Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg nem is volt tesztelhetõ a multi abban a verzióban, amit az újságírók kaptak. én legalábbis csomó helyen ezt olvastam.

wedge31
Nekem most a Crysis 3 volt ilyen a héten.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Zomil
Mert az a bankkártyán van nem a paypalon? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Pedig elég könnyü játék...ráadásul térkép is van, még csak rajzolnod sem kell 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
emberek egy kis off:

miért nem látszik a paypalomon a lové ha a hozzárendelt bank kártyán van pénz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
Azért mikor fiatal voltam, volt 1-2 alkalom mikor ilyen pcgurus végigjátszásbol néztem ki 😄
De hát azért van különbség az akkori és a mostani között, akkor ha éppen azzal toltam amit az ujságban végigjátszottak, akkor belenézhettem, de manapság sajnos egy pillanat és már teljes leirás diagramokkal képekkel mindennel 😊

Utoljára sikerélmény? FTL végigjátszása, Super Meatboy végigtolása+a sötét világokon sokáig eljutás
Ugy kb. ezek jutnak hirtelen az eszembe(meg persze Dota2, de az multis játék és ott azért más a sikerélmény, mint egy single játéknál) 😊

Sajnos a Tomb1-2 ujra végigjátszása közben sem éreztem olyan nagyon durva sikerélményt, bár azért megjegyzem, h a 2. részben voltak durva részek 😊

DarkSector
Sokan aggódnak a borítóért, én csináltam magamnak...😄 (Imyke ez neked is szól. 😄)

Majd megcsinálom a borító bal felét is késõbb.
TR cover Front

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ahogy olvasgattam a fórumát számomra ilyesmi lehetetlen lenne a Legend of Grimrock pedig megvettem eredetibe de a leírások miatt nem merem elindítani!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Abban mi lett volna a kihívás?😊 Inkább áthívtam a pajtást és együtt töprengtünk. Akkoriban még létezett a sikerélmény, mint fogalom😊 Te mikor éreztél utoljára igazi, jól megérdemelt sikerélményt játékban?😊

Na jó, hosszú évek után a Dark Souls tudott nyújtani hasonlót.

[merlinw.org]

Zomil
Vagy pedig olvashattál utána pl. pcguruban, mert ott mindig irtak végigjátszást 😄

MerlinW
Ezért voltak jók annó a játékok. A 80-90-es években leírás nélkül (nem volt) játszottam végig mindenfélét, azóta egy játék sem tudott kifogni rajtam 10-15 percnél tovább. A legtöbbet az a több száz Point & Click kalandjáték segített. Ha valaki leírás nélkül végigjátsza a '90-es évek kalandjátékait, annak soha az életben nem lesznek problémái a logikai feladványokkal😊

[merlinw.org]

grebber
Én magamból indulok ki mivel én se nagyon szeretem a gondolkodós játékokat.
Ezeket jobban el lehet adni.

A legutóbbi ilyen game ami kegyetlenül tetszik a mai napig a hangulata miatt az a Thief 3. Na ez is olyan hogy végigjátszás nélkül soha az életbe nem játszanám végig.
Pedig úgy szerettem volna de amikor már 4-5 órája nem tudtam továbbjutni mert fogalmam sem volt mit kell csinálni ,gondoltam egye fene beleolvasok a végigjátszásba.
És akkor jött szembe a WTF??? menj fel ebbe a szobába a legsötétebb sarokba a falon keresd meg a kapcsolót ,használd és a világ vgén kinyilik egy ajtó ott menj tovább. Aha kösz. Itt abba is hagytam nekem ez a game magas!

Ezek a mai game-ek meg királyak nem terhelik az agyam végighentelem 4-5x ha jó azt csokolom.

MerlinW
A multit sajnálom, konkrétan egyetlen jó szót nem olvastam róla külföldi oldalakon. Legjobban a logikai részek hiányát sajnálom.

[merlinw.org]

MerlinW
Alapból tartalmazni fogja õket, kulcs alapján. Amennyiben nem kuponos a téma.

[merlinw.org]

grebber
Már vannak negativ vélemények amiket az oldalak és 1-2 user írt.
Nekem egyik sem negativum nálam 10/10 best evör!

Pl:

- A "szende" kiscsajból pillanatok alatt rambo válik
- Az elõzõ részekhez képest óvódás szinten vannak a gondolkodós részek (bár ez nem jó szó mert nem kell ránézel és tudod mit kell)
-Meg sok helyen a multi nem tetszik a népnek

drop
nekem le van töltve a 3 ajándék amit adnak mikor-tol kapjuk meg ?

