Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ AC3 és a 4 helyett ezt kellett volna kiadni bõvebben nagygépekre is. Több helyszínnel. Az okés lett volna.
Adversus solem ne loquitor
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A lényeg h pass nélkül meg se forduljon a fejedben a vásárlás!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Emellett nagyon csábít most a LBP és a Muramasa is. Mindkettõre van most akció a Store-on, összesen kb 16-17 font a kettõ. Jó lenne már tudni mi lesz a következõ hónapban, mert 22.-én lejár a kedvezõ akció.
Amit még mindenképpen ki akarok próbálni az az AC és Killzone.A killzone-val volt alkalmam 5percet játszani,elképesztõ,szinte ps3 színvonalú a grafika,többet ennyi idõ alatt nem lehet megállapítani sajnos.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Talán van PS4 Vita bundle, de ott valami 10font a megtakarítás...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy ezt a rohadt ps gomb világítást ki lehet kapcsolni?Nekem folyamatosan világít,ég aztán kialszik,aztán megint kivillan.Idegesítõ.Csak akkor ok ha teljesen kikapcsolom,de az meg felesleges sztem.
Még egy kérdés.Az miért van ha teljesen feket a képernyõ tölsékor és alig van rajta egy kicsi fény,mondjuk egy logó akkor tele van fekete pontokkal a kép.Én úgy tudom ez az OLED sajátos hibája.Anno mintha olvastam volna errõl ebben a topikban is.
Most én is okostelóval kurválkodok, ami az elõnye, könnyen elérhetõek a játékok és sok ingyenes, vagy akcióban 1$. Persze rengeteg ótvar, szar cucc van rá, de ha az ember egy kicsit kutakodik, akkor olyan gyöngyszemeket lehet találni rá, hogy simán ad olyan játékélményt, mint egy PC vagy kézi konzol, vagy akár egy nagy konzol, persze ez személyes vélemény, de már sok platformon (c64, gameboyok, megadrive, ps1, ps3, psp, nds, 3ds, PC) játszottam és simán találok olyan címeket droidra, amikre azt mondom, hogy ejha. Mondjuk tény, hogy a játékidõ felében emulátoron játszok (PS1 és attól lefelé minden 100%-an megy).
Tapi irányítás tényleg szörnyû, én csak olyan játéknál használom, ahol belefér (pl.: körökre osztott játékok), minden másra ott a dualshock 3.
Aksi idõ nem szörnyû, egy durva grafikájú játékkal is tudok három órát játszani full fényerõn, ez kb. ott van mint egy kézi konzol.
Sajnos tényleg megette a kézi konzolt az okosteló piac kár érte, pedig itt is maradt sok fan, de sajnos nekik nem lehet igazán igényes játékot csinálni, mert egyszerûen kevés a piac és egy igényes játék iszonyú sok lóvéba kerül.
(halkan megjegyzem, hogy a Nintendót meg most éppen a 3DS tartja életben, tehát az okostelók inkább a highend kütyükkel vannak konkurenciában, sajnos a Vita pont ez a kategória...)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Egy játék van amit élvezek telefonon: Total War Shogun. Emellett még elbohóckodom az Angry Birds-el, havonta egyszer mikor a fodrásznál várok a soromra.
Nálam a "handheld gaming"-et a Vita és a 3DS, illetve ezek elõdjei jelentik.
Ájfónon megnéztem a NFS játékot és hánydék ez a döntögetõs kanyarodás+ autómata gázadás.Egy olyan játékban buli,ami errõl szól,de amúgy nagyon rossz dolog ez a képernyõbuzerálás.
Jó lenne ha tényleg felprögne a VITA ipar mert így halál ami van.Jön idén vagy 20játék összesen.Anno az ára meg drágább volt mint egy ps3 vagy xbox360 újonnan,boltból.
Geronimo:Sokra nem megyek vele ha ps3-am van csak mellé:)
ha meg telefonálnom kell akkor elõveszem a 2500ft-os spar mobil készüléket.
sajnos nagyon rosszul indították a vitát. horror áron, szinte 0 játékkal.
mostani áron vagy a vita 2000es (lcd) árakon és legalább a jelenlegi játék felhozatallal kellett volna startolnia.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagyon-nagyon remélem,hogy lesz vmi Isteni sugallat és felpörögnek vele az események.
Amúgy rohadt jó lenne a remote play is,csak mindössze kb 20játék ha támogatja.Bezzeg CFW-s ps3-al majdnem minden beindul rajta,csakhát basznak rá nagyokat.
www.digimomentsvideography.com
A Sony is hozhatna át több PS3-as címet a Vita-ra, hiszen lenne mibõl. Látszik a Killzone-on is, hogy milyen jó kis gép a Vita és, hogy érdemes és lehet is rá jó játékokat csinálni. Kellene még egy Uncharted és egy God of War sem jönne rosszul. Az inFamous Second Son hype-ját meglovagolva jöhetett volna tavaly õsszel egy utolsó inFamous Cole-al.
A Sony mostanra észre kellett vegye, hogy hiába várja a nagyobb stúdióktól a megváltást. Ha akarnak valamit a Vitával kezdeni akkor saját maguknak kell fejleszteni.
Persona 4 Golden-t végigvittem egyszer (most jön a New Game +) és szerintem a legjobb játék jelenleg Vitára, de tény, hogy én csípem az ilyen japán, animés stílust, ezért elfogult vagyok.
A Borderlands2 az amit várok,biztosan jó lesz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."