Playstation Vita (PSP2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gebasz82
Skacok , hol tudom megnézni ,hogy mennyi hely van a memória kártyámon ? sehol se lelem

Xbox 360 Super Elit,Toshiba Nb520

The Protector
Persze.bármikor újraszedheted!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gebasz82
Ééés , megvettem a vitát, kérdés . Ha reedemkódos játékot kaptam hozzá és letörlöm akkor késõbb letölthetem ?

shaddam
Elvileg a netes oldalon ha bejelentkezel vita nélkül is "megveheted" õket

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Anubys
Ha gyors vagy, akkor: Mortal Kombat, Gravity Rush, Uncharted, illetve két "kis" játék: Big Sky Infinity és Knytt Underground.
De mostanában fogják cserélni...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

gebasz82
Hali , ha most vennék Vitát meg egy pluss-t hozzá akkor mely játékokat tölthetem le "ingyen" ?

szega96
Ha beteszed a kártyát auto rámegy, nem kell resetelni, a játékot meg akárhányszor, hisz az hozzá lesz írva a profilhoz

Ez így világos,csak az nem ha visszateszem a magyar karit,akkor resetelni kell és bejelentkezni magyar acc-ra vagy csak kari csere és kész?Ja és mégegy kérdés,hányszor tölthetem le a játékot amit kaptunk hozzá?
Köszi mégegyszer! Boldog újévet! 😊
szega96
Hát ha memókari csere van- egyiken a magyar acc amin a játék, másikon usa,akkor csak be teszi a magyar karit játszik a játékkal, ha meg usa kari kell akkor azt teszi be, de akkor nincs magyar karis játék.

Köszi!
És a játék amit kapott nem veszik el? Ha játszani akar vele akkor mindig resetelni kell és visszaállítani a magyar accountra? Vagy van rá mód hogy legyen csak egy usa,a magyart többet nem használná,és a játék is játszható lenne?
szega96
Memókari cserével oké,az elsõ felére nem tudok válaszolni.

Sziasztok!
Barátnõm vita-jára szeretnék psp-s demokat másolni az én ps3-asomról,konkrétan a good of war-okat,de nem látja õket,viszont van egy little big planet (psp-s) ami meg látszik.Viszont azt nem engedi másolni mert ugye az én account-ommal vettem.Nem tudom mit csinálunk rosszul,csak ki szeretnénk egy-két demot próbálni!

Aztán a következõ probléma:
Gondoltam hogy kéne neki is usa store! De akkor a magyarról letöltött játék,amit kapott a vitához elveszik?Vagy ha reseteli a vitát,és csinál usa account-ot akkor letöltheti arra a kapott játékot és fel tudja használni a kódot?Vagy ha vegyek mégegy memóriakártyát és legyen azon az usa?Az úgy ok lenne?
cloud.strife
Az többe kerülne, mint a gép!!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Anubys
32 giga for the win! Mondjuk igazán gyárthatnánank nagyobbat, így a PSN+ bevezetése erõsen megdobja a memóriakártya-igényt.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Szia!

Ps Store reg 😊 (((olyanra reggelj amilyen régió a kód, Usa Uk, HUn) aztán ott fent van olyan h reedem code 😊 és ott tudod beváltani. 3x 4 jegy ha jól rémlik ugye? 😊
cloud.strife
Nekem a 16-oson már törölnöm kellett. Phhhh.....

shaddam
PS store-ra beregelsz aztán töltöd amit látsz. Vagy veszel kártyán játékot

MÁS: Ma délutántól szedhetõ ingyé ps plusson a mortal kombájn vita. Kurvára érik már egy vita vásárlás nekem, hiszen lassan megtelik a képzeletbeli 16 gigás kártyám 😄DD

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hali! Vettem a gyerkõcnek egy PS Vita-t. Adtak hozzá egy játék kódot. Megköszönném,ha valaki elmagyarázná,hogyan tudom letölteni a játékot. Nem volt még semmi ehhez hasonló kütyüm,és angolul se beszélek,ezért jól jönne gy kis segítség.Elõre is köszönöm.
jackoneill90
Köszönöm

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
Ha nem tudsz segíteni, ne böfögj bele. vagy ha tudtál volna, akkor azt írtad volna le. szia

The Protector
képek menü,képet kiválasztod,megnyitod,háromszög,és a menüben a set as wallpaper opció.Ennyi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szega96
Menj másik topikba,szia!

jackoneill90
psp 2003-n hogy kell a hátteret beállítani? nem témát, hanem képet akarok

nekem maximalisan tetszik ez a cod 😊 sot online meg super! 😊
Felgolos
Csak akkor van probléma, hogy ha magyar a profilod, mert angol host-hoz nem enged csatlakozni, a vicc az hogy ezt nem is fogják javítani:

koccadam
Rég láttam ilyen sz@r játékot mint ez a cod... Én nem tudom hogy engedhették meg azt,hogy ezt kiadják <#nemtudom>

nekem is cod ps vitam van es enged siman multizni 😄 Semmi gond nem volt vele meg eddig 😊
Na menjenek a büdös picsába ! Kösz az infót, legalább tudom, hogy nem szabad megvenni.
Felgolos
Csá!
Nekem is ugyan ez volt a problémám, a megoldás hogy ne magyar accal multizz úgy nem fog mûködni, válts át angol accra nekem úgy már engedte a multit.

