DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hetvegen letoltottem a jatekot, es picit szorakoztam vele.
LVL11-es vagyok epp, a rosszak oldalan, a mentorom Circe, skilljeim tuz alapuak, a szerverbe nem vagyok biztos, de azt hiszem US.
Vannak ott magyar jatekosok?
PhueLee neven vagyok fellelheto amugy, kulsom valtozo...
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
azt tudja valaki hogy az mért van hogy mikor belépek a gambe egy csomo ideig írja hogy connecting to a server és egy idõ után kiirja hogy disconnected no reply from the server és emiatt nem tudok játszani valaki tud segíteni???
Nincs elég hely azon a meghajtón ahova a játékot telepítetted - kéne még neki minimum 290MB.
Error insuficient storage. you need to free up 290MB of space where the game has been installed.
elõre is köszi!
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Ha megveszed a fight for the light packot akkor már premium leszel 6 karit csinálhatsz és zöld lámpás illetve sárga is rendelkezésedre lesz.
Lightning strike és Earth packal meg a masik 2 féle is elérhetõ lesz.
Én személy szerint most hagytam ott a cr78 as fire karimat , kicsit beleuntam.
Eddig még nem fizettem be egy petákot sem, éppen ezért azt kérdezném, hogy, ha fizetõs az ember akkor bõvül a készíthetõ karakterek köre? Green lantern vagy farkas szerû lény, stb csak olyankor készíthetõ, vagy csak én vagyok balfasz? :D
azt tudja valaki hogy mért írja ki a karakter választásnál hogy world down és utána nem akar beengedni????
Eu szerveren Villain oldalon több ligát is láttam.
Hero oldalon Igazság Ligája, kelly Hõsei meg még1 van, ligások vannak a legjobban ellátva alapanyaggal :D
Én személy szerint nemzetközi ligába vagyok , de ahol tudok segitek :D
Watchtowerbe vagy hall of doomba shoutolhatsz biztos találsz magyart 24/7 be :D
Kari nevet meg rendeset válassz ha nem akarod hogy bannoljanak vagy adminok önkényesen megváltoztassák "hello Kitty"-re
Steamen is van magyar Dc közösség ott is probálkozhatsz .
Az hogy meg vki azt mondja Gyere szivesen látunk hát ilyenre itt ne nagyon számits mert se nem vagy lv30 se nem ismer senki még hogy mennyire is érzékeled ezt a játék stilust
Üdv Babaszappan
Lv30 CR74 Fire DPS
már bocs,de akkor mégis mivan? :D
DC Universe Online: Reigan
Nem vagyok prûd, de ez alapból minõsíti az embert.
egyébként én úgy vettem észre, hogy mintha te elvárnád hogy az ember felvegyen téged, úgy hogy még nem is játszottál egy percet sem... majd ha lesz szép magyaros neved :DDD (jó mondjuk ne Kolbászosszendvics" legyél) :D
Vagy legalább egy értelmes neved, akkor írj és rendezkedek :)
ui: Villain altomnak keresek villain oldalon ligát, valaki felvenne? :)
29es vagyok, de bármelyik percben 30 lehetek, persze csak ha jól haladok :D
Blazebub néven elérhettek :)
köszi
★ 汤姆 李
Igazából valami ilyen válaszra számítottam:
"Csõcsõ gyere eu szerverre a herok hoz és keress ezt vagy ezt a karaktert, és ez meg ez a ts szervert használjuk"
Mindenesetre A karim neve: Faszfej
Ha valaki megszánna rámkereshet
US pc-s szerveren Hero oldalon egyenlõre free account de erõsen gondolkozok, hogy befektetek.
US vagy Eu szerver.
Milyen role?
Free premium legendary account ?
Kicsit nehéz igy válaszolni
üdv Babaszappan xD
Esetleges ötletem még az hogy rossz gombra nyomtam és véletlenül meg tartottam a windows tûzfal tiltását.
De ezesetben ezt látnom kellene valahányszor el akarom indítani a játékot nem?
Mostanában kezdtem(volna) a játékot de máris akadt egy problémám.
Telepítés után azonnal bele is vágtam a kalandokba,de kb. egy óra után kifagyot a játék mivel a windows tûzfal blokkolta(egy óra után...)Gondoltam semmi pánik feloldom a blokkolást és megy a móka tovább.
DE sajnos nem így lett.
Amióta ez megvolt egyszer tudtam belépni kb. 5percre utána csont merevre fagy az egész,legtöbbször be se enged,simán kifagy play gombra kattintás után.
Nemhiszem hogy a gépem gyenge lenne hisz elsõ körben kb. max grafikai részletességen toltam legalább másfél óráig ezzel:
Core 2 duo
E4600
2Gb ram
Gforce 8600GT 512mb vram.
Esetleg van valakinek valamilyen tippje hogy az ujratelepítésen kívûl(mocsoksokáig tartott amíg lejött...) hogy lehetne ezt a problémát megoldani?:S
Egy kérdés miért van az hogy hiába irok a shoutba hogy vegyetek be ligába senki rám se bagózik?
