Három csapat dolgozik a Modern Warfare 3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kikapcsolódásnak teljesen tökéletes a COD...Ja. Igénytelen idiótáknak biztos.😊
Fröcsöghetsz ettõl még a tényeken nem változtatsz,a jobb klánok,játékosok mind elhagyták a COD szériát,fõleg a siralmasan gyenge 6 és a mostani rész után.
COD4-et pl a mai napig többen tolják mint a 6-7et együttvéve😄D
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Ezek nem játszottak még olyan játékkal ahol ha megsebeztek akkor nem gyógyultál vissza vagy az "only rifle" játékmódot nem ismerik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lássukcsak...4 max 5 óra gameplay legkeményebb fokozaton. Full elõre sriptelt események és ellenfelek sorozata tehát még a legnehezebb helyzet is 2-3 meghalás után dögunalom mert mindig mindenki ugyanonnan jön és ugyan azt csinálja. Mesterséges intelligencia az nincs,végzi a scriptelt ellenfél a dolgát,nem egyszer elõfordul hogy olyan jól végzi hogy azt sem veszi figyelembe ha 1 méterre mellette állunk és onnan lõjük halomra a társait..A saját társak mûködése alapból szánalom.
Nemmelesleg értelmezd már azt hogy a lényeg a MULTIPLAYER. Árkád volt és az is maradt? Valóban a gond csak az hogy régen még a hitbox jónak nevezhetõ volt,és a játék nem abból állt hogy full képernyõközepébe rángatásnélkül lövõ fegyverekkel elfregeljem csípõbõl a térkép másik felén lévõ ellenfelet majd hihetetlen sprintsebességgel hála odarohanjak a tõlem 10 méterre álló ellenfélhez aki közben AK-val kitáraz rajtam és 3 méterrõl mellbekéseljem,majd lekuporodjak egy sarokba és várjam hogy a "pirosas" homályos kép elmúljon és ujra 100% legyen az életerõm..😊
Neked ez tetszik,neked ez divatfika...A komoly játékosoknak pedig nem tetszik,nemcsoda hogy a régi COD-okat a mai napig többet tolják pc-n a nagynevû klánok és játékosok mint ezt az új szarkupac szériát...
"Ha nem érdekel minek olvasod el egyáltalán a cod híreket. "
Talán azért mert COD fanként nemkcisit idegesít hogy a sorozat mélyrepülésben van színvonalban az elõdökhöz képest,és ott is marad.
htxbye
A haverom 13 éves lánya szanaszét freggelte a többi játékost,pedig csak ilyen sims-ekkel szokott játszani.<#eplus2>#eplus2>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A COD játékok lényege réges régen a MULTIPLAYER a SP csak egy kis extra (lásd 4 max 5 óra alatt kitolható kampány)..
Divatfika? Hasonlítsd össze az új részek multiját a régi részekével,ha szerinted divatfika az hogy egy jó multiplayer címet mostanra olyanszintûre butítottak hogy egy autista vak tolókocsis félkezû 1ujjú 3éves is tud benne fragelni,akkor a probléma a te fejedben van,nem a "fikázókkal"...
A COD6-7 pc-n multiplayer viszonylatban egy hatalmas bukás,színvonaltalan szar,nemhiába tûnnek el sorba a nagynevû klánok,csak az ilyen magukat "por" játékosnak nevezõ hülyegyerekek maradnak,és csinálják a hatalmas sniperes frag videókat amint jóérzésû ember nem tapsol hanem szarráröhögi magát mert a lövések háromnegyedénél lehet látni,hogy mégcsak embert sem ér a lövés mégis beadja találatnak a játék/nincsen más csak spawn pontra helikopter gyalulás,és egyéb ilyen bohóc szarságok.
