DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gadgets-esnek melyik ág kell?
Controllernek és melyik dps-nek?
Köszönöm elõre is

Nagyon sok a nub.Menj rá Leave-re nyugodtan ne idegeskedj miattuk.Én simán otthagyom õket ha látom,hogy értelmetlenek azt csesszék meg nem érdekel ki mit mond.
Van jó group is azért ott meg happy minden!
Sötét oldalt itt ölni kell hisz te vagy a Hero😊

★ 汤姆 李

jó azért a lightok védelmébe kelnék, hogy eléggé szar skillbarja volt annak a fickónak support vegyítve dpsel, másfelõl nagyon kombókat le láttam tõle, csak gondolom püfölte a billentyûzetet mint állat, én light dps vagyok és hidd el eléggé tudok vele darálni, de az is tény hogy ez a mocsadék healer iszonyat erõs és gondolkozok egy másodlagos kariban, hogy healert fogok csinálni, csak rohadtul nincs kedvem megint végig szenvedni, alertezni, legendsezni :/ másrészt pedig ma is sikeresen majdnem agyvérzést kaptam ettõl a sok agyhalott hero társamtól, legszívesebben átmennék a picsába villainba, egy kezemen megtudom számolni hogy a héten mennyi arena pvpt nyertem, csak ennyi a free2play átka sajnos.

PRO<#eljen>(hard/light-ok hullanak ám lol😊)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

CalebJoe
használható ez az új light képesség mert nagyon dps/controller szaga van
BEAST
Köszönöm. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igen a Gadget a jó troller😊

BEAST
Gyorsan megnéztem egy Fire karaktert és eszméletlen hasznos dolgai vannak. A 25%-os supercharge aoe knockdown meg heal különösen tetszetõs... nem is értem hogy lehet csak 25%-os. Viszont még mindig a controller role tetszene a leginkább.
Szerintetek a mental vagy a light jobb controllernek?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Köszönöm a korrekciót.

Healernek sebzõ spellt kell használnia tankon, hogy semlegesítse a tank roleból kapott pluszokat, a controller meg kiosztott healt felezõ debuffot rak healerre ami nem elhanyagolható.

A kõ papír olló korántsem 1v1 dolog ebben a játékban! Healer pl csak azzal hogy üti a tankot van rá esély hogy sebezhetõbbé teszi. Tank alapból elég komoly ellenállást élvez troller debuffokkal szemben. Troller nem jut most eszembe mit csinál a healerrel mert késõ van.

Emellett ha a megfelelõ role-t ütöd elég komoly bónusz dmgre van esélyed. Ha az ellenfél tele van tank role-ban rohangászó emberekkel troller roleban gyorsabban meg fogsz halni mint dpsben.

A healer meg igenis ütni/lõni fog, mert muszáj neki, ha életben akarja tartani a bandát és az ellenfelek nem totál balfaszok a trollertõl kapott power nem elég, kell a kombókból jövõ regen is. Ha a healered a hagyományos mmorpg-kbõl megszokott healbot módon próbál kihealelni akkor rövid úton feküdni fogsz.

Movement powerek arra valók hogy kiegészítsék a buildedet, betömjék a jukakat. Általában ha van a powersetnek olyan skillje ami ugyanazt/hasonlót csinál akkor az jobb, de ha nincs, vagy éppen nem fér bele kivenni az adott buildben akkor hasznosak tudnak lenni.

BEAST
A power interactionokkel az a gond, hogy controllernel ez azt jelenti stunban vagy lockban kell tartani az ellent amíg egy másik skillt használok rajtuk. Pvpben ez kb lehetetlen. Hiána kerül powerbe a breakout, pár pontért visszakapja azt másodpercek alatt.

Telekinesis ágon 3 skill van ami elméletileg másodpercekig lockol egy ellent. A telekinesis, a thought bubble és a mass levitation. Ebbõl az elsõt szoktam használni de single target mivolta miatt áttértem az illusion bladejeire. Ugyan úgy powert tölt vissza, viszont tömegekben jól jön a stun.
A thought bubble is inkább csak pvere jó, mert azonnal kitörnek belõle az emberek. Így csak a def debuff miatt érdemes használni.
A mass levitation meg olyan idõ és powerigényes, hogy szóra sem érdemes ha pvprõl van szó. Ha lenne egy minimális idõkorlát amíg nem lehet kijönni belõlük tökéletes lenne minden, legalább 1-2 sec, de így nem túl hatékony.

A kõ papír ollós téma sem zavarna, de a pvp nálam nem 1v1-rõl szól. HA talán esetleg van healer a csapatban, az healelni fog és nem tankokkal párbajozgatni. Így kb úgy néz ki a dolog, hogy jönnek a tankok és átgázolnak mindenen és mindenkin. 😄
Én meg mint lelkes mental controller töltöm a powert és remélem, hogy legalább egy healer lesz az ellenségnél. :p

Amúgya movement skilleket mennyire éri meg használni. Értem ez alatt az aoe stunokat és menekülõ skilleket. Lehet jobban megérnék mint a jelenlegi használhatatlan mental pajzsok. Bár most repkedek, de láttam super speednél van speed draining ami megint csak tölti a társak powerét míg az ellenséget lassítja.