!Pedig látok fent magyar karit(igazság ligája) és ha rá is irok tojik rám.Ez miért van?
Nem bántás ként irom de elég nehéz fejlõdni egyedül azt hittem ebben a gameban össze tartóbbak vagytok magyarok.De látom hogy nem.!Szeretném ha nem keltenék bennetek rossz benyomást mert szeretek csapatba játszani.:)
Azt szeretném kérdezni hogy az mért lehet ha 1 ismerõsömet grupba veszem õ hiába mozog akkor is csak a watchtowerben egy helyen jelzi még ha nem is ott van.De ha másokat veszek grupa õket rendesen mutatja.Ez mért lehet és mit csináljak hogy rendesen mutassa? Us szerón vagyok 30-as szintû magyar klánhoz csatlakoznék.<#conf>#conf>
vilian vagyok
cassioHUN
zobaHUN
mordeHUN
nevü karaktereim vannak fent steam nevem zobaHUN
remélem még nem halt ki teljesen a játék premium accountom van és komolyabban gondolnám az instázást meg mindent
Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]
-Dota2,Team Fortress 2 (Prémium account)
-Battleforge (3000BFPrice cards)
-DC universe online (Prémium account ,Fight for the light DLC)
De van egy kis dolog, amit meg kellene csinálni, hogy részt vehess a játékba! Fel kell fejlesztened egy LVL5-s Accountot a lenti linkre kattintva, ez nem tart túl sokáig... A gyõztesnek a kódot arra az E-mail címre fogom elküldeni amivel regisztrálta az accountot szóval érdemes létezõ E-mail címet megadni.
A sorsolást az elsõ 10ref után az own3d.tv streamen fogom közvetíteni és az www.random.org/lists/ segítségével.
Own3d stream: http://www.own3d.tv/Csiimasz
A LINK : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4edbac7e68887321103747
Képek az accokról: http://noob.hu/2012/03/07/kep2.JPG
Képek az accokról2: http://noob.hu/2012/03/07/kep.JPG
Jah és nem átverés!
Xfire:szasah919
böröczk
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ha ugyanazt a mentort választjátok ugyanazokat a küldetéseket fogjátok kapni és f4 gomb group invite new player és ott beirod a barátod nevét és máris csapatba vagytok.
Attól függetlenül érdemes ha más a mentorotok mert vannak bizonyos featek ( amik után ugye az eloszthato skillpontot kapod ) amik más más mentor küldetés teljesitesekor kerülnek aktiválásra.
Attól függetlenül hogy neked nincs is olyan küldid simán bemehetsz gyakni és cuccokat szedni.
Érdemes megvenni egy dlc csomagot és akkor már premium leszel és tudsz tárgyakat cserélni és gyorsabban fejlödni.
Eu szerveren pve oldalon Igazság ligája, Kelly Hõsei meg mégegy ligáról tudok.
"Section9-_-Babaszappan (Hero)"
Pár kérdés amire eddig nem sikerült választ lelnem (servern játszva hiába próbáltam kérdezni bárkitõl, senki le se bagózott :D)
Elsõ körben free mode-ban játszom -.- (egyelõre)
- Egy karaktert specializációját hogy lehet resetelni ? (új elosztani a pontokat)
- Premium szinthez azt írják hogy 5$ elköltése csak a tennivaló. Ez milyen formában ? Valamit veszek hozzá 5$-ért és Premium felhasználó leszek ?
- EUPC serveren vannak magyar "guild"-ek ? (vagy hogy is hívják itt :D)
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Akik eddig a "Dragon Ball Online Hungarian Community" szobájának tagjai azoknak szólok, hogy az FPS-System.eu szerverérõl saját szerverre költöztünk. A DC Universe Szoba is átkerült a szerverünkre.
Új IP: ip.see-rpg.com:9988
Szobanév: DC Universe Online
Jelszó: batman
Gyertek minél többen.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
A magyar ligák közül vki használ teamspeak hármat kommunikációra? Esetleg vkit érdekel hero oldalon Babaszappan néven megtalál :)
Néha jó lenne magyar hangokat is hallatni nemcsak németet meg spanyolt :D
Ezt szeretem bennük ha valami gond van a gaméval akkor sec-perc alatt ki javítják.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Igen.
Aki Prémium tag az most Free lett aki meg Legendery az meg Prémium lett. Szerintem csak ideiglenes az új dlc miatt ami jön nemsokára.
Pár óra és vissza áll minden a régi kerékvágásba.
Tapasztalt már valaki olyat, hogy nem érzékelte a premium tagságát, és visszadobta freebe az accountot?
Egy probléma ütötte fel a fejét nálam amióta volt a 123 Mb-os frissítés nem olyan rég.
Minden alkalommal ha be lépek a játékba akkor kb. 4x el játssza velem hogy nem megy a szerver és Disconetet dob függetlenül hogy délelõtt vagy délután megyek fel és karbantartás sincs.
Szóval elindítom ki választom a karakteremet és utána Play gomb jön a betöltõ kép és majd a végén ki dobja hogy Disconeted.
Itt egy videó róla.
Másnak is produkált ehhez hasonlót a játék?
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.