DC Universe Online (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsaj
Hmm. Usa szerveren volt 1 karim, de átjöttem most eura és itt ugyanúgy kijelezi, pedig usa szerveren már kitöröltem és itt semmit nem enged vele csinálni.

Kifagy a játék ha le akarom tenni asztalra vagy ha mégse akkor meg mikor visszamennék rá csak fekete screen.Másnak nem ilyen?Nem lehet tenni valamit ez ellen?

★ 汤姆 李

Midgard vonAsgard néven vagyok EU Villain oldalon, ha tényleg aktív a HUNters liga valaki reagálhatna a shoutra, mer jó lenne valami társaság.
Power pontokat minden második szinten kapsz, azokból veszed a superpowereket (mint a talentolás más mmokban, csak nincs köztük passzív). Skill pontokat szint minden második szinten kapsz, valamint featek (achievement) csinálásáért. Ezekbõl fegyver kombókat, passzívokat és movement powereket vehetsz. Érdemes ráhajtani, nagyon fontos.

ricsaj
BTW én hero oldalon vagyok lehetséges hogy ez bekavar?

Ja mert pve szerverre átmentem.Kis idõ múlva próbálhatod megint váltok szervert és fogsz látni online-nak

★ 汤姆 李

ricsaj
amúgy mik ezek a skill és power pontok? és hogy kapom õket?

ricsaj
mind offline de oké😛

Skylord Hunter
Shadow Nexor
Ezek közül valamelyik online az én leszek

★ 汤姆 李

ricsaj
mi a neved?

Nature.Healer/dps akkor.Én is azt kezdtem most lettem vele éppen L30.Ma megyek is T1-et,kipróbálom😊
Kimin,nem talál ilyet..

★ 汤姆 李

ricsaj
valami gazos power/bow.
valami kimin néven vagyok most fennt

Milyen Power/weapon karaktert kezdtél?

★ 汤姆 李

F4 social ,ott vannak az ilyenek,hogy duel,átnézni másnak gear-t(inspect) és még sok más.
Broker watchtower-be mint más dolgok is(feat reset,pvp armor,szerverek közötti váltás...
Pvp szerveren wpvp,arénák(pvp,pve) pedig a duty menüben.
Nem egy átlagos mmo viszont ha begyakoroltad akkor nagyon jó játékélményt tud adni.
Nekem pl 1 nap volt mire bekonfiguráltam gombokat,egeret de sikerült nagyon eltalálnom.Most minden teljesen kézre áll és ehez a konfighoz töltöm be buildet(loadout).

★ 汤姆 李

ricsaj
Hali!
Ma kezdtem el vele játszani a pvp szerveren még énsetudom valami random generált néven és nem igazán értem a játékot.
Pl hogy kell tradelni vagy hogy kell duelre kihívni a másikat vagy hogy mûködik egyáltalán a itt a pvp?
Elõre is köszi

andrew1988
úgy õszintén, mibajod van a nevekkel? nem te használod õket hanem más... magukat égetik

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Ok elgondolkozok ma még rajta,thx

★ 汤姆 李

Ki is léptem.
Ne haragudjanak azért de ez gusztustalan.Maga a Leader ki lehet aki bevesz ilyen nem oda illõ néven valakiket.
Na jó nem foglalkozok dologgal tovább mert még felnyomom pumpát azt elkezdem összeset reportolni..

★ 汤姆 李

Látod pont ez az nekik ez vicces, szórakoztató, míg neked zavaró. Én már megtanultam hogy Látod pont ez az nekik ez vicces, szórakoztató, míg neked zavaró. Ezért kell megtanulni hogy nem szabad ugrani arra hogy ú van magyar guild lépjünk jól be mert az milyen jó lesz mert az hú de nagyon magyar. De ugyanígy nem érdemes egy guildbe (legyen az külföldi vagy magyar) belépni csak azért mert itt ott amott tartanak az endgame contentben. Persze van hogy mázlid van és jól sül el, de általában nem.

