29
-
remark #29 És az milyen jó, hogy ha végigutazok Európán, akkor minden második méteren más nyelven ugrik fel a MySpace. Az okot értem, de attól még az elég nagy hülyeség ez így ahogy van. -
Komolytalan #28 Mert ip cím alapján egyszerűen el lehet dönteni a helyet (vannak erre geoloc szolgáltatók). Ellenben böngésző meg pláne oprendszer lekérdezése nem annyira triviális, hogy minden szaron működjön. -
Rol06 #27 Életembe nem voltam még fent a ezen a myspace-en. Hallottam itt-ott, de globális divatmajom oldalnak könyveltem még el anno magamban :D. Irjátok, hogy a facebook-nak is ez lesz a vége. IGEN persze, ez a 5-6 év átlagos futamidő akármilyen közösségi site-ról is legyen szó... Pl. Először az iwiw ok szép jó régi ismerősökkel tudom tartani a kapcsolatot, myvip totál ugyanez csak komolytalan tiniknek célozva, a faszbukon mert miért vagyok fent? Mert a legtöbb ismerösöm átszokott az iwiw-ről pl. és ha valamit meg akartam tudni az egyetemmel kapcsolatosan akkor a legtöbb ott beszélte meg. ennyi. pár év és ennek is kuka lesz a sorsa, de igen ADDIG Zuckerberg megalapozza vele az egész életét... Hány vállalkozás van kérdem én, hogy előre lehet számitani max 3 évig tart? de ha addig lenullázod és kihozod belőle amit csak lehet akkor megérte nem?
MSN story is nagyon hasonlit ehhez, a legtöbb ember miért használja? mert mindenki ezt ismeri hiába van az az icq nem fogod mondani a haverjaidnak h lépjen már át oda mindenki... Ha szar hanem szar ugyis fogod használni, mert alkalmazkodnod kell a többséghez...
-
remark #26 Miért van az, hogy rengeteg weboldal a mai napig nem a böngésző vagy az OS nyelvét használja annak eldöntésére, hogy milyen nyelven mutassa meg az oldalt? A MySpace is ilyen. Idegesítő. Miért a hely alapján találják ki az alapértelmezett nyelvet? -
Zoliz #25 Gondoljatok bele én még a Facebook-ra se vagyok beregisztrálva és egész jól érzem magam. -
Komolytalan #24 Valószínűleg úgy érzik, hogy így kevesebb felhasználót (és ezzel pénzt) veszítenek, mint amibe az kerülne, hogy egyesével végignézegessék egy alapvetően warez oldal összes linkjét. Ez ugyanaz a téma, mint amikor egy chat/fórum kicsillagozza a f.sz szót, és emiatt azt se lehet beírni, hogy f.szerkezet, mert az is csillagozásra kerül. Kevesebb a veszteség, mintha nem szűrnének semmit se. -
FoodLFG #23 jaja tiszta sor. -
"A last.fm is bannolja pl a 4shared-et. Sok arrafelé a warez. Ez van."
Ez nem érv. Ennyi erővel minden egyes fájlmegosztót bannolnia kéne, mert mindegyiken rengeteg a warez. Ez így egy nagy hülyeség. Főleg annak a fényében, hogy feltöltöm rá a saját számomat, aminek én vagyok a jogtulajdonosa, és nem engedi linkelni, mert az oldalon sok a warez.
Hát bekaphatja a lompost, legfeljebb majd arrébb költözöm. De akkor ne picsogjanak, hogy fogynak a felhasználók. Kábé félévente megindul a MySpace-hiszti. -
Balazs127 #21 De még milyen fos az MSN :D Én is tényleg csak azért használom mert mindenki azt használja. Szerencsére a Live Messenger az 2 éve nem volt a gépemen :) -
sanyicks #20 az msn rendszer is szar, sajnos az nem lehet kikerülni, de magára az üzenőprogramra szerencsére van alternatíva :) -
sanyicks #19 te sem lehetsz túl okos ember. A fácse meg a többi értelme tényleg nulla...
az msn/ lájv meszendzser pedig tényleg a legótvarabb üzenőprogram, annyira szar hogy az már fáj, sajnos ezt kell használni mert mindenki ezt használja, főleg mert a legtöbb ember azt sem tudja hogy van más :D -
kalapos01 #18 "Nem is értem mi a jó ezekbe?"
"ezt az msn mániát se értem."
