Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Azóta már nekem is jó lett.
Ez a Smart as ez nagyon jó.
Ha valaki akar az vegyen fel barátnak.

TheProtectorHUN

Ez a vita-s accountom.Sajnos a nagygépeset nem kötöttem rá mert akkor még ne tudtam a kódját a dolognak és oda arra az accra külön van plus elõfizum és Vita-ra is külön van.

Miért?A nagygépes accomon megosztással van plus második gépként és így nem tudok vitan játszani,az csak egy lehet nem kettõ.😞

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeventeV
Nálam gond nélkül mûködik. (UK account)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Moby
Nálam is fizetõs a pixeljunk <#whatever>
(nem mintha kéne)

Adversus solem ne loquitor

The Protector
Hy.Van aki leszedte a plus játékokat.A pixeljunk-ot még fizetõsnek írja de betette az instant gamek közé,a többi meg bebuggolva eltûnt,üres rublikák vannak helyette.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sir Quno Jedi
Mér szivatnálak?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

The Protector
Te szivatsz engem😊
Csípem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sir Quno Jedi
Há mer az egy folyadékkristály polárszûrõ, amin bizonyos szegmensek áram hatására nem engednek át egy bezonyos polaritású fényt. Ezé lesz ott "fekete" (vagy fehér és máshol fekete). Ergó minden szegmensnek elõre el kell készülnie és el kell szigetelni a többitõl. Ha benyomod, mindegyik feszültség alá kerül, a hátsó fólia ugyanis vezetõ, így az összes szegmens elzárja a fény útját és máris látszik minden elõre.

Ha pl. van egy eredeti polaroid napszemcsid (nekem van) és megfelelõ szögben nézel meg egy lcd kijelzõt, akkor nem fogsz rajta semmit sem látni, hiszen csak a polarizált fényt veri vissza, azt meg azonos polaritásnál szûri a szemüveged is. Így is tesztelik a dolgot, hogy van egy kijelzõ, de csak VALÓDI polaroiddal (vagy más polárszûrõvel 😄) lehet látni mi van rajta. Ez a cég tesztje a standjaikon. Ha felveszed a szemcsit és nincs ott a kijelzõn a jel, akkor hamis.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

The Protector
Viccbõl írtam a kvarcjátékot😊de köszi az infókat,mindig tanulok vmit.Legjobb az volt a kvarcjátékban ha megnyomod a kijelzõt az ujjaddal akkor minden elõre beállított objektumot láthattál😊

Sir Quno Jedi
Az pont ugyanaz, minta régi kvarcjátékok. A hátsó fólia polarizált fényt ver vissza. De mint te is mondád, ez igen szegényes minõséget produkál, így kihúzhatjuk a listáról.

Azért a transzreflektív LCD-rõl ne feledkezzünk meg.
A GBA SP-ben is ilyen van. A gyakoribb, AGS-001-es verzióban.
Napfényben jobb is kikapcsolni a megvilágítást, hisz úgysem látszik.
Cserébe viszont a színek fakók, s a kontraszt sem egetverõ.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sir Quno Jedi
Kvarcjáték az más elv. Az ragyogó napsütésben is látszik, hiszen nincs önfénye, hanem ponta bejövõ fényt veri vissza a hátsó fólia, csak polarizáltan. Ergó pont világosban az igazi. Míg egy mai színes kijelzõ önfényes (kivéve az eink), így nem tud veresnyezni a kiscsillió lux-szal, ami a napból árad. Napsütésben a legdurvább reflektorok is csak gyengusz gyertyalángocskának tûnnek.

Moby
Igen, ez komoly gond, hogy kontrasztot nem lehet állítani, viszont...
Jelenleg a második vitámat nyúzom, ez uszkve másfél évvel újabb, és nem tudom mivel van összefüggésben, de a fényereje jóval nagyobb mint a réginek volt. Ez simán használható olyan körülmények között, ahol a régibõl már szart sem láttam, miközben fel sincs húzva fényerõ.

The Protector
Szabadban meg tökmindegy mert teljesen használhatatlan az OLED meg az LCD is.Szart sem látni egyikbõl sem.

