49
  • Gladiator
    miért? ki a hülye?
  • opeca
    A Facebook meg a hülyékből gazdagodik meg, ezt tegyük azért hozzá.
  • opeca
    Hát azért nagyon nem így van. Itt nem egy kis szkriptről volt szó. Hanem egy konkrét ötletről, egy konkrét oldal létrehozásáról, amit ez a két barom úgy akart megcsinálni, hogy programozónak beveszik a cukigyereket.

Csak aztán a cukigyerek gondolt egyet és úgy volt vele, hogy inkább megcsinálja az oldalt magának és ezt a két hülyét meg persze kihagyja a buliból.

Szóval itt nem egy kis szkriptről volt szó. Figyelj, valami csak van benne, ha 65 millió dollárt simán lecsnegetett. Azért legyen akármennyi pénzed, ha a becsületedről van szó, inkább pereskedsz évekig mintsem, hogy megkockáztasd, hogy fizetsz csak hagyjanak már békén...
  • mcganyol
    szerintem Kara Kánnak perre kéne menni az ikrek ellen, mert az ikrek viszont tőle lopták az ötletet.
  • gibbone
    Én az egészet nem hiszem el :) a film is elég uncsi volt, a facebook működik és ez a lényeg. Aztán hogy hova röpködnek a dollármilliók engem hidegen hagy :)
  • kpbendi
    Ez eleve halott ügy, mert Zuckerbergék egy centet sem fizettek volna nekik, ha nem írják alá, hogy elállnak minden további pereskedéstől. Innentől kezdve tök mindegy, mit ugrálnak.
  • LestatVenom
    Tuti azért perelnek, h lehessen második része a filmnek
  • Zsolek123
    kapzsi zsidók ezek is
  • fergusonpapa
    istenem..van valami ami sikeres ezeknek meg nem elég a sok pénz..mégtöbbet akarnak..ez olyan h én irok 1 kis scriptet egy oldalnak..sikeres lesz és kérek részedesédst...de megis kapom.pedig nem lenne muszáj kapnom..örülhetne szám dollármiliok zsebemben..kb csekély munkáért de nem..mégtöbbet akarunk jelentsük fel,kel az egész.szánalom.