61
  • vumbi
    #61
    Ez a hir azert nem semmi am!
    Ha nincs egyaltalan, abszolute szerves anyag a Marson akkor ugye nincs miert marslakokat keresni a tovabbiakban.

    Ha viszont elso blikkre talaltak valamit fenntartja a lehetoseget. Nem jelenti azt hogy baci csinalta, de meg van ra a sansz.

    Amikor a 70es evekben raprobaltak a dologra, meg senki sem tudta hogy a marsi talaj rosszebb mint a devecseri vorosiszap. Osszekevertek a trutyit es vartak h mi jon kki belole. Semmi szignifikans.

    De a Phoenix ota tudjuk h mi a helyzet. Ujra ertelmezve az regi eredmenyeket az uj ismeretek tukreben, mar egyertelmuve valt h szerves anyag volt a Viking mintajaban.

    Kellett hozza 40 ev hogy kideruljon, de hurra megtortent, es le is kozoltek. Ennyi a sztori.
  • Rapid81
    #60
    Egyetértek.
  • Kara kán
    #59
    Magyarországnak sok gondolkodó emberre van szüksége, de persze olyanokra, akik a sok gondolkodást végül képesek építő cselekvéssé változtatni.
  • Molnibalage
    #58
    Orvos látott már?
  • Rapid81
    #57
    A holdraszállást a Mythbusters-ben megpróbálták megcáfolni. Nem jött össze. Attól mondjuk még van pár érdekes dolog vele kapcsolatban.

    Mit szóltok mondjuk a Lacerta interjúhoz. :D Ha már összeesküvésekről, meg idegenekről van szó.

    /off
    Droidka, a vak hit még sosem segített senkin. Azon kellene elgondolkoznod, hogy véletlenül nem vonható-e párhuzam a kormányban való vak hit és a nemzeti oldalban való vak hit között. Pont az a baj a vak hittel, hogy nem kell hozzá gondolkozni.

    Posta Imrét meg inkább hagyjuk...

    U.i.: Csak, hogy megelőzzem az előzőekben olvasott káromkodásözönt, nem, nem vagyok cigány, sem zsidó, sem egyéb beépített ügynök. Egyszerűen csak gondolkodom, nem vakon hiszek.
    /On
  • opeca
    #56
    A holdraszállás kamu témával én sem értek egyet, de azért ezen a videón anno jót mulattam:)

    http://www.youtube.com/watch?v=YApEIiwEgnE
  • opeca
    #55
    Az összeesküvs-elméleteket gyakran állítják be megalapozatlan koncepcióknak, de azért én személy még ha szkeptikusan is, de elfogadom őket. Miért ne? Számos összeesküvés volt már a történelemben, akit az akkori kor embere valószínűleg kitalációnak, elméletnek tartott, jót nevettek rajta, aztán kiderült, hogy kurvára igaz volt.

    Persze a helyén kel kezelni, de attól maga az összeesküvés mint fogalom és mint emberi tulajdonság egyértelműen létezik.
  • Pharaoh
    #54
    A legtöbb Összeeskövés hívő elhiszi mindet, olyannal nem gyakran találkozni, amelyik csak egyben hisz
  • Magnum PI
    #53
    Bocsi a sok elgépelésért :)
  • Magnum PI
    #52
    Összeeskövés hívőt megkérdezték:

    Őn szerint igaz ,hogy Neil Armstrong UFO-t látott a Holdra szállás alatt.
    - Igen, természetesen csak az egészet eltitkolja a kormány

    Maga szerintn jártunk már a Holdon vagy az egész csak kitaláció?
    - Nyilván való, hogy kitaláció. Rengetek bizonyíték van rá, hogy a photókat stidókban készítették. Árnyékok szöge, zászlós stb.


