5366
Tomb Raider
-
#2752 Hmmm...és mennyire eszi meg? Nekem gtx660 van, 1080p-ben azért hoz egy játszható 30+ FPS-t? Vagy el kell felejteni? -
#2751 Na megjött. Pólóval, összes DLC-vel, vÍzhatlan tatyóval, fémdobozzal, poszterral. Megérte a konzolokszervízétől rendelni. -
#2750 Nvidián is megy de mindenhol elég rendesen megzabálja a gépet! -
#2749 Most akkor a tressfx az AMD-n megy csak vagy nvidián is ha DX11-es a kari? -
preziosi #2748 -
BongoBácsi #2747 Nálam azt tudja, hogy nem indul el a játék tőle ha ki van pipálva. -
vg #2746 Biztos olyan mint a Life Of Pi című film repülő-halas jelenete, ahol hirtelen szélesvásznú lesz a kép és a halacskák a alsó és felső fekete csík előtt ugrálnak. Jókat lehet pislogni miközben leesik, hogy milyen kis optikai csalás történik. -
#2745 Mi ez az exclusive fullscreen opció? Mit tud? Nem láttam még ilyet soha. :D -
m0na #2744 X360 controllert felismeri, sőt az adott gombokat is kirajzolja. -
#2743 elég jó a játék,1 órát toltam most,nagyon bejön a csajos segge,kész eyecandy az egész játék -
vg #2742 Relatív, szerintem pont jó volt. -
Evoluti0N #2741 Ugye van normális kontroller támogatás pöcön?
Btw kezdek már paranoiás lenni. Szóltam otthon, hogy írjanak SMS-t, amint jön a játék és még mindig nem írtak. Már-már olyan rémképek zajlanak le a fejemben, h vmit elb.sztak és nem fogom ma megkapni a játékot :D -
#2740 Ezt már a konzolos warez megjelenése napján mindenki mondta, hogy óvodás szinten vannak a "gondolkodós" részek!
De engem nem érdekel ,mert akció,hangulat minden a toppon van! -
bcrics #2739 Végülis egy driver frissítés megoldotta a problémát így már minden ok. -
mans #2738 Hát ez vicc,akkor ez a rész is levan könnyítve,ugorj ide,célott oda,gondolkodni minek,gondoltam hogy nem lesz máshogy. -
#2737 Én áttettem Qra az Fet, mert nem vagyok polip amikor hirtelen kell megnyomni valamit. -
#2736 F a láb, E a kéz -
#2735 Ez tényleg letehetetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként, szép cigánylány ez a Lara:
-
#2734 Köszönöm. -
#2733 Alapbeállításnál A és D de veszettül majd F jó ütembe! -
#2732 Irany gombokat kell nyomonkodni egy ideig majd F ,de mikor megjelenik a keprenyon . -
#2731 JÓLVAN tovább ment de rohatt frusztráló egy bug volt :| -
#2730 Tudom én vagyok a béna, de mit kéne nyomni az elején a barlangban, amikor az ürge másodszor fogja meg a lábamat? Irány gombokat nyomom, de mindig rám szakad a szikla. -
csgj #2729 Tomb of the Lost Adventurer - Hát ez kellemes DLC volt. :-) :-D
Nagyon tetszik a játék, csodálatos, és én ugyan nem tudom ultrán játszani, de így is gyönyörű a grafikája. :-) Ez a filmes, enyhén nyomasztó és titokzatos hangulat pedig mindent visz. :-D Amúgy meg simán beleillik a Tomb Raider világba, amolyan véresebb előzményként. :-D Persze, gondolom, így is fogják folytatni. Realisztikusan. -
#2728 azt a jó édes kurva eget,:| most komolyan hova ment ez?am olyan érdekes dologba futottam,van egy perem ahonnan átkéne ugrani,nyomjam a spacet oké ,nyomom odamegy a kamera és heló.videóban nézem behajol átugrik.most akkor WTF?már többször reload checkpoint volt.de imádom ezt az istenit már -
#2727 be akartam rakni, de a nyugalom megzavarására alkalmas :D -
#2726 fake -
#2725 lájkolgatni kéne,hogy lássak vmit, utálom az ilyen oldalakat. -
#2724 Bocsi az offért, de ezt megkell kérdeznem, szerintetek ezek igazi képek?
Igaz lehet ez?
Durva játékfüggők kezei -
#2723 amúgy hova ment a játék? én kerestem nem találtam:) -
#2722 Mihez/minek kell új driver? :) -
#2721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy kezd durvulni a játék kicsit,ezek a himiko japán szamurájai kicsit badass figurák így éjszaka majd összecsináltam magam tölük azok a hangok lol -
#2720 Megjött...CD Galaxis
Normál változat, pólót fémdobozt nem kaptam sajnos...2 DLC kód az van :) -
#2719 Jöhetne új VGA driver ehhez, nem igaz, hogy az nVidiásokat szopatják. Pár hete még AMD-s voltam vaze és most ez. -
Evoluti0N #2718 Jaj! Úgy várom a futárt, mint a Mikulást :D Tudom, hogy este előtt nem lesz időm játszani, de azért még megnézném a dobozt, stb. munkába indulás előtt :D -
#2717 Én a gameshoptól szoktam rendelni, kíváncsi leszek, hogy ma átvételkor posztert vágnak hozzám, vagy a korábban beígért DLCt. -
#2716 Én anno a gameshop-al jártam így, mindenki szidta, viszont Saints Row 3 csak ott volt, ráadásul olcsón.
1 nap alatt kihozták. :) -
mester1987 #2715 Csak testileg fejlett ja meg az ösztönei :) -
#2714 Én már rendeltem tőlük többször is korrekt ár semmi probléma! -
preziosi #2713 én nem tudom, hogy ki szidta itt a konzolok szervizét, de problémamentesen megkaptam tőlük a survival editiont 13.500-ért ajándék steelbookkal, pólóval, 2 dlc-vel, aminél nagyobb üzletet szerintem egyik boltnál sem lehetett kötni. velem most nyertek egy vásárlót, az bizos.