Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Most nagyon jó akció van a PSPs (vitán is jó) monster hunter freedom unitera az angol storeon.

A

The Protector
Halihó.

Egy kis segítség kellene nekem.
Vettem pár játékot ps-n és még maradt 10fontom.Mi az a játék amivel sokáig el lehet lenni és megéri az árát.Sok pici is megfelel nekem akár.Lehet logikai,ügyességi.

Vettem egy urban trial-t,f1 2011,jetpack joyride,surge delux.

Ezen felül ami még érdekelne engem az a castlestorm,oddworld strangers wrath de ezek annyira nem fontosak,lehet tu tudtok jobbat,tatalmasabbat ajánlani.Köszi

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Igen.Mûködik,fordítva nem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

deep
Persze, simán menni fog. Akkor lenne baj, ha több accountot akarnál használni.
vixo
Sziasztok!

Két memóriakártyához használhatok 1 psn acc-ot? Mivel most kezd kevés lenni a 4gb memókarim (van egy killzone és sly "lemezes" játékom és egy injustice letöltve) és most jön meg lassan a God of War Collection szintén dobozosan,de már csak 30mb szabad helyem van a karimon, tehát úgy gondoltam,hogy mivel majd még Borderlands 2-õt is beszerezném,ezért megtartanám a mostani 4gb-os karimat és egy másik karin,de ugyanezzel a profilommal kezdeném a játékokat,tehát leegyszerûsítve ha Killzonoznék vagy God of War-oznék akkor cserélgetném a memokarikat és értelemszerûen a játék karikat,de a jelenleg meglévõ egyetlen psn acc-omat szeretném használni,ez így lehetséges? Elõre is köszönöm a választ!

zola2000
Ebben most mi a logika?
gematsu.com/2014/03/sword-art-online-hollow-fragment-will-english-traditional-chinese-subtitles-taiwan

A sword art online nem jön ki Ázsián kívül, viszont a Tajvani változaton lesz angol felirat -> onnan meg lehet rendelni, mert a vita régiófüggetlen, viszont: ha már van angol feliratos verzió a játékból, akkor miért nem teszi fel legalább csak a ps storeba a bandai?

A

oneal1
ez mii????:D:D:D

!Forza Ferrari!

Neked van ilyen trofeád?
Akkor hol találkozunk.
Akkor hol találoozunk.
akkor hol találkozunk?
The Protector
WTF?
Jól értelmezem,hogy neked trófea kell amit adhoc-ban lehet megcsinálni?
Nekem van ilyen játékom.

Jó napot!

Szeretnék segítséget kérni a Sonic & All-Stars Racing Transformed játékban a PS Vita Gépen.

Szeretnék ezt a matricát megnyitnom: House Party of the Dead, adhoc játszás szükséges.

Szoval akinek van ilyen játék PS Vita-hoz és egy PS Vita gép, azok érdeklõdjenek.

Email címem: [email protected]

Köszönöm.
oneal1
fifát játszik esetleg valaki?

látom, hogy 3 kiadás van, fifa football, 13 és 14.

aki próbálta valamelyiket írhatna róla.
Multi milyen vele?

!Forza Ferrari!

shaddam
Havi szintem bagóért kapsz egy csomó játékot

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Ok de én errõl nem tudok semmit mivel egy játékot játszottam eddig remote play-en és az a shadow of the colossus volt.Mást még csak nem is láttam.

Moby
Mert nem szórakoztató, és nem buli. Tönkreteszi a játékélményt. Ha átgondolt lenne, és lennének olyan alapkövetelmények, amik biztosítanák a játszhatóságot (mint pl, hogy nem lehet egy-két pixel széles célkereszt fullhd-ban, mert az vitán nem fog látszani, irányításanomáliák, stb), AKKOR buli lenne.

Adversus solem ne loquitor

oneal1
egy kicsit kifejtenéd?:D

!Forza Ferrari!

shaddam
Évek óta igaz, hogy hülye aki nem fizet elõ

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

oneal1
következõ kérdésem, hogy írtad ezt a plusz dolgot:)

megéri elõfizetni?

!Forza Ferrari!

The Protector
Playstation Plus Május (hivatalos):
ami elmegy:
április 30.: Mercenary kings
április 30.: Pro Evolution Soccer 2014
április 30.: Bioshock Infinite
Április 30.: Hotline Miami
Április 30.: MotoGp13
Ami Jön:
Április 30.: Stick it to the man
Április 30.: Payday2
Április 30.: Puppeteer
Április 30.: Muramasa Rebirth
Április 30.: Everybody's Golf

The Protector
Tudom de akkor is buli egy ideig és ha már van akkor miért ne,ha szar is az egész.

oneal1
köszi én is így gondolom, hogy multi nélkül semmit sem érnek a dolgok, már amiben van:)

!Forza Ferrari!

