5366
Tomb Raider
-
Evoluti0N #2792 Az enyém még mindig nem érkezett meg és nevezzetek hülye, függő, kockának, de kezdek már ideges lenni (sőt, már az is vagyok). Rendelés után azt írja az oldalon, ahonnan veszem, hogy felhívnak a rendelés visszaigazolása miatt. Az első pár alkalommal meg is tették, de amióta ún. rendszeres vásárló vagyok, azóta nem teszik. Legalább szólnának, hogy "te hülye, csak holnap kapod a játékot ezért vagy azért", vagy valami. Ha nem kapom meg ma, akkor akkor holnap reggel felhívom őket és akkora patáliát csapok, amekkorát még a világ nem látott :D -
#2791 Nem csak annyi de mindegy. :) -
#2790 Nekem ugyanez csak többet látok a sötétben....
Viccen kívül elsőre nem látom hogy nagyon más lenne, ami elsőre feltűnik hogy kontrasztosabb, de azt lehet állítani amúgy is. -
#2789 Te is csak a tok miatt vettél dobozost ha jól sejtem? :) -
#2788 Ilyen a szerelem. :D Viszont vannak akiket nem sikerült elvakítania a formás idomoknak, mert azért ez mégiscsak egy játék :) -
#2787 Na de mond, hogy nem jók a képek. -
#2786 -
#2785 Grat a fém tok tök korrekt lett. -
#2784 Anélkül semmit sem ér :D -
#2783 Én nagy graf buzinak tartom magam ,de látom itt sokakhoz képest eltörpülök.
Elég sokan a köcsög grafikánál meg a hajjal vannak elfoglalva pedig ezek pont nem lényegesek ennél a játéknál mert a hangulat üt vág függőséget okoz!!!! -
#2782 Játék megérkezett!
Survival Edition fémtokkal, pólóval, poszterrel és a DLC-kkel. Nem hittem volna, hogy mindet megkapom, de korrekt volt a Konzolok-szervize!
Bocs a rossz képminőségért - nemrég lőttem a képet, most értem haza!
És külön tetszik, hogy mind a Survival Edition, mind pedig a játék sima DVD tokja TELJESEN ANGOL NYELVŰ, egy deka magyar/szlovák/lengyel/cseh szöveg nincs rajta! És a doboz sincs telecseszve mindenfélre logóval (csak korhatárbesorolás)! -
#2781 Gondolom sweetfx, meg sem kérdezem hogy levetted-e benne a brightness-t. :) -
#2780 Pár kép némi látványjavító bekapcsolása után :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2779 Ja a csurkája az lefele de a többi meg felfele és nem low grafon (minden maxon van nekem), ráadásul a vállára sem simul rá szépen csak úgy lebeg vagy nem is tudom, na szóval ez arra volt jó ,hogy 1 hétig mindenki rájuk figyelt, meg most még egy hétig míg rá nem jön, mindenki ,hogy mennyire béna az egész. -
#2778 Pl az a tomb ami jár hozzá az a kiinduló bázisnál van egy barlangban ami felett egy krétarajz van a bejáratnál.(Ha nincs meg a dlc- akkor ez be van omolva alap esetben)
-
#2777 nah első fél óra után a véleményem az hogy nagyon add-aktív a játék nem lehet letenni, amúgy a dlc-ket hogy hozom elő a játékban ha már be van aktiválva? -
#2776 Single GTX Titan results using the built-in benchmark run
2560x1600, everything maxed FXAA, tessellation ON and tessFX ON
Average: 30.5 FPS
2560x1600, everything maxed FXAA, tessellation ON and tessFX OFF
Average: 42.9 FPS
2560x1600, everything maxed FXAA, tessellation OFF and tessFX OFF
Average: 44.9 FPS
2560x1600, everything maxed 2xSSAA tessellation ON and tessFX OFF
Average: 30.5 FPS -
#2775 Ezt a haj dolgot honnan veszed? Mer nem így van. Talán low grafon biztos. Nálam eddig a legelején lógott fejjel lefelé, és a haja is normális volt, pedig nem TressFX-re van állítva. -
#2774 Játékokban ilyet nem tapasztaltam eddig!Pedig megnéztem már párat főleg amiben van 3D is. -
vg #2773 Alsó-középkategóriás tv-ken bitang nagy az input lag, hiába nyomod be a pc feldolgozást minimum 40ms(grafikus kártyáról kiküldött jel és annak megjelenése között eltelt feldolgozási idő), főleg ha d-sub-bal teszed ki a képet, azaz elhúzod az egeret és érzed, hogy picit késve utánamegy a kép. Nem tudom jobban elmagyarázni. -
#2772 Ja, és borotválja ... a hónalját, meg drei wetter taft. :D -
#2771 Néha úgy néz ki, mint egy fejlettebb 14 éves, néha pedig nem. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2770 Ezt a lag témát nem értem ,de ha kifejted biztos okosabb leszek! -
#2769 "Kipróbáltam, hát a hajas téma egy vicc, fejjel lefele lóg de a haja mégis felfele áll"
+1 -
#2768 Ú rájöttem, a köveket tesszelálja de marhára minimális a különbség, viszont megeszik vagy 10 fps-t, de a fő ,hogy benne van :) -
#2767 Ja hát ilyen igényekkel persze de nem ez az ésszerű PC vásárlás ez ilyen van pénzem adjátok mindenből a legjobbat felfogás.
