Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
miért nem látszik a paypalomon a lové ha a hozzárendelt bank kártyán van pénz?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De hát azért van különbség az akkori és a mostani között, akkor ha éppen azzal toltam amit az ujságban végigjátszottak, akkor belenézhettem, de manapság sajnos egy pillanat és már teljes leirás diagramokkal képekkel mindennel 😊
Utoljára sikerélmény? FTL végigjátszása, Super Meatboy végigtolása+a sötét világokon sokáig eljutás
Ugy kb. ezek jutnak hirtelen az eszembe(meg persze Dota2, de az multis játék és ott azért más a sikerélmény, mint egy single játéknál) 😊
Sajnos a Tomb1-2 ujra végigjátszása közben sem éreztem olyan nagyon durva sikerélményt, bár azért megjegyzem, h a 2. részben voltak durva részek 😊
Majd megcsinálom a borító bal felét is késõbb.
TR cover Front

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Na jó, hosszú évek után a Dark Souls tudott nyújtani hasonlót.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ezeket jobban el lehet adni.
A legutóbbi ilyen game ami kegyetlenül tetszik a mai napig a hangulata miatt az a Thief 3. Na ez is olyan hogy végigjátszás nélkül soha az életbe nem játszanám végig.
Pedig úgy szerettem volna de amikor már 4-5 órája nem tudtam továbbjutni mert fogalmam sem volt mit kell csinálni ,gondoltam egye fene beleolvasok a végigjátszásba.
És akkor jött szembe a WTF??? menj fel ebbe a szobába a legsötétebb sarokba a falon keresd meg a kapcsolót ,használd és a világ vgén kinyilik egy ajtó ott menj tovább. Aha kösz. Itt abba is hagytam nekem ez a game magas!
Ezek a mai game-ek meg királyak nem terhelik az agyam végighentelem 4-5x ha jó azt csokolom.
[merlinw.org]
Nekem egyik sem negativum nálam 10/10 best evör!
Pl:
- A "szende" kiscsajból pillanatok alatt rambo válik
- Az elõzõ részekhez képest óvódás szinten vannak a gondolkodós részek (bár ez nem jó szó mert nem kell ránézel és tudod mit kell)
-Meg sok helyen a multi nem tetszik a népnek
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Összességében ilyennek kell lennie egy kiváló rebootnak. Megmaradt a Tomb Raider esszencia, de mellette mégis a mûfaj egyik legjobbjától merített inspirációt az Uncharted személyében.
9.5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez a hátlap borító tökéletesen példázza azt, miért nem éri meg szimpla dobozos játékokat venni már!
A különleges kiadás már más tészta, de ezek a snassz mûanyag tokos verziók...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak gondoltam itt is megmutatom hátha valakinek kell valamire...el vihetik nyugodtan.
Ahogy a kirakott többi banner-t is bárki felhasználhatja...
A 2 közt azért nagyobb érték nekem a sajátom mert azt nem leméretezem, levágom, hanem több képbõl effektbõl, stb én csinálom meg...szóval idõtöltés/hobby, közben belevihetem kisebb-nagyobb sikerrel a stílusomat.
a nemrégi Cry3 v2 (fellülrõl a 3. kép) az nagyon cool-ra sikerült, legalábbis szerintem szép darab lett.
GTA5 is csak el lett kapkodva.
<#eljen>#eljen>
Blizzard Entertainment [email protected]
<#wave>#wave>
Blizzard Entertainment [email protected]

Én sem értem miért kell, de még mindig jobb, hogy egy fejlesztõ egy adott dologra koncentrál (SP vagy MP), mintha egyszerre kettõre (SP + MP).