Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt kihagyom 😊

Más: Milyen gusztustalan megkülönböztetés ez, hogy csak az amerikai változathoz jár fizikai formátumú zenei CD? De most komolyan. Mi nem érünk annyit, mint a amerikai vásárlók?

DarkSector
IRÓNIA bazze! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Patch v1.01:
Crystal Dynamics has released Tomb Raider patch 1.01 ahead of game's launch next week. The patch weighs 53MB in size, and will be available for download as soon as you first start Tomb Raider (if your console is connected to internet).

No details at present as to what the patch fix, but according to reports, Tomb Raider patch 1.01 makes final adjustments to the game to ensure optimal gameplay experience.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
OMG, már Tomb Raideres energiaital is van:

<#idiota>

TBTPumpa
Amerikai CE:

Litográfia és zenei CD is van!

TBTPumpa
Már azon sem csodálkoznék, ha az európai kiadások valami Tomb Raider Tesco Edition-ök lennének!

Vigyázat: A játék nyomokban Lara Croft-ot tartalmaz! <#idiota>

Nem mondod? <#wow1> Pff, pofátlanság. <#rinya>

TBTPumpa
Amerikai kiadásokban CD van, csak az európaiak kaptak letöltõkódot... Még ezt is sajnálják tõlünk! <#idiota>

Persze, MP3-tól jobb, ez tény, de hamar át lehet alakítani akár WAV-ba is. Igazán egy igényes Audio CD illett volna szerintem.

TBTPumpa
Mass Effect 3 CE-nél is WAV fájlokat adtak, illetve a Dragon Age 2 SE-nél is. Abból bármilyen minõséget csinálhatsz. WAV-ot pedig sok eszköz tud kezelni, míg FLAC formátumot kevesebb...
Még mindig jobb, mintha agyontömörített MP3-ban tolnák elénk a játék zenéit. Viszont sajnálom, hogy nincs benne tényleges zenei CD...

Akkor már egyszerûbb lett volna a FLAC, mert egy kicsit kevesebbet kellet volna letölteni.

kill3r21
wav...jó az ha tömöritetlen, veszteség mentes minõség...😊
If you kill enough animals, the game will stop giving you XP (On an area by area basis). So you can't grind.

Kár. <#smile>

TBTPumpa
Nincs zenei CD fizikai formában egyik kiadásban sem, csak egy letöltõkód a WAV fájlokhoz... Király! <#szomoru1>

Shep
Hát ez ilyen Gagyi G. I. Joe kiadás, sokkal értelmesebb lett volna valami igényesen kidolgozott szobor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Survival Edition Unboxing:

Collector's Edition Unboxing:

grebber
Tomb of the Lost Adventurer DLC is pipa!Nem volt valami nagy volumenü a cucc.

Ebben a játékban egyedül a Ghost Hunter gyûjtögetés ami nehéz mert baszottul el vannak rejtve a lelövendõ szarok 😞
Már keresem is elég régóta õket kevés sikerrel!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Srácok az 5.-e az magyar dátum, vagy globál EU?
TBTPumpa
Nah... Crystal Engine lesz. Hasonló, mint ami az Underworld-öt hajtotta.

Quake 3-as motor??? Már 10 évvel ezelõtt (2003-ban) is baromira elavult volt. Csak azért dolgoztak vele, mert olcsó volt és könnyû! <#idiota>

Myselor
és az jó volt?😄 nem vágom.bár elvileg normálisan fogják optimizálni,és nincs is nagy gépigénye
DarkSector
quake 3 engine lesz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
oh értem,kár pedig az nagyon jó
grebber
Nem UE-es! Módosított Crystal Engine!

Myselor
igen unreal engine,de ez is az lesz nem?
lucifer9393
Az unreal engine volt, ha jól emlékszem.

zzeN
Rányomtam az Install-ra, kiírta hogy Play és hogy ma játszottam vele utoljára. Hhhmm jó kis bug😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Myselor
hát igen,épp mostanában játszogatok vele.nem is értem ebben miért fogja úgy megenni a gépet,aliceben jól megvan oldva.mindenesetre érdekes bár nekm a sima haj is jólesz😊
MerlinW
Nekem 8,8GB-ot tölt.

[merlinw.org]

Alice-ban tényleg durva. Ráadásul physx bekapcsolása nélkül is olyan a haja. Valami nagyon ügyes dolgot hoztak össze a fejlesztõk, csak nem verték nagy dobra. Ámultam-bámultam, amikor megláttam a haj animációt.
Shep
Hát lehet tényleg így van ,de azért ha az Alice-bõl kiindulunk nem valószínû. Bár lehet csak kiderül majd, hogy mégsem parasztvakítás a physx, mint ahogy azt sokan állítják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gondolom, hogy még nem találtak olyan erõs gépet, ami megbírkózna vele <#hehe>
Myselor
én nekem itthon lesz launch party egymagamban,xd messze van a másik és amúgy se bírom a sok barmot :| sok odanemillõ ember lesz ott
TBTPumpa
A PC-s verzióról is sokáig kussoltak... Nem lepne meg, ha ez olyan feature lenne, mint anno a Legend-ben a Nextgen grafika! <#idiota>

Gondolom a 0day patch is a TressFX-et fogja javítani!

Shep
Gyanús ez azért, nem?

Shep
Nem probléma, veszel 2 dobozzal, benyomod a Cherry Coke-ot a magnóba és kész a löncs party 😄

TBTPumpa
Nincs és szerintem a megjelenésig már nem is lesz... <#szomoru1>

TBTPumpa
Sajnos a löncsparti számomra túl messze van!

Shep
A tressFX-rõl van már video?

lucifer9393
A launch partira nem jöttök? Remélem az egyik kioszkhoz én is odajutok <#idiota>

Myselor
akkor lesz lassan warez xd
TBTPumpa
Javítva:
12.17GB size.

steam://install/203160/

TBTPumpa
Elvileg már van Steam preload - hivatalos fórum szerint!
10,5 GB-ot tölt le a kliens!

grebber
A megjelenés napján egybõl egy 1.01-es 53MB-os patchel indit a game!
Info itt

Nagyon várós mááár!!!
ugyanez.

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MerlinW
Hell yeah.

[merlinw.org]

lucifer9393
oké, életemben elõször rendelek tõlük, és személyesen megyek be kedden 😊

TBTPumpa
Konzolok szervize nem szokott megerõsítõ levelet küldeni.
Leadod az elõrendelésed, aztán a megjelenés napján viszi a futár.
Csak akkor küldenek levelet, ha valami gebasz van, amúgy nem, csak viszi a futár a cuccost.
Legalábbis eddig mindig így jártak el!