44
  • Kheller
    Minőségi kiadás lett, megint.
    Elég megnyitni benne windows-on egy ilyen, teljesen szabályos word file-t, scollozni egy kicsit és össze is hányja magát az egész.

http://www.3gpp.org/ftp/Specs/archive/26_series/26.114/26114-930.zip

Tavaly december elején lett bejelentve a bug, ennyire érdekelte őket a dolog, jelenleg is sokszáz ilyen hibától hemzseg.
  • caprocorno
    Köszi:) ennyivel már többet tudok:) A hellpack-hu ról esetleg valami infó? :)
  • Cat #2
    Nézd meg a kapcsolódó linkeket: az Opent továbbra is fejleszti az Oracle, és ugyan sok fejlesztő hagyta ott, de a hatalmas cégóriás továbbra is mögötte áll.

A gond az volt, hogy minden hozzájárulónak meg kellett osztani a tulajdonjogot a kód felett a Sunnal/Oracle-lel, és ez sokaknak nem tetszett, szerintük elég lett volna az LGPL. Cserébe a Sun/Oracle nem vett át közösségi kódokat, hanem lefejlesztette ugyanazt saját maga. A legjobb lenne, nem szakadna két részre a fejlesztés, de Oracle-Sun-StarDivision fejlesztőgárda módszerei sok embernek nem tetszettek, ráadásul nem igazán tudtak fejlesztőközösséget az OOo köré gyűjteni. A LibreOffice szabadabb szellemű és mérnöki szemléletű fejlesztési modelljével ez remélhetőleg megváltozik.
  • caprocorno
    Most akkor segítsen nekem valaki! Az OpenOffice-t is fejlesztik tovább, és vele párhuzamosan a LibreOffice-t is? Mert én eddig abban a hitben voltam, hogy az Opennek vége, otthagyták a fejlesztők, és Libre néven csinálják tovább. Legalább is egy régebbi cikket én így értelmeztem. Most akkor mi az igazság? A másik: letöltöttem a hivatalos oldalról. Az install-multi-exe alatt van egy hellpack-hu exe is. Az mit tartalmaz? Bocsi a tudatlanságomért, de szerintem biztosan van más is aki nem tudja. Köszi előre is a segítséget!