DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Kire kell ráírni?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
★ 汤姆 李
bár a shapeshifttel sztem kicsit több dmget toltam, wolf formban...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ugylátom lepörgött a f2p hír 😊
Ha valakinek még esetleg ilyen problémája lenne akkor ez a megoldás..
★ 汤姆 李
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Olyat szeretnék kérdezni, hogy a Legends: PVP nekem miért inaktív? Akivel együtt kezdtem a játékot, ugyanúgy fejlõdünk, ugyanazokat a küldetéseket csináljuk õ eléri és tud menni, én nem. Csak a hõsöket látom szürkén egy lezárva, amíg õ tud jelentkezni játszani.
Ötlet?
★ 汤姆 李
https://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/28788
ಥ_ಥ
"*Warning: ActionDLL failed to load"
Gugliztam, és ezt találtam:
-Menj ide, de csak internet explorerrel mûködik: http://launchpad.patch.station.sony.com/lp3/index.html
-Sírni fog, hogy activex vezérlõk, meg telepíteni akar, okézd le.
-Indítsd el a játékot. Nekem ment, most már "csak" a login servert nem találja :c
ಥ_ಥ
Egyébként a pénz miért szopás ebben a játékban? Tulajdonképpen csak colara meg javitasra kell... Néha egy-egy gear darabra költ az ember, de párszáz cash nehogymár ne jöjjön össze mire kiszeded a 40-60 markot ami kell egyhez. Egy markos renownos fos geart fölöselges megvenni ha csak nem 20-as zöldekben vagy.
Egyébként legjobb pénzmegtakarítási módszer hogy ne halj sokat 😊
Hidd el a pénz nagy szopás ebben a játékban. 13 ezrem van escrowban de nem tudok megvenni egy 300 dodós cuccot, 30-as létemre. Ki van ez találva... 😄
nagyon nagy kérés lenne ha azt kérném hogy egy legendary emberke, akinek van egy rakás értelmetlen pénze, nem tudna e átküldeni egy ezrest?
de tényleg csak ha tök értelmetlenül és fölöslegesen van 50000-re valakinek. mert megint úgy állok hogy elromlott mindenem és egy vasam sincs. (mellesleg escrowom már több mint 6000)
a penguin maximus meg van dögölve, a helyes taktikával tényleg nem nehéz, (bár azt furcsáltam hogy miután levettem a fél életét, nem kezd el pörögni) meg igazából kicsit taktikáztam mert az elõzõ bosstól odavittem 2 heal barrelt. úgyhogy így sikerült.
spoiler veszély!
na de a penguin, valakinek sikerült?
[PC GAMING]
Amikor megjelennek a kis pingvinek, akkor még mindig mozogva azokat kell kilõni, majd vissza a nagyra.
Sokáig tart, de megcsinálható.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Steam et tedd fel es abba keresd ki a jatekot es onnan toltsd le.
erre nemis gondoltam.
NagyiBMX: persze, hogy nem az egészet szedtem le, mivel csak 12mb-os file szed le, ezután kiéne kezdenie a letöltést, ami nem megy..
[PC GAMING]
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
végre elértem a várva várt lvl 30-at (tudom hogy nem nagy szám de mindigis "nagy" akartam lenni) és a penguines küldetés... csak annyi hogy nem gondolhatták komolyan... és az hogy nem lehet coopban tolni... felháborító. mert ha megszenvedted az elsõ bosst meg a kismillió gengszert, és jópárszor kipusztultál, akkor már csak hab a tortán a penguin maximus, ami mindennek a teteje. most nem akarom ecsetelni hogy mi mindenre képes, legyen elég annyi (aki még nem járt ott és nem tudja), hogy piszok erõs, és az életét sem bírod szinte egyáltalán szedni, se képességgel, vagy ütéssel, én már az elsõ tized életénél meghótam.
de gondolom hogy most lehurrogtok hogy mekkora egy fostos n00b vagyok hogy egy ilyen könnyû szart hogy nem bírok végigvinni...
tudom hogy most litániát írtam, de muszály volt kiengednem a dühömet.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
probald kompatibilis uzemodba , rendszergazda kent.
Legegyszerubb pakold ujra a windows-t.
(persze ha windows-t hasznalsz.)
Kedvet kaptam a játékhoz, de miután rámegyek a játék oldalán arra, hogy "PLAY FREE PC VERSION" letölti a DC Universe online live-ot, felrakom, el is indul odaáig, hogy DC universe online sony online entertanment és ezután kilép, nem történik semmi. Már rengeteg oldalról leszedtem, de mind1knál ugyanez ez a helyzet. Szóval örülnék, ha valaki tudna segíteni ebben, hogy én is kipróbálhassam ezt a játékot!
[PC GAMING]
Szevasztok Hero oldalon eu pve szerveren keresek guildot/klánt/ligát ki minek hívja.
Treff vagy Patriota HuN néven.Láttam alább az Igazság Ligáját ha van tgf oda is szívesen mennék.