1638
DC Universe MMORPG
-
#1158 vagy mégis? ...
If you remain in DPS (Any Power): Select Bow, Hand Blaster or One-Handed for MIGHT. -
Tomy Lee #1157 Staff-ra is vagyok skillezve de 28 szint alatt nem esett egyse -.-
Brokernél még nem vásároltam most lehet megteszem:)
-
Tomy Lee #1156 Igen ez így van,damage build-hez nem HB kell,jogos.. -
Tomy Lee #1155 Nem tudom hányas szintü vagy de ha healer teszed akkor a fegyver skillekből maxold a 0/3 heal krit/resto pontokat(dot heal kritel sokat és regen jó lesz).
Én most nature-nak összehoztam 4 külön buildet és mindegyik hatásos.Legjobban a damage build tetszik de többit is használom.
Nem tudom Sorcinál,hogy működik de form miatt tudok naturnak jókat összehozni -
Jammal #1154 Én értem mire gondolt, de a hand blaster egy pve healer fegyver mivel a dmge minimális és csak szorzó feltolására jó amiből meg energyje lesz a healernek. -
Tomy Lee #1153 Sorcery dps,hand blaster fegyver,asszem ő így gondolta csak félreérthetően írta:-)
#1150 Oké! -
Jammal #1152 Viccnek is rossz a dpst és a hand blastert egy mondatban említeni. -
Tomy Lee #1151 Nem mindenki ismeri még teljesen játékot hülyeséget meg nem akarnak válaszolni,gondolom én és TS-en vannak ha jól tudom inkább.
Én kaptam már választ sokszor,néha nem. -
#1150 Ha kell egy plusz tag akkor vegyél fel. A karakterem neve "Vectorminator", de mostanában a másik karim húzom de ezzel is fent szoktam lenni. Sorcery dps hand blaster vagyok de tervezem hogy átalakítom healerré. :) -
sanyiiiii #1149 Már megint a magyar guild külföldi guild hiszti... Teljesen mindegy milyen nyelven beszél a guild ha érted, attól nem lesz jobb vagy rosszabb. Abban a guildben kell játszani ahol az ember jól érzi magát, jól szórakozik és olyan embereket talál akikkel jól kijön.
Mindenkinek csak azt tudom javasolni hogy ha a nyelv nem akadály akkor ne riadjon meg nemzetközi guildektől, de ne húzzuk ki a magyarokat se egyből.
A magyar guildeknek egyébként egyetlen általános problémája van a legtöbb MMOban (kivéve wow és nagyon népes f2p játékok esetén), ez pedig az hogy a nagyon kis közösség miatt egy helyen vannak olyanok akik egyátalán nem jönnek ki egymással.
PS: Igazság Ligája előre készüljetek fel arra hogy ha egy rosszakarótok reportolja a neveteket meg kell majd változtassátok. -
#1148 magyarság ide oda... van pár ember akik ismerik egymást, de a többinek nem segítenének, felteszek egy kérdést és mindenki kussol... remélem villain oldalon más a helyzet... -
Rane19 #1147 "Igazság Ligája vagyunk mi is,Hero,10-20 közötti aktív." ....
Nálunk aktiv 200 player....Ameddig ti csak terveztek mi már rég kipucoltunk midnent... -
Tomy Lee #1146 Mi ez a baromság.Igazság ligája most alakult és T2 van már tervezve!!
Az ilyen mentalitás mint neked van na ezt kéne hagyni.Bocsi ez nem csak rád irányult hanem sok magyar játékosra akik királyok akarnak lenni a játékban és mennek külföldi klánokba ezzel elkerülve a magyar közösséget ami ugye nem jó mert nekünk meg szükségünk lenne rájuk.
Hozzáteszem külföldi guild-ben sem rózsás a helyzet csak ott elvan az a magyar mert felét nem érti mi történik ott.Ezek a magukba fordult kockák,legrosszabb:)) -
Rane19 #1145 Szerintem jobb ha hagyjátok magyar klánokat... sehova se juttok velük :P -
Tomy Lee #1144 Igazság Ligája vagyunk mi is,Hero,10-20 közötti aktív.
Küldj ingame nevet kereslek ha Hero oldalra szándékozol jönni. -
Vagrant #1143 EU szerver: HUNters magyar league eleg sokan vannak. Villian
PVP vagy PVE az mind1 tudod jatek kozben valtani.
-
Midgard1974 #1142 Csinálnék végre egy végleges karit, de jó lenne tudni melyik szerverre és melyik oldalon van a legtöbb magyar. -
Midgard1974 #1141 Játszik még itt valaki aktívan? EU szerón mindkét oldalon ordibáltam, semmi reakció. US-en meg ha felnézek van max 1-2 ember a ligában online. :( -
Sequ #1140 DarkMessor ,a karim neve .Köszönöm.
-
Tomy Lee #1139 Ingame neved küld el privátba vagy írd be ide,intézem. -
Sequ #1138 hali.szeretnék az Igazság Ligába belépni.
-
#1137 vedd fel őket friendsnek...
-
Tomy Lee #1136 Szólj már légyszi ha bekerültél mert én 5 napja irogálok ezekre a nevekre:sexta,videjo,bazs107 ahogy egy régi kommentbe volt de semmi,offline mind..
-
DarkBlade #1135 EU szerver Hero oldal, Igazság Ligájába van felvétel?
Kire kell ráírni? -
#1134 még pici, 11es ha jól emlékszem... valamikor éjszaka 1-2 körül fennt leszek ... de előtte lekell tolnom League of legendsben egy versenyt :D -
Tomy Lee #1133 Hányas szintü nature karaktered? -
#1132 kéne valaki aki segítene nekem ingame... akkor kezdenék egy új karit :D -
#1131 uhh én már mindet kipróbáltam... de valahogy nem találom a megfelelőt számomra... a nature és a sorc amik még úgy tetszenek.. a sorcon kifejetten erős... de a nature skillek jobban tetszenek... nemtudom hogy mennyire volt jó választás ez a dual pistol... handblaster egyszerűbb mert nem kell szétvernem az egeret :DDD annyira :P -
#1130 nature/plant/doaulweapon/speed :D
bár a shapeshifttel sztem kicsit több dmget toltam, wolf formban... -
#1129 Hát én sorcery hand blastert indítottam, és egyedül elég gyenge (az elején), pedig pvp miatt keztem ezt. Szerintem próbált ki a naturet. Van egy nature "ijászom" és kegyetlen pusztítást lehet vele végezni :D -
Tomy Lee #1128 Nature/Plant/bow/flight? -
Tomy Lee #1127 Még mindig szeretnék klánba belépni hero oldalon! -
#1126 hmhm, nem tudok dönteni, hogy mivel menjek... tetszene ez a heal, de dps is szívesen lennék, de ugye ez a játék nem arról szól :) -
Vagrant #1125 pangás .9
ugylátom lepörgött a f2p hír :) -
#1124 Ez erősen 18+os kép. -
sanyiiiii #1123 Hunglish FTW!!! -
Rane19 #1122 -
Rane19 #1121 MIért nem jeleniti meg a képet ? xD -
Rane19 #1120 -
Rane19 #1119