5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • gstup
    Bocsánat az offért,be is teszem spoilerbe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval nem találtam az sg fórumon a Hell let Loose című játéknak "alfórumot".Van itt olyan fórumozó aki tervezi a játék beszerzését?Én a holnapi nap folyamán meg fogom venni és jó lenne nem "egyedül" játszani egy csapatorientált játékban!
    :) Esetleg ha többen is lennénk akkor nyithatnánk egy topicot is.
  • robi3
    a johnsontól valahogy többet vártam... azzal az irányzékkal nem vagyok megbarátkozva, sokat takar meg szerintem nagyot üt a puska is, valahogy a BAR-t jobbnak éreztem, mindkettővel sebzésre mentem de az utóbbi valahogy sokkal irányíthatóbb volt, de most leginkább úgy érzem hogy egy felhúzott, távcsövezett garandnak nincsen párja...
  • ChipKng
    Voucher-code:
    LOVEFROMRETO

This voucher gives your account a FREE one day Veteran Membership and can be redeemed until Tuesday the 20th of February 08:00 CET / 2am EST.
  • Hexex86 #5762
    Early accessbe jelent meg: Steam
  • ikarus44
    Kicsit off, de megjelent a Battalion 1944 zárt bétája(?) és, ahogy a fórumát olvasom állítólag egész jó eddig
  • ikarus44
    Tudom, de én valahogy nem tudok vele játszani :(
  • ChipKng
    Pedig a GW is nagyon jol adja. :)
  • ikarus44
    Én is veszek fel mindent STG amit csak tudok. (Cserélném is az MG-34-et rá, csak sajna nem tudok Gewehr-rel játszani :( )
  • Roger6
    Úgy-úgy, elég undorító. Én nem is raktam rá fejlesztést, pedig már meglett a 4 aranycsillag, teljesen felesleges pénzkidobás. Pontvédés // támadás // középtávra lövés = tök mindegy, mindegyikre tökéletes.

VÉLEMÉNY

Pozitívumok:
    - házban nem emeli fel a fegyvert, mint LMG-nél
    - sokkal kevésbé instabil, mint a többi automatic rifle
    - 30 skulós tár bőven elég az 1 vs többes szituációkra
    - gyors újratöltés
    - halál pontos

Negatívum:
    - fogalmam sincs ilyennel nem találkoztam.
  • ChipKng
    Csak ugy fossa a fejeseket ha loves kozben huzod lefele az egeret.
  • Roger6
    Na meglett a német katonának a Sturmgewehr. Na most mondom, hogy aki eddig német oldalról bármit rinyált, hogy ez a nemzet op, meg az a fegyver op, annak üzenem, hogy bekaphatja. Ez egy tök alap. moddolatlan Sturmgewehr. Eddig a legjobb fegyver a játékban, amivel valaha találkoztam.

• Roger6
    Sticky egy all-rounder gránát, szóval mindenre jó, de ahogy Ikarus írja, elég drága mulatság.
  • ikarus44
    Igen, bár én pazarlásnak tartom.
  • robi3
    hy! a S.T. Grenade az jó gyalogság ellen is?
  • Roger6
    Hát én nem szaroztam, Kar-al is beugrok védeni / támadni cap pontot.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.27. 23:41:59
  • Roger6
    Hehh, de régen paráztam. El is felejtettem, mennyire jól lehet vele keresni (természetesen felvettem az ellenfél fegyverét, és volt egy Recon autó lopásom is, a statot direkt nem mutatom, nehogy azt higgye pár érzékenyebb lelkületű ember, hogy magam akarom fényezni):

• ChipKng
    Orvloveszek csak bosszantasra jok. Ha valaki komolyabban tolja a jatekot, osszeszokott klanokkal, akkor tenyleg oromot okoz latni ha a tuloldalon megjelenik 4-5 recon es 3-4 tankos vagy meg 3 repulos. Ha lemming modra kozlekedunk akkor tenyleg ezek szetszednek, de ha esszel, rendes taktival akkor lathatjuk, hogy mig nalunk 18 emberbol 10 a ponton belul foglal addig az ellenfelnek semmi eselye sincs, mert 10-11 emberrel kevesebbel jatszik akik a ponton kivulrol cseresznyezgetnek. Ha van egy tanknak mersze bejonni a pontra, akkor 3 masodperc es mar darabokra van szedve 10 gyaloggal szemben. A tobbi 8 mar a kovetkezo ponton varakozik a foglalasra. Ezek a meccsek szoktak lemenni ugy, hogy 6 perc alatt 1 vonalrol tamadva behuzzuk az egeszet. Persze ehhez kell 18 ember. Ha nincs, akkor is 10-11-el siman megoldhato ha az ellenfel oldalan nem egy TS-en kommunikalo klan van. Koszonet a sok kovon fekvo recon-nak. Viszont amennyire aldas az ellenfelnel a recon ugy bosszusag ha a mi tamado csatankba valaki betol egy recon egyseget. Ilyenkor az illetot megkontaktaljak, hogy legyen szives ne kuldjon be meccs kezdese elott mert akkor a matchmaker berak olyanokat akik recon-kent keresnek csatat es az minket gyengit. Es ezt nem csak Grabowszki mondja, meg en hanem minden egyes veteran klan tag akik tobb ezer orat jatszottak mar. Majd ha a k/d helyett elvarasod lesz az adott csata megnyerese akkor rajossz miert.

