DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az mûködni fog?
honnan lehetne letölteni az ún. "korrekt" verziót? mert ezt írja ki folyton:
ou appear to be registering from a ProSieben Sat. 1 Games territory. If you continue, your account will be restricted to United States account conditions (more info) for Station Cash and account purchases. Please click here to create a ProSieben Sat. 1 Games account and download the correct version of the DC Universe Online LaunchPad.
ou appear to be registering from a ProSieben Sat. 1 Games territory. If you continue, your account will be restricted to United States account conditions (more info) for Station Cash and account purchases. Please click here to create a ProSieben Sat. 1 Games account and download the correct version of the DC Universe Online LaunchPad.
agyfaszt kapok ettõl a proSieben sat. 1 games account-tól! valakinek mûködött már valaha ez a prosieben-es oldal???
Idõvel, Watchtowerben lehet resetelni, gondolom megvan az ára, javaslom elõbb fogadd el úgy ahogy van :D
Nem találsz mert nem vagyok fent minden este, de csak összefutunk, mert eléggé bekockultam rajta, bizonyítja ezt a 29es szintecske.
épp szerver down van :(
egyébként hero vagyok, bocsi :D korábban már írtam.
Nem találsz mert nem vagyok fent minden este, de csak összefutunk, mert eléggé bekockultam rajta, bizonyítja ezt a 29es szintecske.
épp szerver down van :(
egyébként hero vagyok, bocsi :D korábban már írtam.
Nem talállak ezzel a névvel, Wes Craven 6
Meg még azt szeretném kérdezni hogy a skill pontok eloszthatók újra?
Meg még azt szeretném kérdezni hogy a skill pontok eloszthatók újra?
ÉN még csak 9 es vagyok. De játszhatnánk együtt mert kellene pár tudni való még. Felveszlek Firends listába. De én Villian vagyok . Te?
Üdv, nemsokára 30 vagyok, elég sokat vagyok szintén EU pvp szeróján, ugyanezzel a névvel. Eléggé elvagyunk nyomva, sok a német :D
Sziasztok!
Eddig még nem találkoztam magyarokkal. Ennyire nem játszotok már vele?
HA vagytok írjatok rám, a nevem ReTaK12 EU PvP szerveren
Eddig még nem találkoztam magyarokkal. Ennyire nem játszotok már vele?
HA vagytok írjatok rám, a nevem ReTaK12 EU PvP szerveren
Sajnos annyira nem mélyültem bele, hogy ilyen kérdésekre választ adjak, szerintem elõtt-utóbb lesz aki választ ad a kérdésedre. 13-ig húztam fel egy karaktert még anno télen, igaz most újra akartam volna kezdeni, de sikertelenül. Fritz igazad van, erre nem is gondoltam, csak már késõn olvastam a kommentedet és letöröltem. Lehet majd adok neki késõbb még egy esélyt.
Köszi Grinder !! 1 dollár az meglepõ, akkor így számolva a dlc pakkok se tünnek olyan drágának. Arra tudnál még választ adni hogy honnan kéne tudnom hogy might vagy attack kell a karakternek ?
Lassan félúton járok és nincs semmi amivel letudnám mérni a gear különbséget úgy mint wowba egy sima Recounttal.
Lassan félúton járok és nincs semmi amivel letudnám mérni a gear különbséget úgy mint wowba egy sima Recounttal.
Nem egyszerûbb regisztrálni egy másik mélcímen, ha úgyis új karaktert akarsz indítani?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Na ennyi lett volna, gyors volt. Hiába törlöm ki a karaktereket US szerverrõl, ugyanúgy mutatja az EU szerveren õket és ott meg nem is engedi kitörölni, így új karaktert sem tudtam kezdeni. Elég is volt a rosszból, bár ilyen buggal még nem találkoztam egy játékban sem.
Beszarok, vicc ez a játék. F2P accom van és 2 karaktert tudok csinálni. US-re volt állítva a laucher, átállítom EU-ra, kellett várni 10percet kb. Utána elindítom a játékot és mutatja az US szerveren lévõ 2 karakterem és azt írja, hogy world down. Amikor törölni akarom, akkor meg azt az üzenetet kapom, hogy ezen a szerveren nem törölheted ki a másik szerveren lévõ karatrert. Na oké, megint átállítom US-re, szokásos 10perc és ott meg már csak 1 karakterem van hm, megint vissza EU-ra, megint 10 perc és ott megint 2 karaktert mutat másik szerveren és nem tudok 1 kibaszott karaktert csinálni EU szerverre, na most ott tartok, hogy megint átállítottam a lauchert US-re, hogy töröljem a karaktert és megint várni kell arra a ********* 10percre.