Nem lehetsz túl sokos ember. -
Hellion #17 Látod, mégis mennyien odavannak ezért a fészszar-ért, meg iwiw-ért. Nem is értem mi a jó ezekbe? Kicsivel több mint 10 éve használok netet, szerintem ez a közösségi vackok is alább hagynak majd. A sok naiv ember önként odaírja a nevét, lakcímét, telefonszámát, képét, hol mit tanult, még a lábszaga méretét is. De, ha az utcán leállítanék valakit, hogy "te hallod, neked mi a számod, olyan szimpi vagy" tuti elzavarnának, lehet meg is vernének. A közösségi szarokon meg önként kiadnak mindent mintha kötelező lenne.
Igaz nem ide tartozik csak részben, de én ezt az msn mániát se értem. A live messenger az egyik legbugosabb ilyen IM program, kb 9 éve használom, de máig megvan az a hiba, hogy "a következő üzenetet nem sikerült kézbesíteni" valami ilyesmi. Meg akármilyen gépem van, de mindig sok erőforrást eszik. Az ICQ a yahoo messenger, vagy akár az xfire egyszerűsége mérföldekkel jobb, mint az msn. PL.: icq-ba már vagy 9 évvel ez előtt is volt offline üzengetés, sőt emlékszem ingyen sms-t is lehetett küldeni róla, ha előre be volt állítva a telszám, msn-be meg kb 4 éve ha lehet offline üzenni?! Én pl csak a haverok miatt használom azt a gagyi msn-t, nem szeretem, infós vagyok immár 10 éve, látom miről van szó. Csak azért az msn terjedt el, mert amikor bejött az xp 2001-ben, az már tartalmazta a windows messengert, és ezáltal elkezdték használni, és csak egy kis réteg tudta, hogy van icq, és egyéb alternatíva. De, pl az irc is fényévekkel jobb mint az msn, igaz az chat, nem IM, de olyan fasza mIRC script-eket lehet írni, és letölteni, pl ott is lehet megoldani, hogy jelezze az ismerőt belépést, amikor a szerverre belép, csak egy sor script az egész. Mégis a sok birkának msn kell, ami a legbugosabb, legrosszabb. És ez a helyzet a közösségi oldalakkal is, nem sok értelme van, hogy a lábméretüket is megadják, amikor csinálhatnának egy saját kis oldalt, ami sokkal személyesebb, mint a fingbook vagy az iwiw.
Szép napot mindenkinek. :)

-
Ez még így is a ra***s sz*r kategória. Iwiw keresője továbbra is fényévekkel jobb. Látszik melyik országból terjedt el a F***book.
Iwiw-en vagy 20 paraméterre szűrhetsz. Alap lenne mondjuk egy életkorra nemre, való szűrés. A találtai lista is egy rakás sz*r. Gyakorlatilag az egész felület egy látványos, de nagyon nem praktikus valami. -
Komolytalan #15 Hát, mit ne mondjak: egyszerű, felhasználóbarát... Vagy inkább túlbonyolított, mivel 3 kattintás kell 1 helyett, amiből az első kettőn simán elvérezhet bárki? Sejtettem hogy van benne ilyen lehetőség, de mondjuk 10+ év UI tervezés és kivitelezéssel a hátam mögött azért ne kelljen már telefonos segítséget kérnem. Az hogy 3/3, legalábbis tapasztalt felhasználó szintű ismerősöm közül egy se tudta csak megerősít abban, hogy ez a megoldás szar.
Ráadásul ez a módszer sem segít azon, ha már van olyan nevű ismerősöm, mert akkor az ő adatlapját hozza be, és azon meg nincs további találatok link. -
Beírod Kis Béla, további találatok, bal oldalt emberek és jé felül ott a szűrő Lakóhelyre, Tanulmányokra és Munkahelyre. -
Amikor bejött a divatba a májszpész, akkor meglestem, kva lassú átláthatatlan kaki volt. A zenekarunkat hirdettük rajta, és arra nagyon király volt. Konkrétan egy olasz bandával haverkodtunk össze, és itthon szerveztünk velük közös bulit. Lehetett rajta okos dolgokat csinálni, de az egész konstrukció úgy ahogy van szar volt.