Jut eszembe. Par hete volt egy csatank ahol egy masik klan volt az ellenfel oldalan. Bar behuztuk, de a vegen nagyon pislogtunk mikor az elso helyezett emberke egy random volt a tablan kb 1000-2000 kozotti ponttal es 0 kill 0 capture-rel!!! Most vagy csak tankokat robbantott fel sofor nelkul (ami azert elegge ketseges) vagy 300m-rol lovoldozott heavy set-es emberekre akik mind kivetel nelkul meggyogyitottak magukat, de minden esetre fura volt ez a pontozas.

• Roger6
    Élő Twitch adás RETO-tól, éppen a fegyverek mechanikájáról van szó: LINK
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.24. 15:06:15
  • Roger6
    Mit bizonyít? Azt, hogy én magyaráztam el neked millió és egy dolgot másfél éve, valamint már 2015-ben tudtam hogy működik az XP, miközben te próbáltad beadni, hogy nem is értek hozzá 2018-ban? Nem is értem mi volt a terved a hozzászólásoddal? Okés, benyelted a brét rendesen, a net megőrzi ezeket a dolgokat, és bizony ott van feketén fehéren, hogy te azt sem tudtad, hogy mi a játék mechanikája, ezek után te akarsz engem kioktatni? Na ez az undorító, pont mint a hozzászólásod pár napja. És miután lebuksz, és mindenki megtudja, hogy egy kurva nagy hantagép vagy, nem elkullogsz behúzva füled-farkad, hanem még neked áll feljebb. Én fordított helyzetben szégyenemben nem is mertem volna írni, max egy bocsánatkérő privát üzentet. De hát ugye nekem van gerincem. Sok emberből hiányzik. Ugye?

Aztán ha követted volna az eseményeket, tudnád miről van szó, meg talán értenéd is, és nem arcoskodásnak hinnéd. Gewehr- es képet azért raktam be, mert egy másik fórumozó állította, hogy tele van csíterrel az US meg SU oldal, mert ugye én azokkal játszottam sokat. Nincs tele, sőt, csíter is alig van, a fotó is azt bizonyítja, hogy lehet boldogulni egy teljesen alap, modifikációk nélküli Gewehr-el, 1-es szintű katonával. 16/1 amúgy mióta arcoskodás? Vagy neked ez annak számít? :)

Aztán utána egy kép a Browning-al, és hogy mennyit lehet keresni vele. Ez egy tanács volt, hogy aki zsetont akar, az fejlessze ki, egyetlen ravasz kell rá - persze ide sem árt, ha érti az ember a kép mondandóját, nálad ugye ez magas volt. Egyetlen elsütőbillentyűvel meccsenként 10.000+ zseton a profit. Ez arcoskodás? Vagy a 20/0 nálad már arcoskodásnak számít? :)

A többi kép sztoriját tudod, mind azt bizonyítják, hogy te akkora kamugép vagy, mint a kinai nagyfal, szavahihetőséged nulla, ráadásul azon kívül, hogy beszólogatsz, sok értelmeset nem tudsz írni.

MarciKA
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.24. 00:37:37
  • Bruce_Willis
    Te szánalom! És ez mit bizonyít?
    Arcoskodás? :D
    Jó vicc :D Minden hozzászólásodban magadat fényezed. Nevetséges...
  • Roger6
    Azért felhívnám mindenki figyelmet arra, hogy Bruce (azaz marcika) 2016 év második felében (amikor én már másfél éve játszottam) még azt sem tudta, hogy hogyan kell beállítani az állandó célzást a fegyverrel (!!!!!!! nem kamu, direkt linkeltem a print screen-t, ÉN magyaráztam el neki), Squad-ot nem tudott létrehozni, nem tudta mi a War, és ezek után ugye ő akart kioktatni az XP jutalom rendszerről. Ezek után a szavahihetősége is nyilván eléggé megkérdőjelezhető.