SC-t pénzért kapsz, 100sc=1$
Én most akarok csinálni EU pvp szerveren egy karaktert, csak még várom, hogy a laucher frissítsen.
Én most akarok csinálni EU pvp szerveren egy karaktert, csak még várom, hogy a laucher frissítsen.
Sziasztok !!
Elolvastam a legutóbbi egy oldalt és szinte minden kérdésemre választ kaptam, kettõ valami még érdekelne.
honnan tudom hogy az aktuális karakteremnek mi kell attack vagy might ?
sc pontot honnan szerzek ?
Amúgy EU pvp oldalon indítottam karaktert, jó lenne tudni hogy vannak e még ott játszótársak.
Üdv
Elolvastam a legutóbbi egy oldalt és szinte minden kérdésemre választ kaptam, kettõ valami még érdekelne.
honnan tudom hogy az aktuális karakteremnek mi kell attack vagy might ?
sc pontot honnan szerzek ?
Amúgy EU pvp oldalon indítottam karaktert, jó lenne tudni hogy vannak e még ott játszótársak.
Üdv
van magyar Liga a US serveren ! keresd vedd fel barátnak és irj rá zdarklord !!
Játszik még valaki vele? :D Magyar guildot keresnék, igaz anno játszottam még télen és US szerveren csináltam egy tankot és most 13-as vagyok, de nem értem, hogy miért az US szerveren, és hogy miért tankot, amikor mindig healerrel szoktam lenni. :D Szóval ha van magyar guild eu/us szerveren, akkor szívesen csatlakoznék, mert magamban elég unalmas.
Skeeno köszönöm a válaszod, kezdek ráérezni a dolgokra, gemhez alapanyagot én csak a város utcáin találtam, ilyen kis csillogós gömbök, piros sárga és kék alapanyag van abból kell összeállítani 1 nagyot a vendor meletti asztalnál. viszont visszatérve nekem a saját karis pvp nagyon nem megy, a legends pvp nagyon jó viszont a saját karis, hát nem tudom, tuti a low gear is beleszámít, de 30 on nagyon nehéz. am Skeeno szoktál te lenni fönt ? én eu s pvp szerón vagyok villain oldalon.
amúgy a dlcket mindenképpen meg kell venni ? mert nagyon sok raid, duo alart nincs meg csak abban, és a legends pvp karik vagy a dlc s powerek kb a legbrutálabbak a játékban.
amúgy a dlcket mindenképpen meg kell venni ? mert nagyon sok raid, duo alart nincs meg csak abban, és a legends pvp karik vagy a dlc s powerek kb a legbrutálabbak a játékban.
Az eu-n kezdtem játcani pve-n dark eagel néven hero oldalon ha bevenne valaki egy magyar klánba megköszöném lvl 10 vagyok és gothemben már nincs küldim nem tudom hova kel menni most :S van egy két küldim ilyen arenás vagy mi de most nem nagyon vágom mi van pls help :S
1.minden fegyvertípus jó pvpre,és pve-re is.Eddigi tapasztalataim szerint a Dual Wield,a MArtial arts,Hand Blasters,és a 2h weaponok amik erõsek mivel ezeket látom sok pvpsnél de lehet tévedek.
Lényeg az amit az elsõ mondatban írtam:bármelyik fegyverrel el lehet boldogulni pvpben,WoW-al szemben itt sokkal nagyobb része van a skillnek a harcokban mint a gearnek.
2.Pve itt elég sokféle van:Vannak rendes nagy raidek mint a wowban(8emberrel),vannak Duok ezek ilyen kétszemélyes insták,és vannak Alertek ezek 4személyes kis insták,nagyrészük alacsonyabb szinten is elérhetõ már.
Bár nem olyan epikusak mint a wow25fõs raidjei de még ígyis nagyon élvezetesek,és elég jó kihívást nyújtanak a fightok.
3.Gemek: bossok,minibossok dobnak "recepteket" a különbözõ gemekhez + majd te is tudsz venni ilyeneket és legyárthatod magadnak de ah jóltudom csak 30as szinten tudsz majd szerezni alapanyagot hozzájuk(ebben mondjuk nem vagyok biztos,én 29-es vagyok de még nem találtam a "gemekhez" cuccokat)
Lényeg az amit az elsõ mondatban írtam:bármelyik fegyverrel el lehet boldogulni pvpben,WoW-al szemben itt sokkal nagyobb része van a skillnek a harcokban mint a gearnek.