A fegyver kombóknál annyi van hogy kb kõ papír olló.
Lunge attackok és interruptok ellen block, block ellen block breaker, block breaker ellen interrupt.

Powereknél pedig fontosak a role-ból kapott bónuszok és power interactionok.
Controllernél például nagyon fontos hogy mindig legyen fent a kicsi zöld villám. Defib és hasonló skillek csak akkor ha szükség van rájuk, különben feleslegesen felzabálod a saját powered és pont akkor nem fogsz tudni adni amikor kell. Egyébként pveben a tanknak és healernek, pvpben fõleg a healernek mindig legyen powerje. És persze debuffok. Pvpben healert elsõsorban, pveben defense debuff és ha szükséges (hard alertekben igazából csak gyenge tank esetén kell, raideken, fõleg fortressben már need) damage debuff.

CC immunitás: fontos tudni hogy ha egy powerrel vagy kombóval cczel valakit párszor akkor egy idõre immunissá válik, de csak arra a powerre/kombóra. Ha megfelelõen használod a fegyveredet és a powerjeidet akkor elérheted egy controllerrel hogy a célpont addig nyomogassa a breakoutot amíg el nem fogy a powerje.

Pvpben van még egy kõ papír olló, tank>troller>healer>tank.

BEAST
Rendben akkor feladom, inkább kísérletezgetek tovább. 😊

Szerintem nem használok szar loadoutokat, de majd próbálgatom még. Igaz nagyon kevésnek tartom a slotok számát. Lehet egy pár mental skillt lecserélek movementes skillre a túlélés érdekében.

Ebben a játékban a powerek és fegyver kombók használatában nyilvánul meg.

BEAST
Miben nyilvánul meg, hogy mi a szar és mi nem? 😄

Szar troller a legkönnyebb préda mindenkinek, beleértve a többi trollert, egy jó troller viszont kemény dió tud lenni.

A dps-ben maradra pedig három ok van, ezek gyakorisági sorrendben:
1) vérpisti
2) nem bízik a random healerben (ha nem dps roleban vagy akkor egy másik role elég komoly bónusz damaget tol ellened)
3) öl 😊

Meg arénákban a sok odi marad dps-ben mert képtelen megnézni mi plusszt ad controller/role..

Aha,én is leölöm healerként controllert,hoppsz..

Az a baj, hogy nem sok mindent értesz a játékból mégis leszarozol egy classt ami a legjobb controller igazából mert minden skilljének nagy range van, nem úgy mint a gadget ami medium range a hard light meg meleevel tud Pot-ot nyomni pl. Ha healer meg kinyír controllerként az meg...

BEAST
Arról már rég letettem, hogy powerekkel sebezzek. A telekinézis sebzése a cc kombóktól függ. Pve-ben pl imádom a thought bubble kombókat. Viszont pvpben nekem megfelel a handblasterem is, de örülnék ha a cc skillek nem csak fél másodpercnyi kellemetlenséget jelentenének amit azonnal le is szednek magukról.
Az energiatöltéssel meg nincs semmi gond. Néha úgy érzem egyedül én használom a controller role-t az arénákban olyan nagy különbségek vannak a power töltésekben.

Gadget/controller na az eszi a healereket.Ezt a mentalt elcseszték kissé:-)

Healer meg úgy leöl sokszor 1v1-be,hogy csak lesek lol
Szal tényleg csak "zavarom" legtöbb esetben nem pedig megölöm😄

Szerintem is dög unalmas mental amúgy.Próbáltam mind2 ágat,hybridet,dom.-t felvittem 240-re de nem tetszik.Pajzsok pve-re jó pvp-re alig ér valamit.Power töltés sem az igazi.Elnyomom párszor aztán sajátom ott figyel nullán.Pvp-n ez csalódás azért.
Pisztollyal töltöm power-t ugye és szinte így megyek pvp-n és alerteken végig.Mintha csak weapon damage-em lenne.Pár skillhez is oda van írva,hogy tölti a group power-t de szinte észrevehetetlen.
Én törlöm is azt hiszem,sorci,fire,ice ezerszer többet ér és hatásosabb class-ok imo..

Érdekes, most hogy megvan a teljes T1 armorom, mentem egy T2 alertet és esküszöm mintha egy langyos duo kört mentem volna, T1 alertben volt hogy vért kellett izzadni csomó helyen hogy sikerüljön, egyébként van értelme azon kívül hogy egy két challenget összelehet még gyûjteni hogy alert 1-et vagy duokat csináljak naponta? gondolom nem sok

BEAST
A dominance leírása szerint minnél magasabb annál több sebzést bír ki az ellen anélkül, hogy megszakadna a hatás.
Az pedig szép meg jó, hogy a healer zavarása lenne a feladatom, de ezzel csupán annyi probléma van. hogy alig van healer, mindenhol fire, ice meg light használókat látok, akik meglehetõsen könnyen gázolnak át rajtam.