Moby
PS4-nél megoldották, de nem jó. A játékok nem kezelik, úgy kezelik mintha a ds4 lenne, holott nagyon nem az. Kifejezetten nehezen irányhatóak a játékok, rossz élmény az egész.

The Protector
Nézd,sok értelme nincsen a dolognak,hiszen alig van gépre játék,pláne AAA címek.Ha ezeket lewarezolnád még ezeknek is a felét bebuknád mert multi nélkül a játék 50%-ét kapod meg kb.Nincs sok értelme mert pont azt úsztatod be vele ami jóvá teszi a rendszert.

Anno néztem homebrow cuccokat meg kis kiegeket a VITA-m hoz és futottam bele warez ISO-k ba is,szóval elméletileg van.MEg az is CFW mikor majdnem mindent tudsz remote play-on játszani.Fasz a sony anyjába h ezt nem oldják meg soha már.Pedig még anno a Killzone3 al promozták milyen fasza a remote és még az sem megy:)

oneal1
köszönöm!!

nem tudom itt mennyire tabu a dolog de másolt játékokkal, hogy áll a platform?

!Forza Ferrari!

LeventeV
PS Store-ról kell megvásárold õket. Ha vannak most UMD-s játékaid, akkor azokat nem fogod tudni játszani, csak ha megint megveszed õket digitális formában.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

n000rbi
UMD-s psp játékot sehogy.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

oneal1
értem köszönöm!:)

noob kérdés, de hogy teszem fel a psp játékot vita-ra?:)

a letöltõ kód az okés nyílván:)

!Forza Ferrari!

LeventeV
Mûködnek a psp-s játékok is a Vitán.
Nekem van 4 ami gond nélkül megy, illetve volt is egy olyan PS Vita csomag, amihez adtak egy 8 gigás kártyát és letöltõ kódot, ami tartalmazta többek közt a psp-s Gran Turismot is.

shaddam
Neogafon pár napja indult egy topik, hogy minden ps1 meg psp játék mûködik(eddig volt pár ami nem). Én a destruction derby-t, medievilt (PS1), meg a vice city,liberty city stories alapján tudom csak azt mondani hogy igen

oneal1
sziasztok!

tervezek venni egy ps vita-t.

kérdésem az volna, hogy a psp-s játékok kompatibilisek e a vita-val?

pl gran turismo.

köszi

!Forza Ferrari!

The Protector
A japán stílust tényleg rühellem de van még az a szint aminek emészthetõ a formája.Amúgy meg a jó játékokat szeretem,nem baj ha olyan stílusa amit nem bírok.VEgyük pl a Tomb Raider-t,utálom a nõi fõhõsöket,herótom van tõlük de a Tomb Raider egy kvajó játék.

Amúgy jah a psplusról eddig semmit nem lehet tudni,ilyenkorra már régen kint szoktak lenni a pletykák a neten amik 100%-ig bejönnek.

Sokan Dishonoredet pletykálják stb..........

LeventeV
Na ezt jól megmondtam. Elnézést a szókettõzésért. :D

De hogy ne csak OFF legyen:
Lehet tudni már valamit az áprilisi PS+ kínálatról?

LeventeV
Akkor inkább hagyd az egészet. A játék egy jelentõsebb része ugyanis Visual Novel stílusban fut, és eléggé anime stílusú.

The Protector
Néztem értékeléseket errõl a persona-4ól.Hát egy próbát megér.Jónak tûnik bár undorodom a japán stílustól.

The Protector
Meg az,hogy olyan a játék mint mikor szar géppel indítod el és nem töltõdnek be a textúrák.Szerintem egy az egyben úgy néz ki a game.

szega96
Nincs árnyék, nekem az a szembetûnõ :D

Moby
Nem nem adtam, hanem esélyed nem volt rá. A megvétel követõ 5 percen belül aktiváltam az autóban a kódot :D

The Protector
A legendset meg nekem szánod majd eladni ugye?:)
Anno a killzonodat is meg akartqam venni,adtam volna érte 4000Ft-ot,aztán te nem adtad,felhasználtad megvettem máshol 3000ért:)

Moby
Egyébként a múlthéten megvettem a gépre a rayman legends-t. Elképesztõ, õrületes, csodálatos, gyönyörû, szórakoztató...EZ a tökéletes játéka a platformnak :)
Még tolom az origins, a végén járok már. Aztán letolom az LBP-t, amit szintén most vettem nemrég. Aztán A legendst, aztán megy a gép a hardverapróra :D

