Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Gyári fw van a Ps3-on a legfrissebb! 😞

shaddam
Köhömm.Akkor már kz3

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Azt nem mondta milyen cfw van a ps3-an...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kozso
Azért azt tegyük hozzá, hogy jelenleg csak cfw 3.55-ös ps3al megy...

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Kongy
BF3

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jaszy
Tudtok valami jó Ps3 as játékot ami megy multiba Vitán remote play-el?

TDC Geronimo
Menük a natívon, gameplay nem a natív felbontáson fut. Olyasmi, mint UC. Mondjuk ekkora képernyõn recéknek nem igazán nevezném, mert annyira nem látni, UCbe se igen lehetett.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szega96
Élek milyenek? Olyanok mint az Unchartedben, vagy mint egy Dynasty Warriorsban szépek? simák stb. mennyire recések?

TDC Geronimo
Gyors vélemény így 10 perc játék után.

Grafika : Most is azért bebizonyosodott, hogy a képlopatok alapján nem szabad ítélkezni. Karaktermodelleknél mikor ráközelít elején, x-raynél látszik azért a spórolás bõven, de játék közben nem igazán venni ezt észre. Élõ háttérrel együtt mozgásban nagyon jól fest a játék a vita képernyõjén. Fix 60 fps meg egy álom, meg se reccen.

Irányítás : Mintha erre a gépre találták volna ki. Dpad tökéletes ugye ezen a gépen eleve, így nagyon jó az irányítás. X-ray elérhetõ egy tapintással, touch screen fatalityk marha jók. Itt ugye "csak" az irányokat kell a képernyõn érintéssel megcsinálni, a gombnyomás itt teljesen kimarad így könnyen kivitelezhetõek. Ez nagyon tetszik benne.

Tartalom : Ugyan csak 10 perce tolom, de már elsõre is látszik, hogy ide aztán bepakoltak apait anyait 😄 Ez a leggazdagabb contentben az összes verzió közül

tldr : Minden vita tulajnak bátran ajánlom. Nagykonzolos játékélmény a kis gépen. Contentben leggazdagabb és az utóbbi évek egyik legjobb verekedõs játéka lett most átültetve Vitara.

szega96
ja oké 😄

TDC Geronimo
Még szedi, lassú a netem meg közben netezek, youtubezok stb 😄 Majd este.

szega96
Na gero véleményt 😄 mindenrõl multi,graf,irányitás minden 😄

TDC Geronimo
bankkártyával fizetek én

Kongy
Mivel lehet fizetni? paypal?

TDC Geronimo
Hát megszokhattuk már. Mindenesetre nekem csorog lefele.

Kösz az infót! A bolti árhoz képest elég húzós...
TDC Geronimo
Igen fent, 12900ft

Feltették már a MK-t a magyar store-ra? Ha igen, mennyibe kerül?
Sajnos még munkában vagyok és nincs nálam a Vita, úgyhogy nem tudom megnézni...
gebasz82
Eladó egy 4gb-os Vita memóriakártya 3500+postáért

Xbox 360 Super Elit,Toshiba Nb520

TDC Geronimo
12k körül

szega96
Szerinted mennyi lesz úgy? jó drága biztos

TDC Geronimo
Én digitálisan veszem, ott 4én fent lesz

szega96
Most nézem minden boltban át írták 11-re a megjelenést, rákérdeztem egyik boltra, forgalmazó ekkorra ígéri a megjelenést..... Ekkora szopatást. Amcsik meg már nyomulnak vele. -.- Úgyhogy még 1 hét várakozás...

szega96
Mondjuk sztem eléggé megéri, mert megkapjuk a játékot , az eddigi dlc-ket,új vita exclusive kosztümök,új challenge tower stb.

szega96
10e ft lesz , van ahol 11

TDC Geronimo
Mondjuk képeken, amit a vita screenshot funkciójával készítettek az UC se volt valami szép, a gépen meg csodaszép.