Myselor
hehe xd jah jó ötlet 😄
wesker24
Jaja meg is alakíthatnánk az Éjjeli Elite Baglyok Triot ! 😄

Myselor Wesker Evolution !
Myselor
vagyunk így egy páran akkor :d
Az a helyzet, hogy én is. Hétköznaponként is általában 10 órakor kezdõdik nálam a nap és hajnali 3-kor végzõdik. Szóval ha holnap meghozná a futár, akkor kedd hajnalban/éjjel el tudnék szórakozni pár órát vele. Nem lenne rossz 😊
Myselor
te is az vagy?hehe én a hétvégén 2 nap alatt aludtam 8 órát xd
wesker24
Nálam már Preloadolva 10,5 GB-ot szedett le már csak arra várok hogy Decryptel-je kedden hajnali 1-kor és mehet is a játék amugyis éjjeli elite bagoly vagyok ! 😄
Szép, magyaros lett az elsõ mondat 😄
Attól függ, hogy mikor nekem hozzák a dobozt. Ha kedden, akkor számomra még több is van, mint 2 nap, mivel kb. este 7-ig fogok dolgozni. <#rinya>
Shep
Azért kíváncsi leszek ki lesz majd az elsõ aki mer negatív véleményt nyilvánítani és mit fog érte kapni? 😊 Azt ugyanis kizárom ,hogy mindenkinek tetszeni fog majd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Már annyi sincs hátra 1 nap és 8 óra van már csak ! 😄
Jessz. Tudod, hogy kell felcsigázni a kedélyeket. És már csak 2 nap :')
Victor1103
No végigvittem a játékot mint már sokan mások. Nem akarok spolierezni, csak annyi, hogy aki megveszi legalább nyugodt szívvel teheti ugyanis nem kidobott pénz lesz az az összeg ugyanis a játék tökéletes lett. Jó a sztori( bár Lara személyiség fejlõdése amilyen jól fel lett vezetve az elején olyannyira elnagyolt lett a késõbbiekben szerintem), jó a játékmenet, a szavatosság is kiváló szerintem nem is kellett volna hogy hosszabb legyen( a Dead Space 3 eléggé elnyújott lett ilyen szempontból) és nem utolsó sorban a grafika valami lenyûgözõ. Pc-n biztos még szebb lesz de konzolon is a generáció egyik legszebbjének mondható.

Összességében ilyennek kell lennie egy kiváló rebootnak. Megmaradt a Tomb Raider esszencia, de mellette mégis a mûfaj egyik legjobbjától merített inspirációt az Uncharted személyében.

9.5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Shep
Persze 😊 Na jó nem, ez csak úgy feltûnt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tatyla
a gonosz ikertestvére 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Btw, képes voltál az összes szöveget elolvasni a hátoldalról? <#nevetes1>
Biztos, hogy Lara rég elveszett fiúikertestévérõl, Larry-rõl van szó <#idiota>
Shep
Lary Croft 😊

TBTPumpa
CD Galaxishoz is megérkezett a játék!

Ez a hátlap borító tökéletesen példázza azt, miért nem éri meg szimpla dobozos játékokat venni már!
A különleges kiadás már más tészta, de ezek a snassz mûanyag tokos verziók...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
ja nembaj...nem tetszhet mindenkinek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
csak vicceltem jó lett
DarkSector
Nem baj az, lehet jobb ezt magamnak csináltam...😄
csak gondoltam itt is megmutatom hátha valakinek kell valamire...el vihetik nyugodtan.
Ahogy a kirakott többi banner-t is bárki felhasználhatja...

A 2 közt azért nagyobb érték nekem a sajátom mert azt nem leméretezem, levágom, hanem több képbõl effektbõl, stb én csinálom meg...szóval idõtöltés/hobby, közben belevihetem kisebb-nagyobb sikerrel a stílusomat.

a nemrégi Cry3 v2 (fellülrõl a 3. kép) az nagyon cool-ra sikerült, legalábbis szerintem szép darab lett.

CalebJoe
hát szerintem amit pumpa beszúrt egy mérfölddel jöbb<#eplus2>
DarkSector
thx, a tomb+cry3 régi változatai nem tetszenek, de egyenlõre hagyom õket.
GTA5 is csak el lett kapkodva.

Nekem nagyon bejönnek a bannereid..csak így tovább!!
<#eljen>

Blizzard Entertainment [email protected]

DarkSector
thx, már lassan azért csinálok újakat hogy bõvítsem a kollekciót, csak 1-2 szarabbat lehet kukáznom kéne.😊

Jóó...
<#wave>

Blizzard Entertainment [email protected]

DarkSector

scomcomputers
Ez volt már,ha igen bocsánat én most láttam:

* Scomcomputers the future of computing!*

CalebJoe
Éppen hogy a pc-s az elhanyagolható csoport, ma már a konzol diktál az egy dolog hogy pc-re is kijön.
TBTPumpa
Találni azért baromi jó fanmade cuccokat:

Maxtreme
Ott a pont.

grebber
Egyszerû nem csak singlehez jönnek majd dlc-k hanem multihoz is amiket ugyis vesznek miért ha nem vennék nem csinálnák!

TBTPumpa
Mass Effect 3-ba is benyomták tavaly... Nem lepne meg, ha majd a Dragon Age 3-ban is lenne majd multi.
Én sem értem miért kell, de még mindig jobb, hogy egy fejlesztõ egy adott dologra koncentrál (SP vagy MP), mintha egyszerre kettõre (SP + MP).

Seth
Uncharted-nél remekül bevált a multi, itt is hasonló

PSN ID.: Beegabor