Moby
>Vita-hoz képest nagyon jól néz

Dehogy néz ki jól. Van benne eyecandy fényeffekt tonnaszám, de amögött a grafika, a textúra, a bevilágítás egy nulla.
Az uncharted, az jól néz ki. Stílusosnak stílusos a maga módján a killzone, és én el is vagyok a kz univerzummal, és elég sok mindent át is mentettek, de teknóban ez egy teljesen átlagos alkotás lenne, de ha hozzáveszem, hogy mennyire ingatag a framerate, inkább átlag alatti. Mondjuk ennek a gépnek rohadtul nem is áll jól ez a játéksítlus, de ez már tényleg egy sokadik kérdés. Ezekre a nullelmozdulású gombákra fps-t én eleve nem engednék.

LeventeV
Egy egész jól kinézõ akció RPG. Elég nagy értékeléseket kapott, és a videók alapján ha jól vettem ki, akkor több karaktert is irányíthatsz. Kiváncsi lennék bõvebben, hogy milyen.

The Protector
De a garfikát meg ezeket platform szerint nézed?Vita-hoz képest nagyon jól néz ki.Az meg,hogy neked a játékmenet nem tetszik meg úgy az egész játék az szubjektív.Megértem,elfogadom néhány doloban egyet is értek.

Az a baj,hogy mostanában mindenhonnan ez a sok platformer sidescroller jön.Kis munkával,sok idiótával nagy lóvét lehet leakasztani.Az a baj,hogy most ennek van a szezonja,míg tripla A-s címek meg alig jönnek a gépezetre sajnos.
Sok játék lenne amit megnéznék rajta.

Levente:Én nem is hallottam róla komolyabban,max a címével találkoztam.

LeventeV
Az YS: Memories of Celceta-val játszik valaki közületek?

Moby
>Ott a Killzone,kegyetlenül és fasza de eleve úgy lett kitalálva a játék,hogy mûködjön is.

Hát én a killzone-tól középszerûbb, semmitmondóbb játékkal aligha találkoztam vitán. Úgy grafikában, mint minden másban. Egy elképesztõen túlértékelt alsóközépszar ostobalövölde, tíz négyzetméteres pályákkal, ronda textúrákkal, és még szaggat is, mint a huzat.
Hogy ezen mi mûködik nemtudom :)

A blands2-t meg megvettem pécére 1900-ért a héten, és ezzel zártam a kérdést :)

LeventeV
Persona-ra készülj fel, mert hosszú lesz. Ha kicsit több idõm lesz, nekiugrok a New Game Plus-nak is. Szerintem a legjobb játék ami elérhetõ Vitára.

A játékfelhozatalt tekintve: elkezdtem látogatni a Gematsu nevû oldalt, amely feltûnteti a Japánban bejelentett címeket is. Hát kb. kétszer annyi játék jelenik meg ott Vitára, mint itt. Heti szinten bejelentenek 2 címet.

The Protector
Hogy õszinte legyek?Pont egy Borderlands2?Ami kurvajó játék de már elgondolás alapból is erõs egy picit a hardvernek.Sok ellenfél egyszerre,nagy belátható terület,fegyverek garmadája,randomizált fegyverek stb...stb.....Egy kicsit erõs ez a koncepció a hardvernek sztem ha színvonalasan akarják prezentálni.Ott a Killzone,kegyetlenül és fasza de eleve úgy lett kitalálva a játék,hogy mûködjön is.Sok Wave feladat,kisebb helyszínek stb...........Én nagyon várom a játékot mert bár megvan PS3-ra a Border,csak emiatt nem játszok vele,hogy majd VITA-ra megveszem mert amúgy is egy fos a játékfelhozatal.3hónapja van VITA-m és az általam betervezett címek nagy részét már végigjátszottam.
Már csak F1,AC,Persona(mert állítólag jó) maradt amit mindenképpen meg akarok rajta nézni.

Moby
Viszont a beszámolók szerint szaggat mint a rosseb. Szóval ez megint pöppet túl lett vállalva.

The Protector
Borderlands 2 psvita gameplay.

Nem rossz bár még eléggé csúnyácska,de ilyen videóból nehéz azért ezt leszûrni.
Ami szembetûnõ az a víz 2:40nél.
Ami még szembetûnõ,hogy nincsenek hullák,egybõl véresen szétpuffannak.
http://www.youtube.com/v/ZLwKkjvL_zA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB