Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Csak a böngészõbõl elérhetõ storeban található meg.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Meg jön a Killzone szeptemberben.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Napfényben kikapcsolod, otthon bekapcsolod a világítást.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
/az ipadet simán láttam ugyanott, ugyanakkor.
Adversus solem ne loquitor
LBP-t játszottam már PS3-on, így tudom mire számítsak, viszont Vita-n van egy csomó jó dolog amit behoztak.
Ha majd közlik a júniusi PS+ akciókat és kipróbáltam a Soul Sacrifice demóját okosabb leszek.
NFS Most wanted
Assassins Creed Liberation
Little Big Planet
Soul Sacrifice
Wikipedis szerint ekkora PPI értékkel, mint a Vita kijelzõje bír, monitorban talán 2 modell ha megfelel ennek, ami vicc, hogy az Apple a fasorban sincs ezen értékekkel, pedig fogadtam volna rá.
Tehát, ami hozz a Vita PPI értékét és tudod monitorként is használni az az IBM T221, 8400 dollár az IBM-tõl rendelve.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.