    Remélem ebből a viccből átjön a mondanivaló. Összeesküvés elmélet rulez
  • WoodrowWilson
    #51
    Huhúúú, gyerekek, most jól megkaptam!
    Ezeknek a szemét cionisták akkora erejük van, hogy kirúgatták a nagy befolyású Budapest tv egy műsorvezetőjét! Héberül pedig nem tudok sajnos. :(
    Amúgy halkan jegyzem meg, hogy nem azzal volt a bajom, hogy Obamát zsidónak tituláltad, hanem azzal, hogy ezt kvázi bizonyítékként hoztad fel amellett, hogy a marsi fotókat manipulálják. Persze te ebből rögtön azt szűrted le, hogy csak cigány lehetek (mondjuk a marsi fotók -> Obama zsidó "logika" alapján ez már annyira nem is meglepő).
    De nyugodtan élj csak az összeesküvéses, cionista álomvilágodban, ugyanis veled ellentétben nekem nem fáj, ha másképp gondolkozol, legalább van min röhögni.:)

    A végére pedig ennyit: a stílus maga az ember.
  • NEXUS6
    #50
    Hártezbameg ezkész!


    Dunai búvár kemence szökevény!!!!???
    Anyám!
  • bmw
    #49
    Igy igaz.....
  • Alveus
    #48
    ez az jól megasztmondtad neki, most biztos elmegy és télleg átgondolja az életét, utána felvágja az ereit, mert "megvilágosodott" és rájött mindenki hazudik. Nem néztél kicsit sok X-aktákat?

    Woodrownak van igaza, te télleg élsz a jogoddal "De természetesen mindenkinek joga van nem százasnak lennie!!!"
  • Pares
    #47
    Szerintem épeszű ember nem vonja kétségbe azt, hogy Izrael a világ legkiváltságosabb állama. De inkább nem is folytatom, mert off is, és még engem is kivágnak a véleményem miatt.
  • droidka
    #46
    Nyugodtan kitilthatnak, nem érdekel elfogyott a türelmem, most megkapod a magadét.

    A többiektől elnézést a hangnemért, de múltkor is itt ugatott nekem ez a korcs einseteinbuzi makkfej. Nem fogok mindent eltűrni.

    Te már megint itt ugatsz nekem te balfasz, olaszliszkai színesfémbróker?

    Mi jó istentelen, kibaszott, szerencsétlen, geci, kurva anyádért nem tudod felfogni azzal a bűzös, csótány, görény, patkány, tetves agyaddal, hogy izrael balfasz miniszterelnöke hadat üzent nekünk az ominózus beszédében, te állat?

    Amit két éve mondott, az a galaxis minden pontján hadüzenetnek minősül.

    http://www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw

    Vagy itt van pár Posta Imre videó:

    http://masiktv.hu/index.php?PHPSESSID=b802dffc811766020e2f9afbb0d21cc0&lap=xfilmekmut&xxazon=1154


    http://video.google.com/videoplay?docid=-2042748610088709917#

    Utóbbi műsor után a zsidók kirúgatták a műsorvezetőt... Vajon miért?

    Imre a Köztársasági Őrezred vezető pszichológusa volt, amíg fel nem jelentette a moszadot, az inkalt, a zsidó bíróságon, amiért azok beépültek a K.Ő.-be a korrupcióval, ezért Imrét kirúgták. Ő testközelből látta hogy mi folyik a legmagasabb szinteken, hogy az álellenzéki, álrendszerváltó zsidesz végig 100%-ig együttműködött az mszp-vel az elmúlt húsz évben, és az egész parlamenti bohóckodás csak egy színjáték volt, mert ezek az állatok is izraelben nyaralank Imre szerint. Stb.stsb stb.

    Tehát dögölj meg a mocskos, geci, kurva anyádba a fajtáddal együtt, ha ezek után sem tudod felfogni, hogy mi folyik itt ebben az országban. Dunai búvárjelölt kemenceszökevény, kipaszott, olaszliszkai színesfémbróker. Te akkora makkfej vagy, hogy amikor a rabbik körül akartak metélni téged, akkor a skalpot a kipának a nyomvonalánál húzták meg a makkfejeden. Ami a normális embereknek a tokája, az a te fejeden a herezacskónak számít. Ha leveszed a kipádat a fejedről nyilvános helyen, beperellek közszeméremsértésért, makkfej.

