DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg igazából még folyamatosan újracsinálom a karaktereket, játszok velük egy órát, próbálgatom hogy melyik fegyver/melyik mozgás jön be.
Gondolom olyan óriási különbségek nincsenek, igazából azt keresem amelyiknél nem kellenek koreai tizenéves quake reflexek és nem kell olyan gyorsan kattingatnom hogy elfüstöl a mutatóujjam 😊
Egyébként formokról annyit hogy insectoid igazából raid healer cucc, viszont a gorillát érdemes kivenni ha duokat tolsz illetve random emberkékkel csinálod a hard alerteket. Ezekben a heallel kis gyakorlás után nem lesz gondod insectoid nélkül sem.
Viszont ebben az esetben a wolf csak 2 másik movementet használhat (Speed force, Inertial Flywheel), mig 14 másikat csak akkor, ha az alapmozgás is speedster:
"All other Speedster attacks and abilities can be purches and performed in Werewolf form only if Super Speed was chosen during Charater Creation."
★ 汤姆 李
Nem?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Tehát ha kiderül hogy vmit benéztem, akkor szépen újrarakhatom az egészet?
Sajnos a többi formra nem találtam ilyen részletes leírást.
Leírások alapján pl az insectoid form használatos healernek (mivel az bónuszt ad healingre). Tehát insectoid kell.
Viszont pl nekem a mozgásoknál a repülés a szimpi, de a primal wolf meg azt írja, hogy ott akkor kapok spéci mozdulatokat csak, ha speedster mozgást választok alapból a karimnak.
Kérdés az, vajon az insectoidnál nincs ilyen megkötés?
De lényeg,hogy heal krit+resto legyen bõven..
★ 汤姆 李
Akkor nem alakulhatok át formba?
Úgy alapnak jó kis videó.Power skillek meg hybrid legyen.Az is egyszerü.Felhúzod a heal skilleket ha kell Form teszel rá ha nem akkor rámész a heal skilleken kívül plants dps-re.Ha flight movement-ed van akkor valószinü nem leszel form-ba hanem inkább plants
http://www.youtube.com/watch?v=AM5t8ITCCeM
★ 汤姆 李
Elõre is köszönöm
Sejtésem szerint inkább a Plants de nem vagyok benne biztos...
Indítottam egy kétkezes melee karaktert (jól néz ki a bögyös titkárnõ kezében a nagykalapács) de elég sokkolóként ért, hogy ez távolra ugyanúgy sebez mint egy pisztoly....
Szóval pörgetem a kalapácsot, azt a tõlem 20 lépésre lévõ célpont szépen sebzõdik... ez most vmi bug vagy komolyan a melee támadások távolra is hatnak?
★ 汤姆 李
Amúgy csapatokban (ha jól láttam itt is vannak insták meg raidek) milyen jellegû karakterre van igény, mibõl van hiány?
Anarchy Onlineban például dokikból (healer) volt állandóan hiány, azokkal pillanatok alatt be lehetett jutni partikba. Gondolom itt is mindenki a sebzést akarja osztani meg tankolni, support az nem menõ...
Már ha persze van értelme csapatba verõdni és menni (pl fallen earthben ugyan lehet de sok értelme nincs, szinte singleplayban le lehet tolni az egészet).
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egyik ismerõs is nekiállt játszani vele így úgy néz ki megint több idõt fogok rászentelni mert jó kis mmo csak valahogy abbamaradt 😄
Azért ha valaki adna tippet, mi a legtáposabb irány... 😊
Te tolod Ry0k3n?
A duplázó körökre van esély hogy néha-néha benézek, esetleg ha vkivel összeugrunk platoonban és jó a széria nem lépek ki.
De prémium kikapcsolva, hogy legyen idõ más játékokra is.
Szimpatizálok vele, kicsit beleolvasnék mire számíthatok ezügyben.
FAQ vagy egyéb - nem sony marketingszöveg - jöhet.
Az mire jó? a narancssárga pont?
Leszedtem ezt a játékot,és megtetszett,de egy kis segítség kéne.<#idiota>#idiota>
Valaki összefoglalná a lényeget,mit s hogy,mert egy gyorstalpaló nem ártana<#fejvakaras>#fejvakaras>