DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
par link amit erdemes atolvasgatni:

fegzver guide
http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=9784
stat guide:
http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=14795
alt guide:
http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=9793
http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=4969
jo bongeszest

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nyugodtan kezdje az online játékkal, 1-30 a tutorial 😊

Morpheus_v2
Sok Toughness, szerintem van a játékban pvp gear,amiben kisebb sebzést kapsz playerektõl.

Van itt valaki aki tudna mesélni a játék endgame részérõl? Látom hogy van raid és egyéb játékmód, az érdekelne hogy itt is különbözõ nehézségû raidek és insták vannak lvl30tól (tier 1-2)?
Viktor99
Na embörök, lenne egy kérdésem.
Múltkor megvettem 10 Mark of Legend pontért Huntress-t és elég érdekes. Vagyis most hogy belegondolok az egész LegendsPVP nekem fura.
Elõször is tud-e adni valaki pár tippet adni Huntress-hez? Pl. mikor érdemes váltogatni a "harcmódot"?
A másik pedig, hogy hogyan lehet az hogy én néha semmit sem sebzek az ellenfélnek, de õk meg néha ilyen 900 sebzést osztanak ki? Elõre is kösz 😉
a video pedig jo lett,es felesleges egy megjegyzesen felhuzni magad,inkabb tegyel bele harcot is,hogy mindenki megnyugodjon 😄
nincs,ez mmorpg...toltsd le,ingyenes,tutorial van az elejen,de ezcsak multi jatek
ennek a játéknak van single player kampánya ? vagy vmi bemelegítés az online játékmód elõtt ? tényleg kíváncsi vagyok rá, és meg akarom szerezni

NagyiBMX
Marhaság, nekem nagyon tetszett a videó, föleg a bevezetõ az elején. Nem azt mondta hogy szarvagy és mi ez az okádék, hanem felvetett egy tippet/ötletet amivel szinesebb lehetett volna a videó. Ennek ellenére igy is nagyon jól sikerült!!! Mindenesetre gratula hozzá<#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

andrew1988
én sem mondtam hogy rossz lett sõt.. csak így picit unalmas... és ha kedvcsinálót akarsz ,akkor tényleg nem árt ha mást is mutatsz... pl legendary pvp vagy bármi hasonló.

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Viktor99
Ahogy gondolod, de szerintem jó lett és most még ahhoz is megjött a kedvem hogy csináljak DCUO-s videót. Csak nincs hozzá elég helyem 😄
Tudom. És elnézést is kérek .
De azt hiszem a fórumozás nem nekem való és le is állok.
Ne haragudj andrew garantálom nem fordul elõ többet .

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Viktor99
Komolyan nem értem mi a franc bajod van ember. Csak annyit írt hogy szerinte tehettél volna bele egy kis harcjelenetet is. Nem értem mire számítottál. Btw, én nem látom hogy olyat írt volna hogy: "elég szar lett mert nincs benne eksön". Kicsit eltúlzod...
A hozzáállás ember ha harc lenne benne mást hiányolna valaki ez az undorító. Csak egy kis kedvcsinálót szerettem volna a gondolkodó embereknek akik nem tudják eldönteni hogy elkezdjék e avagy sem. Ezek szerint ez a társaság nem kíváncsi az ilyes fajta dolgokra.(Tisztelet a kivételnek)
Pont ezért nem szoktam írni az sg fórumokra mert biztos beleakadok egy ilyen emberkébe aki nem tudja értékelni a más alkotását.(Lásd #977)
Ha nem kíváncsi senki a hozzászólásaimra köszönöm szépen a lehetõséget.
<#smile>

andrew1988
miért kéne törölni? nincs ezzel gond... de ha leakarod szedni, töröld youtuberól a videót

0Fritz0
Nincs házigazda.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát ennyire futotta.
Topikvezetõ lécci töröld a videós hsz t
Köszi

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy steam-en keresztül leszedtem a játékot, majd amikor indítanám a start kék képernyõn nem lép tovább, csak bezárja és annyi..semmi hibaüzenet. Frissítettem az adobe flash-t(nem tudom kell-e hozzá), direcx-et, vga driver-t is. Mi lehet a probléma?
andrew1988
vmi harcot is tolhattál volna bele

EU Villain oldalon pedig a HUNters League varja tovabbra is a jelentkezoket,egesz sokan gyultunk mar ossze
Szép jó estét mindenkinek
Bátorkodtam tákolni egy kisebb videót hogy legyen az archívumonban DC Universe videó is , és gondoltam megosztom veletek is.

mindjárt rászólok
andrew1988
írtam neki, de nem válaszol

Sexta-ra írj rá én most nem tudok onlinon lenni
andrew1988
rád írtam az elõbb? 😄

rendben😊
andrew1988
hali

Twister Fate néven megtaláltok 😊
Szívesen jelentkeznék hozzátok 😊

Hero oldalon Eun várjuk a jelentkezõket Klánba:

Klán Neve: Igazság Ligája

Jelentkezni lehet: Sexta v Videjo v Bazs107

vagy itt a honlapon nevek leíásával
hát mai nap végig játszottam eun és laggom még nem volt, ha egy pici van options--video--vsync off és máris nem laggolsz😊

