Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de egyébként lehet hogy nem is az eséstõl, mert még utána játszottam vele és semmi hasonlót nem tapasztaltam... lehet csak vmiféle anyagkopás vagy hasonló 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lépj át a master accountra.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyszer végigjátszott, hibátlan állapotban! (Posta 600FT)
Érdeklõdni p.m. vagy tel.:06-30-564-8450
1 hete vettem egy vitát és nagyon jól mûködik, viszont ps store-on nem találom a youtube, a facebook és a skype app-ot. Magyar acc-om van, de azt írták, hogy azzal is eléretõek. Tudnátok segíteni?
www.digimomentsvideography.com
Szerintem minimum kell egy ilyen a SONY-nak hogy az emberek jobban vegyék, pláne hogy sajna tényleg feltörtek a mobil játékok és könnyen kiüthetik a kézi konzolokat a harctérrõl ha nem vigyáznak. 😞
Próbálta már valaki??
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx