Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem 2016 tavaszán , március körül már játszani fogunk vele, minden platformon, elégnagy hepaly volt ebböl az "exlusivitás" dologbol, várjuk ki a végét, vagy legalábbis az E3-at, még az sem garantált hogy év végén az x dobozra is megjelenik, manapság ugy is mindent csusztatnak, nem is tudom mikor volt utoljára hogy valami nagy cím ténylegesen, megjelent az eredetileg bejelentett időpontra.
MerlinW
MerlinW
Az időszakos exkluzivitás szerződések minimum 6-12 hónapra szólnak, ezt tudjuk. A portolást csak a szerződés lejártával kezdik el financiális okokból. Ergo, ha 6 hónapos a dolog és ha véletlenül nem a PS verzióval kezdenék a dolgot, hanem a/vagy együtt a PC-ssel, akkor is '16 végére készülne el. Ha éves vagy több a szerződés akkor később. Nem baromság, hanem tények.

A stílusodon meg gondolkodj el kicsit.

[merlinw.org]

Ez egy baromság,semmi infó nincs róla, általában maximum fél év késéssel jött eddig minden pc-re One-ról. Ez még annyit sem fog késni,csak az ünnepi szezonra kitolják One exkluzívnak majd február március magasságában amikor már a kutya sem veszi jön a többi vasra 2016-ban.
MerlinW
Ha megjelenik akkor is legkorábban 2016 végén (legalábbis jelen állás szerint).

[merlinw.org]

azért ezt várom, még jó is lehet :)

Szeretem a cicákat

Hmm... Jól nétz ki! :)
Remélem fog futni az én vasamon is... ha tényleg megjelenik PC-re.
Azért csak nem sikerült 1 kommentben minden XD

IMG]https://40.media.tumblr.com/7d8696f7f70ed8413e2ef70f268d28c3/tumblr_nj9q86GKpa1te3kr2o1_540.jpg[/img]
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.02.05. 06:40:25
grebber
Mert egy ki***zott jó játék. Amit összehoztak az elég impresszív minden tekintetben.

Nem minden játékot visz végig az ember többször, de ez megérdemelte és még kap is majd párat biztosan.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.04. 22:49:46

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Mert egy tök jó interaktív mozi.

[merlinw.org]

nem értem miért vannak ennyire oda érte.. komolyan.. egy hatalmas mészárlás az egész. negyed ennyi lövöldözéssel és logikai feladványokkal bukás lett volna a többségnek ?

Szeretem a cicákat

grebber
Oda veheted ott tuti jó.Pcre már nem sikerült optimalizálni mert sokkal szarabbul fut mint az előző

CroftManor
Miért cseszték el a Temple of Osirist? Én tervezem megvenni X1-re.

Nothing is True, Everything is Permitted

TBTPumpa
Akkor a PS és PC-s tábor rájuk dönti a stúdiót. Már amúgy is kijár nekik, mert a Lara Croft and the Temple of Osiris játékot is sikerült nagyon szépen elcseszniük. Gondolom ezt ők is tudják, azért nyomják már most az új TR játékot. "Gyorsan felejtsétek el azt a játékot. Srácok ez jobb lesz, csak venni kell hozzá konzolt, meg magát a játékot 18 000 Ft-ért. Ígérjük, hogy jobb lesz. Bár ebben a szakmában nincs olyan, hogy ígérni valamit, csak marketing és pénz van, de mivel ti vagytok a leghűségesebb Tomb Raider fanok, így biztosan meg fogjátok venni ezt is." <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 21:41:08

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Biztos hogy nem! Főleg nem mint az Xbox 360-as verzió<#eplus2>

Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy a magyarítás nem megy fel."Az objektumhivatkozás nincsen beállítva semmilyen objektumpéldányra0."
Megpróbáltam megcsinálni: http://tombraiders.hu/forum/showthread.php?417-Tomb-Raider-(2013)-magyar%EDt%E1s&p=35392&viewfull=1#post35392 szerint megcsinálni, de nálam a config.vdf
fájlban nincs InstallConfigStore\Software\Valve\Steam\apps\20316 0\installdi sor. (notepad++-al nyitlottam meg)
Van ötlet?
TBTPumpa
Szerintem ugyanakkor érkezik PC-re is, mint Xbox konzolokra. Csak PS-re nem fog jönni, ezért nyomják az exkluzivitás dolgot.
De ugye PC-s dolgot nem jelenthetnek be E3-on, mert nem PC-ről szól az a csillámpónizás, hanem a két konzolgyártó nyalásáról.

