DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arénán azt látom csak,hogy két részletbe eltünik HP-m.Csinálhatnának már valamit mert k..a jó a game😄D
★ 汤姆 李
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Patch notes update 6
★ 汤姆 李
De mit kevertek amúgy US szerveren?Ott alapból nagyobb a ping.EU is fullos és csak csúcsidõben van lag ami SOE szerint javítva is lesz.
Most várd ki azt a 3+GB és maradj eu-n szerintem de te tudod
★ 汤姆 李
Lehet nem kellet volna átnéznem EU -ra?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
Holnaptól már én is belépek egy guild-be de ezt az update sorozatot már kivárom..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Még csak tegnap kezdtük a játékot, de már olyan problémával szembesültünk, hogy nem látjuk, hogy hol is lehetne csapatban nyomulni.
Ketten kezdtünk, és jó lenne párban egy csapaton belül menni.
Hogy lehet ezt összehozni? Hogy kell meginvitálni mást?
Mármint tetszik de nem tudom eldönteni hatásos e.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nekem lvl30on most 30 fegyver vagy kigyurva épp staffot használok..
szal nem leszel megkötve, hazsnáld anmi tetszik, ráérsz 30on újrahangolni a dolgokat annak függvényében mit szeretsz inkább..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
És akkor még egy 😊 mik azok a DLC-k? és mire szolgálnak?
Amit érdemes észben tartani hogy ebben a játékban az 1-30 a tutorial, és tényleg nagyon gyors, de amikor felérsz 30ra a nagyfiúkhoz képest nagyon gyenge leszel, viszont nem azért mert õk fizetnek hanem mert nincs elég skill pontod. És toughnessed pvpre, a defense pve only szóval pvpben védelmed csak pvp gearben lesz, és persze geared sincs. Szóval ne lepõdj meg ha valki akibe friss 30asként 50eket ütsz odacsap egy 7-800at 😊 Ilyenkor biztos sokan gondolnak pay to winre de csak a haladást lehet valamennyire meggyorsítani (na jó a lanternek elég durva dpsek).
Amit konkrétan lehet venni:
-http://www.dcuniverseonline.com/fightforthelight/?locale=en_US
-styleok
-skinek legends hõsökhöz
-repair és mail botok, teleporterek
-bank, ah, character, inventory slotok
-escrow-ból cash visszaszedése
-vault ticketek (vaultban kapsz pénzt, zöld itemeket és gear tokeneket, de nem jelentõs, bár valamennyire gyorsítja a haladást)
-toys
Ennyi van a shopban egyelõre.
★ 汤姆 李
a weapon / role synsergyt szoptam 😄
handblastert pont nem ajánlja a sorcererhez... hm akkor most álljak rá a 2. fegyverre?