Nahát, mit is mondtam? Ja igen, tele van a net ilyen arcokkal. Hé, én kurva porfi vagyok, te nem értesz semmit. Aztán meg... őőő... izé, hogy is kell, hogy asztat a távcsövet az arcom elé tarcsa a karakter?

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.23. 23:48:17
  • Roger6
    Kicsit hosszú lesz, nem várom el, hogy elolvasd, lehet túlságosan megterhelő lenne számodra. Az előző képből amúgy is értetted már, hogy mit akartam (vagyis remélem számodra is érthető, egyszerű módon prezentáltam azt, hogy már 2015-ben tisztában voltam az XP alakulásával - direkt írtam le, hogy kicsit segítsek)

Pár éve többen is leírtuk, hogy staged-ben, ahol mindenki egy hites, nem nagy kunszt sok xp-t keresni egy hites fegyverrel, ahol mindenki Heavy Set nélkül mászkál. Tudom, most jön az, hogy kill nélkül is sok xp - így van, én is csináltam anno, hogy lefeküdtem 300 méterre a ponttól, max. pontosságra állítva a Mosin-t, és adta az 50 xp-ket, ami pont nem volt még gyilkosság, de több ezer xp-t lehetett farmolni vele. Meg arra is emlékszem, hogy te azt sem tudtad mi a war, amikor bejöttél arcoskodni, hogy mekkora ász vagy :) Az kurva nagy volt :)

Már akkor is elmondtam, hogy van egy 17-es szintű a Reconom 15.000 killel, 200 órával (igen, ez két évvel ezelőtt volt annyi), szóval nem úgy beszélek, mint aki a hasára üt, hanem több száz órás tapasztalattal a hátam mögött írok véleményt a kasztról, ráadásul van 4 millió Warfound-om is, tehát war-ban is van úgy érzem elég tetemes tapasztalatom, amit nem csicska egy lövéses játékosok ellen, hanem a legkeményebb klánok ellen csapattam évekig, és azóta is. Engem soha nem zavartak a csipák, egyhitelni úgy sem tudnak, második lövésre esélyük sincs, elsősegély csomag meg alap minden katonánál.

Én azt is leírtam anno neked, hogy amikor látom, hogy van 4-5 Recon az ellenfélnél, már örülök, mert miénk a meccs. Főleg ha klánnal vagyok, 99,9%-ban elhozzuk a meccseket. Most sikerült összehozni egy stabil magyar brigádot, 4 fővel, hetente 4-5 alkalommal. Ők is eleinte mondták, hogy jajj, mennyi Recon. De mondom ez miért baj? Belőni nem tudnak pontra, ponton belül ártalmatlanok, ezáltal a cap pontokon miénk az erőfölény. Itt is ugyanúgy igaz, hogy ha látom, hogy van 4 Recon, már bontom a sört, királyság. Nem beszélve arról, hogy mostanában azzal szórakozunk, hogy szivatjuk a kemper Reconokkal: bringával ütjük el őket, aknát rakunk alájuk aztán rájuk ugrunk füttyögetve, meg egyszerre 4-en lekéseljük, ellopjuk a saját motorját a háta mögül, és azzal ütjük el, szóval kurva nagy fun. Arról nem beszélve, hogy ha leszedsz egy ilyen kempert, és pontosan ugyanoda teszel egy gyalogsági aknát, fél percen belül belemászik az idiótája.

"Tudom hogy nehéz felfognod hogy egy orvlövésznek nem az a dolga hogy távcsövessel közelharcot vívjon, de szerencsére a játék készítői tisztában vannak a kasztok szerepével." - Mondd csak. Ki mondta, hogy ez a dolga egy Recon-nak? Hol látod a leírásomban, hogy márpedig neki be kell menni, és közelharcot kell vívnia? Kár, hogy erre építetted fel a mondandódat ugyebár, mert itt nem csak én nem, hanem SENKI nem írt ilyet. Senki egy szót sem írt arról, hogy az XP így meg úgy, amiről te kezdtél el írni. Mert szerinted én nem értem, hogy kapják az xp-t (2015-ös képet direkt linkeltem, plusz egyet itt a hozzászólás alján is, hogy értsed, hogy én már 3 éve amikor kezdtem is tudtam ezek hogy működnek), csakhogy senki egy kurva szót sem szólt az XP-ről rajtad kívül, amiről elkezdtél halandzsázni. Ugye? Ugye!

