18
  • Julius Caesar
    #18
    Akkor jó, mert a mobilomat kb kéthetente ha használom, és a tévét kb kéthetente, ha bekapcsolom. Evvan :D
  • willcox
    #17
    Bankkártyám nincs és nem is lesz.
    A térfigyelő kamerák képe egy rettenet, az nem sok vizet zavar.
    A vadászkalandokat meg nem kell elhinni, amit vicclapokban firkálnak. Bulvárszemét.
  • pixx
    #16
    Sajnos ez igaz, én a 3. évezred című újságban olvastam...amíg benne van az aksi addig be is tudják távolról kapcsolni, egy 2004-es maffia perben ez volt az egyik fő bizonyíték, az FBI bekapcsoltatta a telefonokat, és úgy hallgatták le őket.
    De nem kell mobil telefon, használod a bankkártyádat, és bekapcsolják valamelyik térfigyelő kamerát a közelben, máris tudják hol vagy, merre mész.
  • willcox
    #15
    Egyre több lesz a konzumidióta.
  • willcox
    #14
    A helyzet az, hogy csak a levegőbe beszélsz.
  • armageddon666
    #13
    Reklámok nélkül elég sok most ingyenes szolgáltatás fizetős lenne... Személyre szabott reklámmal pedig nem tudom mi a probléma. Első eset: tiltom a reklámokat, szóval tök mindegy mit nem látok. Második eset, valamiért csak néznem kell a reklámokat, akkor meg inkább nézek kb. bármilyen reklámot, mint az új hüvelygomba elleni krémről vagy a szuper nedvességelnyelő pelenkáról.
  • Mcsiv
    #12
    A helyzet az hogy amit említett, az nem fikció.
  • Palinko
    #11
    a reklám nem kötelez semmire, én elfogadnám a következőt:
    youtube rendszerébe jönnek az új most még jogvédés miatt törölt cuccok, olyan minőségbe amit netem megenged vagy kijelzőmnek kell. akkor amikor én akarom iptv stílus. "premier" tartalomnál lenne ár persze ez a premierség elévülne max fél év alatt (most is kábé ennyi a mozivetítés és dvd közti megjelenési különbség). aztán megnézünk néha pár diszkréten felugró reklámot amik maguktól elmennek a picsába, és olyan vállalkozásokért 1 emígy is vásárolunk 2 valóban szükségünk van a termékükre 3 vagy ugyanazt a szart megkapjuk mint most és totál nem izgat minket

    ki járna jól? szerintem korrekt ez így, ki járna rosszul? torrent oldalaknak valószínű vége lenne, bár az egész multimédiás dolgot még helyezhetik p2p alapokra.
    és azokat meg valóban sajnálnátok akik nyerészkednek a mostani állapotokon? jogvédők meg gagyi warez helyek? én nem, persze biztos lesz akinek nem tetszik majd, meg így vagy úgy, de végülis szerintem így jobb lenne.
  • fergusonpapa
    #10
    istenem megint 1 google hir és megint a sok marha reklamál.

    5000éve létezik reklám mikor az egyik kovács kijelentette h jobb az ö eszköze mint a város végi másik mühelyben lévöé...eltelt pár év miden változik.mit kel rinyákolni?!

    csak megkérdezem,nyitsz 1 üzletet,teszem azt nincs annyi pénzed h elökelöhelyen legyen a városban.mit csinálsz h népszerüsisd?? igen...reklám...
    Ha van valamid amit elakarsz adni mert már nem kel pl egy bringa..akkor mit csinálsz ??szolsz ismerösöknek vagyis reklámzod..söt akár hirdetésbe is feladod..vagyis HIRDETSZ.
    menjünk tovább...Ha neten belekezdesz egy oldalba mit csinálsz h embre tudtára jöjön h létezik?? hát hirdetsz.

    az meg h erre épitve mi és saját érdeküket is nézve cégek jönnek létre akár olnline akár offline még nem ördögök..

    Ugye milyen rossz világban élünk?!
  • willcox
    #9
    Az én tévém ki tud menni internetre, de routeren keresztül megy ki. A routeren meg úgy szűrök, ahogy csak akarok :)
    A gépemen meg a gugliból csak a keresőt használom, az összes aljas scriptje és egyebe le van tiltva.
  • willcox
    #8
    Te minden hülyeséget elhiszel, amit idióta usák filmben látsz?
  • Hungarikum
    #7
    Persze nyilvánvaló... de nem a megfigyelhetőséggel van a bajom, a mai világban nehéz észrevétlennek maradni. Hanem azzal, h még zoknis fiókomban is reklámok lapulnak lassan. Nem tehetek mindenhova Adblock-ot... Rohadt reklámpiacot is szabályozni kéne, bár félem már elkéstünk vele.
  • Rotyoka
    #6
    Aztán nem teljesen mind1, hogy 12 különböző eszközzel vagy egyel tudnak akármikor megfigyelni?

    Mellesleg ha látta valaki az Eagle Eye című filmet, ott megemlítik, hogy akkor is tudják, hogy pontosan hol vagy, ha nincs bekapcsolva a mobilod, de benn van az aksi. És ha utánna olvasol, rájössz hogy ez igaz is.
  • Hungarikum
    #5
    hidd el a legtávolabbi lépés ugyis az lesz, hogy lesz egy chip a testedben... azzal fogsz vásárolni, azon lesznek a kreditjeid, azzal fogsz kommunikálni stb.
    ______-
    persze ez a nagyon-nagyon távoli jövő. de már most is az egységesítés felé megy minden [amiben persze van racionális és jó ötlet is]

    régen a mobillal telefonálni lehetet csak. Ma MP3/TElefon/oprendszer programok... erősebb gép kéne, egy holografikus kivetitő és voálá egy oprendszer. már fejleszgetnek egy olyan chip-et ami által nem kell a bankártyád, hanem elég a mobil is.

    Persze nem összeesküvéselméleteket akarok gyártani, mert a nagy testvér régebb óta is figyelte az embereket. Mindenesetre tény, h errefele haladnak a dolgok.
  • BlueGold
    #4
    Én valószinűleg "konzervativ" vagyok, mert nem szeretnék személyre szabott reklámokat kapni. Plusz szerintem teljesen felesleges minden TV-nek és egyéb háztartási ketyerének egyedi IP címet adni. Más, egy átlag családban nem csak egy TV van és nem mindig ugyan az a személy nézi a TV-t. Vagy bevezetik, hogy mindenki RF-Chip-el azonositsa magát?
  • Amergin
    #3
    Személyre szabott tömegmanipuláció. Fejlődünk.
    Mindez peeeersze csakiskizárólag csak azért, hogy neked, proli, neked jobb legyen! De most tényleg!
  • Rotyoka
    #2
    A reklámok így is úgy is meg fogod kapni. AKkor legalább had kapjak olyan reklámok, amit még esetleg élvezni is tudok
  • Hungarikum
    #1
    pötsömre nem akarnak reklámot? Napi szinten többször is fogdossa az ember... igazi személyre-szabott reklámfelület...