Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Pont hogy így jó. Így mindegyik fél csak az adott feladattal kell hogy foglalkozzon. Ha egy csapat csinálja az egészet ,szokott az lenni, hogy az egyik részre sokkal kevesebb idõt tudnak fordítani,gyenge lesz.
SP-MP két külön világ,mehetnek a különféle eltérõ ötletek nyugodtan

PSN ID.: Beegabor

én alapból azt nem értem, hogy egy ilyen játékba minek kellett multit belerakni, de a másik fejlesztõcsapat megbízása gondolom azért történt, hogy a crystal 100%-ban tudjon a single részre koncentrálni.

Maxtreme
Egyébként nem is értem mi a túróért kell kiadni két külön csapatnak a az sp és az mp rész fejlesztését Abból általában sosem sül ki jó.
Egyszerûen a más-más munkaerõ, elképzelések, programozói tudás miatt valamelyik mód rovására megy a dolog.

Maxtreme
Így van sajnos.

MerlinW
Hidd el, üzleti szempontból a PC-s csoport a legelhanyagolhatóbb. Mondhatni mi vagyunk az aprópénz.

[merlinw.org]

Maxtreme
Azért ugye az kerek hogy óriási baromságot mondtál? 😊

Lesz multi, de az elvileg eléggé felejtõs.

TBTPumpa
Igen lesz, de azt nem a Crystal készítette. Az az Eidos Montréal munkája... Sajnos több helyen is pont a multi miatt lett lehúzva a játék!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Lesz, igen.

[merlinw.org]

Lacee86
Amúgy lehet hülyeséget kérdezek, de ennek lesz multija is? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Haha. De akkor sem tud kerek lenni az értékelés így sztem, hisz még egy nem elhanyagolható csoport szemszögébõl nem is lehetett vizsgálni.

Maxtreme
hát nyilván a nagyobb online szaksajtók kapnak tesztpéldányt.
De a legtöbben konzolon tesztelték az is tuti.

TBTPumpa
Szerintem PC-n is tesztelték, hisz a játék Steam-es adatlapján jópár Achievment már teljesítve van! <#idiota>

Persze nem mind, de jópárat megszereztek a tesztelõk!

Maxtreme
konzolról tetszett e már hallani?

Lacee86
Azt nem értem, mit értékelnek, amikor PC-re még ki se jött?

grebber
Ha neked egyénileg tökéletes akkor az.A sok nyominger véleménye meg nem érdekel.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Van azért 20/20 is. Azt egy kicsit soknak érzem... Tökéletes játék nem lehet! <#idiota>

grebber
Az ilyen 5/5és 10/10-el mélységesen együtt érzek!<#eljen>

TBTPumpa
Értékelések:

Offtopikba linkeltem a BRADYGAMES Game Guide-ot, hátha valakit érdekel.

grebber
Ez a poszter így ebben a formában még jó is de ahogy kiküldik élére hajtogatva onnantól kezdve katasztfóra az összes. Nem értem miért nem "göngyölik fel óvatosan hengeresen akkor talán még tudnád is használni amire való!

lucifer9393
Épp most akartam beszúrni ide én is. Hú, de elvinnék egy egész dobozt onnan. Btw, ugyanilyen posztert osztogattak tegnap a launch partyn, mint ami a képen is van 😊

TBTPumpa
Nem. A hivatalos közlemény szerint csak kedd reggeltõl!

a.carkey
Aki személyesen veszi át, gondolom hétfõn már mehet is érte?

A medve nem játék.

TBTPumpa
Konzolokszervize:

Lacee86
Akkor utóbbi alapján magyarul is meg kellene jelenniük a játékoknak. <#ravasz1><#hehe>

MerlinW
Cseppet nagy ország, relatív jó gazdasági helyzettel😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
LOL!

Tomb Raider elküldve?! Akkor hétfõn már jöhet vele a futár?
(A másik rendelés egy StarCraft 2 Heart of the Swarm CE)

Zeller01
Ezek a lengyelek nagy királyok! Szinte minden játéknál ott vannak, minimum felirattal!

