Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõrendelõi akció keretében ezek a bónuszok:
- Térkép
- Mysteries of the Bayou Csomag (ULC):
Áldozó tõr (játékbeli fegyver), Aligátorvadász kalap (játékbeli ruha), Fejlesztett méregtû tartó (játékbeli tárgy), Mackandal testõr (karakter a többjátékos módhoz)
Mindenféleképpen figyelemmel követem, régen volt PSP-m de eladtam-->megbánás lett belõle.
Sok jó cím kijött már rá az évek során ahogy utánanéztem a dolgoknak, és akkor még a ps1-es emulálásról nem is beszéltem.Tényleg megbántam😞((
1 nagy gyengéje volt a PSP-nek és az az analog stick volt az, soha nem úgy mûködött, hogy ne rontsa el a játékélményt de úgy nézem a PS Vitan ezt nagyon ügyesen orvosolták és rögtön kettõt is kapott hmm.
Ha elkezdenek rá szállingózni a nagyobb tartalmasabb címek amik megfognak akkor tuti beújítok 1-et 1-2 éven belül, fõleg, hogy a SONY hosszútávra tervez vele😊(sajna az AC sorozat nem fogott meg pedig úgy nézem rendesen odavág ez a Liberation)
Kár hogy egy idõben jön AC3al :/
Majd késõbb beszerzõs lesz tutira
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na meg online tolja valaki? ha igen gamelhetnénk😊vagy magyar emberekéket h tudok benne keresni?
Megpróbáltam feltölteni az UK accom zsével, paypalon keresztül. Az összeg le is került a számlámról, viszont nincs még az accomon. Beszéltem a bankkal azt mondták h 14 napig zárolva van a sony részére, aztán majd visszakapom, ha addig nem kezdene vele semmit. Mennyi idõ amíg felkerül oda a cucc ? Csak mert nem hiszem h ennek napokat kéne igénybe vennie 😊
UI.: köszönöm ezúttal a remek bejelentkeztetõs váltást, gõzöm sincs mivel reggeltem anno évekkel ezelõtt, így egy csinálhattam új accot, a régi meg kárba veszett....
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
www.digimomentsvideography.com
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
www.sorozatkviz.weboldala.net
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
tegnap pl leszedtem a Silent Hill demót, és végigtoltam este fürdés közben a kádban 😊
Mortalt bármikor elõveszem, a legjobb feszültésgoldó nálam pár percre
www.sorozatkviz.weboldala.net
De ezermás dolog is lehet😊
Én ha veszek valamit évekre veszem, bár kb évekig is gyûjtök rá<#zavart2>#zavart2>
De tényleg,kell az az irányár.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/konzol/playstation_portable_psp/ps_vita_rengeteg_extraval_elado_1648916579.html
shaken, not stirred
Gondold el, pl.: ismerõsöd letölt 3-4 játékot. Ha lehetne több acc, csak simán odamész és felmásolod magadnak, máris több ezer ft minusz a sonynak 😊
Köszi a válasz, akkor majd szerzek valahogyan magyar feltöltõkártyát. Régen ps3-on tök jó volt, hogy több acc is lehetett a gépen, és úgy elérhetted a másik storekat... Nem tudom megérteni ez a bankkártyás mizériát, miért jó az sonynak, ha nem tudok normálisan vásárolni?
shaken, not stirred
Nem bántásból de csak két hozzászólással van lentebb a válasz.
,,amit hozzárendeltél az accodhoz az utólak nem változtatható(régióra gondolok)"
Ebben az esetben, ha a magyart tetted oda, akkor magyar bankkártyát használhatsz ( nekem mastercardom van az ment) vagy feltöltõ kártyát veszel ( ami magyar accon a magyar forintos ) :-)
Új accot a vitára új memória kártya mellett vehetsz :-)
A szokásos kérdés a psn-en mizériával kapcsolatban. Lehet országot változtatni a psn accountnál? Tegnap vettem egy vita-t, és akarok vásárolni a storeban, viszont a bankkártyámat nem fogadja el. Az accountom magyar (van angol és us is még 2-3 évvel ezelõttrõl), a bankkártyám spanyol (dombornyomott mastercard) és én is spanyolországban élek. (van magyar dombornyomott mastercard is, csak nincs rajta pénz, és az IBAN utalgatásokat is el akarom kerülni, ha lehet)
Õszintén, nincs kedvem egy külön spanyol accountot is létrehozni (jó lenne a fõ accot használni), tudom valahogy a bankkártyám használni a magyar accounttal is használni, vagy egyetlen opció a prepaid kártya? Utóbbi esetben az itt vásárolt prepaid kártya mûködik a magyar accal is?
Elõre is köszi a segítséget!
shaken, not stirred