Amikor sokat buszoztam és játszottam akkor napszaknak megfelelõen tudtam hova üljek le,melyik oldalon süt be a nap.Ha a nap nagyon sütött nemhogy alig lehetett látni,hanem semmit sem,és ez most nem a ringyós sírás hanem tényleg nem látszik semmi sem belõle.Szerintem egy 10éves kvarc játékon több látszik mint ezeken.

Moby
A jó minõségû lcd betekintési szöge is jó. Ennek meg az nagyon nem jó.

LeventeV
A baj valóban nem a Vita ára, hanem a memóriakártyáké. Annak kellett volna lehozni az árát, sõt én állítom, hogy sokkal több Vitat adtak volna el, ha eleve microSD kártyával dolgoztak volna.

A kijelzõre visszatérve, meg nem azt mondom, hogy az LCD van olyan jó mint az OLED, de a lenti kép szerintem túlzás. Ezek az összehasonlítások csak támpontot adnak, de nem hiszem, hogy mérvadóak. Eleve itt a két kijelzõt egy kamera veszi fel, a felvétel felkerül a youtubera, ahonnan te megint egy másik kijelzõn nézed. Túl sok a torzulás így. Jó lenne élõben is látni a kettõt egymás mellett.
Én egy review videóban azt hallottam, hogy a kijelzõje nem olyan jó mint az OLED, de ha nincs mellette egy OLED kijelzõs Vita, akkor nem annyira szembetûnõ a különbség és simán vállalható az LCD, mert abból is a jobb minõségût rakta bele a Sony.

Moby
A fotók és a videók ennek erõsen ellentmondanak, DE
A vitának az ára most is nevetségesen alacsony. Nincs hova ezen tornázni, pláne nem a minõség kárára, és nagyon nem ezt várom a sonytól. Értem, hogy a mobiljátékok, de egy belépõ mobil is drágább lassan mint a vita, miközben játékra sokkal szarabb (eleve jóval lassabb is). Olcsóbban sem fog kelleni a vita, mert a sony úgy viselkedik, mintha nem is létezne a termék. Megfutják a nagyon kötelezõ köröket, de kb mintha õk sem gondolnák komolyan. Így kétévesen meg lassan ki is kopik a portfolióból, és könnyen lehet, hogy nem lesz már utód sem.

The Protector
Hát igen sajnos,elveszítette a konzol magát a létjogosultságot is azzal,hogy a mobil platformok MÁR ennyire erõsek MÁR ilyen ütemben fejldõnek és MÁR ennyire nagy rá a kereslet míg a vitára nem nagyon van kereslet,sem értelmes játék.Sajnos.

LeventeV
Annak alapján amiket én olvastam elég jó az LCD kijelzõje az új Vitának. Nyilván az OLED-tõl gyengébb, ami ezeken a "side-by-side" összehasonlításokon elég jól látszik. A +1 órának és az "olcsóbbságnak" ez volt az ára.

Moby
Mégis kinek állna érdkében manipulálni? Se lcd- vel, se oleddel nem veszik.
Nem az a kérdés, hogy mennyivel szarabb az lcd, mint az oled, hanem hogy milyen minõségû lcd-vel szerelik sz újat.
Az eddigiek szerint jó szarral. Az egyetlen szimpatikus dolog ebben a mikrousb.

The Protector
Hát van különbség.Most vagy ekkora a különbség vagy manipulált a dolog.

Az LCD kijelzõn még felvételrõl is látszik a csíkozódás.
Az LCD képe fakó az OLED-hez képest ami érthetõ és fasza is,csak sajnos a vita2000 oldala mindenhol fakóbb.A gép is homályosabb nem csak a kijelzõ.

A lényegen nem változtat az,hogy az OLED egy csúcskategóriás megjelenítõ míg az LCD már régi(de attól még fasza).NYílván van különbség a kettõ közt,a kérdés az,hogy mennyi.
Képek,videók alapján nagyon sok a különbség.

dunga
Nézzük

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

cloud.strife
Bazz...... :/

www.digimomentsvideography.com

Moby
Zsír lett az új lcd kijelzõ <#rolleyes>

Moby
Nemtudom, én abból indultam ki, hogy tegnap (talán) kaptam hírlevelet psn-rõl, hogy rendeljem elõ a borderlands2 vita bundle-t, és a link az amazonra vitt. Mivel ez már az új, lcd-s vita, elõször azt gondoltam, hogy emiatt ilyen távoli az idõpont, szóval rákerestem a põre játékra, és az is május 31. Szóval nagyon úgy tûnik, hogy ha a sony is ide irányít, akkor ez lehet a hivatalos.

The Protector
Lehet neked lesz igazad,de én eddig minden hírportálon márciust olvastam viszont az amazon mérvadóbb mint az én oldalaim(psvitahun és egyéb oldalak).

n000rbi
Psplus-szal Uk 12font, magyar 4644Ft, február 27-ig.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Az a március az nem május31? Amazon legalabbis akkor releaseli.

The Protector
Az egyetlen sajtóanyag a Vita-s Borderlands2rõl ami elõre láthatólag márciusban jelenik meg.
A kép ingame.

Az eredti kép pc-s verziója:

Moby
Akciós? Mármint hol? Psn-en? Milyen régióban?

shaddam
A tearawayt megvettem ha már akciós. Eddig nagyon jó kis játék, majd szeirntem origamizok is 😄DD

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LeventeV
A Toukident megvette közületek valaki? Milyen? Videók alapján olyan mint a Soul Sacrifice és a Dynasty Warriors keveréke.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LeventeV
100 román lejt kérek érte, ami átszámítva kb 6000 forint.

shaddam
Minden attól függ mennyiért adnád

LeventeV
Megoldható határon túlról is?

TDC Geronimo
egyetemben*

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
30án lesz vmi "slim" event UKbe lehet ide is jön az új vita. Jó lenne, ha jönne a 64es kártyával egyemben

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mennyiert valnal meg tole?
shaddam
Hohó akkor lesz rá egy vevõd 😄

LeventeV
Killzone Mercenary - egyszer elég is lesz végigvinni szerintem. Grafika elsõ osztályú, játékmenet szokásos Killzone, de ezzel ennyi. Az FPS-ek többjátékos módjai nem kötnek le, a sztori meg pofon egyszerû, nem sarkall arra, hogy többször is végigvigyem. Single rész befejezése után el is adom.

The Protector
Most már tuti.

Dynasti W:Next és Modnation racers a teljes játék

LeventeV
Köszi az ajánlatot, de inkább a dobozos kiadásokat preferálom. 😊

cloud.strife
AC komoly. Van egy eladó letöltõ kódom is ha érdekel.

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
Szerintetek melyik játékot érdemesebb beszerezni? AC Liberation vagy WRC 4? Demo alapján bejön a WRC 4 is, AC-t nem próbáltam még.

The Protector
LAsszófaszt adnék Killzone Merceneryért.Vki?

LeventeV
Befejeztem az Uncharted Golden Abyss-t. Hosszabb volt mint amire számítottam, ami pozitív meglepetés volt. A történet nem olyan jó mint az eredeti trilógiáé, de a játékélmény kárpótol. Emellett iszonyat jól néz ki a játék.
Összességében tetszett és szerintem kicsit alulértékelik a neten (nem feltétlenül a kritikusok, hanem a felhasználók).

Sziasztok ha valakinek lenne eladó ps vita játéka ezek közül akkor írjon egy pm és meg beszéljük 😊: Persona 4 Golden
Killzone Mercanery
shaddam
Wikipédiát használtam. Annyi józan eszem volt hogy a tûznek jég a gyengéje, a jégnek meg a villám 😄

The Protector
Nekem is még fent van a listámon ami beszerzõs.Egyelõre a Soul Sacrifice-val nyomom,van benne vagy 40órám és sehol sem vagyok,ez ilyen örök játék😊

Shaddam.Van vhol vmi leírás melyik szörnynek mi a gyengéje?Olvasgattam a könyvben de semmit nem találtam.

LeventeV
Köszi szépen. Akkor idõvel beszerzem én is.