54
  • KP27
    #54
    Skynet, az a baj hogy a pc-s HC réteg maximum pár százezer játékos a tízmillió közül. A kiadókat már rég csak az eladási adatok érdeklik.
  • Skynet
    #53
    Ja értem én vagyok a vérkocka amiért heti 4-5 alkalommal waroznék de az új COD részek erre alkalmatlanok. Nem azok a vérkockák akik a csodás új részekbe 100 órákat beleölnek..:D
    Kikapcsolódásnak teljesen tökéletes a COD...Ja. Igénytelen idiótáknak biztos.:)
    Fröcsöghetsz ettől még a tényeken nem változtatsz,a jobb klánok,játékosok mind elhagyták a COD szériát,főleg a siralmasan gyenge 6 és a mostani rész után.
    COD4-et pl a mai napig többen tolják mint a 6-7et együttvéve:DD
  • buklee
    #52
    Büszke lehetsz magadra, mert te már ezt is elérted az életedben hogy játszottál only rifle szerveren. Van akinek csak a játékról szól az élete meg vannak emberek is, ha már a személyeskedésnél tartunk:P Kikapcsolódásnak teljesen tökéletes a cod, csak a vérkockák nem tudják értékelni, menjél játszál a 120 órás rpgkkel, meg wowozzál:D
  • KP27
    #51
    Én nagyon nem szeretem a codokat multiba(Unreal Tournament és Quake párti vagyok) , de pl. COD1-be tök élvezetes volt Karg98K-val lőni.
  • Gyuszopapa
    #50
    Hagyad már,az ilyen "pro" játékosokkal nem szabad veszekedni.
    Ezek nem játszottak még olyan játékkal ahol ha megsebeztek akkor nem gyógyultál vissza vagy az "only rifle" játékmódot nem ismerik.
  • Skynet
    #49
    Pro...Elírtam..Elég megnézni a COD6 és az új COD7 videókat,99%ban nagylátványosság nagypro játékosok a gond csak az hogy a videók jórésze inkább szánalmas mázli kategória a ritkagyenge hitbox miatt (főleg a sniper videók nevetségesek amikor bő fél méterrel az ember mellé-fölé lő mégis fejlövés)vagy spawnra helikopterezés..
  • Skynet
    #48
    "Ha valaki azt mondja arra hogy szar az betudható divatfikának"

    Lássukcsak...4 max 5 óra gameplay legkeményebb fokozaton. Full előre sriptelt események és ellenfelek sorozata tehát még a legnehezebb helyzet is 2-3 meghalás után dögunalom mert mindig mindenki ugyanonnan jön és ugyan azt csinálja. Mesterséges intelligencia az nincs,végzi a scriptelt ellenfél a dolgát,nem egyszer előfordul hogy olyan jól végzi hogy azt sem veszi figyelembe ha 1 méterre mellette állunk és onnan lőjük halomra a társait..A saját társak működése alapból szánalom.
    Nemmelesleg értelmezd már azt hogy a lényeg a MULTIPLAYER. Árkád volt és az is maradt? Valóban a gond csak az hogy régen még a hitbox jónak nevezhető volt,és a játék nem abból állt hogy full képernyőközepébe rángatásnélkül lövő fegyverekkel elfregeljem csípőből a térkép másik felén lévő ellenfelet majd hihetetlen sprintsebességgel hála odarohanjak a tőlem 10 méterre álló ellenfélhez aki közben AK-val kitáraz rajtam és 3 méterről mellbekéseljem,majd lekuporodjak egy sarokba és várjam hogy a "pirosas" homályos kép elmúljon és ujra 100% legyen az életerőm..:)
    Neked ez tetszik,neked ez divatfika...A komoly játékosoknak pedig nem tetszik,nemcsoda hogy a régi COD-okat a mai napig többet tolják pc-n a nagynevű klánok és játékosok mint ezt az új szarkupac szériát...