2.Pve itt elég sokféle van:Vannak rendes nagy raidek mint a wowban(8emberrel),vannak Duok ezek ilyen kétszemélyes insták,és vannak Alertek ezek 4személyes kis insták,nagyrészük alacsonyabb szinten is elérhetõ már.
Bár nem olyan epikusak mint a wow25fõs raidjei de még ígyis nagyon élvezetesek,és elég jó kihívást nyújtanak a fightok.
3.Gemek: bossok,minibossok dobnak "recepteket" a különbözõ gemekhez + majd te is tudsz venni ilyeneket és legyárthatod magadnak de ah jóltudom csak 30as szinten tudsz majd szerezni alapanyagot hozzájuk(ebben mondjuk nem vagyok biztos,én 29-es vagyok de még nem találtam a "gemekhez" cuccokat)
az adott oldal HQ-ján(Villiannál ez a Hall of Doom,Heroknál nemtom mi a neve de remélem vágod mirõl beszélek) van egy phase shifter nevû portál szerûség.Ezt használva tudsz átmenni pvprõl pve-re,karakter elvileg megmarad,nevet lehet kell változtatni(WoW-ban legalábbis így megy,feltélezem ittis ezvan)
Haliho! Van még magyar league pvp eu szeron? Ha igen Icebra néven megtaláltok(hero).
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet átmeni pve-rõl pvp-re?
Meg az hogy akor a karakter megmarad vagy újat kell kezdeni?:o
Meg az hogy akor a karakter megmarad vagy újat kell kezdeni?:o
sziasztok, pár kérdéssel fordulnék hozzátok, most kezdtem el a játékot végre normálisan, és érdekelne, h pvp re pl melyik fegyó erõ páros a komoly, meg hogy a pve miben minõsül meg itt ? mert annyira mint pl wowban gondolom nem, és hogy van e esetleg olyan klán, vagy nem tudom itt hogy hívják ahova fejlõdéshez is tudnék csatlakozni.
a ruhákba gem et hol lehet venni ?
elõre is köszi a válaszokat
a ruhákba gem et hol lehet venni ?
elõre is köszi a válaszokat
net framework 3.5-öt tedd fel.Akkoris ha már a 4.0 van.A 3.5nélkül nálam el se indult pl.
Kérem ha valakinek volt ilyen problémája segítsen mert nem tudok így játszani :(
Hát letöltöttem a steamen viszont ott pedig az a probléma hogy amikor rákattintok a playre kijön a fekete háttérben a soe- sony online entertainment a logó ugye és onnan nem lép sehova tovább. A oldalról amit leszedtem launcher annak meg még mindig az a probléma áll fent amit korábban leírtam. :(
Én Steamrõl töltöttem anno fél éve, és jó volt. Egy próbát megér, de ahhoz újra le kell szedni a játékot, bár nekem nem tetszett és pár óra gamelés után töröltem.
Sziasztok. Ha nem veszitek rossz névén szeretnék segítséget kérni a játékkal kapcsolatban. Arról lenne szó hogy letöltöm a játékot ugye az oldalról. Elindítom ugye belépek és akkor jönne hogy patchel. Viszont nálam kijön egy hiba üzenet ami a következõ: Unable to download HTTP::Exception::UnhandledResponse: Bad Request (400 - 64.37.129.51) - http://manifest.patch.station.sony.com/patch/sha/manifest/dcuo-pc/dcuo-pcus-retail/live/pcus-retail-win32.sha.soe .
Amikor rámegyek az alábbi linkre amit kiad letölt valami fájlt de nem tudom mit kell vele kezdeni. Kérem valaki segítsen mert így a játékot elkezdeni sem tudom. A válaszokat elõre is köszönöm.
Amikor rámegyek az alábbi linkre amit kiad letölt valami fájlt de nem tudom mit kell vele kezdeni. Kérem valaki segítsen mert így a játékot elkezdeni sem tudom. A válaszokat elõre is köszönöm.
Amugy tudjátok mit nem értek hogy ennyi magyar van fent Dcn és mégse vagyunk 1 ligába.Nem fogunk össze? Én Pl. Hero oldalon vok.
Koszi!! Mukodik,nem tudtam hogy van ez a teleport. Koszi megegyszer!
Az új dlc premium-os lesz?
★ 汤姆 李
World map,valamelyik headquarter vagy rally pontra se tesz vissza?
★ 汤姆 李
Teleport?
★ 汤姆 李
Sziasztok!
Kezdo vagyok a jatekban,es az lenne a problemam,hogy beszorultam a karakteremmel,ket fal koze,es onnan nem tudok mozdulni. Van valami lehetoseg,hogy valahogy ki szabaduljak onnan? Sajna nem nagyon jarnak arra es nem tudom kinyiratni magam. Elore is koszi a segitseget.