Gyere átt kotp ba nemzetközi 500 aktiv tag raid minden fasza!
F..z k...a idioti..,b..z..Most komolyan ezt kell nézzem?Ha ez még ma nem változik én lépek ki az biztos😄D

★ 汤姆 李

Borzasztó milyen neveket adnak egyesek karakterüknek,szánalmas komolyan.
Lehet én kezdek el reportolni vagy kilépek lol
Megszólítani se tudom õket,nevetséges.Igazság ligája igen arról van szó!

★ 汤姆 李

andrew1988
most hogy beléptem, rájöttem, hogy a sorcimnak van HBja, a natureom dual pistolos 😄

Nature karival eleinte úgyis wolf formmal dpselsz (30-ig simán jó vagy vele), úgyhogy mindegy milyen fegyvered van, bug form healre meg úgyis handblasterként mûködik szóval megint mindegy... Késõbb viszont nem érdemes handblastert használni dpsre semmiképp, esetleg talán akkor ha nagyságrendekkel jobb handblast fegyvered van. Túl keveset sebez.

Szerezz egy épkézláb puskát, tartsd nyomva a jobb gombot és nyomogasd a hátrát (mortar) -> profit.

andrew1988
ettõl függetlenül adottak a fegyverek alap tulajdonságai...amik a kezdetnél igencsak sokat segíthetnek...én pl a a nature karimat handblasterrel használom ... legalábbis egy ideig még... bár az a szívás hogy shapeshifter vagyok ami pont közelharcra van,(wolf, gorilla). de majd 30on pvere plant leszek, amire jó a hb

Jammalnak van igaza. A fegyverválasztás kb úgy néz ki hogy kiválasztod azt a fegyvert aminek a kombói megfelelnek a célnak (pl handblast healre mert nagyon gyorsan épít kombót). Ez után szépen megnézed hogy milyen statok a legfontosabbak ahhoz amit csinálni akarsz (pl dpsnek crit, crit, might, tanknak hp,def,dom) és a maradék skill pontjaidat elköltöd ezekre a passzívokra nem csak arra a fegyverre amit használsz, hanem a többire is.

Egyébként érdemes törekedni arra hogy legyen legalább 30 körüli skill pontod mire 30-ra érsz. Egyszer már azt hiszem leírtam ebben a topicban, de akkor mégegyszer: ebben a játékban az 1-30 a tutorial, amikor pedig eléred a 30at nem szabad elfelejteni hogy a passzívok miatt a skill pontok legalább olyan fontosak mint a gear.

Tokenekböl lvl 30 on xD
Dark Messiah
helló srácok, nem sokat játszottam idáig, de azt hagy kérdezzem már, hogy hogy vehetek ilyen 'spéci' ruhákat a watchtower-be?

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Ez szimplán stat miatt amit akkor is kapsz ha értelmes dmgû fegyvert használsz dpsként szóval még mindig meddõ.

andrew1988
be lett linkelve korábban...

WEAPON SYNERGY

másszatok lejjebb a sárga részhez

andrew1988
vagy mégis? ...
If you remain in DPS (Any Power): Select Bow, Hand Blaster or One-Handed for MIGHT.

Staff-ra is vagyok skillezve de 28 szint alatt nem esett egyse -.-
Brokernél még nem vásároltam most lehet megteszem😊

★ 汤姆 李

Igen ez így van,damage build-hez nem HB kell,jogos..

★ 汤姆 李

Nem tudom hányas szintü vagy de ha healer teszed akkor a fegyver skillekbõl maxold a 0/3 heal krit/resto pontokat(dot heal kritel sokat és regen jó lesz).
Én most nature-nak összehoztam 4 külön buildet és mindegyik hatásos.Legjobban a damage build tetszik de többit is használom.
Nem tudom Sorcinál,hogy mûködik de form miatt tudok naturnak jókat összehozni

★ 汤姆 李

Én értem mire gondolt, de a hand blaster egy pve healer fegyver mivel a dmge minimális és csak szorzó feltolására jó amibõl meg energyje lesz a healernek.