    Nem érdekel, ha kitiltanak, ez már járt neked te gecionista állat.
  • WoodrowWilson
    #45
    Mert az ugye teljesen elképzelhetetlen, hogy valóban hamisítványok.
  • Youri
    #44
    Szerintem egyértelmű, hogy minden égitesten, főképp bolygókon, megtalálható valamiféle szerves anyag. Szerves anyag alatt azért remélem nem mindenki legelsőnek az asgardokra, vagy egyéb csillagkapus cuccokra gondol. :D
    Amint elkezdenénk felmelegíteni a Marsot, egyből láthatóbbá és válna ez. Amint van víz, a szén alapú életformák megjelennek az fix.
  • droidka
    #43
    Az önleleplezésekre, az álbizonyítékok álleleplezéseiről jut eszembe. Emlékeztek még a székesfehérvári gabonakörökre? Asszem' két diák bejelentkezett akkor, hogy azt ők csinálták... Arra nem emlékszem, hogy az tényleg így is volt-e, vagy csak hazudtak, mert akkor még kicsi voltam. De az egésznek nyilván ez volt a hátsó szándéka, hogy az egész témát lejárassák. Stb. Meg még voltak ilyen elterelő önleleplezések, hogy akkor biztos mindegyik hamisítványnak tűnjön...
  • dzsagon
    #42
    Ki hiszi ezt el? Nyilván utólag csempésztek a mintába szerves anyagot.
  • Kara kán
    #41
    A színes szűrők lényege épp ez, hogy az adott szín - huss! - eltűnik.
    Ha piros szűrővel nézem a JPL logót, nyilván nem fogom látni, csak egy kis maszat lesz a helyében.
  • WoodrowWilson
    #40
    "De természetesen mindenkinek joga van nem százasnak lennie!!!"
    Amint alant látható, te ezzel a joggal élsz is. Obama zsidó... váó, most egy világ dőlt össze bennem, hogy leleplezted szegény Barack bácsit. Na megyek, átgondolom az életem.
  • droidka
    #39
    Én általában nem szoktam leállni olyanokkal vitatkozni, akik mindenáron megpróbálják kiforgatni az ember szavait. De összességében véve én KONKRÉTAN, KÜLÖN A MAGYAROKRÓL NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN soha semmi rosszat nem mondtam!

    De ettől függetlenül persze lehetnek árulók is és / vagy szimplán hülyék is, köztünk is!...

    De az a lényeg, KONKRÉTAN, KÜLÖN A MAGYAROKRÓL NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN soha semmi rosszat nem mondtam!

    Te az ESA-nál dolgozol, hogy ennyire nem tudod elviselni a véleményem? Nagyokos. Tudod hogy van ez? AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA! De akinek inge, az meg gyorsan öltözködjön fel!


    Összességében véve nekem az a magánvéleményem,

    -hogy habár azt 100%-ig NEM állítom, hogy a Marson van valami ufó vagy akár emberi bázis, stb., hiszen nem voltam ott, nem láttam testközelből... Nem tudom!-

    DE!!!

    számomra nyilvánvaló, hogy minimum 99%, hogy a publikált képekbe igen is a csúnya bácsik rossz szándékkal belenyúlnak!

    Aki ez utóbbit tagadja, az sem feltétlenül százas! De természetesen mindenkinek joga van nem százasnak lennie!!! Aki minden kétely, szóval egy egészséges kétkedés nélkül beszop mindent a hivatalnak, amivel azok etetnek, erre csak azt tudom mondani, hogy az meg is érdemli, hogy átverjék!!!

    Ennek ellenére bizonyos esetekben azt is elképzelhetőnek tartom, hogyha belenyúlnak a képekbe, az még nem jelenti feltétlenül azt, hogy valami mesterséges, oda nem illő dolgot radíroztak ki! Esetleg ezt egy olyan logika miatt, hogy ha van egy konkrét bizonyíték, azt adott esetben nem vagy nem csak közvetlenül próbálják meg lejáratni, hanem egy logikai csavarral, áttéten keresztül, közvetve.

    Dezinformálással. Lehet, hogy például kibocsátanak egy hamis információt és azt később ők maguk leplezik le, és ezzel azt próbálják meg a tömegek előtt elérni, hogy akkor ezzel a TÖBBI eset hitelességét is (egy körmönfontabb módon) alááshassák!

    Erre talán egy példa lehetne az uri gelleres, beépített bűvészekkel együttműködő, hányadék okádékműsor!!! Később ezeket kiszivárogtatták, hogy lejárassák direkt a tömegek előtt az egész témát!


