Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stílusodon meg gondolkodj el kicsit.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szeretem a cicákat
Remélem fog futni az én vasamon is... ha tényleg megjelenik PC-re.

IMG]https://40.media.tumblr.com/7d8696f7f70ed8413e2ef70f268d28c3/tumblr_nj9q86GKpa1te3kr2o1_540.jpg[/img]

Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.02.05. 06:40:25
Nem minden játékot visz végig az ember többször, de ez megérdemelte és még kap is majd párat biztosan.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.02.04. 22:49:46
Next PC upgrade: 2022
Szeretem a cicákat
Nothing is True, Everything is Permitted
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 21:41:08
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Olyan bajom lenne, hogy a magyarítás nem megy fel."Az objektumhivatkozás nincsen beállítva semmilyen objektumpéldányra0."
Megpróbáltam megcsinálni: http://tombraiders.hu/forum/showthread.php?417-Tomb-Raider-(2013)-magyar%EDt%E1s&p=35392&viewfull=1#post35392 szerint megcsinálni, de nálam a config.vdf
fájlban nincs InstallConfigStore\Software\Valve\Steam\apps\20316 0\installdi sor. (notepad++-al nyitlottam meg)
Van ötlet?
De ugye PC-s dolgot nem jelenthetnek be E3-on, mert nem PC-ről szól az a csillámpónizás, hanem a két konzolgyártó nyalásáról.
GTA 5 PC-s verziója és az Ori and the Blind Forest PC-s verziója sem az élő műsorban, hanem a háttérben lett bejelentve (élő műsorban csak a konzolok kaptak említést). Bár ugye más játékok azok. Van olyan sanda gyanúm, hogy az idei E3-on PC-re is bejelentik a játékot (mert még mindig kapják érte a hate-t, mondjuk jogosan és mert kell nekik a pénz). Csak a színfalak mögött, a videókat meg nyilván úgy szerkesztik majd, hogy megfelelő eyecandy legyen az X1 vásárlóknak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 21:24:52
Aztán 2016-os game vásárlást le is tudom ezzel<#eljen>#eljen>
Majd meglátjuk mit jelentenek be az E3-on.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 20:22:31
De úgy látom az egész oldal le van döglve.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.03. 20:11:34
Parasite Eve 2, best game EVER!
Link a cikk előzetéséhez: Rise of the Tomb Raider
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szeretem a cicákat
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szépen takarítsd le az nvidia vga drivert...lehet nem árt az amd vga drivert is, aztán nyomj egy rebootot és mehet a legújabb amd driver...úgy már biztos jó lesz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.02. 20:33:53
Amit adtak hozzá DVD-t, arról mindent felraktam.
Eddig GTA4-et probáltam, az tökéletesen fut.
Próbáltad újrarakni a driverét? Más játék megy? Nem lehet, hogy az integráltat látja?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most cseréltem le a gépemben a videó kártyámat, s mikor megpróbálom elindítani a játékot, ezt dobja fel:
Ez most mi?
Utoljára szerkesztette: McAwesome, 2015.02.02. 20:16:27
Olyan bajom lenne,hogy a magyarítás nem megy fel."Az objektumhivatkozás nincsen beállítva semmilyen objektumpéldányra."
Van ötlet?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 18:39:03
Persze azon sem lepődnék meg, ha ugyanúgy "megkapnánk" ezt is, mint az Underworld DLC-it.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 13:20:00
[merlinw.org]
I want to be a mighty pirate ever!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.