Kipróbáltam, hát a hajas téma egy vicc, fejjel lefele lóg de a haja mégis felfele áll, ráadásul nem is néz ki jól de legalább felezi az fps-t :D Tesszeláció mit tesszellál, mert marhára nem vettem észre különbséget? -
vg #2766 Jó nagy lehet a lag rajta, el is találsz valamit? -
#2765 Igen ,ha meg kedvem van kattintok 2-öt és LG 42LM620S-en! -
vg #2764 És egy 23-as monitoron fogod játszani? -
#2763 Ez nagyon érdekes.
Tegnap és ma, egyetlen fagyás nélkül tudtam vele játszani, de ma délutántól, elkezdett fagyni 5 percenként, mint Sir Quno Jedinél.
Teszem hozzá annyi a különbség, hogy nálam ATI és nem NVidiás a kártya. -
#2762 De én nem lowon akarok játszani mint most hanem "csúcs" közeli gépet akarok venni.
Proci: 3570K -56k
Ram: 8GB -13k
VGA: majd az új szériából valamelyiket ami jobb lesz compute-ba (ez 99% hogy amd lesz) ~ 130-150k
Alaplap: Tökmindegy valami olcsó ~25k
Táp: Corsair TX650W -26k
SSD: 240GB -49k
Tessék ki is jött a 300k.
Az eddig is konzolokat feltörö csapatokba bízom nagyon hogy valamelyik új konzol törve lesz és akkor ez a 300k részben megmarad mert megveszem a konzolt amennyi lesz és 5-6 évig nem lesz gondom hogy lowon kell futtatnom a gameket.
-
#2761 Én is ott tartok, és mindig rám zuhan a szikla, pedig nyomom az iránygombokat. :) -
#2760 csak engem idegesítenek ezek az istenverte QTE-k? Sose tudom mit kell nyomni, bolha betűkkel alá van írva... -
vg #2759 Lehet egy új 27-es monitort is beleszámolt. -
#2758 Hagyd már ezt a 300k-t sokkal kevesebből lehet jó gépet összerakni. Ez a 300k nálad valami bűvölet? -
#2757 Tomb Raider Sets Guinness World Records -
#2756 Hazaértem lövök képet a Konzolokszervízés csomagomról. Elég tartalmas. -
#2755 Ja én is. Kaptam pár DLC-t.
-
#2754 Ki kell probálni és kiderül.
Eddig szinte csak benchmark eredmények voltak Trees FX-el ott meg valami miatt félemetesen alacsony min fps-eket produkálnak még a csúcsgépek is.
Nem tudom game közben ez előjön-e.
Az úgy nyitottam full HD minden max tress fx on és 3-5 fps-t kaptam az arcomba.Kikapcsoltam a tress fx-et és játszhatóvá vált egyből. De később rájöttem hogy ez a gép nagyon kevés a tress fx nélküli maxhoz mert a felbontást visszavéve 1650*1080-ra depht of fieldet is kilőve még van sok olyan rész ami 1x fps-t produkál.
Ez van eljárt már pár éve a gépem felett az idő,de valahogy nincs szívem 300k-t gépre költenem hogy menjenek rendesen a játékok.
-
#2753 nekem is,épp most rántom lefelé a steamröl :)