"ha távolról támogatom a támadókat, és az éppen foglalókat kiszedem" - ugye a RETO átdolgozta a pályákat azt hiszem tavaly, azóta minden ponton van ház, fészer, szénás, dobozok, szóval sniper-el (amennyiben minimális sütnivalód van, és nem kezdesz el barkóbázni a placc közepén) egyáltalán nem fognak kiszedni.

"A helyzetemet figyeli a játék és annak a helyzetét akit éppen lelövök." - senki még csak nem is beszélt ilyenről, egy szó sem esett erről, még a téma közelében sem volt senki, amire ezt kellett volna válaszonod. Arról volt szó, hogy nem hasznos. Mindenképpen hasznosabb, mint közelharcot vívni csipa fegyverrel, de egy infivel nem veheti fel a versenyt hasznosság terén. Még egy Medic-es is sokkal fontosabb csapat szinten, mint bármilyen Recon bárhol.

Na meg ugye arról volt szó, hogy 250 méterről lövöldözni egy egyhites fegyverrel az minden, csak nem skill. Miért hiszik azt az emberek, hogy 300 méterről lelőni valakit egy egyhites fegyverrel az baromi nagy dolog? Messze, a biztonságot nyújtó bokrok alól, egyáltalán mindenféle támadástól mentesen? Ez lenne a skill? Hogy fekszem a bokorban a ponttól kurva messze, aztán néha megnyomom a tűzgombot? Sem taktikázni, sem helyezkedni nem kell, nincs 1 vs többes szituáció, és még sorolhatnám a dolgokat. Plusz amióta átrendezték a cap pontokat, tényleg rohadtul nem lehet belőni a cap pontokra, mint régen. Régen sokkal több értelme volt az egész Recon kasztnak.

Azt hiszem a játék minden aspektusával tisztában vagyok, és minden kasztot, minden térképet ismerek pixelről pixelre. Tudom mely házakra lehet felmászni, hova kell két ember, hova kell autó, hol tudom letenni az APC-t, hogy 95-en spawn-oljanak rá, amivel vesztes csatákat tudok megfordítani, hogy kell tankok vagy repülők ellen védeni a pontot biztonságosan, tudom war a map-on hogy alakíthatok ki hasznos pocket-eket, tudom mikor hova küldjem az AT-imet, bla-bla-bla. Ha pedig azt hiszed, hogy 3.200 óra játék után nem tudom mitől kap bármelyik kaszt sok XP-t, amikor már 2015-ben is olyan képeket linkeltem, ahol 214 XP-t adott egy killért, akkor rettentő figyelmetlen vagy. Nem ezt a szót akartam használni, de nem akarok a szintedre süllyedni. Szóval rakd össze: 2015-ös év - 214 XP kapok egy killért, következtetés = tudom hogy működik az XP rendszer, már 3 évvel ezelőtt IS.

Összegezve: te olyan dolgokról írtál nagyképűen, amiről nem is volt szó, ráadásul hazugságot, ugyanis én már előtted ismertem az XP rendszert.

Kevés kill, sok xp, szintén 2015-ből, csak a kedvedért, Brúsz.
  • Roger6
    :D Ja hogy szerinted nem értem a pontozást? Te valamit félreolvastál, barátom.

2015-ös kép:

(ezek után természetesen az egész hozzászólásod értelmetlen)

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.23. 22:27:57
  • Bruce_Willis
    Igen, régen sem értetted hogy működik a pontozás..
    A linkelt statisztikán látható hogy nem öltem sokat, egyáltalán nem foglaltam, mégis sokkal több pontom lett mint bárki másnak. Tudom hogy nehéz felfognod hogy egy orvlövésznek nem az a dolga hogy távcsövessel közelharcot vívjon, de szerencsére a játék készítői tisztában vannak a kasztok szerepével. Sok év tapasztalatából tudom hogy több pontot kapok ha távolról támogatom a támadókat, és az éppen foglalókat kiszedem, mint hogy ha bemegyek arcoskodni, csak hogy ne érezd magad szarul.
    A helyzetemet figyeli a játék és annak a helyzetét akit éppen lelövök.
    Tudom egyszerűbb sírni hogy az orvlövészek nem járulnak hozzá a csapatmunkához, de majd ha lesz kedvem csinálok még pár ilyen képernyőmentést és valamikor talán leesik a tantusz.