Sorcery dps,hand blaster fegyver,asszem õ így gondolta csak félreérthetõen írta:-)
#1150 Oké!

★ 汤姆 李

Viccnek is rossz a dpst és a hand blastert egy mondatban említeni.

Nem mindenki ismeri még teljesen játékot hülyeséget meg nem akarnak válaszolni,gondolom én és TS-en vannak ha jól tudom inkább.
Én kaptam már választ sokszor,néha nem.

★ 汤姆 李

Viktor99
Ha kell egy plusz tag akkor vegyél fel. A karakterem neve "Vectorminator", de mostanában a másik karim húzom de ezzel is fent szoktam lenni. Sorcery dps hand blaster vagyok de tervezem hogy átalakítom healerré. 😊
Már megint a magyar guild külföldi guild hiszti... Teljesen mindegy milyen nyelven beszél a guild ha érted, attól nem lesz jobb vagy rosszabb. Abban a guildben kell játszani ahol az ember jól érzi magát, jól szórakozik és olyan embereket talál akikkel jól kijön.

Mindenkinek csak azt tudom javasolni hogy ha a nyelv nem akadály akkor ne riadjon meg nemzetközi guildektõl, de ne húzzuk ki a magyarokat se egybõl.

A magyar guildeknek egyébként egyetlen általános problémája van a legtöbb MMOban (kivéve wow és nagyon népes f2p játékok esetén), ez pedig az hogy a nagyon kis közösség miatt egy helyen vannak olyanok akik egyátalán nem jönnek ki egymással.

PS: Igazság Ligája elõre készüljetek fel arra hogy ha egy rosszakarótok reportolja a neveteket meg kell majd változtassátok.

andrew1988
magyarság ide oda... van pár ember akik ismerik egymást, de a többinek nem segítenének, felteszek egy kérdést és mindenki kussol... remélem villain oldalon más a helyzet...

"Igazság Ligája vagyunk mi is,Hero,10-20 közötti aktív." ....
Nálunk aktiv 200 player....Ameddig ti csak terveztek mi már rég kipucoltunk midnent...
Mi ez a baromság.Igazság ligája most alakult és T2 van már tervezve!!
Az ilyen mentalitás mint neked van na ezt kéne hagyni.Bocsi ez nem csak rád irányult hanem sok magyar játékosra akik királyok akarnak lenni a játékban és mennek külföldi klánokba ezzel elkerülve a magyar közösséget ami ugye nem jó mert nekünk meg szükségünk lenne rájuk.
Hozzáteszem külföldi guild-ben sem rózsás a helyzet csak ott elvan az a magyar mert felét nem érti mi történik ott.Ezek a magukba fordult kockák,legrosszabb😊)

★ 汤姆 李

Szerintem jobb ha hagyjátok magyar klánokat... sehova se juttok velük 😛
Igazság Ligája vagyunk mi is,Hero,10-20 közötti aktív.
Küldj ingame nevet kereslek ha Hero oldalra szándékozol jönni.

★ 汤姆 李

EU szerver: HUNters magyar league eleg sokan vannak. Villian
PVP vagy PVE az mind1 tudod jatek kozben valtani.

Csinálnék végre egy végleges karit, de jó lenne tudni melyik szerverre és melyik oldalon van a legtöbb magyar.
Játszik még itt valaki aktívan? EU szerón mindkét oldalon ordibáltam, semmi reakció. US-en meg ha felnézek van max 1-2 ember a ligában online. 😞
DarkMessor ,a karim neve .Köszönöm.
Ingame neved küld el privátba vagy írd be ide,intézem.

★ 汤姆 李