Playstation Vita (PSP2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 Super Elit,Toshiba Nb520
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De mostanában fogják cserélni...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Köszi mégegyszer! Boldog újévet! 😊
És a játék amit kapott nem veszik el? Ha játszani akar vele akkor mindig resetelni kell és visszaállítani a magyar accountra? Vagy van rá mód hogy legyen csak egy usa,a magyart többet nem használná,és a játék is játszható lenne?
Barátnõm vita-jára szeretnék psp-s demokat másolni az én ps3-asomról,konkrétan a good of war-okat,de nem látja õket,viszont van egy little big planet (psp-s) ami meg látszik.Viszont azt nem engedi másolni mert ugye az én account-ommal vettem.Nem tudom mit csinálunk rosszul,csak ki szeretnénk egy-két demot próbálni!
Aztán a következõ probléma:
Gondoltam hogy kéne neki is usa store! De akkor a magyarról letöltött játék,amit kapott a vitához elveszik?Vagy ha reseteli a vitát,és csinál usa account-ot akkor letöltheti arra a kapott játékot és fel tudja használni a kódot?Vagy ha vegyek mégegy memóriakártyát és legyen azon az usa?Az úgy ok lenne?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ps Store reg 😊 (((olyanra reggelj amilyen régió a kód, Usa Uk, HUn) aztán ott fent van olyan h reedem code 😊 és ott tudod beváltani. 3x 4 jegy ha jól rémlik ugye? 😊
MÁS: Ma délutántól szedhetõ ingyé ps plusson a mortal kombájn vita. Kurvára érik már egy vita vásárlás nekem, hiszen lassan megtelik a képzeletbeli 16 gigás kártyám 😄DD
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nekem is ugyan ez volt a problémám, a megoldás hogy ne magyar accal multizz úgy nem fog mûködni, válts át angol accra nekem úgy már engedte a multit.
ha tud valaki rá megoldást jó lenne ,elõre is köszi.
User guide
http://us.playstation.com/support/systemupdates/psvita/index.htm
Karácsonyra Vitát szeretnék venni magamnak, és abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mekkora memóriakártyát ajánlotok hozzá.
Csak játszani szeretnék vele, tehát a játékmentéseknek és a PS Store-ból letöltött ingyenes dolgoknak kell a tárhely.
Köszönöm elõre is a tanácsokat. 😊
-Asphalt Injection - 5000
-Gravity Rush -7000
-Fifa Football - 4000
Egyéb tartozékok:
- Eredeti Sony védõtok a konzolhoz
- Eredeti Sony PS Vita törlõkendõ
- Eredeti Sony fülhallgató és a hozzátartozó dugók
A tartozékok egyben eladók csak: 2.500
- E-mail app beépítése
- Wifin keresztül is másolhatsz adatokat Vita-ról PC-re és vissza
- Mappákat is másolhatsz már PS3-ról/PC-rõl Vita-ra és viszont
- A Maps program mostantól az idõt is megjeleníti immár
- Javult a böngészõ (a frissítés megjelenítési javulást írt, de szerintem gyorsaságban és a multi-task-ban is javult, majd mindjárt kipróbálom)
- A near képernyõ elrendezését átalakították és a használhatósága is jobb lett
- A Friends aktivitási listája is átváltozott (ha egy barátod elér egy trófeát, kipróbál egy új játékot stb., akkor azt az aktivitást már nem csak az adott játék alatt láthatod, hanem a Friends menüpont alatt is)
- Még több alkalmazás is irányítható a Vita gombjaival
- A Settings-en belül beállíthatod az értesítések típusát (beállíthatod, hogy az egyes értesítésekre, pl. új üzenet/Friend online/offline stb., hogyan reagáljon a Vita: megjelenjen a képernyõn az értesítés, felvillanjon-e a PS gomb LED-je és hanggal is jelezze-e az újdonságot)
- A török, mint rendszernyelv, használható
- Több program stabilitásában javult (forrás: psvitahun.hu)
A múltkori incidenst szerintem befailozták, mert cancel-ezték a tranzakcióm,amit említettem is és 2 hétig zárolták a pénzem,aztán visszakaptam,nem csináltak vele semmit, nem is kaptam semmit. Erre ma reggel jön az email ---> "Funds Added To Wallet" " Funds Added To Wallet: £50.00" xDDDDDDDDDDDDDDDD Karácsonyi meglepi 😄 Kösz sony!!!
(Megnéztem, pénzt nem vontak le sehonna,se bankkártyáról se paypalról, nem értem 😄)<#puszi>#puszi> puszi nekik
pc-n, xboxon ez a módszer van:
http://www.ea.com/uk/football/news/make-fifa-videos-02
de itt sajnos nincs ilyen :/
na mind1, nem gond mig lehet igy restelni
viszont nagyon érdekes mi okozhatta ezt :hmmm: