Rol06#27
Életembe nem voltam még fent a ezen a myspace-en. Hallottam itt-ott, de globális divatmajom oldalnak könyveltem még el anno magamban :D. Irjátok, hogy a facebook-nak is ez lesz a vége. IGEN persze, ez a 5-6 év átlagos futamidő akármilyen közösségi site-ról is legyen szó... Pl. Először az iwiw ok szép jó régi ismerősökkel tudom tartani a kapcsolatot, myvip totál ugyanez csak komolytalan tiniknek célozva, a faszbukon mert miért vagyok fent? Mert a legtöbb ismerösöm átszokott az iwiw-ről pl. és ha valamit meg akartam tudni az egyetemmel kapcsolatosan akkor a legtöbb ott beszélte meg. ennyi. pár év és ennek is kuka lesz a sorsa, de igen ADDIG Zuckerberg megalapozza vele az egész életét... Hány vállalkozás van kérdem én, hogy előre lehet számitani max 3 évig tart? de ha addig lenullázod és kihozod belőle amit csak lehet akkor megérte nem?
MSN story is nagyon hasonlit ehhez, a legtöbb ember miért használja? mert mindenki ezt ismeri hiába van az az icq nem fogod mondani a haverjaidnak h lépjen már át oda mindenki... Ha szar hanem szar ugyis fogod használni, mert alkalmazkodnod kell a többséghez...