    Tehát az, hogy satíroznak, annak bizonyos esetekben AKÁR ez IS LEHET az oka. Ez is benne van a pakliban, hogy a gyanúsabb fotók közül, amiket nem törölnek le az internetről, azokat beépített emberek dezinformálás miatt tehették fel adott esetben. Nem tudom! Ezt sem lehet kizárni teljesen. Hogy összezavarják az embereket.

    De aki elhiszi, hogy NEM retusáltak egyetlen képet sem, az sem feltétlenül százas! Fura, hogy milyen sok embernek az a hobbija, hogy szeretnek széllel szemben pisálni és a teljesen nyilvánvaló dolgokat is tagadják.

    Tehát ha valaki szeret széllel szemeben pisilni, én nem fogok lebeszélni senkit róla.

    http://4.bp.blogspot.com/_ZkSSURCm3FI/SgvPknO00gI/AAAAAAAACO0/81BnLF52pVU/s400/Jewish%2520obama%252023jul8.jpg

    http://zionistterror-inhungary.blogspot.com/2009/08/augusztus-27-obama-anyja-zsido.html

    http://www.youtube.com/watch?v=BYm1btH6d4c
  • opeca
    #38
    Na még csak az kéne, hogy már ott is robbantgassunk...

    A túrás jóval kultiváltabb, normálisabb, precízebb és kevésbé roncsoló ezsköz, amivel esetleg az értékes leletek nem vesznek kárba.
  • Kara kán
    #37
    Mást mondok:

    Ha egy hülye dél-amerikai* bányászt odaküldenél (pl. Bolíviából), akkor az is tudná, hogy le kell ásni egy pici lyukat fél méterre, bele kell gyömöszölni a dinamitot, és fel kell robbantani. Oszt lenne ott elemezgetnivaló!

    * Szándékosan nem magyar írok, mert az ma már a dél-amerikainál is alacsonyabb szinten van. Tönkretették.

    Nem becsapatni kell a több tízmillió dolcsis szondákat, idióták, hanem plasztikbombával vagy más robbanó eleggyel kell felverni a sóder.
    Ja, és ez a robbantgatásos cucc is kopirájt.
    (Kár, hogy a nemzetközi egyezmények tiltják )
  • MacropusRufus
    #36
    Mars Anomaly Research
    ha szereted az ilyen dolgokat.
    Skipper bácsi eléggé régóta foglalkozik az ilyen anomáliákkal. Nem csak a Marson vannak ilyenek, hanem a Holdon sőt a Földön is. (ajánlom mindenkinek figyelmébe az Anktartiszt. Nézzétek meg az EarthGoogle-val, a kontinens kb. 99%-a ki van takarva... Ráadásúl az Amudzen-Scott kutatóállomás kb. 1600km átmérőjű környezete 100%-ban ki van takarva... Itt zajlanak a neutrinó kísérletek. Állitólag neutrinó kísérletek)

    A dolog érdekes mindenesetere. Már ami a Marsot illeti. Namost viszont azért mindent nem kell kézpénznek venni. Szerintem a Marson tó méretű folyékony víz nincs, de az is igaz, hogy pára formájában ki tud csapódni. A teraszos megmunkállásról már ne is beszéljünk. Lehet, hogy már nincs ott semmi (ez a valószínűbb), de volt ott valami ez szinte biztos. Túl sok gyanus nyom van, amit ugyan meg lehet magyarázni, de az esetek nagyrészében ingatag lábakon áll a dolog.

  • Pares
    #35
    Azt én sem értem, hogy miért nem küldtek egy olyan robotot oda, ami fúrni fog a talajba, és a talajrétegeket vizsgálná. Mert jelenleg a felszíni homokot kapargatják le a jég tetejéről.
  • opeca
    #34
    Építsenek egy kib@szott robotot ami leás 30 méter mélyre szépen lassan, komótosan, nem kell rohanni akár 2 évig is túrhat, biztosra veszem, hogy marha sok érdekes dolgot találna.

    Mit piszmognak a felszínen??? Úgy érzem, mintha nem mernék kinyitni a dobozt, pedig már régen lehetőségük lett voléna rá, mert nem tudják biztosan mi van benne.
  • opeca
    #33
    Basszus most komolyan ennyire nehéz egy egyszerű kérdésre választ adni? Volt, van ott élet vagy sem?

