2060
P S P 2
-
#1061 Nekem is, nagy AC fan vagyok :D:D -
#1060 :OOO Nem semmi. Musthave! Alap AC3-mal együtt!! -
#1059 -
#1058 Assassin's Creed III: Liberation
- A fejlesztést a Ubisoft Sofia végzi
- A helyszín New Orleans
- A játék 1765 és 1780 között játszódik
- A sorozat történetében először női főhős: Aveline
- Desmond nem kap szerepet a játékban
- Kifejezetten a Vitára szabott multiplayer
- A játékmenetet tekintve valódi AC játékra számíthatunk -
#1057 egen a szotyi mindig a saját szutyok szabványait erőlteti, de mindég jönnek idővel utángyártott hamisítványok :D (psp-hez sem sonym van, elhiheted) -
#1056 Wipeout-ot tolja valaki? -
#1055 Valaki egy MK meccset? Elég rég játszottam ugyh mindenki lever :D -
#1054 Vitával nincs gond :) -
#1053 Ad, egy kemény 2gb-osat..:) De 3ds-hez kb semmihez nem kell hely,videózni nem tudsz vele, zenehallgatásra is rossz szerintem,demók nem foglalnak nagy helyet, full gameket nem tudsz venni eShop-ról, nekem a 2gb kártyám fele még mindig kihasználatlan, ezzel ellentétben a vita-n 16gb-on alig férek el :) Na jó,azért elférek,de ide kell is a hely.Sokra nem mennél egy 2gb-os kártyával. -
Yorg #1052 A Vitával az a gond, hogy szabvány SD-kártya nem jó bele, külön Sony-s kell méregdrágán.
Egyébként szemétmocskoslehúzósnincsendó ad a 3DS-hez alapból. -
#1051 Minden cuccba kell memókártya, ha menteni is akarsz, telóimba, tabletjeimbe stb., de a psp-mbe is. ez természetes is. Nem kell ezen kiakadni. Mondjuk manapság illik 32GB-tal kezdeni, tabletbe én is azt vettem. -
#1050 Én 3000 Ft-os keményfedeles Speedlink tokot vettem mellé... nekem tökéletes :D Ez a Starter kit is lehúzás, mert ugyan hasznos, de simán lehet nélküle élni. A memóriákártyáért viszont haragszom... -
#1049 -
#1048 El sem hiszem, hogy HUNGARY is ott van :))) Nagyon királyság. -
ashtray88 #1047 szépen beindul majd a vita. -
#1046 Epp ideje volt mar! -
#1045 Youtube jön vitara hamarosan! -
ashtray88 #1044 Ügyfélszolgálaton mondták h lehet nem jó a kódom, megnézik és hívnak. Kicsit lerázósnak tűnt mert "éppen nem tudott belépni". De szerintem a store volt szar, mert a top tanks-et is csak harmadszorra tudtam leszedni.
Ma újra hívom őket h lehet-e resetelni a kódot, ha nem akkor meg a boltot. -
#1043 sikerült meg oldanod a gondodat? -
ashtray88 #1042 Az lesz, köszi szépen. -
#1041 vagy a playstation ügyfélszolgálatot (itt a telefonszámuk 0618144800) -
#1040 Nekem nem megy mert usa régióm van. Hívd fel az üzletet. -
ashtray88 #1039 2-es és az 576-nál. Megsikerült oldanod? -
#1038 A tok hátoldalán.(Ha 1 akkor usa régió) Én a platinumshopba vásároltam a játékot, te hol? -
ashtray88 #1037 Azt hol találom? -
#1036 Én is igy jártam! Nézd meg melyik régióhoz tartozik a játék -
ashtray88 #1035 van be is írtam, de nem töltötte le, hanem visszadobott a főoldalra. 2x meg nem lehet beírni ugye. -
#1034 Nincs a dobozban Pass? -
ashtray88 #1033 Nekem most hozta meg a futár. Viszont az online pass-t nem töltötte le, a sinle meg nem fog sokáig tartani. Szerintetek joggal reklamálnék a boltba. -
#1032 Grafikáról annyit, hogy néhol szép, néhol elnagyolt. Pl az ég csak egy kék textúra, de a robbanások nagyon szépek. Szóval a grafikai minőség ingadozik. Még mindig az Uncharted a legszebb játék Vitára. Nem kizárt, hogy megveszem, de lehet csak később, mert most a Gravity Rush-ra kattantam rá -
#1031 a Resistance demót kapcsán írok én is pár sort. sokkal fosatósabb, parásabb hangulatot vártam tőle, ezektől az idegenektől nem szarnék be. a grafikától meg én sem dobtam hanyatt magam, az irányítás elsőre kicsit nehézkes, de idővel meg lehet szokni. megvenni nem fogom a játékot, várok valami jobbra -
#1030 UK accom van és erre a Resistance-t basztak feltenni -
#1029 Kész, engem ez alatt az 5 perc alatt amíg tartott megvett kilóra. Beleszerettem kb :D kell ennél több?
Resistance sem lett rossz amúgy, de ez most jobban tetszik. :D FPS-eket annyira nem szeretem konzolon, egér + bill. az én asztalom ilyen téren :D -
#1028 A "3D"-s képregény nagyon jópofa. Mozgatás közben ahogy változik a tér. -
#1027 Szerintem ebből mégsem lesz egyelőre Resistance vétel. A Gravity Rush nagyon megfogott :OO -
#1026 Nekem is vagy 3 órába telt, nagyon lassan jött. -
#1025 nektek mennyi idő alatt jött le a Resistance demó?
nekem a netem 2MB/s max letöltési sebességű, és néha teljesen megáll a letöltés -
ashtray88 #1024 Anubys küldtem majd nyomathatunk. -
#1023 Okés :D
nekem bejön a Resistance. Szerintem megveszem. Egyetlen és jelenleg legjobb FPS most a Vitára. -
ashtray88 #1022 Engem a sok jó kritika gyözött meg. Metacritic-en 85. Csak az ign hordta le. Ez nekem húzócím.