Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
Lesz, ma NA holnap EU.

n000rbi
Mármint nem plusosoknak? Nem tudom, hogy lesz-e olyan egyáltalán.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

szega96
Mikor lesz tölthetõ a KZ béta ?

dzsedi
Na igen, nem lenne hátrány, de külsõ stúdió nem hiszem, hogy ekkora projektbe kezdene a jelenlegi eladások mellett. Még egy-két dobás kell a Sony részérõl. Mint például a sok indie "olcsó" játék és a konzol jóárasítása. Ha ez meghozza a vásárlási kedved akkor jön a többi. Mindenesetre most újra tudok lelkesedni egy kicsit. Ha csak azt nézzük hogy a Kz:M mennyire beindította az összes lefagyott PsVita fórumot. Remélem a kasszáknál is ilyen sikeres lesz. No de a Tearaweay-rõl se feledkezzünk meg. Szerintem jó stratégia a Sony-tól, hogy egy idõsebbeknek szóló lövöldét és egy inkább fiataloknak szóló mesés platformert hajtott ki a fejlesztõibõl.

szega96
Ilyeneket még és szárnyra kap a gép 😄 Még egy gta kéne..

n000rbi
Igen.

szega96
Natívban fut?

n000rbi
Én is kipróbáltam még este, eléggé durván néz ki. (persze a spórolásos trükkök észrevehetõek, ha az ember nagyon figyeli, de le a kalappal a készítõk elõtt, hogy ezt handheldre így összehozták)

dzsedi
Tegnap próbáltam és nagyon tetszett. A grafika eszméletlen, a hangulat szenzációs, de a hangokra sem lehet panasz. Leginkább az tetszett, hogy játék közben fel sem tûnt, h vitával játszom. Egyenlõre csak a multit lehet kipróbálni warzone módban. Aki teheti tegyen vele egy próbát. Személy szerint már rendelem ..

n000rbi
Nem tudok róla. Idõvel erre is reagálniuk kell a hazai forgalmazóknak. (én jól jártam Cloud-dal, akkoriban akciósan vettem tõlük 40-ért)

TDC Geronimo
Nálunk még nincs leárazva sehol a gép/mem karik mi?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Killzone Mercenary trial (multi only) szedhetõ plusosoknak.

n000rbi

shaddam
Van valakinek eladó soul sacrafice?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Egyértelmûen úgy érdemes ps plusra elõfizetni hogy store-on vásárolod meg bankkártyával vagy feltöltõkártyával.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

xridergabo
mint kezdõ vita tulaj lenne két kérdésem😊 1. ha csinálok egy új psn accot miért adja hozzá a régi accal begyûjtött trófeákat az újhoz? 2. psn plus-hoz, hogy érdemesebb csatlakozni, store-ból vagy inkább venni valamelyik hazai üzletben?

Na nem baj majd legközelebb. 😊
Kongy
en most adtam el a vitamat. 40ert elvittek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Janey
Sajnos több helyrõl jön az infó, hogy már javítják a hibát 😞

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Janey
A magyar PS storeban ingyen van a Jak & Daxter trillogy Vitára.
Csak a böngészõbõl elérhetõ storeban található meg.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

Kongy
Okés, megvár szerintem 😄

Én is ezt vettem észre. Sztem a valamikor a nyáron beruházok rá ha még meglesz akkor...
Kongy
Hát rajtad kívül kb eddig 1 ember mondta h megvenné.. szval valószínû, hogy meg lesz még egy ideig, pedig egész Vaterán kb én adom a legolcsobban memkártyával együtt ráadásul.. szval sztem nem az én hibám h nem viszik még mindig....

Amint jobban álok sztem ennyiért tuti beruházok rá. Persze, csak ha addig nem kel el.
Sheltem
És ne felejtsük ki a sorból a Final Fantasy X HD -t sem (ha jól tudom olyat is kapunk) 😊 Számomra a legvonzóbb cím ami miatt vitát akarok venni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dzsedi
Reméljük bejelentenek vmit az E3-on. Már nem kell sokat aludni. Addig is marad az alábbi várólista: Killzone M, Rayman Legends, Tearaway, Guilty Gear XX accent Core Plus R, Muramasa:The Demon Blade, Dragon's Crown, Jax and Daxter Collection, The Walking Dead - season 1... hé, ez nem is rossz, ahhoz képest mennyi idõm van játszani 😄

LeventeV
Nekem a Dragons Crown tetszik, de ha neked nem jönne be, megértem azt is. 😛
Meg jön a Killzone szeptemberben.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szega96
Jó lenne ez, ha pörögne, talán most a nextgen buzulás után felpörög.. Nekem jók lennének a portok is venném õket, de így h semmi.. 😄 110 volt kezdéskor, most meg 40-ért lehetne venni.. 😄 Na m1 nem adom el ennyiért, nem érné meg. Killzone-ra leszek kíváncsi, meg most a jak trilogy-t megveszem, jöhetne ratchet and clank is akár, nem lenne rossz ez.