Sziasztok olyan problémám lenne,megvettem a dobozos Call of Duty Black ops declassifield et. De nem tudok vele multizni, nem enged csatlakozni,kezdi betölteni és ledob, és aztán állandóan lefagy a kijelzõ? Nem értem
ha tud valaki rá megoldást jó lenne ,elõre is köszi.
.
dzsedi
Próbáld meg feltölteni a mentést a ps3-ra/pc-re/online tárhelyre, majd tedd át a kártyát a másik vitába és töltsd le.
User guide

2.01 frissítés is megérkezett

http://us.playstation.com/support/systemupdates/psvita/index.htm
Ha veszel ps vitat vegyel bundlet es van hozza free game meg memory card is 😊
Hali sracok!Vettem uj ps vitat es a regibol attettem az ujba a memoryt-t.De a jatekokat nem tolti be sajna :S Kezdhetek mindent ujbol..Vagy valakinek valami otlete akad?
koccadam
8gb a kényelmes szerintem 😊 Bár én vettem store-ból játékokat,oda kellett a 16gb-os.

Sziasztok!

Karácsonyra Vitát szeretnék venni magamnak, és abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mekkora memóriakártyát ajánlotok hozzá.

Csak játszani szeretnék vele, tehát a játékmentéseknek és a PS Store-ból letöltött ingyenes dolgoknak kell a tárhely.
Köszönöm elõre is a tanácsokat. 😊
koccadam
Eladó ps vita JÁTÉKOK:
-Asphalt Injection - 5000
-Gravity Rush -7000
-Fifa Football - 4000

Egyéb tartozékok:
- Eredeti Sony védõtok a konzolhoz
- Eredeti Sony PS Vita törlõkendõ
- Eredeti Sony fülhallgató és a hozzátartozó dugók

A tartozékok egyben eladók csak: 2.500

Jó neked, nekem csak zároltak és visszakaptam simán a zsét -.- 😄
cloud.strife
<#eljen><#eljen><#eljen>

Felgolos
- PS Plus támogatás bevezetése Vita-ra
- E-mail app beépítése
- Wifin keresztül is másolhatsz adatokat Vita-ról PC-re és vissza
- Mappákat is másolhatsz már PS3-ról/PC-rõl Vita-ra és viszont
- A Maps program mostantól az idõt is megjeleníti immár
- Javult a böngészõ (a frissítés megjelenítési javulást írt, de szerintem gyorsaságban és a multi-task-ban is javult, majd mindjárt kipróbálom)
- A near képernyõ elrendezését átalakították és a használhatósága is jobb lett
- A Friends aktivitási listája is átváltozott (ha egy barátod elér egy trófeát, kipróbál egy új játékot stb., akkor azt az aktivitást már nem csak az adott játék alatt láthatod, hanem a Friends menüpont alatt is)
- Még több alkalmazás is irányítható a Vita gombjaival
- A Settings-en belül beállíthatod az értesítések típusát (beállíthatod, hogy az egyes értesítésekre, pl. új üzenet/Friend online/offline stb., hogyan reagáljon a Vita: megjelenjen a képernyõn az értesítés, felvillanjon-e a PS gomb LED-je és hanggal is jelezze-e az újdonságot)
- A török, mint rendszernyelv, használható
- Több program stabilitásában javult (forrás: psvitahun.hu)

nekem épp most frissült a vita. 2.0 -ra... valaki össze tudná szedni láthatólag mik az újdonságok? mert én csak az email app-ot látom, meg vmi group üzeneteket lehet küldeni..
koccadam
Ehh XDDDDDDDDDDDD A sony meglepett 50 fontal... XDD
A múltkori incidenst szerintem befailozták, mert cancel-ezték a tranzakcióm,amit említettem is és 2 hétig zárolták a pénzem,aztán visszakaptam,nem csináltak vele semmit, nem is kaptam semmit. Erre ma reggel jön az email ---> "Funds Added To Wallet" " Funds Added To Wallet: £50.00" xDDDDDDDDDDDDDDDD Karácsonyi meglepi 😄 Kösz sony!!!

(Megnéztem, pénzt nem vontak le sehonna,se bankkártyáról se paypalról, nem értem 😄)<#puszi> puszi nekik

van rá mód hogy fifa12ben mentsem valahogy a góljaimat?
pc-n, xboxon ez a módszer van:

http://www.ea.com/uk/football/news/make-fifa-videos-02

de itt sajnos nincs ilyen :/
nem, fifa12nél csinálta...
na mind1, nem gond mig lehet igy restelni
Anubys
Nekem is csinált ilyet, hogy nem jön vissza standby-ból. Szerintem valami firmware hiba. Neked is a Mortal-lal csinálta? Mert akkor lehet, hogy az bugos.

15 másodperci a kikapcs gombot kellett tartani és már most jó...
viszont nagyon érdekes mi okozhatta ezt :hmmm:
srácok gond van 😄 játszottam, leraktam az ágyra a vitát, most ismét akarok gémelni vele, csak a kék gomb vilagit a logóval semmire sem reagal, feketeség minden 😄 tipp? ötlet?😄
Elvileg a vitáról telepít ha jól rémlik, csak össze kell dugni. Fejbõl nem megy a neve, de asszem ps vita content manager talán 😊
annak a bizonyos programnak esetleg neve is van?