Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
Kicsit off, de tudnátok mondani olyan minitorokat amelyeknek olyan szép képet adnak mint a Vita?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

szega96
Júniusban Jak trilódzsi 😄

cloud.strife
Nekem van LBP, PS Battle Royal, MotorStorm RC kódom, több is.
Kinek mennyit ér meg? 😊

www.digimomentsvideography.com

szega96
Én psp-n elvoltam vele 😄

szega96
Nyáron összehozhatjuk!<#nevetes1><#nevetes1>

Kongy
Az egy fos 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Minimum egy sör

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

szega96
Ingyen? 😄

shaddam
Egy modnation racers psn kód érdekel valakit?

BTW: a soul sacrafice demót szedjétek

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Megmondom, ha hazakeveredtem és felraktam a frissítést. 😊 (nem is tudtam, hogy jön)

Közben megtaláltam ezt, mindent leír az update-rõl.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
Kijött ma a frissítés. Mappa support meg társai. Az óra mellett ól sejtem azt írja ki hogy milyen játék van memóriakártyán a gépben?

n000rbi
Vita Starter Kit, védõfólia nélkül, dobozában 5000.-
Személyes átvétel Debrecenben.

szega96
Csak xboxon nem lehet venni, külföldi accon csak dlc-t , és nem tudtam, hogy itt hogyan mûködik 😄

shaddam
Be lehet állítani hogy mikor syncelje a trófeákat? A ps3 akkor kapcsol be amikor megmondtam neki, de a vita különcködik

koccadam
Hol fog menni? PS Vita-n? Miért ne menne? Nekem is UK regem van PS3-on és a VITA-n ugyanazt használtam, és minden ment tökéletesen.

szega96
Ha veszek játékot UK accon, akkor az menni fog?

Kongy
Annyiért nem :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
5 ezer!

Kongy
Attól függ mennyit adsz érte 😄

shaddam
Négerleányos assassinja van valakinek eladó?

koccadam
Hát,attól a linktõl biztos nem is lesz senki.<#fejvakaras><#nyes>

shaddam
Hát okosabb nem lettem

kelly1
shaddam
Van valami leírás a near milyen dolgokat adhat?

cloud.strife
+G=3G

😊

cloud.strife
Vita Wifi-s elfogyott annyiért. +G marad még pár darab.

n000rbi
Ha több psn accom van, akkor azt megtehetem, hogy felváltva használom õket a vita-n? (tudtommal egyszerre csak egy account lehet aktív) Tehát egyik accal belépek, letöltök ezt-azt storeból a memkártyára, majd ha másik accon lévõ dolgot szeretnék használni, akkor backupolom a mentéseket -> másik acc->format memkártya. Jól gondolom, hogy így van?

n000rbi
Küldtem privit!

Én a budakalásziban voltam és ott vitrinben volt kirakva...
n000rbi
Az 100%, hogy pl. a debreceni üzletben már egy darab sincs, tegnap beszéltem velük telefonon.

OptimusPrime
Szerintem lesz még, de nem ennyin, ezek is, mint minden multi a 3 hónapos készlet-et már úgymond öregárunak tekinti, amitõl minél jobb megszabadulni, de attól még a portfólia része és ha még szerzõdés is van mondjuk adott esetben a SONY-val, akkor nem mondhatják azt - még ha nagyon nem is megy - hogy ebbõl nem tartunk.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Szerintem szabadulnak a készlettõl. Kétlem, hogy valaha lesz még náluk Vita...
koccadam
Auchan-ban láttam én is.

koccadam
Hát ja... már decemberben is 50 volt a sima, 60 a 3g-s, most meg megint -10k mindbõl :\

cloud.strife
Na az szép. Hiába, a multiknak mindegy mennyit buknak rajta..... 😞

Bevallom én is nézegettem. Viszont tegnap jártam Auchan-ban és ott kereken 40 ezer a wifi-s és 50 ezer a 3G-s.
cloud.strife

The Protector
A másik én😊Cloud ha minden jól megy akkor én venni fogok tõled hamarosan😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Anubys
Egyik én voltam tegnap, de nekem már van vita-m... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

cloud.strife
Az a vicc, hogy napi 30-an megnézik az oldalon, rendelés meg kb. 1% ebbõl..... nem is értem.

cloud.strife
Véges. 4db maradt.

shaddam
Ha jól számolom olcsóbb mint a csökkentett japó ár 😄 Cloudnak ezt kéne valahogy lekommunikálni

Helló! Nálatok ez most akció vagy végleges ár? Ha akció, meddig tart?

Más: A PS4-rõl akármelyik játtékkal játszhatok majd (streamen keresztül) Vitán, vagy hogy van ez a streamelõs dolog? Úgy értem, hogy csak kontrollerként funkcionál, vagy nem otthonról, de wi-fin játszhatok-e Vitáról PS4-es játékokat? (Remélem érthetõ volt) 😊
LeventeV
Mi nem kapunk a hivatalos árcsökkentébõl, csak Japán, mivel ott volt a legdrágább. Cloudéknál viszont tényleg jó árba vannak a Viták.

Anubys
Az umd-k nem mennek rajta, de store-ról tudsz venni psp játékot, bár nincs fent sok.
Sajnos még kevés játék van rá, ennek fényében döntsd el, hogy megéri-e.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

cloud.strife

Ez az árcsökkenés mikor lesz?

Megéri Vitát venni?

A PsP-s játékok kompatibilisek a Vitával?
LeventeV
Ez a konferencia a japánoknak szólt. Talán majd szerdán mi is kapunk valamit.

Kongy
God of War Vitarol bezzeg semmi hir h lesz e egyaltalan😞

n000rbi
Tömören:

-árcsökkentés ~200-220 dollárra
-Phantasy Star Online 2, God Eater 2, Walhalla Knights 3, valami Gundam cucc, ad-hoc multi psp és vita között... és FFX HD 😊
-ice silver és vörös vita bundle-ökben

Lehet kihagytam valamit 😊