Sword Of Justice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Nem elõre szkriptelt pályák, A gép intelligens emberre jellemzõ döntéseket hoz.
- Nem csal a gép.
- Minden egység 3 kategóriában (védelem támadás irányítás) 6 szinten fejleszthetõ.
- Valódi szerep jut a parancsnoknak, akik alatt harcoló egységek számos elõnyt élvezhetnek.
- A gyalogos egységek fedezéket keresnek
- Egységek lövésének pontossága, távolsága, nagyban függ az adott egység fejlesztéseitõl.
- Manuálisan gombokkal is irányíthatóak az egységek , egérrel való célzással (TPS mód)
- Minden egységek van egy az életén kívül egy morál értéke, ami a harci helyzettõl függ. A morál elfogyásával akár meg is futamodhat az adott egység.
- AZ egységek állapota (mennyire sérül) , vizuálisan megjelenik (füst pamacsok 70%HP, füst 60%HP, fekete füst + kis lángokkal 40%HP, lángok+ füst 10%HP)
- Javítható gyógyitható egységek, fejlesztésektõl függõen akár maguktól is visszamennek a bázisra javítani.
- Parancs késleltetés. Ez a körökre osztott játékokhoz hasonlóan, megadhatjuk egy egységnek hogy akkor mennyen a megadott pontra, ha erre globális parancsot kap, addig várakozik. A parancs kiadásakor minden egység elindul.
- Csoportos egységek mozgása, idomul a leglassabb jármûhöz. Minden egységnek külön lehet állítani milyen harcmodort alkalmazzon.
- A kampány hadjáratot nem csak egyedül hanem egy másik emberrel cooperative is végig lehet játszani.
- Nincs nehézségi fokozat, a játékos szintjéhez igazodik a gép. Annál több pontot kap a játékos minél jobban játszik.
- Multi játékban a lobbi grafikus térkép alapján mûködik. Ha 2 nemzet játékosai játszanak egymással, a nyert nemzet globálisan egy pontot kap. Így látni melyik ország játékosai a legjobbak.
- Multi játékban egyszerre 4 ellenséges nemzet színeiben lehet egymással játszani.
- Minden játékos saját karakterrel jelenik meg amit a multi játékok során visz magával. Ez az avatár kapja a pontokat.
- Az egyjátékos mód is CSAK internet kapcsolat lehetõsége mellett játszható , mivel a védelem egyik része az hogy bizonyos adatokat a játék csak online tud letölteni.
Ezt a Facebook oldalán találtam a játéknak, szóval ezeket nem kell kérdezni.
Multiplayer max úgy:
-Lesznek-e Multiplayer módban különleges játékmódok?
I met God. She's black
- Lesz-e kapható a játék boltokban?
- Fix térképen vagy kitalált helyeken fog zajlani a játék menete?
I met God. She's black
- mit emelnének ki, hol ad a játék vmi olyat amit nem láttunk?
- egyjátékos kampány hossza, van e a küldetések közt egységek átviteli lehetõsége (de szép magyaros lett 😊 )
- mennyire korhû a jármûvek modellezése (pl páncélzat: szétlövi e szembõl a T-34 a Tigrist)
- milyen taktikai lehetõségek vanak a játékban (a linkelt videó eléggé "aki rushol az gyõz" jellegû taktikát mutat)
- multiplayer lehetõségek?
Hirtelen ennyi. Kicsit szkeptikus vagyok hogy nem egy tucat RTS jön, kiváncsi vagyok õk hogy látják. Általában grafikailag/zeneileg/designben nagyon jók a magyar programok, de mivel ez a 2.VH lerágott csont, kiváncsi lennék mit találtak ki játékmenetben.
Ötletek?😄
I met God. She's black
Jatékmenetbõl meg talán az egyetlen érdekes dolog hogy II. vhs de bázisépítõs - valahogy világháborús RTSben nem nagyon volt építgetés mint a CnC vagy RedAlert sorozatokban. Ettõl eltekintve viszont nagyon tucatjátéknak néz ki nekem, Sudden Strike mellett/után nem tudom tud majd e labdába rúgni.
/Facebook/
I met God. She's black
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
...ja egy kis érdekes történelmi tény:
mi voltunk az elsõ "felszabadult" falu a mostani magyarországon, mivel a ruszkik kiseperték a pár fõs csendõrõrsöt.
