Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lépések sorban:
- ellenfél gyilkolása
- javítás / heal
- újabb ellenség likvidálása, és így tovább <#vigyor5>#vigyor5>
Nem csak veled volt ilyen, hogy beleeresztettel valakibe egy tonna sorozatot es meg csak el sem talaltad. Lapozz vissza par oldalt ahol Grabowszki kollega linkelte be Tykjen nevu emberke szerencsetlenkedeset mikor Grabot nem talalta el egy sorozattal. Kesobb kilassitva latszodik, hogy minden lovese mellemegy. Ez konnyen megesik ha futas utan allsz neki sorozatot loni mert akkor osszevissza jar a karakter keze amig meg nem nyugszik (pihen).
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.12.01. 11:45:24
De itt egy videó, még 2 hónapja készítettem a régi gépemmel (ezért csak 30 fps). 35/4-es stat körül járok, nézzétek meg, hogy mennyire béna balfasz bagázs a német oldal ezen a videón is. Csinálok valami extrát? Csinálok valami emberen felülit? Vannak embertelen gyors reflexek? Vannak mindenkit felülmúló mozdulatok? Esetleg olyan célzást, amelyet bármelyikőtök ne tudna megcsinálni? Hát nincs. Ez egy tök sima meccs, megyek, lövök, ráadásul tök másnaposan, ennek ellenére naponta írnak rám, hogy csaló vagyok, meg feljelentenek.
Tegye fel a kezét az, aki ezt nem képes megcsinálni (mert szerintem itt a fórumon mindenki képes rá):
A DB-t sajnálom ha tényleg úgy van, ahogy írtad, rendkívül élvezetes csatákat vívtunk veletek mindig. A vereség is felért egy győzelemmel sokszor számomra. Meg amikor ellenetek játszottam, sokkal jobban kellett fókuszálni, nem lankadhatott a figyelem, sokkal taktikusabb voltam. Most mindent skillből akarok megoldani, taktika nélkül. Csak berontok az ajtón páros lábbal, aztán osztom az áldást. Na ez nem megy DB ellen, mert azelőtt kapom a fejest, mielőbb berúgnám az ajtót. Szóval hiába lövök 90/7-et egy normál csatában, sok játéktudást vesztettem azáltal, hogy nem warozok. Viszont keresetben meg a normál csata sokkal jobban hoz, hiszen sokkal többet gyilkolok és sokkal többet cap-elek.
Meg aztán a klánnal is meguntam azt, hogy van 2 órám, és ez idő alatt csak 3 csatát nyomunk, azok legtöbbje is 10 perces, utána 30 perc sakkozás. Ez főleg akkor volt zavaró, amikor még havi szinten vettem a veteránt ingame zsetonért, ugyanis ennyi idő alatt nem lehet pénzt keresni. Most már megvan az egy éves előfizetés, vagyis 2019 januárig rendben vagyok, tehát több, mint egy év.
Hat, sztem a DB mostanra egy fogatlan oroszlan lett, mert nagyon ritka mikor osszejon egy csapatra valo emberke. :( Mikor legutobb osszefutottunk nem is tudom mi tortent, miert kerultek elo paran, de mostanra megint eltuntek. Talan az uj update-re voltak kivancsiak. Amugy remlik, hogy tolta veletek egy DB-s emberke is alneven, de nem kell rosszra gondolni, csak utolag tudtam meg mikor kuldott nekem egy screenshot-ot arrol, hogy kinyirt engem. :)
Az ex-SAS most mar BAD neven nyomulo brigad az akik meg megfelelo letszamot (es minosegi jatekossal) produkalva toljak az ipart, bar ennek ellenere tegnap delutan mikor veluk toltam a Polaris nevu AXIS csapat elvert minket, ugyesen es jol szervezetten vedekeztek.

Ami viszont beszédes az ez a kép. Ennyi nyertes meccsel alig van major city-je a német oldalnak. Hát ez van akkor, amikor nincs szervezettség, és a sok idióta minden egyes szar meccsre benevez, és ész nélkül waroznak.

ellenséget henteltem,
mert nekem az a fegyver OP,
amivel pusztítani tudok:

