Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Úgy voltam vele hogy kijátszottam a virtue last rewardot, kellett volna valami új, és ez pont szembejött velem, tehát megvettem mer "nagyon állat"
10.én meg jön az akiba's trip undead and undressed, ha lesz rá hasonló akció majd valamikor lehet hogy poénból azt is beszerzem ha "olyanom lesz"
A
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Viszont a prűd amerikaiak miatt a loli monster girlök 3. fokozata után nem változik a kép, tehát nem fehérneműig vetkőznek a lolik, hanem csak kisnadrág-topig, ez a fokozat maradt ki az amcsik miatt: www.otakugamers.uk/2014/01/monster-monpiece-censored-content.html (eközben az amerikából jövő játékok 90%a durva tömeggyilkoságot tartalmaz, aztán szidalmazzák a németeket-japánokat-ausztrálokat ha az amcsi játékokat cenzúrázzák ... mondjuk azt nem értem hogy az eu verzióban miért hagyta bennt a cenzúrát az ideafactury, valaki megmondhatná a japóknak hogy eu nem egyenlő usával.
Egyébként a játék 90%ban nem erről szól, hanem egy egész érdekes történettel rendelkező visual novel rpg, ez csak egy kis extra játékelem.
A
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A tartalom az elérhető teljesen, a használat maga a borzalom. A vita kontrollerként rettenetes. Pláne ds4 kontrollerként. A képméretet pedig leskálázza, ráadásul kétszer. Aminek eredményeként olyan jelentéktelen dolgok vesznek el a képről, mint pl a célkereszt :D
A 2. vitát direkt remoteplayre vettem, de maga a kín. Rossz. Átgondolatlan, nem jó. A játékok nem foglalkoznak vele, hogy ez most egy vita, más gombkiosztás kellene, nem lesz jó a HUD, stb. Egy koncepciót nélkülöző techdemo az egész. Ráadásul iszonyatos a sávszéligénye. 4 megám van otthon felfelé, az irodában 30 lefelé, de a 4 mega sokszor értelmezhetetlen képre sem elég.
Adversus solem ne loquitor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
3g elég neki? :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4-en jobb a helyzet.
Gondolj bele.Veszel egy vodafone 3g kártyát a vita-ba,beállítot a remote playt és a buszon nyomod a shadow fall-t.Működik.Lemezt nem tudsz benne cserélni ezen felül a teljes tartalom elérhető vita-n mintha ps4 lenne a kezedben.
http://www.lazygamer.net/general-news/how-laggy-is-ps4vita-remote-play/
A másik. Hogy ez a remote dolog, ami említve ett, csak 1x láttam E3-on vagy hol.
Ennél félek hogy laggos lesz az irányítás.
Megalapozott a félelmem, vagy ilyenkor szinkronban lesz a kép az irányítással?
Ja és ez a Remote play csak PS4<>Vita közt van?
Fizuból nem költök játékra.
Abból megvehetném azért.
Ez végett necces nekem és kalkulálni kell.
Szóval PSP-nél 3004-es, na ezt felirom magamnak, köszönöm.
Ja ez a remote play, meeg azt tudom hogy van egy Uncharted játék Vita-ra, az mellette érvel megint.
Te végigvitted már? kb milyen hosszú lehet?
/// játék kevesebb , a 70%-a hordozható film-zene meg képek lejátszása.
De persze a játék is, ezért eredetibe tervezem ahogy a többi gépemen is ami van, warez már nem annyira érdekel.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.21. 11:41:55
PSP GO-t ne vegyél,nem kezel lemezt csak digitális játékokat.
Vita.30ért már kapsz ezt is.Ezt ajánlom neked ps4 mellé a remote play miatt.
Ha kérdésed van,nyugodtan kérdezz nekem van mindkettő Vita és 3004es psp.
A kérdésem az hogy ha valamelyikre az éveben még beruháznék, egy alap sima példány, mind2 konzolnál mennyibe lehetne akár belföldön, akár (megbízható külföldi boltokban) hozzájutni.
És ha netán van olyan hogy buktató, mikre kell odafigyelni vásárlás esetében?
Azt hallottam hogy a GO egy digitálsi kütyű, nincs adathordozó benne és azt nem igazán ajánlották.
De amúgy nem nagyon vágom ezeket a kézi kütyüket.
(nem csak játék miatt, film és zenére is kell!!!!)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.21. 11:05:26
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy akinek inkább amerikai játékok jönnek be, és kíváncsiságból megvette a persona 4et, hogy tetsztett neki (ha van itt olyan)
A
Amúgy tudtok ajánlani tartalmas hosszú játékot?
MAjdnem minden nagyobb címmel nyomtam.Talán még a persona 4 érdekelne,de nem érdekel a játék mert japó viszont ódákat zengenek róla így viszont már érdekel,nem leszek semmi jó elrontója,kipróbálom.Még az AC Liberation hiányzik amivel nem játszottam.Persze ezen felül van még sok cím,de jelenleg ezek amik érdekelnek és tervbe vannak véve.
Nem tudom, de sokszor van akció a storeon, elég komoly címek elég gyakran vannak akcióban, tehát kis türelemmel minden vita játék ami érdekel megvan 5ezer forint (2ezer-7ezer) körül, psp játékok meg 1ezer forintért, most is tele van a "hot deals" részleg mindennel, meg most 10éves az európai rising star games (tehát a vitás virtue last rewardot 3ezerért és a psps half minute herot 1ezerért megvettem tőlük. (Így a danganronpa ami "deal of the week" is érdekelne, de 7ezerért sok)
A
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem maga a készülék drága hanem a játékok így most ezt nagyon át kell gondolnom.
A jelenlegi PS+ játékot pl.hogy tenném rá?Letöltöm magára a Vitára PSN-rol
Én amondó vagyok,hogy psp-t vegyél,nyomd le a kötelező címeket és jöhet a VITA.
A másik megoldás,hogy hagyod a psp-t és elsőre VITA-t veszel és a psp-s címeket megveszed store ból.A VITA gond nélkül futtat ps1-psp és egyes ps2 címeket.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.09.03. 14:57:37
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nagy fejlődés van Vita-n a PSP-hez képest?Érdemes pénzt kiadni a régebbi PSP-re vagy inkább Vita?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)