Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Gémpléj tekintetében talán a legtöbb újítást tartalmazza az ac szériában (a miértje spoiler lenne, majd meglátod). A sztori nekem bejött, és az egész eléggé bejött, de a hang tényleg brutálszar, és ez a legrosszabb része a játéknak. AC-khoz mérten rövid, és jóval kevesebb a tartalom, de a vitás játékokhoz képest hosszú. Mindenesetre az egyik legjobb vitás játékélményem, szóval szerintem ne hagyd ki.
AZ AC3 és a 4 helyett ezt kellett volna kiadni bõvebben nagygépekre is. Több helyszínnel. Az okés lett volna.

Adversus solem ne loquitor

LeventeV
És maga a játék milyen? Nem írsz róla pár szót, ha van idõd? :)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Moby
A hang tényleg szar. Minõségre is, NAGYON, és mindenhogyan. Ilyen elakadásos bugom viszont nem volt.

LeventeV
Az egyik ismerõsöm mondta, hogy az AC Liberation-el vigyázzak, mert nagyon bugos (audio bugokra hívta fel a figyelmem, illetve egyszer elakadt egy bug miatt és nem tudott tovább lépni a játékban csak restart után). Adtak ki esetleg valami javítást, vagy még mindíg ilyen bugos?

The Protector
Nekem plus-os,de a storeban láttam pass-t hozzá ha jól emlékszem,az viszont 1000%,hogy multi indításakor kijön ez:checking online pass.
A lényeg h pass nélkül meg se forduljon a fejedben a vásárlás!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szega96
Ahh, azt hittem nincs pass, így már más :D

The Protector
Csatlakozok.Veszel egy 3hónapos +t 4200Ftért és már meg is van a játék,mellé még kapsz Gravityt,Unchartedet,Blazeblue-t,Guacameleet stb.....Jobban megéri mint elcseréni,ráadásul pass-os a játék és ha csak singlera veszed akkor nincs értelme mert multiban kerekedik ki a játék lényege.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dzsedi
Megfontoltad azt a lehetõséget, hogy elõfizetsz pluszra és "ingyen" letöltöd a Soul Sacrifice-t(elvileg még most elérhetõ, de meg kell nézni), és valami másra cseréled a KZ-t?

szega96
Csarélnék egy Killzone: Mercenary-t egy Soul Sacrifice-ra, ha érdekel valakit PÜ

robotnyk
az még nem lenne baj szerintem. PC-n az Arkham Asylumban szerintem a legjobbak a Scarecrows, oldalnézetes pályák voltak. Az a baj, hogy oldalnézetes, ahol három dimenzióban mozogsz a különbözõ pályarészek között, és szinte képtelenség leolvasni errõl a térképrõl hogy éppen hol vagy és merre kéne menni...
The Protector
Melyiket?Black Gate.Elég nagy szégyen h egy oldal nézetes szar jött ki erre a kis csodagépre.....

robotnyk
tegnap játszottam megint egy kis Batmant. egész tûrhetõ a játék, de ilyen szar térképet nagyon rég nem láttam játékban.
LeventeV
Digitális vagy dobozos formában vetted meg?

LeventeV
Ha a LBP és a Muramasa nem lesz a februári ingyen játékok között akkor megveszem õket.

n000rbi
Én megvettem a Muramasa-t, jóféle.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

The Protector
Én is kíváncsi vagyok mi lesz:)Remélem valami jó játékot kapunk.

LeventeV
Arra számítok, hogy februárra az AC Liberationt kapjuk Vitára az IGC-hoz.

Emellett nagyon csábít most a LBP és a Muramasa is. Mindkettõre van most akció a Store-on, összesen kb 16-17 font a kettõ. Jó lenne már tudni mi lesz a következõ hónapban, mert 22.-én lejár a kedvezõ akció.

robotnyk
killzone nagyon szép, de azért látszik hogy sokat spóroltak. nagyon sok a gauntlet, hogy a kicsi pályák hosszabbnak tûnjenek (protect this, protect that, hullámokban jönnek az ellenfelek)
The Protector
Tegnap végeztem a Gravity Rush al.Nekem bejött bár a sztori mintha nem zárult volna le.Az a baj,hogy a játk 70%nál voltak zavaró körülmények és nem tudtam figyelni a párbeszédeket.Ott valahol lemaradtam.Ha vki adna egy gyors magyarázatot azt megköszönném:)Összességében tetszett,minden jó volt benne.A harc volt az egyetlen ami engem idegesített,fõleg a repülõrúgások,ott néha a falba vertem volna a fejem.A sítlus és grafika elképesztõen jó és a japán stílus is még a teljesen emészthetõ kategória.Ami 3 hsz-al lejjebb van videó,nah nekem az olyan játék egyenlõ a pokollal.Kínozni lehetne azzal ha nekem olyannal kéne játszanom.

Amit még mindenképpen ki akarok próbálni az az AC és Killzone.A killzone-val volt alkalmam 5percet játszani,elképesztõ,szinte ps3 színvonalú a grafika,többet ennyi idõ alatt nem lehet megállapítani sajnos.

LeventeV
Elkezdtem a Mortal Kombatot Vita-n, és észrevettem, hogy olyan trófeák vannak unlockolva, amiket 100 %, hogy nem csináltam meg. Pl. Nyerj 10 online meccset zsinórban. Nálatok elõfordult ilyesmi?

shaddam
Annyira elborult hogy vígan elszórakoznék vele :D Mondjuk a hatsune miku is egy ideje a listámon van

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

robotnyk
ha már játékok, LBP, Rayman Origins, MGS HD collection valakinek? :D
Vita bundlét is csinálhatnának így ;-)

Talán van PS4 Vita bundle, de ott valami 10font a megtakarítás...
n000rbi
Azt nem is néztem, ja :)

Azért 100$ nem rossz extra :)
n000rbi
Ebben semmi extra szerintem, annyi, hogy aki szeretne egy jó telefont a ps4 mellé, annak jó üzlet lehet ez a csomag. Bármilyen tablet/telefon használható secondscreen-ként a ps4hez most is.

Ahogy írod, nagyon hamar hozzászokik az ember az 1-5 dodós játékokhoz, és utána húzza a száját ha egy 40-50 dolláros Vita vagy DS játékot meglát. Sokszor teljesen jogosan. Például egy Angry Bird-ért elkérni közel tízezret az a pofátlanság netovábbja.
A Sony is másfelé tekinget.
The Protector
A Vita eléggé jól bírja az iramot.Energiatakarékos módszerekkel akár 8órára is kitolható az akksi idõ.Én játék alatt kikapcsolom a wifi-t meg minden extra szolgáltatást,a fényerõbõl nem sokat engedek de így is nagyon jól bírja.Netezés alatt,töltögetés alatt hamar le tud merülni.

Amúgy ezt a rohadt ps gomb világítást ki lehet kapcsolni?Nekem folyamatosan világít,ég aztán kialszik,aztán megint kivillan.Idegesítõ.Csak akkor ok ha teljesen kikapcsolom,de az meg felesleges sztem.

Még egy kérdés.Az miért van ha teljesen feket a képernyõ tölsékor és alig van rajta egy kicsi fény,mondjuk egy logó akkor tele van fekete pontokkal a kép.Én úgy tudom ez az OLED sajátos hibája.Anno mintha olvastam volna errõl ebben a topikban is.

Nekem csak PSP volt, Vita már nem, mert valahogy éreztem, hogy nem lesz rá nagy játékkínálat...

Most én is okostelóval kurválkodok, ami az elõnye, könnyen elérhetõek a játékok és sok ingyenes, vagy akcióban 1$. Persze rengeteg ótvar, szar cucc van rá, de ha az ember egy kicsit kutakodik, akkor olyan gyöngyszemeket lehet találni rá, hogy simán ad olyan játékélményt, mint egy PC vagy kézi konzol, vagy akár egy nagy konzol, persze ez személyes vélemény, de már sok platformon (c64, gameboyok, megadrive, ps1, ps3, psp, nds, 3ds, PC) játszottam és simán találok olyan címeket droidra, amikre azt mondom, hogy ejha. Mondjuk tény, hogy a játékidõ felében emulátoron játszok (PS1 és attól lefelé minden 100%-an megy).