    Ezeknél a marsos nyilatkozatoknál mindig úgy érzem mintha szándékosan kerülgetnék a témát. Pedig elméletileg a kutatásokból szerzett információ egyre bővűl, de még most is ott tartunk, hogy lehet, hogy volt, van lehet, hogy nincs.

    Már egy rakat lesszállóegység, robot járt ott és még mindig ugyanott tartunk mint 30 évvel ezelőtt.

    Most komolyan ennyire töketlenek?
  • droidka
    #32
    Pharaoh mondta:

    "droidka válasza erre aa lenne, hogy ... a magyarok is tuti zsidó leszármazottak."

    -Megkérlek rá, hogy ne nyilatkozgass a nevemben semmit! Én ilyen elképesztő, vérlázító hülyeséget, ekkora baromságot soha, sehol nem mondtam. És nem is utaltam ilyenre.
  • jaspercry
    #31
    Hát ja,de azt azért ne felejtsük el,hogy a megvilágítás sokat számít!
    Napból érkező fény napszaktól föggöen eltér(szinspektrum)így folyamatosan változik a fény szinátvivő képessége is erőssen .(illetve nem a napból érkező fény változik,hanem a beesési szöge+a "közeg" amin áthalad)
    A tenger alatti felvételek színhüsége sem eredeti a víz miatt.
    Így a valós szinárnyalat,csak szubiektív lehet,mindig az" inarciarendszert" a megvilágítás minősége határozza meg.
    persze ezekre a marsi képekre ,ez nem magyarázat!Látszik, hogy mesterségesen el vannak tolva az árnyalatok(ami lehet a kamerán lévő színszűrő,vagy az utomunkák),
    de az is valószínüsíthető,hogy a marsi légkörben lévő por szinezi meg a megvilágítást(napot) ,így kapott színek látszolag elcsusznak a földön fotozott Nasa emblémáktól)
    :)
  • tmisi
    #30
  • duke
    #29
    erre gondoltam, nem tudom a buzisag honan jott helyette
    http://www.youtube.com/watch?v=0IcfCfWKF1A
  • duke
    #28
    Ez a video egyertelmuen bizonyitja, hogy van elet a marson, csak az ottaniak, nem akarjak, hogy tudjunk roluk.
  • Kara kán
    #27
    Hamisszíntechnika?
    Mond valamit?
  • NEXUS6
    #26
    És azt nem hallottad még, hogy a tanulás a zsidó sport? És ez a commander-general-leutenant-brigader-sergant Data (vagy mi a rendfokozata) olyan okos!
  • NEXUS6
    #25
    Ez csak azért van, mert mindenki tuggya, hogy a Marson minden vörös, nem azért mert a kínaiak már ott vannak, hanem mert csak. És milyen kiábrándító lenne, ha a milliárd dollárokért megkapott képek úgy néznének ki, mintha valami fotóbuzi tinilány csinálta volna a jászanyámpusztai szikestalajon a 15 ezer forintos Samu fényképezőjével.
    Szal egy kicsit a "szakemberek" rásegítenek a fotosoppal, hogy mindenki tuggya hogy ez Marson van.
  • Pares
    #24
    Nem vagyok fotó technikus, nem értek az ilyen dolgokhoz, de megmagyarázhatná nekem valaki, hogy miért van az, hogy néhány fotón a kékből piros lesz, az amcsi zászló rózsaszín, meg ilyenek. Van egy pár kép, amin ezek megfigyelhetők...
    Nem akarok összeesküvés elméleteket népszerűsíteni ezzel, csak tényleg érdekelne, hogy hogy és miért van ez.










    A kép közepe táján található az a kis színspektrum, itt sem ülnek a színek
  • Kara kán
    #23
    Ez nagyon mellément!
    Mert abban a filmben van egy minden hájjal megkent kereskedő is, aki a kajákat csinálja. Szép kis búrája van, amúgy.
  • HiddenTruth
    #22
    Bárki letöltheti a marsjárók színszűrőzött képeit amiből nem nehéz egy RGB kompozitot összehozni így én is megtettem:
    Mars - True Color
    További képek:
    Spirit color images
    Opportunity color images