Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Am mi történik ha a vitát a ps3as AC 3mal összekapcsolom majd ? Csak mert holnap ez a terv 😄
én fél órája "rendeltem elõ" platinumshopnál, egybõl jött a visszaigazoló hívás, és holnap már hozzák is

elõrendelõi akció keretében ezek a bónuszok:

- Térkép
- Mysteries of the Bayou Csomag (ULC):

Áldozó tõr (játékbeli fegyver), Aligátorvadász kalap (játékbeli ruha), Fejlesztett méregtû tartó (játékbeli tárgy), Mackandal testõr (karakter a többjátékos módhoz)
OTP-nél. De ha megnézed a PS3 topikot, ott is írta egy srác, hogy neki is két héttel késõbb adta vissza a pénzt a b ank, addig lezárolták.
koccadam
Hát ezaz 😊... vicc az egész, pedig jó dolog lett volna ez. Meg ha valamelyik ismerõsöd paypal címérõl akarnátok pénzt rárakni az accountodra, aki esetleg más országban él, az is esélytelen akkor. Egyszerûen nem fogom fel,minek kell azonos ország. Maguknak csinálják a hülyeséget ezzel. A pénzem még mindig lóg a levegõben, Sony meg nem válaszol 😊 Remélem tényleg visszajön a pénz, nem vész el. Neked melyik banknál mondták ezt a 14 napos dolgot?<#nemtudom>

Egyetértek. Most azon gondolkodom, hogy úgy oldom meg, hogy UK paypal címet is csinálok és a magyar számláról utalok rá zsét 😊 és onnan a Sonynak csak az a röhej, hogy így a paypal értelme pont az értelmét veszti. Mi a rákért fizetnék paypalról, ha tudok fizetni az azonos országban lévõ kártyámról ????
koccadam
Ma ugyan így jártam... 50 fontot akartam rátenni,hogy megvegyem az SF x Tekkent, mert ebben a rohadt fõvárosban sehol sem kapni egyet sem. Gondoltam,ha már van paypalos megoldás, akkor kihasználom és teszek így rá. Hát... kár volt, nekem is leszippantotta a pénzt, de a wallet-en semmi + font nincs. Írtam a Sony-nak,de akkor ezekszerint feleslegesen, ha visszakapom. Paypalnál Status:Canceled van. Kicsit utánaolvastam a dolognak,és csak akkor fogadják el,ha a paypal ország és az UK accon azonos ország szerepel... Tiszta szánalmas szerintem... 😊 Se játék,se pénz, se semmi. Gratulálok sony.

ZTM
Hmm PsVita 😄

Mindenféleképpen figyelemmel követem, régen volt PSP-m de eladtam-->megbánás lett belõle.
Sok jó cím kijött már rá az évek során ahogy utánanéztem a dolgoknak, és akkor még a ps1-es emulálásról nem is beszéltem.Tényleg megbántam😞((
1 nagy gyengéje volt a PSP-nek és az az analog stick volt az, soha nem úgy mûködött, hogy ne rontsa el a játékélményt de úgy nézem a PS Vitan ezt nagyon ügyesen orvosolták és rögtön kettõt is kapott hmm.

Ha elkezdenek rá szállingózni a nagyobb tartalmasabb címek amik megfognak akkor tuti beújítok 1-et 1-2 éven belül, fõleg, hogy a SONY hosszútávra tervez vele😊(sajna az AC sorozat nem fogott meg pedig úgy nézem rendesen odavág ez a Liberation)

Nekem már félre van téve a zsé mindkettõre 😊 összegyûjtögettem rá 😊
TDC Geronimo

Kár hogy egy idõben jön AC3al :/

Majd késõbb beszerzõs lesz tutira

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fifa12nél van lehetõségem esetleg valami magyar nyelvet állítani? :/ gondolom nem... 😄
na meg online tolja valaki? ha igen gamelhetnénk😊vagy magyar emberekéket h tudok benne keresni?
Sziasztok!

