1638
DC Universe MMORPG
-
Tomy Lee #1198 Nálam megy -
#1197 Másnak sem megy most a játék? -
Hikoro #1196 Gyenge a gép? Régen, mikor Oblivion kijött, akkor nekem nem fekete volt, hanem minden vakító fehér benne... gyenge a videókari vagy régi a driver.. gondolom. :) -
zizoli #1195 sziasztok nekem az a hibám volna hogy fekete a képernyü a menüt a bejelntkezést mindent látok de a képet nem a texturám nicns a akrit sem látomd e felül a mapot igen és ahol a skillek lennének azokat is mi lehett a baj? -
Rane19 #1194 Nem egyszerübb nyomsz egy m betüt warp hq vagy legközelebbi pontra? xD -
Hikoro #1193 Igen-igen, vegye lejjebb a grafikai beállításokat. Amúgy,ha leesik platform alá, vár 2-3perc zuhanást és respawnol.;) -
#1192 mielőtt alt+tabolsz, nyomj egy f11et(azthiszem ez teszi ablakba a játékot) -
Sequ #1191 Próbáljon meg a beállításokon változtatni,vegyen lejjebb.De csak tipp. -
#1190 köszi.
még 1 kis problem. öcsém amikor kijön a rendőrségről mindig kiesik a mapról azzal mit lehet tenni? -
Sequ #1189 Az asztal gondot megoldja ha kétszer alt+tab-olsz.
A karakter gondod pedig ha kitörlöd a dokumentumok/mygames/dcuniverse/dcgame/savedata könyvtár tartalmát. -
#1188 Hmm. Usa szerveren volt 1 karim, de átjöttem most eura és itt ugyanúgy kijelezi, pedig usa szerveren már kitöröltem és itt semmit nem enged vele csinálni. -
Tomy Lee #1187 Kifagy a játék ha le akarom tenni asztalra vagy ha mégse akkor meg mikor visszamennék rá csak fekete screen.Másnak nem ilyen?Nem lehet tenni valamit ez ellen? -
Midgard1974 #1186 Midgard vonAsgard néven vagyok EU Villain oldalon, ha tényleg aktív a HUNters liga valaki reagálhatna a shoutra, mer jó lenne valami társaság. -
sanyiiiii #1185 Power pontokat minden második szinten kapsz, azokból veszed a superpowereket (mint a talentolás más mmokban, csak nincs köztük passzív). Skill pontokat szint minden második szinten kapsz, valamint featek (achievement) csinálásáért. Ezekből fegyver kombókat, passzívokat és movement powereket vehetsz. Érdemes ráhajtani, nagyon fontos. -
#1184 BTW én hero oldalon vagyok lehetséges hogy ez bekavar? -
Tomy Lee #1183 Ja mert pve szerverre átmentem.Kis idő múlva próbálhatod megint váltok szervert és fogsz látni online-nak -
#1182 amúgy mik ezek a skill és power pontok? és hogy kapom őket? -
#1181 mind offline de oké:P -
Tomy Lee #1180 Skylord Hunter
Shadow Nexor
Ezek közül valamelyik online az én leszek -
#1179 mi a neved? -
Tomy Lee #1178 Nature.Healer/dps akkor.Én is azt kezdtem most lettem vele éppen L30.Ma megyek is T1-et,kipróbálom:)
Kimin,nem talál ilyet.. -
#1177 valami gazos power/bow.
valami kimin néven vagyok most fennt -
Tomy Lee #1176 Milyen Power/weapon karaktert kezdtél? -
Tomy Lee #1175 F4 social ,ott vannak az ilyenek,hogy duel,átnézni másnak gear-t(inspect) és még sok más.
Broker watchtower-be mint más dolgok is(feat reset,pvp armor,szerverek közötti váltás...
Pvp szerveren wpvp,arénák(pvp,pve) pedig a duty menüben.
Nem egy átlagos mmo viszont ha begyakoroltad akkor nagyon jó játékélményt tud adni.
Nekem pl 1 nap volt mire bekonfiguráltam gombokat,egeret de sikerült nagyon eltalálnom.Most minden teljesen kézre áll és ehez a konfighoz töltöm be buildet(loadout). -
#1174 Hali!
Ma kezdtem el vele játszani a pvp szerveren még énsetudom valami random generált néven és nem igazán értem a játékot.
