2060
P S P 2
-
#1621 Szintén :) -
darkmore #1620 Pedig az első szériából pont a 3000-es a "legfényesebb"..., viszont rájöttem, hogy a classic gameboy-t csak full napsütésben lehet jól látni, ha strandra megyek azt viszem magammal :D -
#1619 Én csak sima psp-ről tudok nyilatkozni(3004).Szart sem lehet látni belőle buszon,vagy szabad helyen.De tényleg,nem siránkozás ez hanem egész egyszerűen játszhatatlan a dolog. -
#1618 Nekem kb 1 hónapja van meg, de eddig valahogy szabadtérben még nem használtam. Ma kiültem kicsit a teraszra a napsütésben, még csak nem is közvetlen napfényben, mert a terasz fedett, de konkrétan semmit nem láttam a játékból, tökig tekert fényerőnél. Egyrészt a ledekhez kêpest a fényerő nagyon harmatos, másrészt a játékok rohadt sötétek. Én nem tudom hogy használják ezt buszon-villamoson, de én annyira továbbra sem vagyok elhalva a vita oledjétől.
/az ipadet simán láttam ugyanott, ugyanakkor. -
#1617 tearaway előrendelés zavvi-n 20 font.. -
#1616 Soul Sacrifice videók alapján jobban tetszik. Vásárlás előtt mindenképp letöltöm a demóját, hogy próbáljam ki.
LBP-t játszottam már PS3-on, így tudom mire számítsak, viszont Vita-n van egy csomó jó dolog amit behoztak.
Ha majd közlik a júniusi PS+ akciókat és kipróbáltam a Soul Sacrifice demóját okosabb leszek. -
#1615 Little Big Planet mindeképpen. -
#1614 Szerintetek melyik játékot érdemes beszerezni az alábbiak közül?
NFS Most wanted
Assassins Creed Liberation
Little Big Planet
Soul Sacrifice -
#1613 Kösz a választ, annak ellenére, hogy esélytelen egy ilyen monitort beszerezni. :D -
#1612 Fogós, qHD kijelző 5"-on is elég truváj, nemhogy monitoron.
Wikipedis szerint ekkora PPI értékkel, mint a Vita kijelzője bír, monitorban talán 2 modell ha megfelel ennek, ami vicc, hogy az Apple a fasorban sincs ezen értékekkel, pedig fogadtam volna rá.
Tehát, ami hozz a Vita PPI értékét és tudod monitorként is használni az az IBM T221, 8400 dollár az IBM-től rendelve. -
#1611 Kicsit off, de tudnátok mondani olyan minitorokat amelyeknek olyan szép képet adnak mint a Vita? -
#1610 Júniusban Jak trilódzsi :D -
#1609 Nekem van LBP, PS Battle Royal, MotorStorm RC kódom, több is.
Kinek mennyit ér meg? :) -
#1608 Én psp-n elvoltam vele :D -
#1607 Nyáron összehozhatjuk! -
#1606 Az egy fos :( -
#1605 Minimum egy sör -
#1604 Ingyen? :D -
#1603 Egy modnation racers psn kód érdekel valakit?
BTW: a soul sacrafice demót szedjétek -
#1602 Megmondom, ha hazakeveredtem és felraktam a frissítést. :) (nem is tudtam, hogy jön)
Közben megtaláltam ezt, mindent leír az update-ről. -
#1601 Kijött ma a frissítés. Mappa support meg társai. Az óra mellett ól sejtem azt írja ki hogy milyen játék van memóriakártyán a gépben? -
#1600 Vita Starter Kit, védőfólia nélkül, dobozában 5000.-
Személyes átvétel Debrecenben. -
#1599 Csak xboxon nem lehet venni, külföldi accon csak dlc-t , és nem tudtam, hogy itt hogyan működik :D -
#1598 Be lehet állítani hogy mikor syncelje a trófeákat? A ps3 akkor kapcsol be amikor megmondtam neki, de a vita különcködik -
#1597 Hol fog menni? PS Vita-n? Miért ne menne? Nekem is UK regem van PS3-on és a VITA-n ugyanazt használtam, és minden ment tökéletesen. -
#1596 Ha veszek játékot UK accon, akkor az menni fog? -
#1595 Annyiért nem :/ -
#1594 5 ezer! -
#1593 Attól függ mennyit adsz érte :D -
#1592 Négerleányos assassinja van valakinek eladó? -
#1591 Hát,attól a linktől biztos nem is lesz senki. -
#1590 Hát okosabb nem lettem -
#1589 A google a barátod :) -
#1588 Van valami leírás a near milyen dolgokat adhat? -
#1587 +G=3G
:) -
#1586 Vita Wifi-s elfogyott annyiért. +G marad még pár darab. -
#1585 Ha több psn accom van, akkor azt megtehetem, hogy felváltva használom őket a vita-n? (tudtommal egyszerre csak egy account lehet aktív) Tehát egyik accal belépek, letöltök ezt-azt storeból a memkártyára, majd ha másik accon lévő dolgot szeretnék használni, akkor backupolom a mentéseket -> másik acc->format memkártya. Jól gondolom, hogy így van? -
#1584 Küldtem privit! -
rnd #1583 Én a budakalásziban voltam és ott vitrinben volt kirakva... -
#1582 Az 100%, hogy pl. a debreceni üzletben már egy darab sincs, tegnap beszéltem velük telefonon.