smiley-val kezdi a kommentjét, inkább mulattatja. Láthatóan inkább téged zavar a véleménye.
Az a romantikus vígjáték hogyan kerülhetett 120 millióba? A négy darab színész gázsija csak nem kerülhetett 100 misibe?!

a szavazásból hiányzik az egyik sem opció! ugyanis ezek a 'mûremekeket' még letöltve se nézem meg...
miért zavar, hogy itthon ennek ellenére mégiscsak bemutatják moziban? ahelyett, hogy örülnél. hadd nézze meg, aki ott akarja. ahogy nézem, a premierek közül van 2008-as film, ami végre eljut a moziba. az nem fél éve, hanem majd 2 éve jelent meg dvd-n.
Targetált??
Hát bazmeg beszarok. :-)
(Ilyet 15 évesen "játszottunk", amikor elkezdtek angolt tanítani, hogy angol szavakat elmagyarizáltunk.)
a márciusra felsorolt 5 film sokkal reménytelibb mozizást ígér mint a februári foshalmaz...
immovable
Egyik sem érdekel.
:)))

Párizsból szeretettel már minimum fél éve megjelent blu-rayen külföldön...
ugyhogy és csodálkoznak, hogy moziban nem nézi meg a filmeket senki...

A linkek szerint az elõzõ laza volt. Decemberben pedig arról volt szó, hogy nincs semmi.
"Az év leghúzósabb mozis hónapja lesz a február"
Azért ahhoz pofa kell hogy valaki ilyet írjon az év 2. hónapjában

Oldal 1 / 2Következő →