Hellion#17
Látod, mégis mennyien odavannak ezért a fészszar-ért, meg iwiw-ért. Nem is értem mi a jó ezekbe? Kicsivel több mint 10 éve használok netet, szerintem ez a közösségi vackok is alább hagynak majd. A sok naiv ember önként odaírja a nevét, lakcímét, telefonszámát, képét, hol mit tanult, még a lábszaga méretét is. De, ha az utcán leállítanék valakit, hogy "te hallod, neked mi a számod, olyan szimpi vagy" tuti elzavarnának, lehet meg is vernének. A közösségi szarokon meg önként kiadnak mindent mintha kötelező lenne.
Igaz nem ide tartozik csak részben, de én ezt az msn mániát se értem. A live messenger az egyik legbugosabb ilyen IM program, kb 9 éve használom, de máig megvan az a hiba, hogy "a következő üzenetet nem sikerült kézbesíteni" valami ilyesmi. Meg akármilyen gépem van, de mindig sok erőforrást eszik. Az ICQ a yahoo messenger, vagy akár az xfire egyszerűsége mérföldekkel jobb, mint az msn. PL.: icq-ba már vagy 9 évvel ez előtt is volt offline üzengetés, sőt emlékszem ingyen sms-t is lehetett küldeni róla, ha előre be volt állítva a telszám, msn-be meg kb 4 éve ha lehet offline üzenni?! Én pl csak a haverok miatt használom azt a gagyi msn-t, nem szeretem, infós vagyok immár 10 éve, látom miről van szó. Csak azért az msn terjedt el, mert amikor bejött az xp 2001-ben, az már tartalmazta a windows messengert, és ezáltal elkezdték használni, és csak egy kis réteg tudta, hogy van icq, és egyéb alternatíva. De, pl az irc is fényévekkel jobb mint az msn, igaz az chat, nem IM, de olyan fasza mIRC script-eket lehet írni, és letölteni, pl ott is lehet megoldani, hogy jelezze az ismerőt belépést, amikor a szerverre belép, csak egy sor script az egész. Mégis a sok birkának msn kell, ami a legbugosabb, legrosszabb. És ez a helyzet a közösségi oldalakkal is, nem sok értelme van, hogy a lábméretüket is megadják, amikor csinálhatnának egy saját kis oldalt, ami sokkal személyesebb, mint a fingbook vagy az iwiw.