Kezdo vagyok a jatekban,es az lenne a problemam,hogy beszorultam a karakteremmel,ket fal koze,es onnan nem tudok mozdulni. Van valami lehetoseg,hogy valahogy ki szabaduljak onnan? Sajna nem nagyon jarnak arra es nem tudom kinyiratni magam. Elore is koszi a segitseget.
ott nemtom én csak jo vok :) !
...es a rosszaknal? :)
Van :) a HUnsainst !irj rám ( BozsiGirl )
Helló!
Us szerón van magyar liga hero oldalon?
Van 2 30-as szintû karim.
Us szerón van magyar liga hero oldalon?
Van 2 30-as szintû karim.
köszi netem az biztos van annyi segítséget még kérhetek hogy mit hol kéne beállítani?
szasztok. van egy olyan kis problémám, h tegnap óta /0527/ nem enged játszani a progi: szépen betölt /EU szerver/ aztán a karakterválasztó képernyõnél a karakter infó ablakban az indit gomb helyett azt írja, h 'World down"
próbáltam már azt is, h törlöm a karit, de arra meg azt írja, h nem lehet törölni amíg a szerver offline. most akkor mi van???
próbáltam , h US szerveren hátha müxik, de oda meg indítás után azt írja, "Invalid session"
mi történt a játékkal? tudja vki?
próbáltam már azt is, h törlöm a karit, de arra meg azt írja, h nem lehet törölni amíg a szerver offline. most akkor mi van???
próbáltam , h US szerveren hátha müxik, de oda meg indítás után azt írja, "Invalid session"
mi történt a játékkal? tudja vki?
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
uh azt még elfejtetem mondai aktív vagyok igenisxd és legendery account van mind 3 dlc meg van alapbol + legendery accountxd xfire zizoli vegyen fel az a ember aki tud pls mert leginkább ott vagy sõt csak ott vagyok szinte:D xfire 0-24 ben el lehet érnixd
Sziasztok us szerver healboss néven ligthing kari az az electricity a powerem 72 cr és 50 sp csakxd de jó dps vok:D magyar ligát keresek xd villaian oldalon:D
Spam-ok közt nézted? Gmail-en én is oda kaptam.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Az a problémám a játékkal, hogy 1 óra játék idõ után folyamatosan kifagy a játék, néha tudom folytatni, néha meg semmire se reagál a gépem csak a resetre. Azt szeretném megkérdezni mi lehet a probléma. US serveren tolom barátaimmal, nekik nem jelentkezik semmi ilyesmi.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 gHz
VGA: gForce 8600GT 256mb
RAM: 2gb
és Windows XP az oprendszerem.
Kérlek ha tudok segítsetek mert ez agy élvezhetetlen :(
Az a problémám a játékkal, hogy 1 óra játék idõ után folyamatosan kifagy a játék, néha tudom folytatni, néha meg semmire se reagál a gépem csak a resetre. Azt szeretném megkérdezni mi lehet a probléma. US serveren tolom barátaimmal, nekik nem jelentkezik semmi ilyesmi.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 gHz
VGA: gForce 8600GT 256mb
RAM: 2gb
és Windows XP az oprendszerem.
Kérlek ha tudok segítsetek mert ez agy élvezhetetlen :(
...nem tom nalam siman felment minap, installer letolt futtat, az leszedi a fel netet meg, install, reg es azota siman fut, probabol most is probaltam belepni, beeenged szepen, szoval nem tudom mi lehet nalad :(
Végre sikerült megoldanom, erre most meg egyfolytában hibát ír ki egy idõ után a letöltésnél. Nem tudom, h sírjak, vagy nevessek...
Megpróbáltam a weboldalon is, de akkor meg ezt az üzenet kapom:
"ERROR!
We have encountered a system error while processing your request.
Please try again later.
We apologize for the inconvenience."
Van vkinek valami ötlete, h mi lehet a gond?
"ERROR!
We have encountered a system error while processing your request.
Please try again later.
We apologize for the inconvenience."
Van vkinek valami ötlete, h mi lehet a gond?
Letöltöttem a downloadert, felraktam, elindítottam, beregisztráltam. A regisztráció után elkezdett 3 kör szerûség forogni a downloader közepén. Néhány percig forog, aztán kidobja, h nem érvényes az accountom. Semmi emailt nem kaptam a regisztráció megerõsítéséhez, plusz az is érdekes, h ismét tudok regisztrálni ugyanazzal a névvel, email-lel.