Lehet valamikor megnézem az illusion ágat is hátha valamiben jóbb/más Azért ez így elég unalmas, hogy két skillt spammelek az energiatöltés meg a minimális stun miatt és ebbõl áll a játék.

Dominance pajzs erõsséget ad és nincs rá hatással meddig vannak a ccben max arra, hogy mit tudsz cczni. Egyébként meg pvpben controllerként a healer megölése a feladatod és debuffolása amellett, hogy töltöd az energyt.

BEAST
Van köztetek mental kontroller szaki?
Eddig azt hittem a pvpben trollkodás kicsit több a power töltögetésnél, de úgy néz ki mindenki más legalább olyan jól/ha nem jobban tud stun-ban tartani, csak mellette olyan sebzése is van ami körberöhögi a pajzsaimat.
Nem is igazán látom értelmét, hogy dominance-re gyúrjak, mert így is úgy is azonnal kitörnek a cc-bõl nem igazán várják meg, hogy sérüljenek is.

Konkrétan pont fegyverben gondolkodtam, az nem nagyon akar esni, meg ugye az a leglátványosabb harc közben 😊

Igazából a fegyver a leglényegesebb fejlõdés közben a többi gyorsan cserélõdik, fõleg mivel nagyon gyorsan meg van a 30. Kék fegyvert tudsz venni a nightclubokban lvl 14,24en és 30on pedig Hall of Doomban kéket. Ezekkel el van az ember míg nem szerez pvere raidrõl vagy hard alertbõl jobbat pvpre pedig elõször ott lesz 30on a pvp eventes vendornál 775 influencért epic majd 120 Marc of Conquestért hall of Doomban a legjobb pvp fegyverek.

Köszi szépen a választ! Azt hiszem talán akkor csak most fogok igazán belemélyülni a játékba. 😄
És rengeteget kell olvasni a hivatalos forumot guideokért, ötletekért, tanácsokért.

Azt jól vettem észre, hogy gear-t venni nem nagyon lehet a vendoroktól, mivel igazából kínálat nem nagyon van (legalábbis az alacsonyabb szinteken).

Szóval a gear az max az van ami esik random a moboktól meg esetleg amit jutalomként adnak a küldetésekért, és a vendoroknál maximum csak eladni lehet/érdemes azt amit már kinõttem.

Legendary pvpzgetés amíg nincs elég influenced az elsõ epic pvp setre vagy legalább néhány darabjára, persze ha érdekel a pvp ami elég nagy része a játéknak szerintem. Solo featek megcsinálása(hideout,contacts, exploration,booster gold küldik) skill pontokért. Duozgatás meg Challange modeok farmolgatása 1-2 napig aztán a repus kék gearrel már lehet menni hard alertekre is. Ezek után meg raidek.

Gear, skill pont 😊

Elértem a level 30-at (hero, fire power, dual wield), de nagyon kevés sajnos a tudásom még a játékról. Nem tudom, hogy most milyen célok lennének amiket el kéne érnem, azon kívül hogy jól kikapcsolódjak... Pár szóban kaphatnék valami útmutatás valakitõl?
F4

Gyogyito a nevem, de nem tudom hol lehet valaki felvenni barátnak?!

Idáig se jutottam el 😄

Sztem vegyük fel egymást, éjjelente én is tologatom (bár én is a nature felé indultam, lehet duoban jobban megy a parti).

"Blue Secretary" néven ûzöm az ipart, "már" level 9-en 😊

(azt majd még meg kell keresnem hol vannak ezek a barát funkciók, eddig csak egyedül tologattam, de jobb lenne gyakrabban összeállni emberekkel. Végülis ezért mmo).

Én nem láttam sehol healing hordót, de a probléma az , hogy a sok hallucination meg ilyenek bedarálnak, a hordókat sok halás után megcsináltam, de amikor 2 "super" zombi megjelenik onnantól passzolom :/

Healing hordók!!!

Van valaki EU-n PVE szerveren innen, kellene egy segítség Save Batwoman küldinél akármit próbálok, mindig meghalok...
Nevem Gyogyito
Elõre is köszönöm

<#idiota>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e4OA5iaseag

Az jó,köszi!

Tomy Lee, menni fog. Nálam az volt, hogy a Sony Online Entertainment mappát másoltam a régi winchesterrõl az újra. Aztán letöltöttem az oldalról a telepítõt, elindítottam és a reinstall/repair opciót választottam. De majd meglátod, hogy nálad pontosan hogy lesz... A lényeg, hogy meglehet oldani szerencsére, mert nem mindegy az a 18GB 😄
Köszi. A kétkezest kipróbáltam, az tényleg nem olyan clickfest mint mosta bow. Megnézem a riflét 😊

Mûködik a játék ha egyik particiórol másikra másolom és onnan indítom?
Gépcsere miatt op rendszer csere azért kérdezem és kell töröljek dolgokat ahoz,hogy lementsem másik particióra letölteni meg nincs kedvem megint 16 GB-ot!

Rangedbõl a rifle elég noob friendly ott csak nyomva tartod a jobb clicket és gurulsz elõre-hátra. Meleebõl 2kezes rohadt lassú és csak hosszú bal clickek kellenek a combokhoz.