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2018.01.23. 20:56:40
  • Roger6
    Németben összesen három meccsem volt, aztán 8-tól amcsi.
  • ChipKng
    Te kis csalo, tegnap nemeteztel! :))))
  • Roger6
    Mostanában ugye főleg Amerikai oldal megy, ugyanis pénz gyűjtés van. Miért éri meg az M1919 Browning? Szerintem ezért

Meccs végeredménye:

És a csatával szerzett pénz:
  • Roger6
    Ne haragudj, de munka és edzés után nincs kedvem ilyen hozzászólásokat olvasgatni. Nem értem. Ez egy topic a Heroes and Generals játékról. Mégis mit írjak ide? Hogy ma 220-al húztam fel edzésen? NEm ide tartozik. Nyilván a játékhoz tartozó képet fogok linkelni, mert ugye itt mindenkinek nagy a szája, de igazi teljesítményt csak nagyon kevés embertől látok. Annál több szájhős van. Sőt, a nagy részük az. POnt ahogy a Facbeook csoportban is mindegyik beszólni tud, aztán a feltöltött képeik között egy sincs, amire azt mondanám, hogy na, ez igen. A szex témát meg a barátnőmmel megoldom, de köszi az érdeklődést.

Ja igen, kifelejtettem a nagy Recon-okat, akik szerint nagyon tudnak játszani (nekik a legnagyobb a szájuk), mert tudnak 30/5-öt lőni, igaz, a csapat munkájához nem járulnak hozzá. Nem azért, de 200 méterre a frontvonaltól pötyögtetni bárki tud 8-szoros Scope-al, az nem tudás.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.22. 23:02:51
  • Bruce_Willis
    Nagy kunszt. A végén legalább kiverted a statisztikára?
  • ChipKng
    Ugyan mar, ez csak egy jatek. :) A nemet Gewehr-el en is taroltam staged-ben. Amugy a karakter vasar alkalmaval bevasaroltam nemethez meg oroszhoz is egy-egy kezdo tankost meg ejtoernyost is. Majd jol jonnek ha kicsit raunok az amcsira.
  • Roger6
    Benéztem német oldalra is, én 2 évig tartottam magam ahhoz, hogy bármivel, csak német oldallal nem fogok játszani. Társak unszolására belefogtam. Alap Gewehr-rel (csakhogy ugye ne a csíter US meg SU oldallal játsszak):

• Roger6
    Igen-igen, így van. Én mégsem sírok
  • Ezzioo
    Milyen tények te agyhalott ?????????????? Látom a felfogással gondok vannak.
  • ikarus44
    A BAR-nál minden LMG jobb. A Johnsont én szeretem használni, bár személy szerint Grabo-hoz, és golyofogohoz hasonlóan én is a .30-as Browning-ot veszem majd meg.
  • robi3
    m 1941 johnson-ról mi a véleményetek? BAR-t cserélném le.
  • Roger6
    Ha a tények leírása nálad okoskodásnak számít, akkor komoly gondok vannak nálad
  • Ezzioo
    Jólvan "okoskodjál" még. Képtelen vagy felfogni, engem nem érdekel. Lehet, hogy a 800 órában nem repültem sokat, de hagyjuk már,mert unom a témát.

• Roger6
    Ha szerinted ennyi csaló van, ne játssz Érdekes módon a klánon belül is (akik szintén nagyon jó játékosok) pont ugyanezt mondják, hogy milyen kevés csaló van. A srácok, akikkel klánon kívül játszom, szintén ezt mondják. Mondjuk ők jó játékosok is, szóval adják az ívet az ellenfélnek (bármely oldalról legyen szó). Ha ez neked azt jelenti, hogy védem/védjük a csalókat, akkor az értelmezési és felfogóképességed gyenge. Aki pedig azt állítja, hogy 800 órája van, és nem tudja miért van a repülősnél javítókulcs, az bizony kamuzik.
  • Ezzioo
    Megint csak kötekszel, mert máshoz nem értesz :). Ez olyan dedós visszavágás volt részedről,hogy : "annyira aranyos vagy, ahogy beismered, hogy nincs eszed " . Hát nem tudom, kinek van liliomvirág lelkivilága?? :D Amikor a csaló játékosokról van szó, te foggal körömmel véded őket.
    Nekem meg ez sántít, de nagyon. Nyilván, ha én is a csaló retek Ruszkikkal meg Usával játszanék, én is így osztanám az észt. Kis kamugép, hmmmmmmmmmmm te!!? :D
    Ja lehet, hogy itt nem csalózik rajtam kívül senki, de játék közben sokaknak feltűnt, hogy mennyi csaló van.
    Nyugodtan védjed őket továbbra is. :)
  • Roger6
    800 órával amúgy hogy nem lehet tudni, hogy a repülősnél miért van javítókulcs? Nekem valami sántít a sztoridban amúgy Kis kamugép
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.13. 15:28:30