    "Ha nem érdekel minek olvasod el egyáltalán a cod híreket. "
    Talán azért mert COD fanként nemkcisit idegesít hogy a sorozat mélyrepülésben van színvonalban az elődökhöz képest,és ott is marad.
  • morden
    #47
    "csak az ilyen magukat "por" játékosnak nevező hülyegyerekek " Milyen az a "por" játékos pontosan ?
  • buklee
    #46
    Sehol nem mondtam, hogy a singleplayeren van a hangsúly, de egyáltalán nem csak pluszban odabigyesztett része a játéknak meglátásom szerint, FPSekre nem jellemző változatos történettel rendelkezett, most nemrég játszottam végig a hatodik rész egyjátékos módját, ha valaki arra aztmondja, hogy szar akkor az betudható divatfikának. Nemmelesleg a Call of Duty egy árkád játék régen is az volt most is az, ha ezt nem tudod felfogni akkor nem a játékkal van a baj. Ha nem tetszik minek játszol vele. Ha nem érdekel minek olvasod el egyáltalán a cod híreket. Ez igazából jellemző az sg.hu egész felhasználóbázisára, hogy mást sem tudnak csak negatívkodni mindenhol.
    htxbye
  • Gyuszopapa
    #45
    Jól beszélsz.
    A haverom 13 éves lánya szanaszét freggelte a többi játékost,pedig csak ilyen sims-ekkel szokott játszani.
  • Skynet
    #44
    Nem ártana tájékozódnod mielött baromságokat irogatsz és elkezded a divatfika szöveget hajigálni.
    A COD játékok lényege réges régen a MULTIPLAYER a SP csak egy kis extra (lásd 4 max 5 óra alatt kitolható kampány)..
    Divatfika? Hasonlítsd össze az új részek multiját a régi részekével,ha szerinted divatfika az hogy egy jó multiplayer címet mostanra olyanszintűre butítottak hogy egy autista vak tolókocsis félkezű 1ujjú 3éves is tud benne fragelni,akkor a probléma a te fejedben van,nem a "fikázókkal"...
    A COD6-7 pc-n multiplayer viszonylatban egy hatalmas bukás,színvonaltalan szar,nemhiába tűnnek el sorba a nagynevű klánok,csak az ilyen magukat "por" játékosnak nevező hülyegyerekek maradnak,és csinálják a hatalmas sniperes frag videókat amint jóérzésű ember nem tapsol hanem szarráröhögi magát mert a lövések háromnegyedénél lehet látni,hogy mégcsak embert sem ér a lövés mégis beadja találatnak a játék/nincsen más csak spawn pontra helikopter gyalulás,és egyéb ilyen bohóc szarságok.
    A COD széria mint minőségi multiplayer cím,meghalt.
  • Grr1234
    #43
    MINMEGHALUUUUUUUUUUUNK.
  • Vogel
    #42
    cső, cutscene, cső, cutscene...
  • RecoPhile
    #41
    Ugye gondolom azt tudod, hogy legtöbb bánnolt játékos mind egy ember.
  • KP27
    #40
    Nem tudom hogy cs-ben mi a helyzet,azzal utoljára 2002-ben játszottam. De vess egy pillantást erre:

    http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=353091
  • morden
    #39
    "lősz 2 freget egymás után, kapásból csaló wallhack-es botter vagy, és ezt sokszor pont maga a csaló mondja... " Ez nem csak a COD-ra igaz CS-ben is pont ugyan ez van, érdemes megnézni pár magyar szervert, folyamatos 0-24 sírás megy az adminnak.

    Cod2ben annó én is csaló g*ci voltam pedig csak túljártam a többiek eszén, killcamban megnéztem az ellenfél radarját, belőttem merre vannak a többiék újraéledtem és mentek a gránátok ezerrel, évekig senki nem jött rá a trükkömre, csak folyamatosan csalóztak :D ( persze ez clan vs clan warba volt hanem sima lövöldébe)
  • TreDoR
    #38
    "A modern warfare-t mindenki ismeri."

    Én nem, az első COD-on kívül a többivel nem játszottam. :D
  • KP27
    #37
    Multiba ki nem állhatom a codot. Csaló tizenévesek gyülekezete. Ha lősz 2 freget egymás után, kapásból csaló wallhack-es botter vagy, és ezt sokszor pont maga a csaló mondja... Meg lehet nézni a clanbase cheat statisztikákat, a legtöbb csalót(pc) Magyarországról banolják és közutálatnak örvendünk a többi ország körében ezért. Az a kép alakul ki rólunk, hogy mindenki csaló. Frankó lesz ha ez a codot játszó generáció felnő, és majd azt tanítja a gyerekének hogy a magyarok mind aljas csaló csíter gecik. Mondjuk ez itt off topic.

    Single playerben nem rossz egyik sem. Vannak jobban meg kevésbé jobban sikerült darabok. A world at war-t is rengetegen szidták, pedig szerintem remek 2. világháborús fps. Az első pár pálya valahogy nem volt az igazi, de utána egyre jobb küldetéseket kaptunk. A Cod1:United Offensive nagyon baba. Tisztára mintha az elit alakulat sorozatból csináltak volna játékot. Bastogne ftw!A COD2 is nagyon jó. A modern warfare-t mindenki ismeri. MW2 már nem lett egy nagy eresztés, összvissz 1-2 pálya volt abból a kevésből, ami igazán jó lett. Itt már ordított a rókabőr. Szerintem a Black Ops is jobb nála. Persze, szar az AI (melyikbe nem az?), de hosszabb a játékidő és elég változatos küldetések meg pályák vannak.

    Az első 4részt többször is végigjátszottam, az MW2 már nem tetszett annyira. Speciel én örülnék ha újra visszanyúlnának a 2. világháborús vonalhoz, Black Ops-ban is nagyon bejött a 2. világháborús rész :D
  • morden
    #36
    Hozni fogja nyugi, 3 team dolgozik rajta, a motorral meg nem lesz gond már lassan féltucat cod alatt ugyan az dübörög.
  • funkyman
    #35
    HA hozni fogja az MW1-2 minőségi szintjét akkor nem lesz baj. Ha nem akkor halál az activisionra.
  • Garrett27
    #34
    Így van...