TDC Geronimo
Azt írják amúgy, hogy a vita képernyõjén mozgásban jól néz ki és csak az x-ray és fatalityknél látszik a gagyi karaktermodell, amikor közel megy a kamera a karikhoz. Nálunk pénteken jelenik meg kíváncsi leszek árára. 40 dollár, ahogy néztem USbe, itt gondolom lesz 12k minimum. 3GB a digitális verzió helyigénye.

szega96

szega96

szega96

szega96

The Protector
uh.hát ez tényleg elég csúnya.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

OptimusPrime
<#csodalk>
Nyomom a Dissidia-t PSP-n, ott is hasonló a látvány..., na de az PSP! 😞

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

TDC Geronimo
liu kang modellje. Bûnronda

szega96
Ma már tesznek fel videókat jútyúbra szerintem talán lejön belõlük vmi

TDC Geronimo
Enyhén bullshot kategória. Láttam rendes screen capture képeket. Hát elég trágya. Karaktermodellek eszméletlen silányak, ennél sokkal többet tud a vita. 3DSen szebbek az SF karaktermodellek, mint ez :/

VIta kijelzõjén azért kíváncsi lennék rá, de gondolom demo az nem lesz

szega96
pénteken húzok is a boltba megvenni 😄

Kongy
Jó lesz ez. Már csak Kratos meg Freddy Kruger miatt is érdemes lesz kipróbálni 😊

szega96

szega96
Nem fognak

Falabu
Egy demót azért kiadhatnának belõle.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

szega96
Rájöttem, nem azok, átvezetõk elég jól néznek ki

szega96
Nem tudom eldönteni hogy ezek remote play videók e, vagy sem

szega96

szega96
Én úgy csináltam, hogy lementettem vitára a képeket és megnéztem full screenbe, így nem is olyan rossz, de igazából valós véleményt majd élõben játékkal a vitában lehet alkotni, minden esetre én várom.

OptimusPrime
Ez több dologra is visszavezethetõ, bármelyik bejátszhat:

- egyrészt gazdasági okok miatt, amiért most egész Európa torkán lenyomták, hogy "spórolni kell, mert úgy jártok, mint a lusta disznó görögök" - nem csoda, hogy a 27 tagállamban 14-ben már bukott kormány a válság miatt (következõ a spanyol és a francia kormány lesz, nézzétek majd meg). Nem magyar sajátosság, ami van, recseg-ropog az egész EU! Nyilván a szórakozás és a szórakoztatás most a legkevésbé kívánt termékkör.
A PS3 fogyáson nem vagyok meglepve, egy többrétegû gép és most a PS4 híre is majd viszi picit az árakat még lejjebb talán, de használhatóságát tekintve jelen helyzetben tényleg több értelme is van, mint egy handy-console-nak.
- másrészt az Apple a hibás, meg lehet nézni egy-egy ütõs alkalmazást mondjuk iPad-on, hiába a Vita új formulája, sajnos az Apple ezt nagyon más irányba terelte. iTunes, AppStore, mindez Apple maximalizmussal, technikai KO! :S
- harmadrészt a SONY maga a hibás és a tavalyi hitelkártya botrány óta ezt a szórakoztató iparágat nem igazán találja. Akkora buktákkal számolnak Q1-ben, amilyennel még soha. Nem csak a SONY, az összes "nagy" a japánok közül. Több dolog is tépi a SONY vitorláját, pedig még a SOE kezdett már profitot termelni, amikor is kibukott a account és hitelkártya dolog és a Vita-t is elég csélcsap módjára indították el, kettévágott megjelenés, húzócímek elhagyása, az az egy Uncharted világos volt, hogy nem fogja a vállán vinni az eladásokat. :S

Sajnálom a SONY-t meg a Vita-t, mert rossz idõben jött ki. A PSP-bõl meg itt az E-verzió is, ami szintén nem jó ómen, mert a kitaposott úton járva még most is bõven kimeríti a hordozható konzol fogalmát és rohadt sok rá a játék. Nem biztos, hogy megéri a többletköltséget meg ugye a játék árak össze sem vethetõek a Vita címekkel (láttam már Essential kiadásban Final Fantasy-t 4990.-! Hol van ez még Vita-ra?)

Ezek így összesen ezeknek a rossz híreknek az okozói sajnos én azért drukkolok a SONY-nak.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

samsung123
mert sokaknak nincs kialakult véleményük, önálló gondolata, ezért divat hipolók vagy divat fikaázók lesznek, mikor mi a trend....

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Anubys
Valamit nem értek. 3DS tulaj vagyok, mégsem érzem a késztetést, hogy idejöjjek fikázni. Szóval, ha valaki csak fikázni tud jönni, az miért jön ide egyáltalán?
Sajnos a 3DS sincs eleresztve jó cuccokkal, a Resi óta nem vettem semmit, és nem anyagi okokból.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Falabu
Ha jól emlékszem akkor a Nintendo 3DS sem produkált valami jó eladásokat amikor kijött. Nemértem, hogy miért lovagol mindenki ezen.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch