Ötvös Tibor

Három csapat dolgozik a Modern Warfare 3-on

Úgy tűnik, hogy az Activision nagyon komolyan veszi a Call of Duty: Modern Warfare harmadik részét, hiszen egyszerre három csapatot is átirányított a projekthez.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Sledgehammer Games dolgozik egy Call of Dutyn, a Raven Software dolgozik egy másikon míg az Infinity Ward megmaradt része a Modern Warfare 3-on ügyködik. A héten azonban kiderült, hogy mindhárom csapat ugyanazon a játékon dolgozik, mely a népszerű FPS modern vonulatának harmadik része.



Egy belsős Activision forrás szerint a Sledgehammer Games és az Infinity Ward dolgozik a Modern Warfare 3 egyszemélyes kampányán, a Raven pedig a többjátékos módon ügyködik. További jó hír, hogy a program idén novemberben meg is jelenik és az első részletek pár hónapon belül meg is érkeznek. Várjuk őket szeretettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KP27 #54
    Skynet, az a baj hogy a pc-s HC réteg maximum pár százezer játékos a tízmillió közül. A kiadókat már rég csak az eladási adatok érdeklik.
  • Skynet #53
    Ja értem én vagyok a vérkocka amiért heti 4-5 alkalommal waroznék de az új COD részek erre alkalmatlanok. Nem azok a vérkockák akik a csodás új részekbe 100 órákat beleölnek..:D
    Kikapcsolódásnak teljesen tökéletes a COD...Ja. Igénytelen idiótáknak biztos.:)
    Fröcsöghetsz ettől még a tényeken nem változtatsz,a jobb klánok,játékosok mind elhagyták a COD szériát,főleg a siralmasan gyenge 6 és a mostani rész után.
    COD4-et pl a mai napig többen tolják mint a 6-7et együttvéve:DD
  • buklee #52
    Büszke lehetsz magadra, mert te már ezt is elérted az életedben hogy játszottál only rifle szerveren. Van akinek csak a játékról szól az élete meg vannak emberek is, ha már a személyeskedésnél tartunk:P Kikapcsolódásnak teljesen tökéletes a cod, csak a vérkockák nem tudják értékelni, menjél játszál a 120 órás rpgkkel, meg wowozzál:D
  • KP27 #51
    Én nagyon nem szeretem a codokat multiba(Unreal Tournament és Quake párti vagyok) , de pl. COD1-be tök élvezetes volt Karg98K-val lőni.
  • Gyuszopapa #50
    Hagyad már,az ilyen "pro" játékosokkal nem szabad veszekedni.
    Ezek nem játszottak még olyan játékkal ahol ha megsebeztek akkor nem gyógyultál vissza vagy az "only rifle" játékmódot nem ismerik.
  • Skynet #49
    Pro...Elírtam..Elég megnézni a COD6 és az új COD7 videókat,99%ban nagylátványosság nagypro játékosok a gond csak az hogy a videók jórésze inkább szánalmas mázli kategória a ritkagyenge hitbox miatt (főleg a sniper videók nevetségesek amikor bő fél méterrel az ember mellé-fölé lő mégis fejlövés)vagy spawnra helikopterezés..
  • Skynet #48
    "Ha valaki azt mondja arra hogy szar az betudható divatfikának"

    Lássukcsak...4 max 5 óra gameplay legkeményebb fokozaton. Full előre sriptelt események és ellenfelek sorozata tehát még a legnehezebb helyzet is 2-3 meghalás után dögunalom mert mindig mindenki ugyanonnan jön és ugyan azt csinálja. Mesterséges intelligencia az nincs,végzi a scriptelt ellenfél a dolgát,nem egyszer előfordul hogy olyan jól végzi hogy azt sem veszi figyelembe ha 1 méterre mellette állunk és onnan lőjük halomra a társait..A saját társak működése alapból szánalom.
    Nemmelesleg értelmezd már azt hogy a lényeg a MULTIPLAYER. Árkád volt és az is maradt? Valóban a gond csak az hogy régen még a hitbox jónak nevezhető volt,és a játék nem abból állt hogy full képernyőközepébe rángatásnélkül lövő fegyverekkel elfregeljem csípőből a térkép másik felén lévő ellenfelet majd hihetetlen sprintsebességgel hála odarohanjak a tőlem 10 méterre álló ellenfélhez aki közben AK-val kitáraz rajtam és 3 méterről mellbekéseljem,majd lekuporodjak egy sarokba és várjam hogy a "pirosas" homályos kép elmúljon és ujra 100% legyen az életerőm..:)
    Neked ez tetszik,neked ez divatfika...A komoly játékosoknak pedig nem tetszik,nemcsoda hogy a régi COD-okat a mai napig többet tolják pc-n a nagynevű klánok és játékosok mint ezt az új szarkupac szériát...

    "Ha nem érdekel minek olvasod el egyáltalán a cod híreket. "
    Talán azért mert COD fanként nemkcisit idegesít hogy a sorozat mélyrepülésben van színvonalban az elődökhöz képest,és ott is marad.
  • morden #47
    "csak az ilyen magukat "por" játékosnak nevező hülyegyerekek " Milyen az a "por" játékos pontosan ?
  • buklee #46
    Sehol nem mondtam, hogy a singleplayeren van a hangsúly, de egyáltalán nem csak pluszban odabigyesztett része a játéknak meglátásom szerint, FPSekre nem jellemző változatos történettel rendelkezett, most nemrég játszottam végig a hatodik rész egyjátékos módját, ha valaki arra aztmondja, hogy szar akkor az betudható divatfikának. Nemmelesleg a Call of Duty egy árkád játék régen is az volt most is az, ha ezt nem tudod felfogni akkor nem a játékkal van a baj. Ha nem tetszik minek játszol vele. Ha nem érdekel minek olvasod el egyáltalán a cod híreket. Ez igazából jellemző az sg.hu egész felhasználóbázisára, hogy mást sem tudnak csak negatívkodni mindenhol.
    htxbye
  • Gyuszopapa #45
    Jól beszélsz.
    A haverom 13 éves lánya szanaszét freggelte a többi játékost,pedig csak ilyen sims-ekkel szokott játszani.