A COD széria mint minõségi multiplayer cím,meghalt.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=353091
Cod2ben annó én is csaló g*ci voltam pedig csak túljártam a többiek eszén, killcamban megnéztem az ellenfél radarját, belõttem merre vannak a többiék újraéledtem és mentek a gránátok ezerrel, évekig senki nem jött rá a trükkömre, csak folyamatosan csalóztak 😄 ( persze ez clan vs clan warba volt hanem sima lövöldébe)
Én nem, az elsõ COD-on kívül a többivel nem játszottam. 😄
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Single playerben nem rossz egyik sem. Vannak jobban meg kevésbé jobban sikerült darabok. A world at war-t is rengetegen szidták, pedig szerintem remek 2. világháborús fps. Az elsõ pár pálya valahogy nem volt az igazi, de utána egyre jobb küldetéseket kaptunk. A Cod1:United Offensive nagyon baba. Tisztára mintha az elit alakulat sorozatból csináltak volna játékot. Bastogne ftw!A COD2 is nagyon jó. A modern warfare-t mindenki ismeri. MW2 már nem lett egy nagy eresztés, összvissz 1-2 pálya volt abból a kevésbõl, ami igazán jó lett. Itt már ordított a rókabõr. Szerintem a Black Ops is jobb nála. Persze, szar az AI (melyikbe nem az?), de hosszabb a játékidõ és elég változatos küldetések meg pályák vannak.
Az elsõ 4részt többször is végigjátszottam, az MW2 már nem tetszett annyira. Speciel én örülnék ha újra visszanyúlnának a 2. világháborús vonalhoz, Black Ops-ban is nagyon bejött a 2. világháborús rész 😄
(kivéve a legutolsó cod-ot, az nem jött be, elõtte mindegyik fõleg az mw2)
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mire gondolsz itt "totál koppintás" alatt? Kérlek részletezd. Mivel 2. részrõl van szó nyilván 80%-ban azonosnak kell lenni-e, de lehet csak én gondolom így.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az egyik professzor szokta mondogatni, hogy minimális befektetés maximális hozam jellemzi a sikeres és megbecsülendõ mérnököt, ami nagyon szépen megfigyelhetõ az újgenerációs játékokon is. A régi kurva hosszú gammákat nagyon kevesen vitték végig az átlagos fogyasztók közül(anno valami steam statisztikát olvastam errõl), így nincs értelme hosszú játékot csinálni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
17 hozzászólás van a témában és ebbõl konkrét kritikákat csak Balumann-tól egy darabot olvastam.
Emlékeim szerint a második részt is ugyan annyira szidták mint most az új részeket. Milyen hülyeség, hogy visszatöltõdik az élete és társai, ma meg már nem lehet olyan játékkal találkozni amiben ne így lenne😄
Az nfs már nem olyan sikeres inkább szidjuk a codot és sírjuk vissza a régi részeket. Igazából nem értem miért szidják õket, saját meglátásom szerint végig csak javult a sorozat, az új részével még nem játszottam de gondolom az sem lehet olyan siralmas.
" míg a többin látja, érzi az izzadtság-, az erõlködés- és a pénz-hajtás szagát."
Ezt elég nevetséges érvnek tartom a játék ellenében. Egy cég termékérõl beszélünk, miért nem ingyen adják a mocskok szörnyû, meg évente kimerészelnek adni egy-egy részt mit képzelnek ezek magukról, amit nemmellesleg mindenki vesz mint a cukrot. Izzadtság és erõlködés szag ez mit akar jelenteni? Remek történet, kifejezetten látványos grafikai minõség területén és elképesztõ tájak nagyszerû effektek, hosszú szavatossági idõ. Kérdezem én mi kell még egy FPS játékba?
vártam, hogy a nagy steames leárazáskor akciós lesz a MW2 DLC is, de nem...
Megvenni Activisiontõl többet semmit... MW2-vel jól elvagyok, 400+ óra multi, meg single, meg spec opsok mellett már azt mondom megérte az árát, de a méregdrága DLCk, és a zéró support...
@
Emellett, az a generáció, mely már akkor felnõtt volt, joggal kedveli az elsõ 2 részt, míg a többin látja, érzi az izzadtság-, az erõlködés- és a pénz-hajtás szagát.