2060
P S P 2
-
#1661 Lesz, ma NA holnap EU. -
#1660 Mármint nem plusosoknak? Nem tudom, hogy lesz-e olyan egyáltalán. -
#1659 Mikor lesz tölthető a KZ béta ? -
#1658 Na igen, nem lenne hátrány, de külső stúdió nem hiszem, hogy ekkora projektbe kezdene a jelenlegi eladások mellett. Még egy-két dobás kell a Sony részéről. Mint például a sok indie "olcsó" játék és a konzol jóárasítása. Ha ez meghozza a vásárlási kedved akkor jön a többi. Mindenesetre most újra tudok lelkesedni egy kicsit. Ha csak azt nézzük hogy a Kz:M mennyire beindította az összes lefagyott PsVita fórumot. Remélem a kasszáknál is ilyen sikeres lesz. No de a Tearaweay-ről se feledkezzünk meg. Szerintem jó stratégia a Sony-tól, hogy egy idősebbeknek szóló lövöldét és egy inkább fiataloknak szóló mesés platformert hajtott ki a fejlesztőiből. -
#1657 Ilyeneket még és szárnyra kap a gép :D Még egy gta kéne.. -
#1656 Igen. -
Probatbicol #1655 Borderlands 2 -
#1654 Natívban fut? -
#1653 Én is kipróbáltam még este, eléggé durván néz ki. (persze a spórolásos trükkök észrevehetőek, ha az ember nagyon figyeli, de le a kalappal a készítők előtt, hogy ezt handheldre így összehozták) -
#1652 Tegnap próbáltam és nagyon tetszett. A grafika eszméletlen, a hangulat szenzációs, de a hangokra sem lehet panasz. Leginkább az tetszett, hogy játék közben fel sem tűnt, h vitával játszom. Egyenlőre csak a multit lehet kipróbálni warzone módban. Aki teheti tegyen vele egy próbát. Személy szerint már rendelem .. -
#1651 Nem tudok róla. Idővel erre is reagálniuk kell a hazai forgalmazóknak. (én jól jártam Cloud-dal, akkoriban akciósan vettem tőlük 40-ért) -
#1650 Nálunk még nincs leárazva sehol a gép/mem karik mi? -
#1649 Killzone Mercenary trial (multi only) szedhető plusosoknak. -
#1648 Új Vita modell? -
#1647 Van valakinek eladó soul sacrafice? -
#1646 Egyértelműen úgy érdemes ps plusra előfizetni hogy store-on vásárolod meg bankkártyával vagy feltöltőkártyával. -
#1645 mint kezdő vita tulaj lenne két kérdésem:) 1. ha csinálok egy új psn accot miért adja hozzá a régi accal begyűjtött trófeákat az újhoz? 2. psn plus-hoz, hogy érdemesebb csatlakozni, store-ból vagy inkább venni valamelyik hazai üzletben? -
Prof William #1644 Na nem baj majd legközelebb. :) -
#1643 en most adtam el a vitamat. 40ert elvittek. -
#1642 Sajnos több helyről jön az infó, hogy már javítják a hibát :( -
#1641 A magyar PS storeban ingyen van a Jak & Daxter trillogy Vitára.
Csak a böngészőből elérhető storeban található meg. -
#1640 Okés, megvár szerintem :D -
Prof William #1639 Én is ezt vettem észre. Sztem a valamikor a nyáron beruházok rá ha még meglesz akkor... -
#1638 Hát rajtad kívül kb eddig 1 ember mondta h megvenné.. szval valószínű, hogy meg lesz még egy ideig, pedig egész Vaterán kb én adom a legolcsobban memkártyával együtt ráadásul.. szval sztem nem az én hibám h nem viszik még mindig.... -
Prof William #1637 Amint jobban álok sztem ennyiért tuti beruházok rá. Persze, csak ha addig nem kel el. -
#1636 És ne felejtsük ki a sorból a Final Fantasy X HD -t sem (ha jól tudom olyat is kapunk) :) Számomra a legvonzóbb cím ami miatt vitát akarok venni. -
#1635 Reméljük bejelentenek vmit az E3-on. Már nem kell sokat aludni. Addig is marad az alábbi várólista: Killzone M, Rayman Legends, Tearaway, Guilty Gear XX accent Core Plus R, Muramasa:The Demon Blade, Dragon's Crown, Jax and Daxter Collection, The Walking Dead - season 1... hé, ez nem is rossz, ahhoz képest mennyi időm van játszani :D -
#1634 Nekem a Dragons Crown tetszik, de ha neked nem jönne be, megértem azt is. :P
Meg jön a Killzone szeptemberben. -
#1633 Jó lenne ez, ha pörögne, talán most a nextgen buzulás után felpörög.. Nekem jók lennének a portok is venném őket, de így h semmi.. :D 110 volt kezdéskor, most meg 40-ért lehetne venni.. :D Na m1 nem adom el ennyiért, nem érné meg. Killzone-ra leszek kíváncsi, meg most a jak trilogy-t megveszem, jöhetne ratchet and clank is akár, nem lenne rossz ez. -
#1632 Nem xd epp ezert adom el. Xd csak a gagyi indie jatekok jonnek ra -
#1631 Jak trilogy-n kívül lesz vmi érdemleges vitára a nyáron?:D -
#1630 Eladó a memóriakártyám, 4 giga, 2500 pénz, budapesti személyes átvétel. Érdeklődni privátban. -
#1629 Eladóvá vált a PS Vitám Kedvező áron hozzájuthattok. -
#1628 Néhol PSP színvonal. :S -
#1627 Új Rev PS Vitából..majd..lehet -
#1626 Mortalnál beáldozták a grafikát a 60 fps fenntartása végett, bár ekkora butításra azért én sem számítottam. -
#1625 Eleve egy handheldet nem a nagytestvérekkel kell összehasonlítani. Handheldhez képest szépek rajta a játékok, különösen az Uncharted, de a LittleBigPlanetet is szépen megcsinálták. Ami kicsit csalódást okozott az a Mortal Kombat, mert nagyon sokat butították a grafikáját a ps3-ashoz képest. -
#1624 Srácok mennyire néznek ki jól a játékok PS vitan mondjuk a Ps3 játékokhoz képest? Van pár cím ami miatt nagyon vacilálok vitán(mondjuk 3ds xlt is akarok majd) viszont korábban itt valaki(k) nagyon szidta(k) a játékok grafikáját összehasonlítva az x360/ps3 játékokkal. Azóta változott a helyzet? Vagy eleve butaságok voltak azokban a kommentekben. -
#1623 OFF.
A retina displayes macbookok 220ppi-vel rendelkeznek, mint a vita. -
PHM #1622 Ilyen szempontból az AGS-001-es GBA SP sem rossz.
Napfényben kikapcsolod, otthon bekapcsolod a világítást.