Viszont a szomszéd faluban levõ csapattest parancsnoka 4 Zrínyi rohamlöveg támogatásával ellenlökést hajtott végre és ki is zavarta az oroszokat, persze aztán vissza kellett vonulnia a felsõbb parancs értelmében.
Megpróbáltam a Combat Missionban lemodellezni mert elkértem a történészektõl a teljes leírást, de beletört a bicskám((
Amúgy amikor a ruszkik visszajöttek az volt az elsõ hogy a fiatalabb lányokat a szénaboglyába döntötték...
ON
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Az iskolában a II. világháborúban elhunytakra emlékeznek. A tanító néni kérdezi az osztályt:
- Kinek a hozzátartozója halt meg akkor?
Pistike megszólal:
- Nekem a nagyapám Berlin mellett halt meg egy kisebb koncentrációs táborban.
Tanárnõ:
- Jaj nagyon sajnálom, gyerekek álljatok fel 2 perces néma szünet.
Letelik a gyászszünet, akkor megszólal Józsika:
- Tanárnõ nekem is a nagyapám halt meg, de nekem Auschwitzban.
Tanárnõ:
- Jaj õszinte részvétem, gyerekek 5 perces gyásszünet!
Letelik a gyásszünet, megkérdezi a tanárnõ:
- Józsika, megtudhatnám, hogy hogyan halt meg a nagyapád?
- Persze: Jól berúgott és véletlenül leesett az õrtoronyból.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
tehát az elsõ hozzászólásom nem állja a helyét, erre bárki rájöhetett aki megnézi milyen topikokat nyitottam eddig))
a nagyapáim sztorija valós, az egyik egészen frízföldig jutott mert oda magyar csapatokat vezényeltek hogy kitudják vonni német helyõrséget.
Sajnos mi sem voltunk jobbak az atrocitások területén mint bármely fél(((
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A magyar katonák többsége meg gyerek volt,(leventék)az én nagyapám is csak 18 volt még, de voltak nála fiatalabbak. Be lettek sorozva és menni kellett..
A magyarok nem voltak tisztogató csapatok, ha volt is ilyen azt az SS erre specializálódott csapatai végezték el. De hagyjuk ezt, inkább örüljünk, hogy lesz egy ilyen játék. sziasztok
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
A cionista történelemkönyveket meg felejtsd el...
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
csakhogy reagáljak az engem ért méltatlan hozzászólásokhoz.
Tévedtek, mind a két nagyapám harcolt a WWII-ban, egyik szerbiában kapott parancsot hogy lelõve/félig-élve lökdössék bele a jeges dunába az embereket, a másik pedig ukrajnában volt - és jobb ha elõveszitek a törtélem könyveket mert a magyarok megszálló/rendfenntartó csapatok voltak, így a nagyapám is, - és elõször a zsidókat likvidálták, néha felváltva a kommunistákkal amikor egy kisebb faluban hepaj volt, vagy rájuk volt lõtt valaki. A megszálló haderõk német parancsnoka visszaemlékezéseiben írta is hogy 3 év alatt 70 ezer! civillel végeztek.
Amúgy mindkettõt ki is tüntették vitéz nagybányai akármilyen miklos érdeméremmel.
Szóval errõl ennyit.
ON
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Hihetetlen egy magyar ember szájából ilyet hallani. Te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal, de ebbe most ne menjünk bele....
Van más játék ahol a dicsõséges vörös hadsereg oldalán harcolhass...
Érik egy magyar Soldiers? 😊
A medve nem játék.
bár azért kíváncsi vagyok ré mit fognak kihozni belõle
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az ún. valós idejû stratégiai és harmadik személyû lövöldözõs játék lehetõséget ad arra, hogy a történelmi tényekkel szemben megnyerjük azokat a csatákat is, amiket elveszítettünk, így egészen máshogy is végzõdhetnek a dolgok...
A játék jelenleg még fejlesztés alatt van, egyelõre egy demó látott napvilágot:
A fejlesztõk ígérik: nem adnak ki félmunkát a kezükbõl, minden centiméter, a grafika és a játékmenet is gondosan ki lesz munkálva: céljuk, hogy a játék más országokban is nagy sikereket érjen el.
bõvebben: itt.
facebook oldal
forrás, egy az egyben: kuruc.info