Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
Amugy gero, Mortalban melyik karakter a legkidolgozottabb? Én ahogy néztem a vidiket Noob Saibot kitûnik a külsõjével a többi közül..

szega96
osztom

TDC Geronimo
Inkább új gamek jöjjenek. Remake-ek már a könyökömön jönnek ki

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Én egy GoW Vita Edition VAGY GoW HD Collection bejelentésnek örülnék már nagyon! Ha MGS-bõl megcsinálják GoW-ból is megtehetnék. Mekkora lenne már Vitán tolni a GoW 2-t 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ez a soul sacrafice nagyon beteg lesz. Egyelõre sajnos csak japánban év végén :s

Remélem jön ide is

Felgolos
Én is ilyet vettem, meg vagyok vele elégedve!

sorozatkviz
kipróbáltam a Uncharted: Golden Abysst. A prológ és az elsõ fejezet teljesítése után meg kell hagyni, hogy élõben még szebb a grafika, mint a netes videókon. néha azon vettem magam, hogy csak állok, és a kamerát mozgatva gyönyörködök a tájban. baromi hangulatos az egész, a fõhõs meg kiköpött Sawyer a Lostból.

www.sorozatkviz.weboldala.net

TDC Geronimo
Én ilyen protective venom packet vettem 4kért. Van benne tok, képernyõfólia, törlõkendõ meg egy gumis védõ, ami magát a gépet védi

cloud.strife
6-7e körül meg védõfóliás, csuklópántos, stb. starter pack-ot.

www.digimomentsvideography.com

Kongy
3000 Ft-ért lehet venni hozzá klassz keményfedelû tokot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

sorozatkviz
eddig összességében azt kaptam, amit vártam, és elégedett vagyok
viszont ami zavar egy kicsit:

- a menüben hallható visszajelzõ hangokat nem lehet kikapcsolni
- a menüben a legelsõ oldalról nem lehet visszaugrani balra a legutolsó oldalra, és fordítva
- a készülék alja teljesen sima, kéne rá 4 kis dudor, mert így könnyen koszolódik (illetve lehetséges, hogy az ottani éríntõs beviteli felületnek se tesz jót, de ehez nem értek)
- egy alapszíntû, gyári toknak örültem volna a csomagban

Kongy
Majd írhatsz élménybeszámolót este 😄

sorozatkviz
egyenlõre még csak ott tartok, hogy beleraktam a memóriakártyát, és bedugtam tölteni. most úgy is el kell mennem, majd csak délután fogom beizzítani a vasat 😊

Enosh Chan
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mivel az alapgépért kiadok egy x összeget az rendben, de nem két forint sajnos úgyhogy a hackelés felé venném az irányt, csakhogy van-e lehetõség már erre? És ha van akkor milyen funkcióktól vágom el magam?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

vixo
magyar és UK accounttal? nem úgy van,h 1géphez egy acc rendelhetõ?

The Protector
jó játékot.szerintem meglesz.😊
el ne felejts ps store-ra regelni,ha kell magyar és UK accountal mert pár ingyenes minijáték vár meg programok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sorozatkviz
megjött a drágaságom, következhet a tesztfázis 😊

vixo
A vitás MK online multinál nincsen olyan idegesítõ lagg,mint a nagygépes verziónál?
Amúgy ha már jön MGS HD Collection Vitára,akkor remélem a GOW HD Collection-t is kidobják rá! 😊

szega96
Na majd akkor te is kikapsz <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Kongy
Pénteken veszem én is 😄

szega96
Csak nem tudom onnan hogyan megvenni :S Na mind 1 pénteken már le verlek benne 😄😄

Kongy
Apám 😄 Nyáron nem fogok unatkozni nyaralás/utazás alatt, azt már látom 😄

TDC Geronimo
június 12 azt hiszem

Más... 10én jön az elsõ soul sacrafice trailer

Itt a teaserje

TDC Geronimo
digitálisan fent van már, igaz 1-2k val drágább, mint boltba, de legalább fent van

Kongy
Ez mikor jön??? 😮OOO

szega96
Venném, ha lenne már a boltokban 😄😄😄

TDC Geronimo
Akiknek kétségei voltak vitas MKval kapcsolatban azoknak üzenem, hogy VEGYÉTEK MEG. Egyik legjobb játék vitara jelenleg

TDC Geronimo
MSG HD collection új 9 perces videó a tapi ficsõrökrõl stb.

sorozatkviz
végül a platinumshopot választottam, és holnap ha minden jól megy hozza is a futár a kütyüt.
addig is magyar nyelvû használati útmutatót letölthetõ formában esetleg nem tud valaki?

most ezt böngészgetem nagy lelkesen 😊
http://manuals.playstation.net/document/en/psvita/basic/index.html

n000rbi
Jön a Crystal White is (egyelõre csak Japánban): klikk

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

sorozatkviz
a nagy keresgélés közben rábukkantam erre a webshopra, ahol most akciós vita játékok vannak. tõlük vásárolt-e már esetleg valaki? folyton vacillálok, de majd csak elhatározom végre magam 😊

platinumshop.hu

Kongy
Én megelõlegezem neki a bizalmat, megveszem, de biztosat csak akkor tudok mondani, ha már személyesen is kipróbáltam 😄

TDC Geronimo
nagyon jó, most is tolom vele 😄

Kongy
Egyértelmûen Uncharted Golden Abyss. Amíg nem jött ki a Mortal Kombat nem ajánlom, mert még nem tudom, hogy milyen valójában amíg nem játszottam vele 😄D

sorozatkviz
köszi a tippet. megnéztem az oldalukat, és eddig õk tûnnek a legprofesszionálisabbnak, és ahogy számoltam, egy százassal még olcsóbbak is 😊
kár, hogy az f1 2011 játékot nem forgalmazzák, mert nagy forma1 rajongó vagyok, és az is nagyon megtetszett

szega96
konzolokszervize is jó, elsõ játéknak még hónapokkal ezelõtt az Unchartedet ajánlottam olna, de most jön pénteken a Mortal Kombat így azt ajánlom, tovább ellehet vele lenni,ott a multiplayer is... persze ha szereted a verekedõs játékokat,ha nem akkor uncharted

sorozatkviz
sziasztok!

a közeljövõben tervezem egy ps vita megvételét, és most a legolcsóbb webáruházat keresem, ahol beszerezhetõ(vidéki vagyok, fontos lenne a házhozszállítása)

errõl a cégrõl van valakinek infója, illetve ha tudtok ennél pénztárcakímélõbb megoldást, szívesen veszem:
konzolstudio.hu
PS Vita (Wi-Fi) 61990 Ft
PS Vita Memory Card 4 GB 5990 Ft
össz: 67980Ft

illetve elsõ játéknak mit ajánlanátok hozzá?
Uncharted: Golden Abyss tûnik eddig a legmegfelelõbbnek

szega96
Már várom, hogy földbe döngöljelek titeket <#nevetes1><#nevetes1>

TDC Geronimo
Kis MK online gameplay.

Kongy
Én is megveszem pénteken, úgy döntöttem 😊

szega96
😄 Ki kell kapcsolni 😄

Jól megy a multi, nincs lag...és folyamatosan hallani játék közben, hogy miket dumál az ellenfél, mert alapból aktív a mikrofon multiban. Néha vicces...😊
szega96
Nézegettem Resistance vidiket, eddig tetszett de ahogy nézegettem elég monotonnak tûnik és csõnek, meg a hangok is elég kakik, de majd meglátjuk hogy mi sül ki belõle.Minden esetre én pénteken már megveszem az MK-t 😄 remélem nem tolják még jobban el.Aztán innen ha még beruházza valaki, akkor majd nyomhatjuk online 😄

Kongy
Hát az király 😄 Egyre jobban csábít a MK, de kellene a Resistance is, csak sajnos 1-re van pénz xdd Nagy dilemma.

TDC Geronimo
Igen, összes DLC karakter, minden costume és eddig megjelent DLC elérhetõ + az új 150 lépcsõs bonus challange tower

Kongy
Kratos is játszható benne alapból ugye?

TDC Geronimo
Nem próbáltam még, de azt mondják jól mûködik

szega96
Gero, milyen a Mortal multiplayer?