Mégis mire legyek büszke a Heroes and Generals topicban, hogy 130-al szériázok? :)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.11.24. 17:12:39
ui.:Kákát kereshetünk a helyesirásodba nálad is :)
A leírásodból PONTOSAN látszik, hogy soha a büdös életben nem volt a kezedben PTRD, ugyanis ekkora faszságot nem írnál ellenkező esetben. Light tank minimum 5 találat (a legkisebb light, a következő már 7 lövés lenne), pont 90 fokban, tehát mire egy light tankot leszedsz, kell legalább 9-10 lövés, ami alatt egy light tank simán körbetáncol 5-ször. Plusz 90 fokban kell eltalálnod, anélkül pattan a skuló, nem beszélve arról, hogy olyan pontos, hogy egy álló kocsit nem találsz el 15 méterről, és ez nem vicc. Van a PTRD-vel 300 órám, de amióta nerfelték, senki sem használja, nem véletlenül, én sem. Ráadásul a faszom 300 órában 150 óra az volt, hogy meglegyen hozzá minden Badge, és faszán működjön. Így más sajnálom a beleölt időt.
"71 szaros lőszert kiszarni ugy hogy 3 találatot bevigyél nem sok ész kell" - melyik fegyver az, ami 71 skulós, és 3 hites? Ez érdekelne. Fejre mindegyik egy hites, az SMG-k általában 4, de Heavy Set miatt 5-7 hitesek, plusz ha Ppsh-ról van szó, azt utálom mint a szar, 10 méternél messzebb egy házat nem találsz el vele. Persze-persze, én vagyok a balfasz, tudom, azért nézd meg a képet, amit linkeltem. FB-s csoportban is ugatott valami gyökér, de érdekes módon, egyetlen statot sem találtam tőle feltöltve, tőlem meg 15 kép is volt 10+ K/D-vel. Hát ez van.
"Én pont azért álltam orosz oldalra"............ ezel egyébbként mindent el is árultál,magadról" - a helyesírásod igen fasza. :) Tehát ha leírom, hogy arra az oldalra álltam, aki mindig veszített, az miért is negatív számodra, drága barátom? Azt hittem, hogy aki a gyenge oldalra áll, az pozitív dolog, úgymint Robin Hood-ként segíteni az elesetteken. Én CS-ben is mindig a vesztes oldalra álltam, ha felmentem egy szerverre, de most már tudom, hogy szerinted ez mindent elárul rólam. Vagy... vagy azért írtad, mert felnézel rám, mint egy padavan a Mesterére? Köszönöm, a könnyeim kicsordultak, gyermekem! Áldott legyen a neved, drága barátom!
"Ja vagy tele van olyanokkal mint Te,Magasan kvalifikált über ászokkal.Gondolom ezt te sem hiszed el,ahogy azt sem hogy a németeknél soka balfasz és azért vesztenek."
Dehogyis, én szar vagyok, a németek meg igenjók, úgyhogy hoztam neked egy normál csatát németek ellen, hogy mennyire jók is valójában (hozzátenném, hogy a killjem 80%-a MG42-vel és Sturmgewhr-el jött létre ezen a meccsen, a balfaszoktól elszedett fegyverekből).
Persze war-on DB vagy z.B.V. ellen ilyet nem lehet csinálni, mert ők értik a dolgukat, és ha egy vonalas támadás van, örülünk, hogy ha megvan a pozitív stat. Szóval ja, sok a balfasz német oldalon, nagyon.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.11.24. 15:20:17
"Én pont azért álltam orosz oldalra"............ ezel egyébbként mindent el is árultál,magadról ,
Köszönöm.
Túl sok balfasz van német oldalon. Ez nem kamu, a német oldal rendelkezik a legnagyobb játékosbázissal, és enyhén szólva is a a sok balfasz lehúzza az amúgy nagyon jó klánok teljesítményét. Mindent elmond az, hogy német oldalon ott a z.B.V. klán (második legjobb az egész játékban szerintem), akik este előrenyomulnak az adott térségben, másnap reggelre meg mindent elvesztenek a a tudás nélküli játékosok miatt. Ti is német oldalon vagytok?
Ott van az amerikai oldal is, Devils Brigade (szerintem ők a legerősebb klán a játékban), SAS, 1st Armee, meg lehetne sorolni a fasza klánokat, de hiába minden, ha a random idióták reggelre elvesztik az elfoglalt területeket. Ebből a szempontból szervezettebb az orosz oldal, bár az említett klánokhoz képest a játéktudásunk némileg szerényebb.
"az oroszoknak olyan op fegyvereik"
Ezt amúgy már kitárgyaltuk itt évekkel ezelőtt.
Nézzük pl. az LMG-ket
- LMG || német oldalon MG42 - mindegy mit állítok vele szemben, a legjobb LMG a játékban. 1000+ RPM-el, pontos, ráadásul megint buffolták, szóval már egyáltalán nem instabil, szemben egy DP28-al, ami ugyanúgy 3 lövésből öl, csak 1.100 RPM helyett 720 van. Na? Még mindig azt hiszed az oroszoknak van OP fegyvere?
- SMG || MP40, sebzésre, pontosságra, stabilitásra a legjobb az ÖSSZES SMG közül. Thompson és PPs-43 kb. egy szinten van (Thompson hangja viszont sokkal faszább).
- Automata fegyverek || STG44 vs Carbine vs AVS: Carbine-t kivenném közülük, a leggyengébb szerintem jelenleg a három közül, 40 méternél messzebb szinte hatástalan. AVS erős, pontos, de 15 golyós tárral nem használható 1 vs több emberes szituációkra, amibe sokszor fogsz kerülni egy csatában. STG az all rounder, a mindent vivő, ugyanis egyes lövésre állítva iszonyat pontos, kiváló sebzése van, stabil fegyver, és 30 skulós, szóval lehet tunkolni is vele.
Csalóval már hónapok óta nem találkoztam, ezért szeretem ezt a játékot többek között.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.11.24. 10:34:28