. : Z E L L E R : .

DDDD Lara Putyin

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lacee86
Csak nem lesz akkora gond, h a laptopomon ne szaladjon el, ha nem is húde nemtom milyen grafikán. A minimum gépigény elég baráti, és az legalább következetes.

Myselor
most kedvem támadt egy kicsit az anniversaryhez,am télleg nem volt gond az optimicázióval azoknál
Maxtreme
hát a Tr játékoknál (legalábbis az újaknál) elég felemás képet mutat az optimizáció.
Az underworld-el nem volt ilyen téren gond, az anniversary-val sem, (mondjuk még jó), viszont a Legend Next gen-el.. <#ijedt><#vigyor3>

Lacee86
Bízzunk benne, h a prociból meg a VGA-ból is a gyengébbik az érvényes. 😊

roolandsan
Meg japán,Lara-chan 😄

V has come to!

Maxtreme
igen, ezt már én is említettem a múltkor.
Hozzáértõ emberek írhatták. 😊

Lacee86
Recommended system requirements

Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
- AMD Radeon HD 4870
- nVidia GTX 480
Quad core CPU:
- AMD Phenom II X2 565
- Intel Core i5-750
4GB Memory

Na most:
X2 565 vs. i5-750 WTF???
HD 4870 vs. GTX 480 WTF???

Myselor
nekem az tûnt fel hogy a minimális igen alacsony 1 max 2gb ram?😮 mondjuk ez nem baj,csak feltünt😊
Lacee86
Azt észrevettétek amúgy, h az ajánlott gépigénynél milyen böszmeségeket írnak?? 😮

lucifer9393
Pontosan! 😊 Persze Camilla kisasszony hangjával sincs semmi gondom, de nyelvtanulás szempontjából nagyon jól fog jönni az orosz.

Maxtreme
Tatjána Croft? <#idiota>

lucifer9393
De jó! Lesz orosz szinkronja! <#taps>

TBTPumpa
Tomb Raider lokalizációk:

Valaki felrakhatna majd videót a kézikönyv hátuljáról,ahol a serial kód is szerepel.DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Most néztem az amerikai CE kibontását és abban nincs Artbook. Így már megbocsájtható a digitálisan tölthetõ zene 😊
Myselor
hehe,akkor jólvan,😄 biztos jó lehetett.am azt én is elfogadtam volna azt a nyereményt ^^
lucifer9393
A fõdíjért is meg kellett küzdeni. Volt egy olyan kvíz, ami még a vérbeli TR fanokat is megizzasztotta.

lucifer9393
Persze 😊 Nagyon intenzív... a hülye farkasok idegesítettek <#idiota> Még szerintem most is ott ácsorognék a kioszk elõtt. Ez a launch party sem volt rossz, voltak nyeremények, kár h. a fõdíj nem az enyém lett. Egy faláda, feszítõvassal, benne egy X360-as Survival edition, meg egy limitált kiadású kontroller, meg póló meg még nem tudom.

Myselor
azért összességében tetszett?😊
lucifer9393
Na, srácok, játszottam a játékkal. Elég sokáig is eljutottam. Egy dolog zavart engem igazából, buta az ellenség AI-ja. Nem hiszem, hogy csak valami próbaverzió lehetett, mert elég sokáig játszottam vele, és nem volt sem idõkorlát, sem kiléptetés, sõt láttam, hogy mellettem még tovább is eljutottak. Ezek a HUB területek jól mûködnek, elég nagyok tudnak lenni. Néhol xboxon a textúra kissé randa volt, pl. a fáklya lángja közelrõl botrányos, de ez mellékes. Lara animációi néhol nagyon gyengére sikerültek. (pl. mikor a hátáról leveszi az íjat, és ha mindezt szembõl nézed meg) De ez csak az én személyes benyomásom, nem kell nekem támadni. Kedden állok is érte sorba. Ja, és van pár TR plakátom, meg egy könyvem :3