Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a Smart as ez nagyon jó.
Ha valaki akar az vegyen fel barátnak.
TheProtectorHUN
Ez a vita-s accountom.Sajnos a nagygépeset nem kötöttem rá mert akkor még ne tudtam a kódját a dolognak és oda arra az accra külön van plus elõfizum és Vita-ra is külön van.
Miért?A nagygépes accomon megosztással van plus második gépként és így nem tudok vitan játszani,az csak egy lehet nem kettõ.😞
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csípem.
Ha pl. van egy eredeti polaroid napszemcsid (nekem van) és megfelelõ szögben nézel meg egy lcd kijelzõt, akkor nem fogsz rajta semmit sem látni, hiszen csak a polarizált fényt veri vissza, azt meg azonos polaritásnál szûri a szemüveged is. Így is tesztelik a dolgot, hogy van egy kijelzõ, de csak VALÓDI polaroiddal (vagy más polárszûrõvel 😄) lehet látni mi van rajta. Ez a cég tesztje a standjaikon. Ha felveszed a szemcsit és nincs ott a kijelzõn a jel, akkor hamis.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A GBA SP-ben is ilyen van. A gyakoribb, AGS-001-es verzióban.
Napfényben jobb is kikapcsolni a megvilágítást, hisz úgysem látszik.
Cserébe viszont a színek fakók, s a kontraszt sem egetverõ.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Jelenleg a második vitámat nyúzom, ez uszkve másfél évvel újabb, és nem tudom mivel van összefüggésben, de a fényereje jóval nagyobb mint a réginek volt. Ez simán használható olyan körülmények között, ahol a régibõl már szart sem láttam, miközben fel sincs húzva fényerõ.
Adversus solem ne loquitor
Amikor sokat buszoztam és játszottam akkor napszaknak megfelelõen tudtam hova üljek le,melyik oldalon süt be a nap.Ha a nap nagyon sütött nemhogy alig lehetett látni,hanem semmit sem,és ez most nem a ringyós sírás hanem tényleg nem látszik semmi sem belõle.Szerintem egy 10éves kvarc játékon több látszik mint ezeken.
A kijelzõre visszatérve, meg nem azt mondom, hogy az LCD van olyan jó mint az OLED, de a lenti kép szerintem túlzás. Ezek az összehasonlítások csak támpontot adnak, de nem hiszem, hogy mérvadóak. Eleve itt a két kijelzõt egy kamera veszi fel, a felvétel felkerül a youtubera, ahonnan te megint egy másik kijelzõn nézed. Túl sok a torzulás így. Jó lenne élõben is látni a kettõt egymás mellett.
Én egy review videóban azt hallottam, hogy a kijelzõje nem olyan jó mint az OLED, de ha nincs mellette egy OLED kijelzõs Vita, akkor nem annyira szembetûnõ a különbség és simán vállalható az LCD, mert abból is a jobb minõségût rakta bele a Sony.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A vitának az ára most is nevetségesen alacsony. Nincs hova ezen tornázni, pláne nem a minõség kárára, és nagyon nem ezt várom a sonytól. Értem, hogy a mobiljátékok, de egy belépõ mobil is drágább lassan mint a vita, miközben játékra sokkal szarabb (eleve jóval lassabb is). Olcsóbban sem fog kelleni a vita, mert a sony úgy viselkedik, mintha nem is létezne a termék. Megfutják a nagyon kötelezõ köröket, de kb mintha õk sem gondolnák komolyan. Így kétévesen meg lassan ki is kopik a portfolióból, és könnyen lehet, hogy nem lesz már utód sem.
Nem az a kérdés, hogy mennyivel szarabb az lcd, mint az oled, hanem hogy milyen minõségû lcd-vel szerelik sz újat.
Az eddigiek szerint jó szarral. Az egyetlen szimpatikus dolog ebben a mikrousb.
Az LCD kijelzõn még felvételrõl is látszik a csíkozódás.
Az LCD képe fakó az OLED-hez képest ami érthetõ és fasza is,csak sajnos a vita2000 oldala mindenhol fakóbb.A gép is homályosabb nem csak a kijelzõ.
A lényegen nem változtat az,hogy az OLED egy csúcskategóriás megjelenítõ míg az LCD már régi(de attól még fasza).NYílván van különbség a kettõ közt,a kérdés az,hogy mennyi.
Képek,videók alapján nagyon sok a különbség.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A kép ingame.
Az eredti kép pc-s verziója:

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Dynasti W:Next és Modnation racers a teljes játék
Összességében tetszett és szerintem kicsit alulértékelik a neten (nem feltétlenül a kritikusok, hanem a felhasználók).
Killzone Mercanery
Shaddam.Van vhol vmi leírás melyik szörnynek mi a gyengéje?Olvasgattam a könyvben de semmit nem találtam.