    (kivéve a legutolsó cod-ot, az nem jött be, előtte mindegyik főleg az mw2)
  • dronkZero
    #33
    Ja, egyébként ez a helyzet: ingyé, warezban jó ez, pénzt ugyan nem ér, de a konzolosok meg vegyék csak meg szépen!
  • koschwarz
    #32
    engem még mindig meg lehet etetni az ilyen látványos, moziszerű jelenetekkel, ebben még mindig profik a cod-ban is. de soha nem fogom megvenni a szó szerint néhány órás single miatt, a multit meg kerülöm, mint a pestist, ahhoz a rohanós-öldöklős-csalós cucchoz én már valszeg öreg vagyok :D.
  • narumon
    #31
    Igazad van. Az 5-6 tetszett nekem nagyon.
  • morden
    #30
    Hasraütés szerű számok , de mondjuk 100 ember fejleszti napi 8 órában 1 évig a gémet és sikerül kihozni egy kb 5-8 órás gameplayt (single) egész jó.
  • shaddam
    #29
    Kezdődik a hype.A sok idióta majd megszavazza az év játékának.
  • Prof William
    #28
    Rméllem a 3-ban a kettőben megkezdett Világháborús szituációt viszik tovább.
  • buklee
    #27
    csicska:D
  • buklee
    #26
    A negyedik rész az az mw volt nem?
  • Lokker
    #25
    "Az MW2 pedig totál koppintása volt az 1-nek."

    Mire gondolsz itt "totál koppintás" alatt? Kérlek részletezd. Mivel 2. részről van szó nyilván 80%-ban azonosnak kell lenni-e, de lehet csak én gondolom így.
  • IMYke2.0.0.0
    #24
    Az MW2 pedig totál koppintása volt az 1-nek.
  • dronkZero
    #23
    Azért, mert nem mindenki igénytelen, mint a többség.
  • narumon
    #22
    A COD1 nagyon jó volt. A 2-3-4 egy fos. A MW-k hoztak vissza valami színt, az MW2 meg az eddigi legjobb COD volt szerintem.
  • buklee
    #21
    Azért nem olvasom egyiknek sem a topikját mert nem játszok velük. Meg most mint írod is csak a sírás megy akkor meg jobb is hogy nem olvasom.
  • buklee
    #20
    Szerintem ez azért van így mert amikor valaki iskola vagy munka után hazamegy kikapcsolódni szeretne nem megint valami bonyolult feladattal foglalkozni. A "teljesmunkaidőskockák"-nak beletelik 4-5 órába, hogy végigvigyék, míg aki dolgozik tanul nem csak a játékoknak él annak több napba is telik, ha minden nap 1 órát játszik mondjuk 5 napjába is beletelhet, ami még mindig nem sok, de nyilvánvalóan működik ez a fajta stratégia hisz csak az egyik legkelendőbb videójátékról van szó.
    Az egyik professzor szokta mondogatni, hogy minimális befektetés maximális hozam jellemzi a sikeres és megbecsülendő mérnököt, ami nagyon szépen megfigyelhető az újgenerációs játékokon is. A régi kurva hosszú gammákat nagyon kevesen vitték végig az átlagos fogyasztók közül(anno valami steam statisztikát olvastam erről), így nincs értelme hosszú játékot csinálni.
  • IMYke2.0.0.0
    #19
    Mert vagy ezerszer le lett írva minden a témában. Elég, ha belenézel az évenkénti részek topikjába, és hírhozzászólásaiba.
  • buklee
    #18
    "Igenis el kell fogadni a VALÓS kritikákat."
    17 hozzászólás van a témában és ebből konkrét kritikákat csak Balumann-tól egy darabot olvastam.
  • KP27
    #17
    Milyen divatfika? Ennyi erőből azt is lehet mondhatni, hogy sokan csak azért játszanak vele, mert divatjáték. Igenis el kell fogadni a VALÓS kritikákat.
  • Balumann
    #16
    Nem azzal van a baj, hogy annyira rossz lenne, egyáltalán nem rossz. Csak egyszerűen a játék egyszerűsége, játékideje, az újdonságok hiánya már nemtudom hány rész óta egyszerűen közel sem ér annyit, mint egy teljes értékű játék, és ez nagyon sok játékra igaz sajnos manapság. És akkor még erre jön az újabb szemét húzás, hogy DLC -ket adnak ki, persze lehetőséget nem adnak arra a fanoknak, hogy készítsenek hozzá maguk is saját cuccokat (pályák, módok), korábban pedig jópár példa volt ilyenre.
  • buklee
    #15
    Nem vagyok nagy CoD fan, multiban is csak réges régen a 2-vel játszottam az új részeket csak végigjátszottam egyjátékos módban, majd uninstall. Nem a játék iránt rendelkezek vakbuzgósággal hanem lassan már undorodom attól, hogy benézek egy népszerű játék, játéksorozat hírei közé és megy a divatfika. Ha meg annyira rosz a CoD minek játszol vele?