DC Universe Online (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Shadow Nexor
Ezek közül valamelyik online az én leszek
★ 汤姆 李
Kimin,nem talál ilyet..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Broker watchtower-be mint más dolgok is(feat reset,pvp armor,szerverek közötti váltás...
Pvp szerveren wpvp,arénák(pvp,pve) pedig a duty menüben.
Nem egy átlagos mmo viszont ha begyakoroltad akkor nagyon jó játékélményt tud adni.
Nekem pl 1 nap volt mire bekonfiguráltam gombokat,egeret de sikerült nagyon eltalálnom.Most minden teljesen kézre áll és ehez a konfighoz töltöm be buildet(loadout).
★ 汤姆 李
Ma kezdtem el vele játszani a pvp szerveren még énsetudom valami random generált néven és nem igazán értem a játékot.
Pl hogy kell tradelni vagy hogy kell duelre kihívni a másikat vagy hogy mûködik egyáltalán a itt a pvp?
Elõre is köszi
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
★ 汤姆 李
Ne haragudjanak azért de ez gusztustalan.Maga a Leader ki lehet aki bevesz ilyen nem oda illõ néven valakiket.
Na jó nem foglalkozok dologgal tovább mert még felnyomom pumpát azt elkezdem összeset reportolni..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Lehet én kezdek el reportolni vagy kilépek lol
Megszólítani se tudom õket,nevetséges.Igazság ligája igen arról van szó!
★ 汤姆 李
Szerezz egy épkézláb puskát, tartsd nyomva a jobb gombot és nyomogasd a hátrát (mortar) -> profit.
Egyébként érdemes törekedni arra hogy legyen legalább 30 körüli skill pontod mire 30-ra érsz. Egyszer már azt hiszem leírtam ebben a topicban, de akkor mégegyszer: ebben a játékban az 1-30 a tutorial, amikor pedig eléred a 30at nem szabad elfelejteni hogy a passzívok miatt a skill pontok legalább olyan fontosak mint a gear.
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
If you remain in DPS (Any Power): Select Bow, Hand Blaster or One-Handed for MIGHT.
Brokernél még nem vásároltam most lehet megteszem😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Én most nature-nak összehoztam 4 külön buildet és mindegyik hatásos.Legjobban a damage build tetszik de többit is használom.
Nem tudom Sorcinál,hogy mûködik de form miatt tudok naturnak jókat összehozni
★ 汤姆 李
#1150 Oké!
★ 汤姆 李
Én kaptam már választ sokszor,néha nem.
★ 汤姆 李
Mindenkinek csak azt tudom javasolni hogy ha a nyelv nem akadály akkor ne riadjon meg nemzetközi guildektõl, de ne húzzuk ki a magyarokat se egybõl.
A magyar guildeknek egyébként egyetlen általános problémája van a legtöbb MMOban (kivéve wow és nagyon népes f2p játékok esetén), ez pedig az hogy a nagyon kis közösség miatt egy helyen vannak olyanok akik egyátalán nem jönnek ki egymással.
PS: Igazság Ligája elõre készüljetek fel arra hogy ha egy rosszakarótok reportolja a neveteket meg kell majd változtassátok.
Nálunk aktiv 200 player....Ameddig ti csak terveztek mi már rég kipucoltunk midnent...
Az ilyen mentalitás mint neked van na ezt kéne hagyni.Bocsi ez nem csak rád irányult hanem sok magyar játékosra akik királyok akarnak lenni a játékban és mennek külföldi klánokba ezzel elkerülve a magyar közösséget ami ugye nem jó mert nekünk meg szükségünk lenne rájuk.
Hozzáteszem külföldi guild-ben sem rózsás a helyzet csak ott elvan az a magyar mert felét nem érti mi történik ott.Ezek a magukba fordult kockák,legrosszabb😊)
★ 汤姆 李
Küldj ingame nevet kereslek ha Hero oldalra szándékozol jönni.
★ 汤姆 李
PVP vagy PVE az mind1 tudod jatek kozben valtani.
★ 汤姆 李