2060
P S P 2
  • szega96
    Nekem is, nagy AC fan vagyok :D:D
  • Kongy
    :OOO Nem semmi. Musthave! Alap AC3-mal együtt!!
  • szega96
  • szega96
    Assassin's Creed III: Liberation

- A fejlesztést a Ubisoft Sofia végzi
    - A helyszín New Orleans
    - A játék 1765 és 1780 között játszódik
    - A sorozat történetében először női főhős: Aveline
    - Desmond nem kap szerepet a játékban
    - Kifejezetten a Vitára szabott multiplayer
    - A játékmenetet tekintve valódi AC játékra számíthatunk
  • Sir Quno Jedi
    egen a szotyi mindig a saját szutyok szabványait erőlteti, de mindég jönnek idővel utángyártott hamisítványok :D (psp-hez sem sonym van, elhiheted)
  • dunga
    Wipeout-ot tolja valaki?
  • szega96
    Valaki egy MK meccset? Elég rég játszottam ugyh mindenki lever :D
  • jaszy
    Vitával nincs gond :)
  • koccadam
    Ad, egy kemény 2gb-osat..:) De 3ds-hez kb semmihez nem kell hely,videózni nem tudsz vele, zenehallgatásra is rossz szerintem,demók nem foglalnak nagy helyet, full gameket nem tudsz venni eShop-ról, nekem a 2gb kártyám fele még mindig kihasználatlan, ezzel ellentétben a vita-n 16gb-on alig férek el :) Na jó,azért elférek,de ide kell is a hely.Sokra nem mennél egy 2gb-os kártyával.
  • Yorg
    A Vitával az a gond, hogy szabvány SD-kártya nem jó bele, külön Sony-s kell méregdrágán.

Egyébként szemétmocskoslehúzósnincsendó ad a 3DS-hez alapból.
  • Sir Quno Jedi
    Minden cuccba kell memókártya, ha menteni is akarsz, telóimba, tabletjeimbe stb., de a psp-mbe is. ez természetes is. Nem kell ezen kiakadni. Mondjuk manapság illik 32GB-tal kezdeni, tabletbe én is azt vettem.
  • Kongy
    Én 3000 Ft-os keményfedeles Speedlink tokot vettem mellé... nekem tökéletes :D Ez a Starter kit is lehúzás, mert ugyan hasznos, de simán lehet nélküle élni. A memóriákártyáért viszont haragszom...
  • Bogdogege
  • koccadam
    El sem hiszem, hogy HUNGARY is ott van :))) Nagyon királyság.
  • ashtray88
    szépen beindul majd a vita.
  • Kongy
    Epp ideje volt mar!
  • TDC Geronimo
    Youtube jön vitara hamarosan!
  • ashtray88
    Ügyfélszolgálaton mondták h lehet nem jó a kódom, megnézik és hívnak. Kicsit lerázósnak tűnt mert "éppen nem tudott belépni". De szerintem a store volt szar, mert a top tanks-et is csak harmadszorra tudtam leszedni.
    Ma újra hívom őket h lehet-e resetelni a kódot, ha nem akkor meg a boltot.
  • Felgolos
    sikerült meg oldanod a gondodat?
  • ashtray88
    Az lesz, köszi szépen.
  • Felgolos
    vagy a playstation ügyfélszolgálatot (itt a telefonszámuk 0618144800)
  • Felgolos
    Nekem nem megy mert usa régióm van. Hívd fel az üzletet.
  • ashtray88
    2-es és az 576-nál. Megsikerült oldanod?
  • Felgolos
    A tok hátoldalán.(Ha 1 akkor usa régió) Én a platinumshopba vásároltam a játékot, te hol?
  • ashtray88
    Azt hol találom?
  • Felgolos
    Én is igy jártam! Nézd meg melyik régióhoz tartozik a játék
  • ashtray88
    van be is írtam, de nem töltötte le, hanem visszadobott a főoldalra. 2x meg nem lehet beírni ugye.
  • szega96
    Nincs a dobozban Pass?
  • ashtray88
    Nekem most hozta meg a futár. Viszont az online pass-t nem töltötte le, a sinle meg nem fog sokáig tartani. Szerintetek joggal reklamálnék a boltba.
  • Kongy
    Grafikáról annyit, hogy néhol szép, néhol elnagyolt. Pl az ég csak egy kék textúra, de a robbanások nagyon szépek. Szóval a grafikai minőség ingadozik. Még mindig az Uncharted a legszebb játék Vitára. Nem kizárt, hogy megveszem, de lehet csak később, mert most a Gravity Rush-ra kattantam rá
  • sorozatkviz
    a Resistance demót kapcsán írok én is pár sort. sokkal fosatósabb, parásabb hangulatot vártam tőle, ezektől az idegenektől nem szarnék be. a grafikától meg én sem dobtam hanyatt magam, az irányítás elsőre kicsit nehézkes, de idővel meg lehet szokni. megvenni nem fogom a játékot, várok valami jobbra
  • szega96
    UK accom van és erre a Resistance-t basztak feltenni
  • Kongy
    Kész, engem ez alatt az 5 perc alatt amíg tartott megvett kilóra. Beleszerettem kb :D kell ennél több?

Resistance sem lett rossz amúgy, de ez most jobban tetszik. :D FPS-eket annyira nem szeretem konzolon, egér + bill. az én asztalom ilyen téren :D
  • TDC Geronimo
    A "3D"-s képregény nagyon jópofa. Mozgatás közben ahogy változik a tér.
  • Kongy
    Szerintem ebből mégsem lesz egyelőre Resistance vétel. A Gravity Rush nagyon megfogott :OO
  • Kongy
    Nekem is vagy 3 órába telt, nagyon lassan jött.
  • sorozatkviz
    nektek mennyi idő alatt jött le a Resistance demó?
    nekem a netem 2MB/s max letöltési sebességű, és néha teljesen megáll a letöltés
  • ashtray88
    Anubys küldtem majd nyomathatunk.
  • Kongy
    Okés :D

nekem bejön a Resistance. Szerintem megveszem. Egyetlen és jelenleg legjobb FPS most a Vitára.
  • ashtray88
    Engem a sok jó kritika gyözött meg. Metacritic-en 85. Csak az ign hordta le. Ez nekem húzócím.