Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Ja, 6500-ról volt 5800-ra a leárazva... 😊
The Protector
Néztem róla videót.Ez vmi kalandjáték lehet,csak kár h japcsi.Utálom a japán stílus ezen részét.Manga,Hentai,Anime nekem ezek emészthetetlen dolgok.
De nem vagyok fasz,nem vagyok elutasító csõlátásos és ha lesz rá alkalmam,kipróbálom.

Soulban egyre jobb vagyok,egyre erõsebb.Van pár történetszerû küldi ami még megfingat,erõsödök egyelõre.Lassan 40es varázs és 25 élet.Én olyan 35/65 arányra gondoltam véglegesnek.(élet/varázs).Pár hülyegyerekkel poénból nekimentünk az egyik +küldinek ahol 2 Csecsmõtestú Istent kell kinyírni.Az elsõ lövés engem nyomott telibe,instant halál.😊Vicces volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
Karácsonyi akcióban ötezervalamennyi volt a Persona 4 Golden psn-en. Már kicsit bánom, hogy nem vettem meg.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
Persona? Elvileg az az egyik legfaszább játék, én még várok valami akcióra, mert nem az én mûfajom

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Ahham.Ps vita játék.A psp-men játszok csak psp-s játékokat.Az h kijön a GTA Liberty Vita-ra és nincs rajta változtatva semmi sem,még csaak a 2. analógot sem lehet használni,na az pofátlanság.Nemhogy kásás a kép mint atom a felbontás miatt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaddam
Super stardust, hotline miami, AC: Liberation, psp játékok?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Mi van értelmes játék Vita-ra amit érdemes beszerezni.

Ezekkel játszottam eddig:
Soul Sacrifice
Guacamelee
Gravity Rush
Uc:GA
Bazeblue,tehát a plus os játékok 2hónapra visszamenõlegesen.Na meg van Mortalom.
A killzone is jó lenne de az még drága.

Mellesleg nézegettem upcoming játékokat 2014-re és hát siralmas a helyzet.Mindössze 2 játék van ami említésre méltó.Borderlands 2 és Gravity rush2.Éééééés,ennyi.Na meg asszem jön Soul Sacrifice 2 is.Sajnos eléggé vérszegény a felhozatal.

shaddam
Simán beleférsz ha nem ilyen 99-es vérhardkór arcokat megfektetõ bossokat ölünk 😄

The Protector
Az szép.Látom nyomod rendesen te is.Tegnap rosszul mondtam,de most megjegyeztem:18as Life és 28-as megic-em van.Majd online nyomhatnánk de ahhoz még nekem fejlõdnöm kell mert így csak kolonc lennék.Van 25ös sebzésû pengéim,Golemem 300-as sebzéssel és mortarom 180as sebzéssel.Egyelõre ilyen kicsiben nyomom.A throable pengéket nagyon szeretem de nagyon gyengék.Remélem lesz erõsebb is belõle.Evade meg mine varázslatokat nem használok.Neten amúgy meglepõen jófejek az emberek.Eddig soha nem áldoztak fel,csak akkor ha kértem tõlük.Mindig megmentettek és én is megmentek mindenkit,kerül amibe kerül.Csak akkor áldozok ha kérik tõlem.

Amúgy vicces volt h egy nehéz küldetésnek nekimentünk.Én voltam a legerõsebb és várta mindenki a sültgalambot.Mindenki szaladgált,de nem lõtték az ellenfeleket és a nagy dögöt.Meg is döglött mindenki.Vagy haszonvadások voltak,vagy nem készültek fel eléggé.

shaddam
No végigvittem egy kis utánolvasás segítségével. Meg is nyílt pár új fejezet

The Protector
Jaja,néztem a dlc-ket majd belevágok.Magusar ellen nem mernék egyhamar vonulni,lehet el sem jutok addig,de legalább online jókat csatázok.Az AVALON 3-ig egyedül nyomtam,utána a 4 és afeletti kereszteseket pedig már neten toltam.

shaddam
Én 50 valamennyi magic lvl-es meg 30-as life lvl-es vagyok, de magusar kifingatott 😄 Kicsit utánaolvastam, aztán majd nekiugrok megint 😄 Van egy csomó ingyenes dlc, azokat szedd le, jópofák tápolni. Mondjuk van köztük 2-3 fejezet ami nálam erõsebbekkel multiban is szopás volt, annyira nehéz

The Protector
Akkor vegyél fel havernak!TheProtectorHUN néven vagyok.Én is nyomom,már neten is.Egyelõre még csicska vagyok mert kb 25 a varázsom és 17 az életem,de idézéssel azért tudok ütõképes lenne és erõs support varázslataim vannak.
A történetet nem vittem végig,nem mernék még nekiugrani Magusar-nak.

shaddam
Jaj ne is mond, 30+ óránál járok. Kikúrt egy jó játék a soul sacrafice

The Protector
Nekem mind1 miben fut,eléggé szép így is,bár a frame-val egy-két helyen azért így is akadtak gondok.

Most a Soul Sacrifice-t nyomom.Iszonyatosan bejön.Rá kellett jönnöm,hogy sajna a 8Gb-os kártya semmire sem elég.Van fent egy Gravity Rush,Frobisher say,UC és Soul Sacrifice.És ennyi...na meg youtube és facebook.Már csurig teli is van.Majd kéne vennem bele egy nagyobbat.Bár ez a 3 játék is bõven elég nekem rá.

szega96
Még ha a felbontás natívba lenne az lenne nem semmi 😄

The Protector
Nah.Elkezdtem tolni az uncharted-et psvita-n.Szerintem az UC2 után a legjobb Uncharted.Hosszú mint atom,még mindig csak a 27.fejezet környékén járok.Nagyon tetszik benne minden.Annyi ilyen felszedhetõ bizbasz van benne,hogy csak lesek.Nem tudom...ezeket utólag tették bele?Mert a fight for fortune még sehol nem volt mikor ez már kijött.

shaddam
A mentéseket told fel ps+ba

vixo
Sziasztok!

Ha késõbb szeretnék nagyobb memóriakártyára váltani 4GB-ról 16GB-ra,akkor azt hogy tudom megcsinálni,hogy a profilom megmaradjon,a mentéseim és a játékaim illetve,minden olyan dolgom ami a 4GB-os kártyán volt átkerüljön a 16GB-os karira? Lehetséges ez egyáltalán? Elõre is köszi a választ!

Falabu
A CVC kód az a aláírásod mellet lévõ 3 jegyû szám. Vitán tudsz ékezetet írni, ki kell választani a billentyûzetnél a nem angol betûket(pontosan nem tudom hol).

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

The Protector
Hali.

Szeretném aktiválni a plus 14 napos trialt de a billing infónál nem enged tovább.

Otp dombornyomott kártyám van,paypass-os.

Card Type:Ezt értem,mastercardom van
Cardholders name:Ide az én nevem kell viszont ékezet van a nevemben és nem tudom h kell ékezetet írni vita-n.
Card Number:Ugye ide a kártyám száma kell ami a kártyán van?
Expires ON:Ez a lejárati dátuma a kártyámnak.Ezt is megadom

Security code.2 db olyan is van a kártyán ami megelelhet neki.Egy az elõlapon rányomva,egy pedig a hátlapon az aláírásom után.

Vki segít mit rontok el vagy mi lehet a baja?
Esetleg van vmi FAKE Credit Card generátor vagy ilyesmi?

Elõre is köszi

deep
Ha elõtte törlöd akkor persze.
The Protector
Ahham.De ha deaktiválom a vitás accot,tehát kilépek,és bejelntkezek a másikba akkor azzal menni fog.Úgy értem h a ps3 as accommal lépek be és gondolon formáznom kell a memókarit.Nekem nem gáz,csak tudjam rákötni.

deep
Vitán 1 memóriakártyán csak 1 acc lehet egyszerre. Másikon viszont lehet másik acc.
The Protector
Hy.Szereztem ps vitat és lenne vele több kérdésem.

Van több ps3 accountom,az egyik ps plusos!
Na most az a helyzet h csináltam egy UK accot és erre töltöttem le kapott kódos játékokat.Ezzel minden ok,csakhogy van egy accom amin plus is van.Ezt felesbe használjuk egy sráccal,neki is van ps3-ja meg ps vitaja.Az a baj,hogy nekem kéne a plus accountja viszont a jelszavamat nem tudom így ps3 al be tudok jelentkezni,de psvita-val nem tudok belépni.

Ha teszem azt megszerzem a kódot a psplusos accomhoz akkor menni fog az az acc VITA-n is és tudok szedni plus játékokat?
Ha ez összejönne a másik accommal mi lesz amivel már leszedtem a kapott játékokat?Buktam õket?Vagy lehet olyat h több accot tartok psvitan. elõre is köszi.

szega96
Nincs mit! 😄

item
Köszönöm szépen!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

szega96
Nem

item
PS Vita-ra le lehet tölteni a Viber-t ? Az egyik ismerõsöm kérdezi. Nem is értem minek akar kézi konzolon telefonálgatni.

Köszi az infót..

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

szega96
panoráma jó is lenne, ha normális minõségû kamera lenne a vitában 😄

shaddam
Suttyomban berakta õket az utolsó képernyõre 😄 A gyerekzár gonosz dolog

n000rbi

cloud.strife
Nekem most van egy eladó Vita Wifi modell, egy év gar, 16Gb kártya, LBP, gyári tok, fólia.

Olcsón. PÜ.

www.digimomentsvideography.com

shaddam
Addig amíg nem raknak rá sd slotot: elsõ szériás> minden más

LeventeV
Remélem nem lesz 3D. Rosszul vagyok tõle, szó szerint. 😞

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

samsung123
Nem kisebb az, csak a perspektíva miatt tûnik úgy. De a kép lényege szerintem, hogy ugyanolyan fényerõnél, hasonlónak tûnik a képminõség( fényerõs, szín stb) bár kellene még jópár összehasonlító kép/videó. De biztató, mert végre egy rendes fotó azonos körülmények között.
Másik fontos eltérés, hogy a hátsó tapipad kisebb lett az új verzión! így több hely van megfogni és azt mondják hogy nem zavaró, de biztosan meg kell szokni, hogy ahol hátul hozzá nyúlunk nem pont ott fog a képernyõn "megjelenni" Én még mindig az elsõ verzióra szavazok. (vagy várok a harmadik 3D-s verzióra, persze ez csak az Én agyszüleményem még)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Kongy
Kicsit olyan mintha kisebb lenne az új Vita képernyõje.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szega96

Anubys
Annyira nem fogott meg, inkább egy Mortal 10-et csináltak volna. Talán majd ps4-re...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

dzsedi
Én sem 😉

LeventeV
Nem adnám az OLED-et semmiért. PS Vita óta nagy rajongója lettem. 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

dzsedi
Na azt én is, de a +1 óra sem rossz. Persze annyira nem is jó, hogy lecseréljem a régit. (Psp-bõl is az elsõ van meg).

shaddam
A start meg a select gombokat irigylem, mást semmit. A 64 gigás kártya mifelénk mennyi lesz?

n000rbi
Bazári, egész pontosan 😊

szega96
Régi vita mellett mennyire egy gagyinak tûnik ez az új.. 😄😄

dzsedi
Elég beteg a látványvilág, de valóban ötletes. Kinéztem már én is pár jó indi játékot amit biztosan bezsákolok: Road not taken, Assault Android Cactus, Supermagical. Viszont közben jöhetne már a The Walking Dead és a Rayman Legends, a nagyobb finanszírozású projektek közül.

Killzone-t nem teszteltem (Inkább nem Beta-zok), de ez beszerzõsnek néz ki. Vicc, de nekem egy-két indie projekt is nagyon tetszik, ez a tapis játék pl szvsz eszméletlen hangulatos. 😊

http://www.youtube.com/watch?v=ry18sfkqzTg&feature=share&list=UUvDGd2FhI_N2Y9pHfzDJf0A
szega96
Tényleg nagyon szép ez a Killzone

n000rbi
Akkor jó, hogy megkérdezted 😊)