Most meg kiment a divatból. Ennyi vót, fátylat rá. Nekem nem fog hiányozni :D -
Brainpumper #12 A Facebook is ugyanerre a sorsra jut majd. A netes világban 7-8 év nagy idő. Ennyi idő alatt beleunnak az emberek és valami újat szeretnének. -
FoodLFG #11 A last.fm is bannolja pl a 4shared-et. Sok arrafelé a warez. Ez van. :D
De egyébként a twitter is szar korlátozott fos (keresés nuku pl). Meg még biztos lehetnem mondani pár hasonlóan jól működő oldalt (livejournal.com ). x)
MySpace-t leszarom, nem sokszor jártam arra. -
Komolytalan #10 Azért rúgják ki a felét, mert nem kell hozzá ennyi. Egyébként meg nem a weboldalhoz kell, hanem gondolom a 100 millió ember supportjához. Ha csak minden 1000. ír panaszlevelet naponta az is napi 100ezer levél, amit még copy-paste válaszokkal lereagálni is sok idő. -
Komolytalan #9 Hááát... Nekem sose volt myspace accountom, de nekem a facebook tűnik egy gyors, agyonegyszerűsített szarnak. Mondok egy példát: összetett keresés. Az hagyján hogy én nem találom meg, de megkérdezem 3 ismerősömet, akiknek szintén van facebookjuk csak nekik 100! ismerőssel, és ők se tudnak ilyen funkcióról. Mondják hogy nézzem végig a találati listát, képről úgyis felismerem. Aha, de:
1. Kis Bélát keresem. Nincs rá fél napom hogy végignézzem a találati listát.
2. Lehet nincs is képe feltöltve, szóval további 3 hetem sincs az adatlapok végigbaszkódására.
3. Tudom hogy hol lakik, hová járt iskolába (mindet) - mindent tudok róla. Szeretném ezekre szűkíteni a keresést. Olyan nagy kérés ez?
Valaki benyögte, hogy írjam be vesszővel elválasztva a nevet és a helységet. Mondom ok, de melyiket? A lakóhelyet, az iskoláinak a helységét, vagy a melóhelyét? Mert ezek nem ugyanazok.
Na mind1, lényeg hogy nem ment a dolog, végignéztem egyesével. Szerencsére valójában egzotikusabb nevű ismerőst akartam bejelölni, így csak 30 elemű volt a találati lista. Miután bejelöltem, rá akartam keresni ismét az ő nevére, és soha többé fel nem jött a találati lista, csak az adatlapja. Hátbaz, csak 1 db Kis Béla nevű ismerősöm lehet? Ez milyen korlát már 2011-ben, f.szombúk?
Áááá, szóval engem ez a fákbúl totál kiidegel, mikor véletlenül használnom kell (munkám miatt megkérnek mikor 1-1 oldalt, akármit átadok, hogy rakjak már like gombot, és próbáljuk ki - csak ezért tartom). Az iwiw kezelőfelülete az FBhez képest Rolls Royce. Pedig az is csak egy gyenge közepest üt meg a mércémen, de a facebook az egyes alá-alá-alá, rögtön formázni a vinyóit, behinteni a helyét sóval, agyonverni csőkulccsal minden designert és programozót akinek köze van hozzá. -
ZeemanX #8 "...a közösségi oldal 1100 jelenlegi dolgozójának..."
Valaki segítsen má'. Egy - végülis - "weblaphoz" hova kell EZEREGYSZÁZ ember? -
Sosem ertettem mit ettek rajta az emberek. Bar en sosem regeltem, par ismerosom megtette, igy neha latogattam. Lassu es agyonbonyolitott szar, es ahogy, olvasom ezt mas is igy gondolja. -
dögöljön
-
Szarvas tag #5 "Hiába van százmillió regisztrált felhasználójuk, már nem számítanak trendinek..."
... mert feltűnt rajta a DJ Führer és emiatt elvesztette az izraeliták támogatását.
-
A MySpace olyan szinten szar, mintha direkt arra törekednének, hogy vághatják maguk alatt a fát. Legutóbb úgy átszabták, hogy képtelen voltam a profilomat szerkeszteni, képtelen voltam rájönni, hogy a faszba működik, pedig már láttam néhány dolgot életembe, de ez olyan szinten logikátlan, hogy nem tudtam rájönni. Aztán írtam nekik egy jó szaftos mailt, mire elárulták, hogy kell. De miért kellett ezt így agyonbonyolítani?
Ezen kívül a MySpace egy csomó fájlmegosztó oldalt bannol. A 4sharedről pl nem illeszthetsz be linket, mert... mert csak. Hát, nekem ne szabja meg egy szájt, hogy hol tartom a cuccaimat, és ha nem linkelhetem a Gdocsból, vagy a 4sharedről, akkor inkább a MySpace accomat fogom törölni.
Szar, bugos, lassú, agyon van bonyolítva, és bizonyos oldalakról nem enged linkelni. Ez épp elég, hogy kinyírja magát. -
Ferrer #3 A myspace mindig is átláthatatlan, lassú szar volt. Én nem csodálkoznék a helyükben.. -
Én is!
-
smaszi #1 Elvileg én is fent vagyok, de kb. azóta nem léptem be, mióta regisztráltam...