Megpróbáltam feltölteni az UK accom zsével, paypalon keresztül. Az összeg le is került a számlámról, viszont nincs még az accomon. Beszéltem a bankkal azt mondták h 14 napig zárolva van a sony részére, aztán majd visszakapom, ha addig nem kezdene vele semmit. Mennyi idõ amíg felkerül oda a cucc ? Csak mert nem hiszem h ennek napokat kéne igénybe vennie 😊

UI.: köszönöm ezúttal a remek bejelentkeztetõs váltást, gõzöm sincs mivel reggeltem anno évekkel ezelõtt, így egy csinálhattam új accot, a régi meg kárba veszett....
Eladó ps vita USA account,amin rajta van a Mortal kombat,Metal Gear Hd,pinball arcade,monster hunter freedom unite,és meg 5dodo elkölthetö,ez kb 25-ezer ft érték. ára 10k
Eladó ps vita USA account,amin rajta van a Mortal kombat,Metal Gear Hd,pinball arcade,monster hunter freedom unite,és meg 5dodo elküldhetö,ez kb 25-ezer ft érték. ára 10k
samsung123
Nemtudom más auchanban mennyi, de természetesen alap packkban adják, de legyünk telhetetlenek<#hamm>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

shaddam
No és máshol is annyi? Milyen pakkban adják?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cloud.strife
Auchan mindig beledurrant, de a normál ára is már lecsökkent a 3G-snek

www.digimomentsvideography.com

samsung123
Aki most akar ps vitat venni a miskolci aushan ban 50 ezer a wifis es 60 a 3g!!! Most vettem uncharted3 at ott 6,5 ezerert😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Felgolos
memory card 4 gb-os eladó használt de hibátlan állapot, dobozába! 3000ft

Gideon Wieth
Lesz demo ? Mikor ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

sorozatkviz
egy Assassin's Creed: Liberation demó is kijöhetne már lassan. következõ full játékom a vitára minden bizonnyal az lesz 😊

www.sorozatkviz.weboldala.net

koccadam
Én egy demo-t néznék meg,de nem láttam,hogy lenne 😞

Kongy
Na kipróbáltam, és azt kell, hogy mondjam, nagyon jól áll a Little Big Planet-nek a Vitás érinktõképernyõs irányítás. Csak ajánlani tudom.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Megvettem a LittleBIG Planet Vitát 😄 Még nem próbáltam, de mindjárt beizzítom 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Gideon Wieth
Hát ez a silent hill egy röhej véleményem szerint... 😞 nem tudom mit gondoltak így, de a megijedés esélye nulla, grafika még a psp-s változatnál is sokkal rosszabb, az irányítás a játékmenet :-( Semmi Silent Hill nincs benne 😞 Nagyon rossz irányba haladnak...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

sorozatkviz
én min naponta min fél órát biztos használom a vitámat.
tegnap pl leszedtem a Silent Hill demót, és végigtoltam este fürdés közben a kádban 😊
Mortalt bármikor elõveszem, a legjobb feszültésgoldó nálam pár percre

samsung123
óóó, tessék nyüstölni<#pias>

Gideon Wieth
Nem mondtam, hogy megvette :-) Csak tudod, nem kis pénzrõl van ilyenkor szó, én meg általában alaposan meg is fontolom. Pl.: Az Xbox 360hoz már jó régóta nem nyúltam de 4 évig hûségesen szolgált. Aztán lett egy ps3 de mivel sulivan egyre ritkábban van idõm re. Vitám van, várom rá az új, jó játékokat, én ezt hosszú távú befektetésnek vettem :-) Már most is vannak rá jók, hát még ha a ps1-es címekkel feltöltöm 😊

kelly1
Nem vette meg senki elõl 😊

kelly1
Én is megvettem megjelenéskor de jó ha ment 10 órát eddig 😊 Bár a Ps3 sem volt sokat bekapcsolva a nyáron.

Kongy
en se hasznalom tul sokat de a jo jatekok meg csak most jonnek ki ra ugyh nem adnam el. de ez mindenkinek az egyeni dontese

samsung123
Lehet , hirtelen felindulásból megvette(nem mindenki áhítozik, gyûjt rá egy évet) és rájött, nem használja ki(nem utazik eleget, nincs rá idõ) és ahhoz sok pénz van benne hogy "csak" álljon a fiókban és még most a vételár 80%-ért eltudja adni, és ráadásul lett egy kis tapasztalata a ps vitával kapcsoltban is, úgy hogy 2 játékot végig is tolt, nemsok anyagi veszteséggel.
De ezermás dolog is lehet😊
Én ha veszek valamit évekre veszem, bár kb évekig is gyûjtök rá<#zavart2>