Tapi irányítás tényleg szörnyû, én csak olyan játéknál használom, ahol belefér (pl.: körökre osztott játékok), minden másra ott a dualshock 3.

Aksi idõ nem szörnyû, egy durva grafikájú játékkal is tudok három órát játszani full fényerõn, ez kb. ott van mint egy kézi konzol.

Sajnos tényleg megette a kézi konzolt az okosteló piac kár érte, pedig itt is maradt sok fan, de sajnos nekik nem lehet igazán igényes játékot csinálni, mert egyszerûen kevés a piac és egy igényes játék iszonyú sok lóvéba kerül.

(halkan megjegyzem, hogy a Nintendót meg most éppen a 3DS tartja életben, tehát az okostelók inkább a highend kütyükkel vannak konkurenciában, sajnos a Vita pont ez a kategória...)
The Protector
Érdekes,tesóm is erre panaszkodott.Ha már ilyen olyan fasza telókat csinálnak akkor az akksikkal is kéne vmit kezdeni.Új eljárás,vagy több dolgos manót préseljenek bele a cellák közé.

shaddam
Meg azért a mai csodatelefonokon az akksi miatt nem az igazi játszani. Örülök ha egy hosszabb nap végére van benne szufla

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LeventeV
Én is próbáltam a NFS-t. Rohadtul nem tudok játszani vele telefonon, nem beszélve arról, hogy 1 perc játék minusz 1% az aksiból.
Egy játék van amit élvezek telefonon: Total War Shogun. Emellett még elbohóckodom az Angry Birds-el, havonta egyszer mikor a fodrásznál várok a soromra.

Nálam a "handheld gaming"-et a Vita és a 3DS, illetve ezek elõdjei jelentik.

The Protector
Mindennél jobban utálom a képernyõtapicskolást,csak a menuben használom a képernyõt,máshol mindenhol gombok.Már az is felbaszta az agyam h az UC-ban kötelezõen használni kell harc közben is a képernyõt.Gránátot dobni és tárazni sajna azzal kell.

Ájfónon megnéztem a NFS játékot és hánydék ez a döntögetõs kanyarodás+ autómata gázadás.Egy olyan játékban buli,ami errõl szól,de amúgy nagyon rossz dolog ez a képernyõbuzerálás.

Jó lenne ha tényleg felprögne a VITA ipar mert így halál ami van.Jön idén vagy 20játék összesen.Anno az ára meg drágább volt mint egy ps3 vagy xbox360 újonnan,boltból.

Geronimo:Sokra nem megyek vele ha ps3-am van csak mellé:)

teljesen egyet értek. ha úton vagyok, esetleg szarok, vagy csak szimplán nem akarok kikelni az ágyból, akkor játék/net/film mehet ps vitán.

ha meg telefonálnom kell akkor elõveszem a 2500ft-os spar mobil készüléket.

sajnos nagyon rosszul indították a vitát. horror áron, szinte 0 játékkal.

mostani áron vagy a vita 2000es (lcd) árakon és legalább a jelenlegi játék felhozatallal kellett volna startolnia.

LeventeV
Nekem is okostelefonom van, de utálok rajta játszani. Egyszerûen pocsék. A játékok minõsége nem ér a Vita és 3DS játékok szintjére. Az irányítást utálom, kivétel nélkül mindegyik játékban. Idegesít az, hogy a fél képernyõt eltakarják az ujjaim és még így sem reagál a játék elég gyorsan a parancsokra.

TDC Geronimo
PS4en megy minden remote playel :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Protector
Tesómmal pont beszélgettem,nézegette a VITA-t és mondtam neki,hogy jó kis kütyü csak sajnos megbukott,kinyírták.Õ kérdezte,hogy mi ölte meg erre mondtam,hogy az a szarkupac ami a zsebedben van,egy Iphone5s.Sajnos olyan mértékben fejlõdnek a mobilplatformok,hogy elképesztõ.Rohamosan erõsödnek a mobilok és a játékaik.Sajnos a piac is nekik kedvez,sokkal jobban megtérül az ha vmit ilyen cuccokra adnak ki,esetleg mikrotranzakcióval nyomják tele,minthogy VITA-ra fejlesszenek.Sajnos réteg-gép a VITA.
Nagyon-nagyon remélem,hogy lesz vmi Isteni sugallat és felpörögnek vele az események.
Amúgy rohadt jó lenne a remote play is,csak mindössze kb 20játék ha támogatja.Bezzeg CFW-s ps3-al majdnem minden beindul rajta,csakhát basznak rá nagyokat.

Moby
Ez jó hír <#eljen>

cloud.strife
Nálunk most a karácsonyi hajtásban sohanemlátott mennyiségû Vita fogyott. Persze ez semmit se jelent, de nagyon meg voltam lepõdve. Nem gyõztük rendelni.

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
Sajnálnám nagyon, ha a Vita ide jutna, mert egy remek kis gép, jelenleg abszolút megfizethetõ áron. Pár dolgot másképp kellett volna csináljon a Sony, már a megjelenéskor (pl. memóriakártya) de még most sem lenne késõ fellendíteni. Azonban, ahogy írtad, úgy mint PS4 kiegészítõ nem fog mûködni, mert elég nagy luxus lesz így.

Moby
Sajnos már nem akarnak vele kezdeni semmt. A hajlandóság eddig sem volt meg, és lett azóta egy sokkal sikeresebb gépük, nyilvánvaló, hogy célszerûbb oda fókuszálni a stúdióknak. Ha a ps4 bundle nem hoz érdemi eladásokat - amit a nemlétezõ játékok nyilván nem fognak - akkr nagyjából ennyi volta történet.

LeventeV
A 3DS is kb ilyen helyzetben van. Nagyrészt a Mario-Zelda duo, és ezek spinoffjaiból áll az érdemleges játékfelhozatal, amit kiegészít a Pokemon.
A Sony is hozhatna át több PS3-as címet a Vita-ra, hiszen lenne mibõl. Látszik a Killzone-on is, hogy milyen jó kis gép a Vita és, hogy érdemes és lehet is rá jó játékokat csinálni. Kellene még egy Uncharted és egy God of War sem jönne rosszul. Az inFamous Second Son hype-ját meglovagolva jöhetett volna tavaly õsszel egy utolsó inFamous Cole-al.
A Sony mostanra észre kellett vegye, hogy hiába várja a nagyobb stúdióktól a megváltást. Ha akarnak valamit a Vitával kezdeni akkor saját maguknak kell fejleszteni.

Moby
Hát a kínált a megjelenéstõl siralmas volt vitán, és ez a 2013-as e3 utan nyilvánvaló lett, hogy ez már nem is változik. Megvettem énis, letoltam a ps+ által bezsákolt játékokat, meg vettem hozzá egy ac liberationt, aminek a hossza az árához képest egy vicc, aztán el is adtam. Most néha jól jönne ps4-mellé remote playhez, de csak erre tartani nagy luxus lenne. Illetve erre jobb lenne egy vita tv, mer a képernyõjétõl agyfaszt kaptam. Resistance burning skiesból közepesen megvilágított helységben sem látni semmit.

LeventeV
Rayman Origins/Legends, Muramasa Rebirth esetleg a Dragons Crown. Szerintem ezeknek is érdemes utánanézz.

Persona 4 Golden-t végigvittem egyszer (most jön a New Game +) és szerintem a legjobb játék jelenleg Vitára, de tény, hogy én csípem az ilyen japán, animés stílust, ezért elfogult vagyok.

shaddam
Jaja, pár hónapja vettem salen valami 5 fontért.

The Protector
Azt is próbáltam,kövezzetek meg de én annyira nem szeretem az LBP-t.
A Borderlands2 az amit várok,biztosan jó lesz.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n000rbi
5800 egy 100+ óra hosszú jrpg-ért sok? Szerintem nem. Egyébként meg idõvel gondolom lesz psplus-ban is, de nem fogják elsietni.

robotnyk
Littlebigplanet is jó