Pl hogy kell tradelni vagy hogy kell duelre kihívni a másikat vagy hogy működik egyáltalán a itt a pvp?
Előre is köszi -
#1173 úgy őszintén, mibajod van a nevekkel? nem te használod őket hanem más... magukat égetik -
Tomy Lee #1172 Ok elgondolkozok ma még rajta,thx -
Tomy Lee #1171 Ki is léptem.
Ne haragudjanak azért de ez gusztustalan.Maga a Leader ki lehet aki bevesz ilyen nem oda illő néven valakiket.
Na jó nem foglalkozok dologgal tovább mert még felnyomom pumpát azt elkezdem összeset reportolni.. -
sanyiiiii #1170 Látod pont ez az nekik ez vicces, szórakoztató, míg neked zavaró. Én már megtanultam hogy Látod pont ez az nekik ez vicces, szórakoztató, míg neked zavaró. Ezért kell megtanulni hogy nem szabad ugrani arra hogy ú van magyar guild lépjünk jól be mert az milyen jó lesz mert az hú de nagyon magyar. De ugyanígy nem érdemes egy guildbe (legyen az külföldi vagy magyar) belépni csak azért mert itt ott amott tartanak az endgame contentben. Persze van hogy mázlid van és jól sül el, de általában nem.
-
Rane19 #1169 Gyere átt kotp ba nemzetközi 500 aktiv tag raid minden fasza! -
Tomy Lee #1168 F..z k...a idioti..,b..z..Most komolyan ezt kell nézzem?Ha ez még ma nem változik én lépek ki az biztos:DD -
Tomy Lee #1167 Borzasztó milyen neveket adnak egyesek karakterüknek,szánalmas komolyan.
Lehet én kezdek el reportolni vagy kilépek lol
Megszólítani se tudom őket,nevetséges.Igazság ligája igen arról van szó! -
#1166 most hogy beléptem, rájöttem, hogy a sorcimnak van HBja, a natureom dual pistolos :D -
sanyiiiii #1165 Nature karival eleinte úgyis wolf formmal dpselsz (30-ig simán jó vagy vele), úgyhogy mindegy milyen fegyvered van, bug form healre meg úgyis handblasterként működik szóval megint mindegy... Később viszont nem érdemes handblastert használni dpsre semmiképp, esetleg talán akkor ha nagyságrendekkel jobb handblast fegyvered van. Túl keveset sebez.
Szerezz egy épkézláb puskát, tartsd nyomva a jobb gombot és nyomogasd a hátrát (mortar) -> profit. -
#1164 ettől függetlenül adottak a fegyverek alap tulajdonságai...amik a kezdetnél igencsak sokat segíthetnek...én pl a a nature karimat handblasterrel használom ... legalábbis egy ideig még... bár az a szívás hogy shapeshifter vagyok ami pont közelharcra van,(wolf, gorilla). de majd 30on pvere plant leszek, amire jó a hb -
sanyiiiii #1163 Jammalnak van igaza. A fegyverválasztás kb úgy néz ki hogy kiválasztod azt a fegyvert aminek a kombói megfelelnek a célnak (pl handblast healre mert nagyon gyorsan épít kombót). Ez után szépen megnézed hogy milyen statok a legfontosabbak ahhoz amit csinálni akarsz (pl dpsnek crit, crit, might, tanknak hp,def,dom) és a maradék skill pontjaidat elköltöd ezekre a passzívokra nem csak arra a fegyverre amit használsz, hanem a többire is.
Egyébként érdemes törekedni arra hogy legyen legalább 30 körüli skill pontod mire 30-ra érsz. Egyszer már azt hiszem leírtam ebben a topicban, de akkor mégegyszer: ebben a játékban az 1-30 a tutorial, amikor pedig eléred a 30at nem szabad elfelejteni hogy a passzívok miatt a skill pontok legalább olyan fontosak mint a gear. -
Rane19 #1162 Tokenekböl lvl 30 on xD -
#1161 helló srácok, nem sokat játszottam idáig, de azt hagy kérdezzem már, hogy hogy vehetek ilyen 'spéci' ruhákat a watchtower-be? -
Jammal #1160 Ez szimplán stat miatt amit akkor is kapsz ha értelmes dmgű fegyvert használsz dpsként szóval még mindig meddő. -
#1159 be lett linkelve korábban...
WEAPON SYNERGY
másszatok lejjebb a sárga részhez