49
-
Zulu12 #9 Dehogy is éheznek csak éppen Norbi ápdéten vannak, meg most érkezett meg az évenkénti egy éves böjtölési szezonjuk, egyébként kutya bajuk -
Szefmester #8 Szóval Afrikában azért éheznek mert a kaja helyett mindenféle pozitronágyúkra költik a pénzt.. jó'van... időjáráskísérletek meg antianyag.. ezt megjegyeztem jetiópok...
XD -
Pares #7 Pontosítok, mert látom nem azt írtam le amit gondoltam:
Ha a földön ezek a viharok hozzák létre ezt az anti-anyag-kibocsátást, és azt mondják, hogy a gázóriásokból nem érzékelnek ilyet, akkor nem lehetséges valamilyen módon az, hogy akár a már felfedezett exobolygókat is megvizsgálhatják így? Szóval ha találnak ilyen kibocsátásokat, akkor kategorizálhatják a bolygót, hogy valószínűleg van légköre (ha tudták eddig is, akkor megerősítést nyer), sőt valószínűsíthetően viharok is vannak rajta, és valószínű, hogy nem gázóriás a bolygó. -
Borg18754 #6 fénylő sötétség? ez olyan mint ha felkapcsolnád a lámpát és ahelyett hogy világosabb lenne sötétebb lesz -
Nailyenugysincs #5 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön mert akkor MINNMEGHALUNK -
#4 Nabameg! -
#3 Egyszerűbb a jól bevállt módszerrel kutatni vagyis megvárni amíg a gyertya elhalad egy tökéletes háttérvilágítást adó feketeség előtt. (Ez milyen jó megfogalmazás.) -
Irasidus #2 Ma közvetett módszer lehet leginkább megtalálni egy bolygót, közvetlen módszerrel meg látható fényben, vagy infravörösben sokkal több fotont bocsát ki mint az Anti-anyag annihilációból keletkező fotonok. Tehát nem fogsz hegesztőszemüvegben keresni egy gyertyát, ha anélkül könnyebben megtalálod, főleg ha nem vagy biztos benne, hogy minden gyertya meg van gyújtva. -
Pares #1 Az első dolog ami eszembe jutott az utolsó bekezdés végett, hogy akkor ezt a felfedezést felhasználhatják mondjuk az exobolygók keresésében? Csak kérdem.