Kongy
Nem xd epp ezert adom el. Xd csak a gagyi indie jatekok jonnek ra

szega96
Jak trilogy-n kívül lesz vmi érdemleges vitára a nyáron?😄

Anubys
Eladó a memóriakártyám, 4 giga, 2500 pénz, budapesti személyes átvétel. Érdeklõdni privátban.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kongy
Eladóvá vált a PS Vitám Kedvezõ áron hozzájuthattok.

Kongy
Néhol PSP színvonal. :S

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

LeventeV
Mortalnál beáldozták a grafikát a 60 fps fenntartása végett, bár ekkora butításra azért én sem számítottam.

Kongy
Eleve egy handheldet nem a nagytestvérekkel kell összehasonlítani. Handheldhez képest szépek rajta a játékok, különösen az Uncharted, de a LittleBigPlanetet is szépen megcsinálták. Ami kicsit csalódást okozott az a Mortal Kombat, mert nagyon sokat butították a grafikáját a ps3-ashoz képest.

Sheltem
Srácok mennyire néznek ki jól a játékok PS vitan mondjuk a Ps3 játékokhoz képest? Van pár cím ami miatt nagyon vacilálok vitán(mondjuk 3ds xlt is akarok majd) viszont korábban itt valaki(k) nagyon szidta(k) a játékok grafikáját összehasonlítva az x360/ps3 játékokkal. Azóta változott a helyzet? Vagy eleve butaságok voltak azokban a kommentekben.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

greyfox
OFF.
A retina displayes macbookok 220ppi-vel rendelkeznek, mint a vita.

Steam: greyfox

Ilyen szempontból az AGS-001-es GBA SP sem rossz.
Napfényben kikapcsolod, otthon bekapcsolod a világítást.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

dzsedi
Szintén 😊

Pedig az elsõ szériából pont a 3000-es a "legfényesebb"..., viszont rájöttem, hogy a classic gameboy-t csak full napsütésben lehet jól látni, ha strandra megyek azt viszem magammal 😄
The Protector
Én csak sima psp-rõl tudok nyilatkozni(3004).Szart sem lehet látni belõle buszon,vagy szabad helyen.De tényleg,nem siránkozás ez hanem egész egyszerûen játszhatatlan a dolog.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Nekem kb 1 hónapja van meg, de eddig valahogy szabadtérben még nem használtam. Ma kiültem kicsit a teraszra a napsütésben, még csak nem is közvetlen napfényben, mert a terasz fedett, de konkrétan semmit nem láttam a játékból, tökig tekert fényerõnél. Egyrészt a ledekhez kêpest a fényerõ nagyon harmatos, másrészt a játékok rohadt sötétek. Én nem tudom hogy használják ezt buszon-villamoson, de én annyira továbbra sem vagyok elhalva a vita oledjétõl.

/az ipadet simán láttam ugyanott, ugyanakkor.

Adversus solem ne loquitor

dzsedi
tearaway elõrendelés zavvi-n 20 font..

LeventeV
Soul Sacrifice videók alapján jobban tetszik. Vásárlás elõtt mindenképp letöltöm a demóját, hogy próbáljam ki.
LBP-t játszottam már PS3-on, így tudom mire számítsak, viszont Vita-n van egy csomó jó dolog amit behoztak.

Ha majd közlik a júniusi PS+ akciókat és kipróbáltam a Soul Sacrifice demóját okosabb leszek.

Kongy
Little Big Planet mindeképpen.

LeventeV
Szerintetek melyik játékot érdemes beszerezni az alábbiak közül?

NFS Most wanted
Assassins Creed Liberation
Little Big Planet
Soul Sacrifice

LeventeV
Kösz a választ, annak ellenére, hogy esélytelen egy ilyen monitort beszerezni. 😄

OptimusPrime
Fogós, qHD kijelzõ 5"-on is elég truváj, nemhogy monitoron.
Wikipedis szerint ekkora PPI értékkel, mint a Vita kijelzõje bír, monitorban talán 2 modell ha megfelel ennek, ami vicc, hogy az Apple a fasorban sincs ezen értékekkel, pedig fogadtam volna rá.
Tehát, ami hozz a Vita PPI értékét és tudod monitorként is használni az az IBM T221, 8400 dollár az IBM-tõl rendelve.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.