Ahogy Midgard is írta, mindenkinek szíve joga ott játszani ahol akar.😊
Igen, próbáltam csúcsidõben is. Szerintem hétvégén a mi délután 5-10 óra körüli idõnk simán tekinthetõ csúcsidõnek náluk és akkor sem lagolt még sosem. Simán van parti instába, pvp-re bármikor.
Viszont ami számomra a legfontosabb, nem vagyok hajlandó 2-3 hetet, de 1 órát sem szenvedni játszhatatlan körülmények között.
Majd ha tényleg jó lesz minden, meggondolom átmegyek, illetve meggondoljuk átmegyünk-e.
srácok sokan írtátok h usa szerver mennyire nem laggol. Én kiprobáltam. És tudjátok miért mert amikot ti játszotok náluk vagy késõ éjszaka van vagy kora reggel. Olyankor meg nem igen vannak fenn. Ezért. Probálj meg felmenni amerikai idõ szerint csúcs forgaloban. Egybõl meglátod h ugyanaz a helyzet mint eu-n.

Mint leírtam az idõzónák miatt ott kb éjjel van mikor egy átag magyar játszik rajta, v kora reggel, de odamész aztán raidekbe meg pvpbe h mész el ahova party is kell? mert akkor aztá nem találsz rá embert.

Eun meg már írták h megoldják problémát. Sztem 2-3hetet kilehet bírni így is.
csak nekem ennyire segglassú a launcher indítása vagy mindenkinek ilyen?
Valaki tudna linkelni oldalt vagy képeket bármit, ahol Fire/handblaster build van 😛 lvl 30 on elég gyenge pvp be és pve n is....
spybot919
Igen kûlön vannak. Fö oldalt jobb oldali rész ott vannak a szerverek. EU-PC, US-PC, PS3..

Ha nem jön le a játék szedjétek STEAM el mert az egybõl lehúzza az egészet és kisöbûbb indíthatod steam nélkül is.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

A PC és PS3 szerók külön vannak? mert egy havert érdekelné a game, de neki a gépe karcsú hozzá, és ps-en játszana.
ingyenes a jatek,csak le kell tolteni a hivatalos oldalrol...
szivesen belevágnék a játékba, de kissé sokallom a bolti árát. megvenném az eredetit hogy lehessen nyomni online, de vmi kedvezõbb beszerzést tud ajánlani vki ?

NagyiBMX
Nagyon megköszönném<#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ronihun
ugyan ez volt nekem is, van egy launcher valahol a neten, most épp nem találom, de nekem onnan lejött hiba nélkül, ha megtalálom berakom

...

NagyiBMX
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hivatalos oldalon(dcuniverseonline.com) rákattintva a Free to Play-re letöltök egy DCUO_Setup-ot. Elinditom feltelepiti a játékot a megadott helyre. Semmi mást nem tölt le, a feltelepitett mappa alig 53MB a 13GB helyett... Elinditom az SLaunchPad.exe nevü fájlt, behoz egy ablakot hogy SOE works stb. és akkor kidob egy hibaüzenetet.Haverom ugyanigy csinálta csak neki letöltötte magát a 13GB-os játékot, megprobáltuk átmásolni az õ játék mappáját hozzám de így is ugyanezt az üzenetet kapom.

Valaki segitsen légyszi!!!<#worship><#worship><#law>

Külön serveren vagytok. Vagy te vagy a haverod amcsin van amit a launcherben tudtok ellenõrizni.

Morpheus_v2
Volna egy buta kérdésem: van egy ismerõsöm a játékban, ugyanazon a szerveren vagyunk, fent van a friendlist-ben és a játék folyamatosan offline-nak írja ki (miközben online van...), így nem tudom partiba hívni, se privát üzenetet írni neki. Próbáltunk egy helyen találkozni a játékban, de nem látjuk egymást (gondolom más channel-en voltunk). Hogyan tudnék channelt váltani a játékban vagy esetleg egy külön csatornán társalogni az ismerõsömmel?
spybot919
Érdekes. Találtam egy olyan npc- Gotham ben akit úgy hívnak hogy Doktor Szilagyi. 😛

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

andrew1988
hajnali 1-2 körül

ronihun
tegnap este 10 körül játszottam, elõször ugyanez volt nem lehetett semmit csinálni, 5 perc után megjavult ment minden normálisan, majd megint késõbb atomlagg nem tudom igazából mikor lehetne normálisan játszani, mármint melyik idõpontokban, de valószínûleg majd fixálják hamarosan, legalábbis remélem, mert emiatt nem szeretném abbahagyni

...

EU server metropolis része megint LAGzik.
Nem lehet megölni semmit.
Tökjó.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jockey
htá, kérdés mit akarsz csinálni a játékban..
ha pvpzni, akkor ott azért nem mind1, hogy 200as pinged van vagy 30as...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nekem meg még mindig nem indul 😞
ronihun
én most lettem 11es és nekem most lehetett

...

de nekem azt eddig nem engedte (lvl 12 vagyok)
BoneDragon
Amikor kapsz skill pontot és ráraksz valamelyik fegyver képességre.