2060
P S P 2
-
#1541 Nem tud valaki egy eladó Declassified-ot?:D 6000Ft körül -
Armii #1540 jó csak ami 6000ft-ba belefér -
#1539 Mortal kombat,ha szereted a verekedőseket akkor az a neked való mert egy kvanagy játék,és eldicsekedhetek,hogy benne vagyok a világ 100legjobbja között:) -
Armii #1538 dee ingyenes. csak ilyen stílusút szertnék. vagy amiben van multi vagy amivel sokat lehet játszani nem akarok olyanért kiadni pénzt hogy 1-2órát játszok vele és utánna soha többet rá sem nézek:D -
#1537 a jet pack az nem ingyenes?Sima ps3-on az ingyenesen játszható,a teljes játék és nem csak összevágott verzió, hogy fizess érte ha akarsz hozzá vmit. -
Armii #1536 Valaki tudna segíteni? vettem egy 6000ftos feltöltő kártyát de amit akarok venni az 6500 és már ezért külön nem veszek másikat. szóval mi lenne az a játék ami belefér 6000be és jó is?:D olyanban gondolkozok mint a jetpack joyride vagy mint telón a temple run. szóval hosszú legyen a játék ideje vagy legyen benne multi vagy ilyesmi. valaki valami ötlet?:D -
#1535 Miénk. Sajnos tényleg nem foglalkoznak eleget vele.
A Sony-nak minden téren a marketinggel kéne foglalkozni (nem csak PS fronton), minden szegmesben erős és minőségi termékeket gyártanak, de hiába, ha a konkurencia folyik a csapból is, akkor a népek azt veszik..... :/ -
#1534 az Otherworld magazin facebookjáról:
Tudomásunkra jutott, hogy a PSC főszerkesztőjéhez betörtek és a szerkesztőségi PS Vita-t ellopták!
"Ha valaki látja feltűnni a NEAR-en (PSC_GB), vagy pesti konzolboltban / piacon kínálják úgy, hogy nincs formázva, esetleg hallotok felőle fórumon, hogy előkerült a PSC gépe, kérem szóljatok. 16GB-os kártya volt benne, tele játékokkal. A Vitán rajta volt a teljes Sly Cooper: Thieves in Time. Aki esetleg hallja, hogy valamelyik fórumon ez szóba kerül, kérem szóljon. Túl sok kód nem ment ki, sokan még nem játszhatják Mo.-n."
Szomorú és felháborító, hogy ilyen világban élünk, de szeretnénk, ha figyelnétek és letörnétek a kezét annak a szemétnek, aki ennyire nem tiszteli a magántulajdon szentségét. Kérünk Titeket, ha tudtok valamit jelentkezzetek Náluk!
Előre is köszönjük Nektek!
-
#1533 Egy jó nagy árcsökkentés kell neki, amit nemsokára meg is fog kapni. Na meg persze játékok. Idén már jön 1-2 igen jó 1st party cucc rá, de ha lesznek eladások , akkor lesznek rá játékok is -
#1532 Tiétek a bolt vagy csak dolgozó vagy?
Amúgy jól érzékelem, hogy a sony nem nagyon törődik a vita-val?Olyan mintha nem is lenne,kijött és csókolom. -
#1531 Én dehogy adom el!!! :)
A boltunkban áruljuk (győri Sony Center) :):):):) -
#1530 simán elfér itt.sőt örülünk is neki(nem annak h eladod) hanem h megosztod itt.Ha lenne most ilyenre pénzem már meg is lenne a vevő. -
#1529 Vagy ez, vagy az lenne a jó ha jönne egy modell épkézláb memóriával. Így a ps+ után különösen a szaros kártyákra megy el a lé. -
#1528 Nem tudom. Most az a tuti hogy ennyiert aruljuk.... :) -
#1527 Hát 200 alá fog menni vagy februárba vagy legkésőbb E3 után -
#1526 Hm csak nem tudsz valamit egy február 20-i árcsökkentésről? -
#1525 44990 a Vita Wifi. Link az aláírásomban.