The Protector
Azért irányárat illene írni mert ha írok neked h 1000Ft-ért elviszem akkor nekem lesz lófasz a seggembe😊
De tényleg,kell az az irányár.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Gideon Wieth
Sose értettem minek vesz valaki gépet ha 1 hónap után eladja 😊

ELADÓ egy PS VITA wifi. 2jáékkal: wipeout 2048 és uncharted ga. 8gigás memória kártyával. 1hónapos. ha érdekel írj emailt: [email protected]
sorozatkviz
Silent Hill: Book of Memories demója holnap jön, ha jól olvasom

cloud.strife
Wi-fi-s Vita-hoz most ajándék az új LBP.

www.digimomentsvideography.com

The Protector
A ps vita-s fõhõsnõ együtt harcol az új ac3 fõhõsével.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Ez hogy jön ide?

szega96

shaddam
Akkor mondj egy összeget amiért eladnád. Licitáljon a faszom

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Felgolos
Felgolos
Eladó:
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/konzol/playstation_portable_psp/ps_vita_rengeteg_extraval_elado_1648916579.html

Gideon Wieth
Tényleg? Na az viszont jó, mert van egy UK accom és már szednék le gamet (ps1) de nekem csak sima junior mastercardom van. Viszont anyumnak van talán dombornyomott visaja, akkor elkérem tõle. 😊

The Protector
dombornyomott kártyák mûködnek világviszonylatban is elismert alkártyával(Visa,mastercard stb.....)

Nem arra értettem a nehezítést, hanem a bankkártyás mizériára. Az egy accounttal nincs baj, addig míg bármilyen bankkártyát elfogadnak bármilyen account mellé. (lásd steam)

shaken, not stirred

Gideon Wieth
Nem a vásárlás nehezítésére van, hanem az illetéktelenek játékhoz jutásának megakadályozására :-)

Gondold el, pl.: ismerõsöd letölt 3-4 játékot. Ha lehetne több acc, csak simán odamész és felmásolod magadnak, máris több ezer ft minusz a sonynak 😊

Teljesen jogos, nem futottam át annyira a hsz-eket... Ég is picit a pofám miatta.

Köszi a válasz, akkor majd szerzek valahogyan magyar feltöltõkártyát. Régen ps3-on tök jó volt, hogy több acc is lehetett a gépen, és úgy elérhetted a másik storekat... Nem tudom megérteni ez a bankkártyás mizériát, miért jó az sonynak, ha nem tudok normálisan vásárolni?

shaken, not stirred

Gideon Wieth
Szia!

Nem bántásból de csak két hozzászólással van lentebb a válasz.

,,amit hozzárendeltél az accodhoz az utólak nem változtatható(régióra gondolok)"

Ebben az esetben, ha a magyart tetted oda, akkor magyar bankkártyát használhatsz ( nekem mastercardom van az ment) vagy feltöltõ kártyát veszel ( ami magyar accon a magyar forintos ) :-)

Új accot a vitára új memória kártya mellett vehetsz :-)

Szevasztok!

A szokásos kérdés a psn-en mizériával kapcsolatban. Lehet országot változtatni a psn accountnál? Tegnap vettem egy vita-t, és akarok vásárolni a storeban, viszont a bankkártyámat nem fogadja el. Az accountom magyar (van angol és us is még 2-3 évvel ezelõttrõl), a bankkártyám spanyol (dombornyomott mastercard) és én is spanyolországban élek. (van magyar dombornyomott mastercard is, csak nincs rajta pénz, és az IBAN utalgatásokat is el akarom kerülni, ha lehet)

Õszintén, nincs kedvem egy külön spanyol accountot is létrehozni (jó lenne a fõ accot használni), tudom valahogy a bankkártyám használni a magyar accounttal is használni, vagy egyetlen opció a prepaid kártya? Utóbbi esetben az itt vásárolt prepaid kártya mûködik a magyar accal is?

Elõre is köszi a segítséget!

shaken, not stirred

Gideon Wieth
És van olyan bankkártya amit itthonról is elfogad az UK acc, vagy csak feltöltõ kártyás opcióval élhetek ? :S