2060
P S P 2
  • sorozatkviz
    remek, szép lassan növekszik a vitások száma :)
    ha van kedved, gattaca_lg néven vagyok a Sony networkon, felvehetsz a barátlistádba.
    Uncharted kapcsán hétvégén remélem megszerzem a hiányzó trófeáimat, most vagyok 95% százalékon. azután a mortál tudásomat kell végre tökéletesítenem, mert eddig azt kicsit hanyagoltam.
  • vixo
    Nah,ma végre megjött a gép a játékokhoz! immáron hivatalosan is a Vita közösség tagja lettem! :)
  • TDC Geronimo
    :O

Majd véleményeket kérünk
  • Kongy
    Gyerekek, holnap érkezik a Gravity Rush-om! :D Enyhén kellemes meglepetés ért, hívtak GameShop-tól, hogy átadták a futárnak, és holnap átvehetem. :DD Azt hittem csak vicc, de 576-nál is látom már, hogy lehet kapni (Y) :D
  • Kongy
    Én God of War-nak örültem volna, bármilyen (remake, vagy spin off) formában
  • ashtray88
    A bioshockot az intfinite miatt teljesen háttérbe szorították. Teljesen egyetértek, ill pár premier fele beharangozott címet killzone, bioshock,final fantasy x remake hd látunk. Ez meg rohadtul nem silent hill, de más néven is gyér lenne. Remélhetőleg beindul ez csak idő kérdése.
    Ha havonta egy jó kijön az nekem okés kb ennyit tudnék rá költeni.
  • vixo
    Kicsit én is kevésnek találtam a Vita felhozatalát az idei E3-on, nagyobb durranásra számítottam Vita fronton. Mondjuk AC-nek örülök és remélhetőleg nem baszarintják el annyira, mint anno a PSP-s részt! Viszont amit én még nagyon vártam volna, az egy kis Bioshock Vita villantás illetve Resi bejelentés és még talán egy kis God of War lett volna. Egy új rész formájában,de még egy HD collection-nek is nagyon örültem volna. Az az új Silent Hill rész vmi botrányos lett!!! Végülis nem gáz,h nincsenek özönlő címek,hiszen már így is van egy rakat jó játék rá,pedig csak nem rég jelent meg. Inkább adjanak ki kevés,de minőségi címet, mint egy hallom új Silent Hill típusú játékot.
  • ashtray88
  • storm181
    Resistance Burning Skies eladó - Full gyári állapot, PAL (európai), magyar borítós, magyar (digitális) kézikönyves.
    Online pass ellőve, de store-on vehető hozzá (Az USA verziótól eltérően) - 8.000

BP III és V ker személyes, vagy utalásnál posta, aminek díja az árban.

érd: [email protected]
  • OptimusPrime
    Árcsökkentés? Egyelőre biztos nem!
  • PayaV87
    Sziasztok!

Vita vásárlás előtt állok és picit már össze vagyok zavarodva az account mizéria terén, így kérlek segítsetek, mit hogy érdemes csinálni.

Van egy PS3-am, amin van egy US, egy UK és egy HUN account. Az US store vásárlás miatt volt (sőt van, tekintve milyen szegényes és néhol drága a magyar), az UK az itthon vásárolt játékok online passjai miatt (mekkora vicc!) és a magyar, mert azon játszom főként.

Mivel szeretnék egy Vitát, és azon ugye csak és kizárólag 1 account lehet egyszerre, (a memória kártya csere-berét nem akarom erőltetni), ezért azon gondolkozom melyik accountomat használjam.

HUN:
    + Legálisan ezt lehet használni
    + Bankkártyás vásárlás működik
    - Store-ba alig vannak PSP/PS1 játékok, nem is valószínű, hogy lesznek, én viszont ezek közül és jó néhányat szeretnék játszani.

US:
    + Store tele minden jóval.
    - A prepaid kártyás vásárlást meg tudom végeredményben oldani, csak lassan.
    - Itthoni játékok online pass-jai nem működnek.

Esetleg PS3-mal idegen Store-ból vásárolt contentet át lehet harcolni a magyar accountos Vitára? Vagy valamilyen megoldás, amivel ez az egész megoldható?

Ha minden kötél szakad, akkor US account mellett teszem majd le a voksom, mert PS Plust szeretnék a hétfő bejelentés utána nagyon, és hát ebből is a US store a legjobb.

Szerintetek?
  • ashtray88
    Lenyűgöző!! Máris megnyugodtam :D
  • Kongy
    Mielőtt valaki kétségbe esne : Soul Sacrifice E3 Trailer
  • koccadam
    Dehogyis, én is rátudok tenni egy ilyen videót a Ps Vita-ra majd nyomkodni a gombokat, mintha azt játszanám (gombnyomásra nem reagál a Vita semmit, ha videót nézel).
  • atomabszorpcio
    Ez igazi lehet?
  • ashtray88
    számomra is csalódás. Egy cod gameplayt és soul sacrificet vártamnl.
  • TDC Geronimo
    Ez akkor is kevés
  • Kongy
    Ez azért van, mert minden már kiszivárgott előbb, ha nem tudtunk volna még róluk, lehet jobban örülünk nekik. Meg azért még jön majd jövőhéten a Gravity Rush, meg majd ősszel lesz SF X Tekken port is, szóval szerintem nem olyan vészes a helyzet:)
  • TDC Geronimo
    Amúgy nagy csalódás volt vita szempontból a sony konf :/

cod, amit tudtuk hogy jön és marhára nem érdekel az n+1 rész. AC3at felfedte gameinformer, ennek a címnek örülök mondjuk. PS all starst is tudtuk, hogy jön és kb ennyivel ki is merült a felhozatal :/
  • szega96
    Naggyonfasza :DDD
  • sorozatkviz
    most esett le, hogy kreol a csaj :)
    történelmi háttér:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Louisiana_Rebellion_of_1768
  • vixo
  • samsung123
    clod gaming, még fosh:) nem lépik meg a nagy gyártók (PS, Xbox, még a nintendó se merte pedi ő az újító lsd:wii u)
  • ashtray88
    Helyette viszont kiraknám a vitát nagyba.
  • ashtray88
    örömmel hallom :) Rá kell húznom, ill játszhatnánk is vmikor...
    Samsung akárhogy is :) Ha igaz a hír és a nextgen clod gaming lesz akkor tuti nem kell ps4. Mondjhatok maradinak, de a dobozos forma híve vagyok és gyűjtő is egyben :)
  • szega96
    Ash most nézem hogy csak 1-el vagy hátrébb mortal leaderboardon :D
  • samsung123
    HDMI kábel nem lesz!
    Wifi-n keresztül küldi majd át képet a TV-kre. Amit szerintem, nemsoká mag is oldanak, hiszen csak softveresen kell. És akkor lehet 100+cm nyomni a játékokat, egy hotel szobájában is
  • Kongy
    Nagyon várom az E3-at, elég sok dolgot ígérnek Vitára!
  • ashtray88
    Én leginkább egy hdmi- kábelt jósolok...
  • ashtray88
    Még sosem fényképeztem vele, az Ar-hez meg bőven elég. Nem értem miért akarja mindenki összefésülni az okos telókkal. És a resistance multi univerzálisan szar volt, felrakva a javítást már nálam is jó. Nem is értem a negatív értékeléseket, nekem egyedül a hangokkal van a bajom.
    Vannak sztem reálisabb értékelések pl: http://www.gametrailers.com/video/review-resistance-burning/730554
  • vixo
    meg akkor már telefonálni is lehessen majd vele,nem? -.-
  • szega96
    NFS:Most Wantedet is listázták elvileg Vitára nem is tudom hol olvastam
  • Felgolos
    Medal of Honor: Warfighter - Vitára is jön?

Várjuk meg az E3-at.

Jövő héten elstartol az E3 2012, melyen a jelek szerint sok-sok PlayStation Vita bejelentésre számíthatnak a hordozható konzol tulajdonosai. Ebből egy nagyobb durranás lehet a francia CDiscount által nagy hirtelen belistázott Medal of Honor: Warfighter First Person Shooter, melynek eddig csak nagygépes verzióit leplezték le.

Az eset lehet egyszerű adminisztrációs hiba is, egyelőre semmi sem hivatalos.(forrás-playstation community)
  • samsung123
    nem videózni, de ha pl elmegyek valahova, ne kelljen már még egy fényképezőt is cipelni....ha már netezni játszani, filmezni tudok rajta...
  • Kongy
    Augmented Reality-hez teljesen elég az a kamera is... videozni meg ki akar vele, mikor elsősorban játékra van?
  • samsung123
    Szerintem, 2013 karácsonyán jön a vita egy frissített verziója, ami a kamerát(az egy pocsék...még egy 100évvel ezlőtti teló jobbat csinál, kész röhely) és a gyártástechnológiát fogja javítani(kevesebb gyártási költség) VAgy! szerintem ez valószínűbb VITA 3D (szemüvegnélküli hasonlóan a 3dshez)

CSak azért irtam le hogy a belinkelhessem akkor amikor ez bekövetkezik és mondhassam az hogy "én megmondtam"
  • szega96
    Én mind2-t megveszem,mivel nem ugyan az lesz, és ez a kedvcenc gémem :D
  • Kongy
    Nem VITA-s, hogy a Vitás AC3-at veszem meg:) Kell már egy jó AC játék a tenyerembe :D
  • sorozatkviz
    csak én érzek egy kis hasonlóságot? :)

• szega96
    Megjelenés elv OKT31 egy napon az AC3-al :D:D