GTA 5 PC-s verziója és az Ori and the Blind Forest PC-s verziója sem az élő műsorban, hanem a háttérben lett bejelentve (élő műsorban csak a konzolok kaptak említést). Bár ugye más játékok azok. Van olyan sanda gyanúm, hogy az idei E3-on PC-re is bejelentik a játékot (mert még mindig kapják érte a hate-t, mondjuk jogosan és mert kell nekik a pénz). Csak a színfalak mögött, a videókat meg nyilván úgy szerkesztik majd, hogy megfelelő eyecandy legyen az X1 vásárlóknak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 21:24:52

grebber
Nagyon várom már! Xbox 360-on rojtosra játszom ,aztán pc-re meg berántom majd mert atomjó lesz ez is mint az elődje.
Aztán 2016-os game vásárlást le is tudom ezzel<#eljen>

lucifer9393
Bocs, nem láttam, h. már nyílt külön topik az új részhez is.

lucifer9393
Elvileg holnap lesz update az oldalon. Ha nem én, vki majd biztos berakja ide is a cikket.

Szuper. :(
TBTPumpa
Ha a GameInformer oldal nem jönne be, az azért van, mert Magyarországról le van tiltva.

TBTPumpa

Majd meglátjuk mit jelentenek be az E3-on.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 20:22:31

Internal Server Error

De úgy látom az egész oldal le van döglve.
Fpocok
Semmi köze az eredeti tombb raiderhez. Ha nem hívnák így a játékot és a karaktert, SENKI NEM TUDNÁ, HOGY EZ TR JÁTÉK. SENKI.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.03. 20:11:34

Parasite Eve 2, best game EVER!

lucifer9393
Rise of the Tomb Raider Gaeinformer cover várható a napokban! Íme egy kis ízelítő:

Link a cikk előzetéséhez: Rise of the Tomb Raider

Lassan Pocok teljesen hitelét veszti a szememben....<#szomoru2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

:D Osztom véleményed, tragédia volt ez a játék számomra is.

Szeretem a cicákat

Hogyan sikerült megoldani?
MerlinW
Azt mondod nem jó játék? Ilyet sem nagyon hallottam még.

[merlinw.org]

Fpocok
Már amennyire szórakozni lehet rajta. Inkább sírni.

Nagyon szivesen! Használd egészséggel az új kártyát, és jó szórakozást a Tomb Raiderhez!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Működik, köszönöm. :)
Hát akkor ottan lesz a bibi komám :-)

Szépen takarítsd le az nvidia vga drivert...lehet nem árt az amd vga drivert is, aztán nyomj egy rebootot és mehet a legújabb amd driver...úgy már biztos jó lesz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.02. 20:33:53

Szégyenlem, de nem. :(
És a régi nvidia drivert ugye letörölted az új driver telepítése előtt...

Nvidia GeForce GTS 250-et, R9 270-re cseréltem.
Amit adtak hozzá DVD-t, arról mindent felraktam.
Eddig GTA4-et probáltam, az tökéletesen fut.
Fpocok
Milyet milyenre?
Próbáltad újrarakni a driverét? Más játék megy? Nem lehet, hogy az integráltat látja?

Sziasztok.

Most cseréltem le a gépemben a videó kártyámat, s mikor megpróbálom elindítani a játékot, ezt dobja fel:

Ez most mi?
Utoljára szerkesztette: McAwesome, 2015.02.02. 20:16:27
PanzerWolf
Közben sikerült megoldanom.

PanzerWolf
Sziasztok!
Olyan bajom lenne,hogy a magyarítás nem megy fel."Az objektumhivatkozás nincsen beállítva semmilyen objektumpéldányra."
Van ötlet?

grebber
Nekem oly mindegy be van tárazva az xbox 360 arra is jön szóval ha nem jön pc-re nem esek hanyatt<#eplus2> De úgyis jön.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 18:39:03

TBTPumpa
Maximum PC-re fog jönni. PS konzolokra biztos nem fogja kiadni a Microsoft. Hisz az Uncharted-et sem adják ki Xbox konzolokra. Microsoft pedig eleve az Uncsi ellen akarja küldeni Larát.
Persze azon sem lepődnék meg, ha ugyanúgy "megkapnánk" ezt is, mint az Underworld DLC-it.

Azaz, sehogy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 13:20:00

grebber
Tökmindegy jön másra is ez a lényeg.

MerlinW
Addig lesz exkluzív amíg le nem jár a szerződésben írt időszak. Pénztől függetlenül. Főleg, hogy MS-nek nem érdeke hogy lejárjon, CD-nek meg nincs beleszólása amíg szerződés köti őket.

[merlinw.org]

grebber
Úgyis jön majd mindenre meglátod te is!

sparrow35
A Microsoft bőven tudja őket kárpótolni, úgyhogy erre nem vennék mérget. Utálom hogy léteznek exkluzív játékok, de úgyis a pénz beszél és ha a Micro. eleget csenget ugyan az lesz mint a Halo fejlesztőivel. Most vették meg a Minecraftot, szerencse hogy nem korábban...

I want to be a mighty pirate ever!

IMYke2.0.0.0
Timed Exclusive.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Addig lesz xbox exklúziv amíg belátják kevés lesz a zseton és jön majd kb mindenre. Szóval emiatt ne rohanjon konzolt venni senki.