Memokártyák, kuponos játékok is vannak.
Bocsánat a reklámért. -
#1524 Hát pont, hogy GoW 3-ba olyan MLAA van, hogy simán PCs képminőséget hoz 0 recével. KZ3-ba is MLAA van és szintén recementes. -
#1523 Hátigen, GoW 3-ban jól odavert a játék pár PC-s címnek is, de az Xboxosoknak egyértelműen. Igaz élsimítás nincs bennük, de még így is jobban néznek ki összességében, mint a többi játék. -
#1522 Ja és nemcsak grafikában jók, egytől egyig jó játékok is! -
#1521 Az a beszarás, hogy nincs szebb játék semmilyen platformon a PS3 exluzív játékoknál, de úgy látszik kézi kütyükben a Sony stúdiói lesznek a legjobbak. Eszméletelen szép, de már az Uncharted is veszettül nézett ki.
Már csak egy Gran Turismo és God of War kell, és tuti vétel a kütyü..bár lehet ezek nélkül is már. -
#1520 -
#1519 -
#1518 Valamint azt várom, hogy natívban jöjjenek a gammák -
#1517 Jöhet :D Remélem multiban már nem csak 4v4 lesz, mint az eddigi címekben -
#1516 Hát igen...Sony 1st party. Legjobbak a világon, ha arról van szó, hogy a legtöbbet hozzuk ki a konzolból. Új killzone trailer INGAME az egész. Büntet, nem kicsit
-
#1515 Sziasztok
Keresek LEGO Lord of the Rings-et eladásra vagy cserére??
Assassin's Creed III: Liberation-ot tudok érte adni.
köszi -
rnd #1514 Settings (Beállítások) > System (Rendszer) > USB Power Supply (USB tápellátás)
Esetleg a kézikönyvet nem olvasnád el? -
#1513 Lehet valahogy usb-ről pl laptopról tölteni a gépet ,mert nekem nem akar csak a saját töltőjéről. -
#1512 settings / system / system information -
#1511 Skacok , hol tudom megnézni ,hogy mennyi hely van a memória kártyámon ? sehol se lelem -
#1510 Persze.bármikor újraszedheted! -
#1509 Ééés , megvettem a vitát, kérdés . Ha reedemkódos játékot kaptam hozzá és letörlöm akkor később letölthetem ? -
#1508 Elvileg a netes oldalon ha bejelentkezel vita nélkül is "megveheted" őket -
#1507 Ha gyors vagy, akkor: Mortal Kombat, Gravity Rush, Uncharted, illetve két "kis" játék: Big Sky Infinity és Knytt Underground.
De mostanában fogják cserélni... -
#1506 Hali , ha most vennék Vitát meg egy pluss-t hozzá akkor mely játékokat tölthetem le "ingyen" ? -
#1505 Ha beteszed a kártyát auto rámegy, nem kell resetelni, a játékot meg akárhányszor, hisz az hozzá lesz írva a profilhoz -
rossitibi #1504 Ez így világos,csak az nem ha visszateszem a magyar karit,akkor resetelni kell és bejelentkezni magyar acc-ra vagy csak kari csere és kész?Ja és mégegy kérdés,hányszor tölthetem le a játékot amit kaptunk hozzá?
Köszi mégegyszer! Boldog újévet! :) -
#1503 Hát ha memókari csere van- egyiken a magyar acc amin a játék, másikon usa,akkor csak be teszi a magyar karit játszik a játékkal, ha meg usa kari kell akkor azt teszi be, de akkor nincs magyar karis játék. -
rossitibi #1502 Köszi!
És a játék amit kapott nem veszik el? Ha játszani akar vele akkor mindig resetelni kell és visszaállítani a magyar accountra? Vagy van rá mód hogy legyen csak egy usa,a magyart többet nem használná,és a játék is játszható lenne?